Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 477077 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi blackeagle35

Takım dün çok çok kötüydü, hocanın tercihleri, planı oldukça hatalıydı, hızlı tempo yapan takıma Onana gibi yavaş biriyle başlamak oyuncu kalitesinden bağımsız saçmaydı, beklerimiz çok sıkıntı, takımda doğru düzgün kanat yok vs vs. bir çok şey söylenebilir ama işi bu kadar öldük bittik seviyesine getirmeye gerek yok. Oynadığımız ligin kalitesi belli ne olursa olsun geçen sezonki enkaza göre takımda gelişme var. Hoca düşüşte olan performansı olsa da bir şeyler yapabileceğinin izlenimini verdi. Biraz daha sabır. Gerçekten sağda solda herkes bittik sezon kapandı modunda. Ya bu kadar modu düşüren başka camia yoktur. Biraz bekleyelim. Halen aynı devam ederse tepki gösterelim yok. Bu kulüp 6 7 yıldır idari sportif rezalet yönetiliyor. Bi bakalım yönetime, hocaya. Yok. Adam hoca gitsin diyor. Tabiki gidebilir ben de çok sabırlı olmayı sevmiyorum ama geçen sezon kaç td değiştirdi bu kulüp. Sonuç ne oldu. Biraz yapıcı eleştiriyle gidelim en azından devre arasına kadar elden bir şey gelmeyecek. Yönetim transfer sezonunun başında kanat, bek ve santrafor koymazsa hep birlikte eleştirelim.

Çevrimiçi mayguntr

Benim için felix geldiğinden beri soru işareti maçlardada yazdım Emirhandan fazlası nedir Salihin hiç şans bulamaması nedir Mario gelir gelmez Semihin kesilme olayı nedir hocanin yabancı yerli konusunda adaletli davrandığını düşünmüyorum
Mustafa niye oynuyor o zaman forvette? Semih'in son maclarda sonradan oyuna girdikten sonraki performansi hic acici degildi, ileriye gidecegine geriye gidiyor. Cok top kaybi yapiyor, ligde kabul edilir belki ama avrupada kaybettigin her top kalende atak. Emirhan oynadigi ilk macda bir suru kademe hatasi yapti cok goze carpmadi belki.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

can keleş ve emirhana 6,5 gitti sonuç yok yedek adamlara fazla bu para bu paraya bir rafa kalite daha çekmeliydik kantlarımız yok beklerimiz sıkıntılıyken

Çevrimdışı Sefa Kara

kanadimiz yokken gidip 2 tane orta saha aldilar ndour,jao mario dun ki macta onana oynuyor ne anladik ? Amiri kadroda tutup ndour yerine kanat jao mario yerine sol bek alinsaydi nolurdu.

Cokta iyi bir transfer sezonu gecirmemisiz burdan bunu anliyoruz.

Tek aldiklari kanat can keles oda oynamayi birak kadroya bile alinmiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Benim hocadan tek beklentim rakip kim olursa olsun oyunundan vazgeçme şapkadan tavaşan çıkartmaya çalışma çık oyna kimseye de önlem alma

zaten yarım yamalak eksik bir kadron var buna rağmen 5 maçlık güzel bir seri yapacak bir oyun oturttun helal olsun devam et buradan

sağ sol kanatı olmayan bekleri müptezel masuaku ve yetenekleri ne kadar azimlide olsa kısıtlı svenson ile  takımı belli bir seviyeye getirdin işte buradan devam et
rafayı oynatma yerinden değiştireceksen dinlendireceksen marioyu koy orta sahada ndour kullan kullanacaksan başkada oyuncu yok zaten diğerleri haramzade (salihi unutmuşum oda iş yapıyor) ekmek düşmanı

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati ve Muci maalesef büyük kazık.
Yok registaymis, yok derin oyun kurucuymus,  yok çok iyi pozisyon alıyormuş falan hikaye.
Günümüz futbolunda kıçını kaldıramayan ya da savunma yapamayan oyuncunun yeri yok. Öyle bir tane oyuncuyu bütün takım bilir ve taşır o isim her maç gol asist yapan biri olur eyvallah ama bu takım Musratinin yükünü kaldırmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Masuaku’nun ajax maçındaki bir pozisyonu yorumlanmış instada..  https://www.instagram.com/reel/DAa_jEUI6Np/?igsh=MWx3bHl6c2d2OWhxcw==

valla hiç analize gerek yok, azıcık kafası çalışan her kanat oyuncusu Masuakunun yanından yürüyerek geçer

Çevrimdışı Talisca1903

Rashicayı gören var mı Ajax maçında o kadar tantanada sıra ona hiç gelmiyor şurada Eyüp maçında bir gol attı diye yangın yapanların suratına tokat gibi çarpmaya devam ediyor
B
Rezalet büyük olduğundan aradan sıyrılıyor içinden geçti adamlar savunması sağlam diye yangın yapılıyorda
Millet vasata alışmış oraya istatistik felan yazıp laf çarpmaya çalışırken sahada yapılan icraat lafı ağzına tıkıyor işte böyle

Çevrimdışı Talisca1903

kanadimiz yokken gidip 2 tane orta saha aldilar ndour,jao mario dun ki macta onana oynuyor ne anladik ? Amiri kadroda tutup ndour yerine kanat jao mario yerine sol bek alinsaydi nolurdu.

Cokta iyi bir transfer sezonu gecirmemisiz burdan bunu anliyoruz.

Tek aldiklari kanat can keles oda oynamayi birak kadroya bile alinmiyor.
amir kadroda duramazdı yürümeye mecali yok Rize’de oynayamıyor ndour mantıklı transfer marioda öyle biz hatayı masuku ve rashicayı yenilemeyerek yaptık
Geçen sene yapamayanlar bu senede yapamıyor total kalite yükselmiyor
Muçiyi satan patlayacak diye yaz boyu yazdım yemediğimiz laf kalmadı yok oynatamıyorlar yok seneye görün al işte tehlike dağ gibi büyüdü ve çığ oldu
Şu 3 nün yerine kanatları ve sol beki yenileyip kadroyu güçlendirirdik sezon başındaki oyunu daha kaliteli adamlarla oynar ezer geçerdik
Masu koridor oluyor büyük maçlarda Muçi hiç yok Rashicanın kanatı bom boş tek atak yapamıyor izleyip görene
Rakipler bile uyandı izleyin bakın maçlarda en fazla boşluğu sağ kanata bırakıyor adamlar

Onana gitmiyormuş Ox gitmiyormuş gitmesin bunları gönder bunlarda Onana ve Ox benim gözümde

Çevrimiçi Özgür Gültekin

amir kadroda duramazdı yürümeye mecali yok Rize’de oynayamıyor ndour mantıklı transfer marioda öyle biz hatayı masuku ve rashicayı yenilemeyerek yaptık
Muçiyi satan patlayacak diye yaz boyu yazdım yemediğimiz laf kalmadı yok oynatamıyorlar yok seneye görün al işte tehlike dağ gibi büyüdü ve çığ oldu
Şu 3 nün yerine kanatları ve sol beki yenileyip kadroyu güçlendirirdik sezon başındaki oyunu daha kaliteli adamlarla oynar ezer geçerdik
Masu koridor oluyor büyük maçlarda Muçi hiç yok Rashicanın kanatı bom boş tek atak yapamıyor izleyip görene
Rakipler bile uyandı izleyin bakın maçlarda en fazla boşluğu sağ kanata bırakıyor adamlar

Onana gitmiyormuş Ox gitmiyormuş gitmesin bunları gönder bunlarda Onana ve Ox benim gözümde

Ben burada Muci satilmasin diye ısrar eden görmedim.
Tam tersine burada okuduğum çoğu mesajda Muci den faydalanamayacagimiz gözüküyor fırsat yaratıp satmaliyiz görüşü hakimdi. Keza Musrati için de öyle. Muci satilmasin büyük oynayacak diye ortalığı yangın yerine çeviren mesaj da görmedim.

Çevrimiçi gokhans

Adamlar fizikli, iki yönlü, ciğerli amansız çoluk çocukdan kadro kurmuşlar. Bu sene 2,5milyon bonservis harcamışlar. Askerden yeni gelmiş gibi saldırdılar, hele o jim denen japon? Adamı 56bin euroya almışlar, güncel piyasa değeri 1milyon euro gözüküyor. Adam resmen rezital yaptı milyonluk beşiktaş oyuncularına.. scoot neden önemli, altyapı neden önemli? işte bundan önemli. Kadro planlaması nasıl yapılır, takım halinde hem hücum hem savunma nasıl yapılır dersi verdiler. Her pozisyonda gol arayan, savunmamızı delik deşik eden jim’in savunma aksiyonu ve kademeye girme istatistikleri onana ve musrati’nin toplamından fazla, böyle maç kazanabilirmisin? İki yönlü ortasaha derken bunu kastediliyor işte, hem hücumda hem savunmada amansız olacaksın..

Çevrimiçi mayguntr

Adamlar fizikli, iki yönlü, ciğerli amansız çoluk çocukdan kadro kurmuşlar. Bu sene 2,5milyon bonservis harcamışlar. Askerden yeni gelmiş gibi saldırdılar, hele o jim denen japon? Adamı 56bin euroya almışlar, güncel piyasa değeri 1milyon euro gözüküyor. Adam resmen rezital yaptı milyonluk beşiktaş oyuncularına.. scoot neden önemli, altyapı neden önemli? işte bundan önemli. Kadro planlaması nasıl yapılır, takım halinde hem hücum hem savunma nasıl yapılır dersi verdiler. Her pozisyonda gol arayan, savunmamızı delik deşik eden jim’in savunma aksiyonu ve kademeye girme istatistikleri onana ve musrati’nin toplamından fazla, böyle maç kazanabilirmisin? İki yönlü ortasaha derken bunu kastediliyor işte, hem hücumda hem savunmada amansız olacaksın..

Ligde 10.cular adamlar, bi mactan bakip Ajax'i veya kadrosunu bu kadar yuceltmenin bi anlami yok. 4 mac bir beraberlik 1 maglubiyet aldilar normal duz hollanda takimlarina. Bizim ulkede boyle bi kadro kurup sabir edecek bir kultur yok. TD'leri burda cok da basarili olamayip giden Favioli.

Bi sene oncesinde 50 puan fark yemis takimdan bir sene sonra hem ligde hem avrupada kafaya oynamasini bekliyoruz, ilk maglubiyetinde twitterdan ordan burdan hocaya futbol dersi vermeye basladi millet.50bine japon alip oynatip yenilirsek ikinci hafta o td de yonetim de gider bizde

Çevrimdışı Sefa Kara

o zaman onana gonderecektik amirle beraber.sadece ndour gelecekti yeterli olacakti mario gereksiz oldu.Geldigi zaman soyledim bu adam orjin kanat degil diye nitekim oynayamiyor kanatta.Elimizde tek orjin kanat rasitsa var o da yetersiz pardon bir de can keles var onuda hoca yetersiz goruyor.Diger oyuncular hep devsirme semih olsun rafa silva oraya gecince geri gelmiyor masuaku elek oluyor.

Hoca ligde bir kadro oturtmustu o oyuncu grubu ile ayni oyuncularla ligde devam etmeli rotasyonu avrupada yapmali bizim icin lig onemli gorunen o ki avrupa ile mucadele edecek kadar kadromuz hem genis degil hem oyuncu grubumuz yeterli degil.

Hocanin bazi seylerde israr etmemesi lazim misal rafa silva sol kanat olamaz hep orta saha forvet arkasi oynamali.

Yendigimiz maclara bakiyorum kadromuz hep ayni nerdeyse ozelikle ilerisi (semih buyuk onemli etken) Hocanin jao marioya yer acma sevdasi bizi bitiriyor.

Samsunspor 0-2 Besiktas

Mert-Svensonn-Paulista-Colley-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Semih-Rasitsa-Immobile

Besiktas 4-2 Antalyaspor

Mert-Svensonn-Paulista-Colley-Emirhan-Gedson-Al musrati-Rafa-Semih-Rasitsa-Immobile

Beiktas 2-0 Sivasspor

Mert-Svensonn-Paulista-Felix-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Muci-Rasitsa-Immobile

Ts 1-1 Besiktas (jao mario kanat)

Mert-Svensonn-Paulista-Felix-Masuaku-Al musrati-Gedson-Rafa-Rasitsa-Mario-Immobile

Besiktas 2-1 Eyupspor (semih sonradan girip penalti aldirdi)

Mert-Svensonn-Paulista-Felix-Masuaku-Gedson-El musrati-Rafa-Mario-Rasitsa-Immobile

Super kupa

Besiktas 5-0 Gs

Mert-Svensonn-Paulista-Colley-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Rasitsa-Semih-Immobile

Besiktas 5-1 Lugona

Mert-Svensonn-Paulista-Emirhan-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Rasitsa-Semih-Immobile

Lugona 3-3 Besiktas (Semih yedek silva kanat)

Mert-Svensonn-Paulista-Emirhan-Masuaku-Al musrati-NDour-Gedson-Rasitsa-Silva-Immobile

uzun lafin kisasi hoca ne zaman kadro ile oynasa maci kaybediyoruz.Semihi kesip rafayi kanat attigi maclari kazanamiyoruz bunu bir cok kez denemesine ragmen halen israrla deniyor.

Su dakikadan sonra onana halen kadroya girip ilk11 oynarsa hoca kendini bitirir.

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2024, 14:31:21 Sefa Kara ]

Çevrimiçi gokhans

Ligde 10.cular adamlar, bi mactan bakip Ajax'i veya kadrosunu bu kadar yuceltmenin bi anlami yok. 4 mac bir beraberlik 1 maglubiyet aldilar normal duz hollanda takimlarina. Bizim ulkede boyle bi kadro kurup sabir edecek bir kultur yok. TD'leri burda cok da basarili olamayip giden Favioli.

Bi sene oncesinde 50 puan fark yemis takimdan bir sene sonra hem ligde hem avrupada kafaya oynamasini bekliyoruz, ilk maglubiyetinde twitterdan ordan burdan hocaya futbol dersi vermeye basladi millet.50bine japon alip oynatip yenilirsek ikinci hafta o td de yonetim de gider bizde
aynı üstünlüğü samsunspor’da kurdu bize farkındasın demi? O samsunspor’un gol atabilen, biraz beceriklisi ajax oluyor zaten. Kontratakla mucizevi yenmiştik o maçıda. Bu tip rakiplere uygun bir 6 numaramız yok malesef. Musrati kademelere girmiyor, alan daraltmıyor, önde basmıyor, bütün maç oyunun hakimi olacağımız maçlarda mükemmel, oyun kurması falan ama önde basıp mücadele eden, seri pas yapan dinamik bir rakip(ajax gibi) böyle zor durumda bırakıyor işte. Şimdi soruma geleyim biz bu kadroyu sadece lig için mi kurduk?
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2024, 15:26:57 gokhans ]

Çevrimdışı Talisca1903

Ben burada Muci satilmasin diye ısrar eden görmedim.
Tam tersine burada okuduğum çoğu mesajda Muci den faydalanamayacagimiz gözüküyor fırsat yaratıp satmaliyiz görüşü hakimdi. Keza Musrati için de öyle. Muci satilmasin büyük oynayacak diye ortalığı yangın yerine çeviren mesaj da görmedim.
okumazsan görmezsin eski mesajlara bir dön bak istersen

Çevrimdışı LORDBJK

Masuaku’nun ajax maçındaki bir pozisyonu yorumlanmış instada..  https://www.instagram.com/reel/DAa_jEUI6Np/?igsh=MWx3bHl6c2d2OWhxcw==

Çok güzel bir kare gerçekten iyi yakalamışlar, Ajax'sın sağ önde oynayan oyuncusunu çok beğendim  adam o kadar sağından geçti ki bu sefer sağı kapatayım derken solundan geçiyor. İşte   akıllı topçu böyle oluyor. Bizim Rasitsa aynı pozisyonda olsa o topu defansa dönerdi.

Şu an yönetime o kadar kızgınım ki güzel başlayan transfer sezonunu heba ettiler benim gördüğümü nasıl göremiyorlar inanılır gibi değil.
Beni tanıyanlar bilir yazın burada her kes Masuaku, Colley gitsin derken ben ısrarla bütçenin defansa değil kanat oyuncularına harcanması gerektiğini, gönderilecek biri varsa Rasit'sa olduğunu, hatta geçen yılın başarısızlığının en büyük nedeninin kanatların işlememesi olduğunu, Avrupa şampiyonasında bile kanatların hızlı adamlardan olmasının ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını söyledim. Ama inanılır gibi değil bir tane bile kanat oyuncusu alınmadı şu takıma.... gerçekten şuan acayip sinirliyim bunu nasıl göremezler hiç birinde futbol aklı yok mu? Bide orada oldukları için para alıyorlar fıttırıcam  :s20:

Valla defansımız ne kadar sağlam olursa olsun Rafa ve Inmobile formsuz olursa takımın geçen yıldan bir farkının kalmadığı ne yazık ki belli oldu.
Rafa bireysel bir şeyler yapmazsa ne yazık ki pozisyona giremiyoruz. Beni bu maçta en çok üzen inanın 4 gol yememiz değil bir tane bile pozisyona giremememiz. Ndour bireysel şutu dışında bir pozisyon yok ben bunu kabul edemiyorum. Bırak Ajax'sı Real, City ile oynasak en az 3-4 pozisyona girmemiz lazım. Pozisyona girsek maç 4-0 bitse bile üzülmezdim en azında 1-0 ken şu pozisyon kaçmasa maç dönebilirdi, Şu gol olsa fark bire düşerdi diyebileceğimiz bir tane pozisyon yok ve bu benim için kabul edilebilir değil. İnanın şu maçtan sonra yönetici olsam Rafa ve Ndour dışındaki tüm orta sağa oyuncularını gönderip yerlerine oyuncu bakardım hiç biri Beşiktaş'a yakışmıyor. Beşiktaş'ın ağırlığını taşıyamıyorlar.

Yönetime kızdığım ikinci husus yerine adam alınmayacaksa Muleka'nın gönderilmesinin yanlış olacağını, Bu sene ligin çetin geçeceğini ve Avrupa'da  8 maç yapacağımızı Mustafa ve Semih le bu işlerin gidemeyeceğini, hatta gerekirse sağ ve sol kanadı da yedekliye bileceğini söylemiştim. Hatta bunun la ilgili biri ile tartışmıştık.
Şimdi yönetimin müthiş öngörüşü yüzünden bütün sezon tek bir forvete kaldık adamı dinlendiremiyoruz bile gerçekten inanılır gibi değil, gerekiyorsa onana'yı Anadolu da bir kulübe ver parasını sen öde Muleka'yı tut. Ha daha iyisini alabiliyorsan durma gönder ama bu yapılan bence tam olarak öngörüsüzlük.

Belki de  Galatasarayı 5-0 yenmemiz bizim için iyi olmadı. Yönetim takım iyi başka transfere gerek yokmuş gibi algıladı bilmiyorum ama Redmond gibi 2 kanat oyuncusu ile bu takım bam başka seviyeye evrile bilirdi. İnanın çok üzgünüm.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

okumazsan görmezsin eski mesajlara bir dön bak istersen

valla keşke okuyamaz olsaydım. Forumda neredeyse 3-4 günde 1 sayfa ilerleme olduğu için satır satır okuyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

aynı üstünlüğü samsunspor’da kurdu bize farkındasın demi? O samsunspor’un gol atabilen, biraz beceriklisi ajax oluyor zaten. Kontratakla mucizevi yenmiştik o maçıda. Bu tip rakiplere uygun bir 6 numaramız yok malesef. Musrati kademelere girmiyor, alan daraltmıyor, önde basmıyor, bütün maç oyunun hakimi olacağımız maçlarda mükemmel, oyun kurması falan ama önde basıp mücadele eden, seri pas yapan dinamik bir rakip(ajax gibi) böyle zor durumda bırakıyor işte. Şimdi soruma geleyim biz bu kadroyu sadece lig için mi kurduk?

Elinde isin defansif ve tempo yonunu cozen Gedson varken fizikli bir 6 numara ne isimize yarayacak? Bu sezon 60 mac oynayacaksak 50’sinde top bizde olacak zaten, Ajax maci gibi mac sayimiz 5 bilemedin 10 olacak. Sezonda 5 mac isimize yarayacak adam mi alacagiz yoksa 50 mac isimize yarayacak adam mi? Atiba-Necip’li vs kadrolari ben cok gordum gecmiste zaten, iki tane ayagi bozuk 6 numara’ya ozlem duyuyorsan gecmis maclari izleyebilirsin, benim karnim tok. Musrati yerine fizikli defansif olarak saglam bir 6 numara alsak o 6 numara+Gedson’la ligi sezon baslamadan kaybederdik zaten.
Bu kadro’yu lig icin mi kurduk demissin. Avrupa’da basari transferle para harcamakla olmuyor. Organizasyon, fizik guc, taktik disiplinle oluyor. GS ve FB’nin Avrupa maclarindaki son 2 seneki durumu da bunu ispatliyor zaten. Bizi futbol olarak ezen Ajax kadro mu kurdu? Kadrosunda kac oyuncu’’yu transfer etti, kac para harcadi? Transfermarkt’tan gir bak.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kadro kısıtlı ve dar ancak hemen kirilmamamiz gerekli.
Kaosa girmememiz gerekli. Bugün gördük.

Pazartesiden itibaren 6 günde 3 maç yapacağız. 2 deplasman olacak.

Kayseri ve antep departmanlarını mutlaka kazanıp milli takım arasına kendimizi atmalıyız.

Frankfurt macinda alinacak kotu sonuçta demorilize olmamak gerek. Ben olsam yüksek eforla oynamazdim Frankfurt maçını.

Her maçı %100 performansla oynayacak kadromuz yok.

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2024, 21:24:58 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi levitate

hoca sol beke emirhanı koyacakmış yerli ve milli gvardiol
bipbipbupbup

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Üyeler, transfer konusu hariç, Beşiktaş ile ilgili düşüncelerini ve gelişmeleri mevcut başlıkta paylaşabilir.

Transfer başlığı dışında yapılan eleştirilerde Beşiktaş oyuncuları hakkında değerlendirmeler ancak performans üzerine olmalı, sözleşmesi bulunan oyuncuların takımla ilişkisinin kesilmesine ya da farklı kulüp oyuncularıyla anlaşılmasına dair farazi yorumlardan uzak durulmalıdır.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabı ya da Forum ile İlgili Öneri ve Şikâyetler başlığı vasıtasıyla yöneticilere bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür.

Çevrimdışı Zafer55

hoca sol beke emirhanı koyacakmış yerli ve milli gvardiol

O zaman önüne de mecburen Semih'i koyacak.

Emirhan savunma anlamında masuaku dan önde fakat masuaku bizim sol bek görünümlü kanat oyuncumuz. Kanattaki eksikliğini de Semihle doldurabilir ancak( inşallah 😊)

Etiketler: