Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474847 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Serdar3444

https://twitter.com/ortasahahaber/status/1842172457228079313
Dedikleri kısmen doğru adamın ama madalyonun öteki yüzüde var, altyapılarımız rezaletti şimdi şimdi birşeyler çıkmaya başladı, Avrupa'da başarılı olmuş futbolcu buraya geldi de biz mi almadık. Bizde  resmi sponsor gelirleri, (yasadışı firmalardan reklam alanların bütçesi var tabi...) yayın geliri vardı da İngiliz takımları gibi paraylada mı çeviremedik futbolu. Bu iş bütçe ve güç işi...

Çevrimiçi mayguntr

Dedikleri kısmen doğru adamın ama madalyonun öteki yüzüde var, altyapılarımız rezaletti şimdi şimdi birşeyler çıkmaya başladı, Avrupa'da başarılı olmuş futbolcu buraya geldi de biz mi almadık. Bizde  resmi sponsor gelirleri, (yasadışı firmalardan reklam alanların bütçesi var tabi...) yayın geliri vardı da İngiliz takımları gibi paraylada mı çeviremedik futbolu. Bu iş bütçe ve güç işi...

Gio hocanin final oynattigi glasgow rangersin butcesi besiktasin yarisiydi. Glasgow sehri iki milyonluk sehir.

Kimse top 5 lig performansi beklemiyor ama butce ve guc olarak portekiz takimlarindan bir farkimiz yok, ama vizyon ve yonetim olarak onlarin yarisi bile olmadigimiz icin, kollektif olarak buradayiz lig ve takimlarimiz olarak.

Vizyon demek bugunu degil iki uc gun/ay/yil sonrasini dusunup ona gore plan yapip o plani uygulamak demek. Bazen kisa donemde negatife dusup uzun donemde pozitife cikabilmektir. Ama bunun icinde arkandakilerin, yanindakilerin sana destek olmasi, kostek olmamasi lazim.

Ajax-Besiktas maci oncesi spor muhabirlerinin sorduklari sorulari biri izlese iki ulke arasindaki vizyon farkini direk goruyor zaten, adamlar yapisal, uzun donemli konular ile ilgili soru sorarken, bizimkiler su oynayacak mi bu niye oynamiyor gibi gunluk mevzularin disina cikamiyorlar. Cok uzun yazilir da, bizde uzun yaziyi okuma aliskanligi da olmadigindan bosuna kendimi yormiyacam :D

Çevrimiçi Serdar3444

Gio hocanin final oynattigi glasgow rangersin butcesi besiktasin yarisiydi. Glasgow sehri iki milyonluk sehir.

Kimse top 5 lig performansi beklemiyor ama butce ve guc olarak portekiz takimlarindan bir farkimiz yok, ama vizyon ve yonetim olarak onlarin yarisi bile olmadigimiz icin, kollektif olarak buradayiz lig ve takimlarimiz olarak.

Vizyon demek bugunu degil iki uc gun/ay/yil sonrasini dusunup ona gore plan yapip o plani uygulamak demek. Bazen kisa donemde negatife dusup uzun donemde pozitife cikabilmektir. Ama bunun icinde arkandakilerin, yanindakilerin sana destek olmasi, kostek olmamasi lazim.

Ajax-Besiktas maci oncesi spor muhabirlerinin sorduklari sorulari biri izlese iki ulke arasindaki vizyon farkini direk goruyor zaten, adamlar yapisal, uzun donemli konular ile ilgili soru sorarken, bizimkiler su oynayacak mi bu niye oynamiyor gibi gunluk mevzularin disina cikamiyorlar. Cok uzun yazilir da, bizde uzun yaziyi okuma aliskanligi da olmadigindan bosuna kendimi yormiyacam :D

Şimdi bir orta sıra bir İtalya takımında oynayan gelecek vaat eden İtalyan futbolcuya gitsek desek ki sen kulübünden 500 bin euro alıyorsun, sana 3 teklif var,
Glasgow sana 950 nin euro,
Porto 600 bin euro,
Beşiktaş sana 1,5 milyon veriyor,
Deseler,
Emin ol son tercih biz oluruz.
26 yaşında Ernst seviyesinde bir Alman topçuya gitsekdesek ki sen kulübünden 750 bin euro alıyorsun, sana 3 teklif var,
Glasgow sana 1 milyon euro,
Porto sana 950 bin euro,
Beşiktaş sana 2 milyon veriyor,
Deseler,
Emin ol gene son tercih biz oluruz. Hatta tercih listesine bile alınmayabiliriz.
Muhtemelen bu topçular için 3 milyon euro gibi yüksek bir teklif vermediğin sürece seni düşünmezler.
Bunun vizyonluk bir yönü yok.
Ha vizyonumuz yok, 15 milyonluk şehir İstanbul'dan futbolcu yetiştiremiyoruz.
      Ben olsam transfere bu kadar eşşeklemesine para yatıracağıma her sene Beşiktaş liseler arası yada ortaokullar arası futbol turnuvası düzenler, zeka seviyesi belirli bir çitanın üzerinde 20 tane gözlemciyle bu turnuvaları tek tek izletir raporlatırdım.  (futbol zeka işi, zeki olmayanın gözlemi de vasat-yetersiz oluyor)
Bu turnuvalara da astronomik ödüller koyardım. (Kazanan okula 3 milyon ikinciye 2 milyon, üçüncüye 1 milyon versen; millet işi gücü bırakır bu turnuva için takım kurar)
İstanbul'da her ilçeye altyapı tesisi kurardım, izleme ekibi yerleştirip. Liseler arası Beşiktaş ligi kurardım...
İstanbul nüfus olarak Portekiz'den büyük...
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2024, 18:58:51 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Bitiricilik sorunumuz vardı evet bu çok net ama Stuttgart'da Anadolu takımı gibi kalenin önüne baraj kurdu, anadolu takımı gibi Rafa adım attımı bastı, çözdüler Rafa'nın peşine bir hızlı adam tak-ikili bas, buda bir tek Rafa'nın ayağına bakan oyun planın olunca seni patlatıyor. Rafa'yı kitleyince kitleniyoruz, yanında katkı verecek ikinci adam yok,
N'Dour iki büyülü hareket yapıyor, vay be diyosun ama o kadar, bitti, bütün hikayesi bu, oyuna katkısı yok, al gülüm ver gülüm oda topa yakınsa, al-ver'den başka birşeyi yok, oyunun içinde kayboluyor, Onana'ya kızıyoruz topu geriye oynuyor diye ama hiç olmazsa topsuz oyunda var, N'dour zaten oyunun içinde yok, topa yaklaşsyım, topu taşıyım, oyunu açıyım hiç yok, 100 kere Salih derim 1000 kere Salih derim. Hiç olmazsa topu ne zaman taşıması, ne zaman dinlendirmesi gerektiğini akıleder, adam kovalar, adama basar, çalım atar, asist yapar ceza sahasında Salih varsa golde vardır.
Sol kanatsız oyunda ciddi bir asist sorunumuz var, Rafa hariç asist yapabilecek Muçi, ya yedek ya da sol kanatta olduğu için özgüveni sıfırlanmış yürüyen ölü, Salih kulübede öylece bekliyor sahadakileri görünce oda bir yerde isyan eder.
Mario desen Veteran Başakşehir topçusu gibi, penguen gibi etrafına yaklaşan topla birazcık oynayıp top ayağından uzaklaşınca bırakıyor... Beğenenler var ama ben nefret ettim.
Dün yedek kaldı diye takım güçlü oynadı, topun hızını emen, kaptıran olağan gidişatını sekteye uğratan futbolcu, sahada olmayınca top aktı gitti...
@Talisca1903 bende senin gibi kanat gelsin diye burada çok yazdım, her yerde yazdım, içime dert oldu, böyle olacağı belliydi. Mario'yu çok beğeniyorsun saygı duyarım ama ben nefret ettim, Raşika'yı sevmiyorsun ben seviyorum, yeterli mi değil ama gayet faydalı, bu sene kaç maç onun çabasıyla, oyunuyla geldi, hiç bir şey yapmasa sağ üst köşede Svenson ve rafa'yla ver kaç üçgeni yapıp bir şekilde topu oyuna sokuyor , raşika her hata yaptığında çakıyorsun iyi oynayıncada hakkını vermek lazım. Bence şu takımın en faydalı 5 topçusundan biri Raşika, ona gelene kadar laf söylenecek, takılacak bence çok topçu var...
Vel hasılı adamlar kemik gibi defans yaptılar, anadolu takımı gibi defans yapan takımların karşısında nasıl zorlandıysak öyle zorlandık, çözemedik denklemi, buraya çalışmamıştık.
Madem oyunu açmakta zorlanıyoruz o zaman Rafa ile birlikte orta sahada  ya Salih ya da Muçi olmak zorundaydı, belli ki kanatta olmuyor ama yeteneği var Muçi'nin, topla yetenekli, ortada 8 numara oynat Muçiyi, topu hızlı taşıyacağı kesin, açığa kaçıp adama basacağı kesin ve hiç yoksa duran topların başına Muçi varken Gedson geçmez. Zaten duran topların başına Gedson geçen takım neyi çözebilir ki.

Bronchorst çok güzel adam, belli ki kalbi tertemiz, uzun vadede de başarılı bir takım yapacağı belli ama burada işler kısa vadeli ilerliyor, büyük takım sürekli başarı ister, geçmişinde de başarılar var, bizde de olsun isterim, Beşiktaş kültürüne çok uygun bir adam ama işlemeyen sistemde ısrardan, kör inatlardan vazgeçmesi gerekir, yoksa 3-4 maç sonra homurdanmalar başlayacak, gönül bağı kopunca da buralarda dikiş tutmuyor...
Semih hazır değilken oynamasın diyen de benim ama şu anda alternatifi yok muçi ısrarla ben oynayamacağım diyor hem rafa hem ciroda bozuldu ciro sürekli ceza sahasından çıkıyor ve tek başına mücadele etmekten bitap düşüyor rafa kutudan uzaklaşıyor rafa semih ciro  3 lüsünün ikamesi henüz yok
rashicaya takık felan değilim sonuçta oda bizim oyuncumuz ben oyuncuya yaptıklarıyla ve yapamadıklarıyla bakıyorum yapamdıkları şeyler takımı yoruyor sonlanamayan bir sürü atak heba oluyor
mario artık sağ kanata geçmeli ayağında top tutabilen adam hücumda şart ve mario kesinlikle daha faydalı olacak semi rafa ciro 3lüsünü bozmaz isek
ha imkan olsa babel tarzı sol kanat q7 yada gezal kasa sağ kantımız olsa mario biraz olsa gezal katkısı verebilir sağ kanattan oyun kurulumu açısından
sene başında kanat şart diye elli kere yazarken beni eleştirenler yolun sonunda gerçekliği görüyor
senin görüşlerine saygı duyuyorum ama kanatların semih mario ile değişiğinde çok daha efektif olacağını düşünüyorum bakalım göreceğiz illa ki bir yerde hoca bunu da deneyecek
 ayrıca musrati olmayınca takım oldukça düşüyor buda net görüldü bizim tarftara kalsa hoplayan zıplayan toreirayı futbolcu sanar libayalı dönünce denge birz daha sağlanır
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2024, 19:04:36 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

futbolcu ıslıklamak kadar berbat bir şey yok ama hocanın da bu ıslık olayında katkısı var inkar edilemez göz göre hiç birşey oynamayan vitaminsiz muçiyi oynatırsan tarftarda görür bunu

Çevrimdışı doganay

Dünkü oyun iyiydi ama takım bas bas bağırıyor kanata iki tane iyi oyuncu alın diye.mario bu kadar oynaycaksa gereksiz transfer olmuş muçide kıpırdanma var.hem Semih hem Mustafa oynama garantili Hollanda Belçika gibi biryere kiralanmalı.yrrleri de doldurulmalı tabi.
Bence de Muci güç kazanmış kolay yıkılmadı önceki maçlardaki gibi neden islikladilar anlamadım. Tam adam toparlanmaya başlamışken yeniden ruhsal çöküntü yaşamasa bari

Çevrimdışı doganay

futbolcu ıslıklamak kadar berbat bir şey yok ama hocanın da bu ıslık olayında katkısı var inkar edilemez göz göre hiç birşey oynamayan vitaminsiz muçiyi oynatırsan tarftarda görür bunu
Dünkü maçta Muci eskiye nazaran baya kuvetlenmis olduğu bariz gözüküyordu. İkili mücadelelerde ayakta kaldı. Bence dünkü maçta ıslıklaması doğru değildi.

Çevrimdışı Talisca1903

Dünkü maçta Muci eskiye nazaran baya kuvetlenmis olduğu bariz gözüküyordu. İkili mücadelelerde ayakta kaldı. Bence dünkü maçta ıslıklaması doğru değildi.
hiç bir maçta ıslıklamak doğru değil ama şu haliyle Anadoluda oynayamaz ikili mücadeleye giremiyorki ayakta kalsın bitik veteranlar gibi takılıyor

Çevrimiçi Zafer55

Hocaya tercihlerinden dolayı , yönetime transfer politikasından dolayı söyleyeceklerim olsa da
Bana gelecek için en çok umut veren maç bu oldu.
Dün akşam, sezonun en güçlü oyununu oynadık

Çevrimiçi gokhans

Muçi hücum olarak iyi sayılmasada fizik olarak güçlüydü, ikili mücadelelerde yıkılmadı, kötüde oynamadı, bazı arkadaşlar ya maçı gözleri ile izlemiyor yada dün Beşiktaş maçı diye paok maçı falan izlediki muci için yerden kalkamadı, ayakta kalamıyor diyor, rashica çok kötüydü, mario çok iyiydi diyor. Hayır paralel evrende başka bir olasılıkmı izlediği onuda anlamadım. İmmobile bu kadar fırsatı nasıl atamaz, mağlubiyette paulistanın payı büyük diyebilirsin ama maç başlamadan şu ana kadar vırvır rashica muci gömüyorsun.. resmen bireysel kinin nefretin var bu adamlara. Anadoluda oynayamaz dediğin adam geçen yıl tek başına aston villayı devirdi, potansiyeli var piyasasıda var. Geçen senede abou maçı satarken, cenk sahada yürürken ısrarla rashica gömüyordu, enteresan düşmanlık bu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Muçi hücum olarak iyi sayılmasada fizik olarak güçlüydü, ikili mücadelelerde yıkılmadı, kötüde oynamadı, bazı arkadaşlar ya maçı gözleri ile izlemiyor yada dün Beşiktaş maçı diye paok maçı falan izlediki muci için yerden kalkamadı, ayakta kalamıyor diyor, rashica çok kötüydü, mario çok iyiydi diyor. Hayır paralel evrende başka bir olasılıkmı izlediği onuda anlamadım. İmmobile bu kadar fırsatı nasıl atamaz, mağlubiyette paulistanın payı büyük diyebilirsin ama maç başlamadan şu ana kadar vırvır rashica muci gömüyorsun.. resmen bireysel kinin nefretin var bu adamlara. Anadoluda oynayamaz dediğin adam geçen yıl tek başına aston villayı devirdi, potansiyeli var piyasasıda var. Geçen senede abou maçı satarken, cenk sahada yürürken ısrarla rashica gömüyordu, enteresan düşmanlık bu.
Semih kanatta oynamazdan-Semih neden oynamıyora evrildi. Hatta ilk kanatta oynamaya başladığı zaman neden forvette oynatmıyor diyenler şimdi neden kanata almadı diye hocaya kızıyor. Ya anlamak istemiyorlar ya da farklı durum var. Elimizde sınırlı sayıda adam var. Yedeklerde de kullanabileceğimiz 2-3 adam var. Onları da sindirmek istiyorlar. Çok zor değil bu durumu kabullenmek. Rotasyon sıkıntılı. Hocada takım içerisinden bir çözüm arıyor. Diğerleri gibi sabit fikirli olsa deneme yapmıyor diye laf ederler, böyle olunca da neden olmuş kadroyu bozuyorlar diye sitem ediyorlar. Anadolu takımı bile o taktiğimizi çözdü. Rafayı kilitle, Musratiye markaj yap. Takım el frenini çekiyor zaten. Neyse biz farklı maçları izliyoruz sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Cenke fizikten yürüyenler muçiyi savunuyor enterasan.Gerçi Gedson satılsın yada bek yapılsın diyen kafadan futbol yorumu beklemek saçmalık
hem bilmez hem bilmediğini bilmez bu cehaletle başetmek imkansız bunlara kalsa takımın en iyi oyuncusunu satacaklardı yok pas veremiyor yok sadece koşuyor diye allahtan bahtiyar su kaynattı
sene başında ısrarla kanat yazarken yok hoca oyun kuran sol stoper istiyor diye yangın yaparlar sonuçta aldığın stoperin bu tanımla alakası olmaz yine de sallar durur
onur ve ben sağ kanat şart derken ne gerek var der atakların sonu heba olunca kulağının arkasına yatar
muçiyi rotasyona katmak mı yapılan iyi kötü oynayan semihi rotasyon dışı yapmak mı illa semih oynasın da demiyoruz bana kalsa hem bekleri hem kanatları yenilerdim ama millet masuaku da güzelliyordu unutmadık oda sağolsun her önemli maçta sıvadı sekmez
sen kanat al semih beklesin ama yok işte muçiyede kesilmez ayıp
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2024, 22:02:27 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Cenke fizikten yürüyenler muçiyi savunuyor enterasan.Gerçi Gedson satılsın yada bek yapılsın diyen kafadan futbol yorumu beklemek saçmalık
hem bilmez hem bilmediğini bilmez bu cehaletle başetmek imkansız bunlara kalsa takımın en iyi oyuncusunu satacaklardı yok pas veremiyor yok sadece koşuyor diye allahtan bahtiyar su kaynattı
sene başında ısrarla kanat yazarken yok hoca oyun kuran sol stoper istiyor diye yangın yaparlar sonuçta aldığın stoperin bu tanımla alakası olmaz yine de sallar durur
onur ve ben sağ kanat şart derken ne gerek var der atakların sonu heba olunca kulağının arkasına yatar
muçiyi rotasyona katmak mı yapılan iyi kötü oynayan semihi rotasyon dışı yapmak mı illa semih oynasın da demiyoruz bana kalsa hem bekleri hem kanatları yenilerdim ama millet masuaku da güzelliyordu unutmadık oda sağolsun her önemli maçta sıvadı sekmez
sen kanat al semih beklesin ama yok işte muçiyede kesilmez ayıp
Bu haliyle Muci Cenki sırtına alır 50 mt depar atar. Çok yanlış yerden vuruyorsun, yetmezmiş gibi de ısrar ediyorsun. Rachica türkün bitti şimdi de Muci'ye taktın.. Muci için kimse mükemmel demiyor. Rachica içinde, Svenson içinde. Malzeme bu. Destek vermek zorundayız. Ama bu durumu algılayamıyorsun sanırım.

Masuaku konusunda geçen sene iyi diyenler vardı. Bu yaz Masuaku kalsın diyen kişi hatırlamıyorum. Bu yaz transfer başlığına girip bir bak bakalım Masuakuyu kim övmüş? Çok merak ettim. Kendini haklı çıkarmak için daldan dala atlıyorsun.

Çok laf etmek istiyorsan kanat lazım derken Mario'nun gelmesine bu açığı onunla kapatabileceğimizi düşünen insanlara sitem edebilirsin. Başta kendin olmak üzere.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bu haliyle Muci Cenki sırtına alır 50 mt depar atar. Çok yanlış yerden vuruyorsun, yetmezmiş gibi de ısrar ediyorsun. Rachica türkün bitti şimdi de Muci'ye taktın.. Muci için kimse mükemmel demiyor. Rachica içinde, Svenson içinde. Malzeme bu. Destek vermek zorundayız. Ama bu durumu algılayamıyorsun sanırım.

Masuaku konusunda geçen sene iyi diyenler vardı. Bu yaz Masuaku kalsın diyen kişi hatırlamıyorum. Bu yaz transfer başlığına girip bir bak bakalım Masuakuyu kim övmüş? Çok merak ettim. Kendini haklı çıkarmak için daldan dala atlıyorsun.

Çok laf etmek istiyorsan kanat lazım derken Mario'nun gelmesine bu açığı onunla kapatabilefeğimize insanlara sitem edebilirsin. Başta kendin olmak üzere.
muci hiç bir şey yapamaz bir kere saldı azıcık futboldan anlayan kafası çalışan adam bunu görür arnavutluk milli takımından bile kesilen adam ismi geçnce güzelleyip duruyordun patladı işte dümdüz kazık
istediğimi yazarım sana ne sonuçta doğru çıkıyor mu ona bakarım sağ kanat lazım derken konuşup duruyordun bir maçta 2 pas verince asist asit diye türkü tutturan sensin maçın içinde sıvayınca da (ki illa sıvar ) kıvırır kulağının arkasına yatarsın.Marioyu alan da yönetim lafın varsa onlara söyle ha bana kalırsa doğru transfer çokta katkı verecek onuda görecek sen ordanda kıvırırsın işin bu unutma bu yazıyı
ben kanat derken sen ve avanelerin oyun kuran sol stoper diyordu ne oldu o iş stoper oyun mu kuruyor yoksa sen hayal görmeye devam mı
sallayıp duruyorsun boş boş sonra konuyu saptırıyorsun mario yazın duruyor orada sonra ben yazmadım deme
muçiyide marioyuda rashicayıda görecez sahada sana kalsa 25 lik gedson 37lik modric kada iş yapmaz diyordun
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2024, 00:16:35 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

muci hiç bir şey yapamaz bir kere saldı azıcık futboldan anlayan kafası çalışan adam bunu görür arnavutluk milli takımından bile kesilen adam ismi geçnce güzelleyip duruyordun patladı işte dümdüz kazık
istediğimi yazarım sana ne sonuçta doğru çıkıyor mu ona bakarım sağ kanat lazım derken konuşup duruyordun bir maçta 2 pas verince asist asit diye türkü tutturan sensin maçın içinde sıvayınca da (ki illa sıvar ) kıvırır kulağının arkasına yatarsın.Marioyu alan da yönetim lafın varsa onlara söyle ha bana kalırsa doğru transfer çokta katkı verecek onuda görecek sen ordanda kıvırırsın işin bu unutma bu yazıyı
ben kanat derken sen ve avanelerin oyun kuran sol stoper diyordu ne oldu o iş stoper oyun mu kuruyor yoksa sen hayal görmeye devam mı
sallayıp duruyorsun boş boş sonra konuyu saptırıyorsun mario yazın duruyor orada sonra ben yazmadım deme
muçiyide marioyuda rashicayıda görecez sahada
Doğru çıkmıyor işte hoca Muciyi oynatıyor. Demekki senin söylemlerin hatalı. 😁

Çevrimiçi gokhans

udokhai’nin hücumda nerde durduğu, nerde bastığı, nerde set olduğu, nasıl pas oyununa katıldığını bilmeyen, anlayamayan ne işe yaradığının farkında olmayan, futboldan anlamayanda bir taraftar kitlemiz var malesef. Dün muci yuhlayanlarda aynı zihniyet. Allahdan futboldan anlayan bir hocamız varda, çok isteyerek aldırdığı udokhai’yi istediği şekilde oynatabiliyor.    En basiti dünkü şu pozyonda attığı uzun pas ile mucinin indirip, immobile’nin çektiği şutla pozisyon yaratıyoruz.. oyunu rakip kaleye yıktığımızda sol ortada pas oyununa katılabiliyor, gelen topları topluyor, hızlı olduğu için hızlı geri dönebiliyor. Önde basabiliyor. Hoca bu profilde bir oyuncuya ihtiyacı vardı, öncelikli udokhai’yi istedi ve aldırttı. Bizi falan geçtim, Kendinizi hocadan daha iyi futbol bildiğinizimi sanıyorsunuz ciddiden?
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2024, 00:17:07 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

onu sahada görecek herkes kim hatalı kim doğru

Çevrimiçi Samet Demir

onu sahada görecek herkes kim hatalı kim doğru
Herkes görüyor çok şükür. Kanat isterken Mario'nun gelmesine sevinip şuan kanatta Semihin oynatılması gerektiğini savunan senin yazdıklarını dahi görüyor herkes 😁

Çevrimdışı uno_bjk

Ben olsam transfere bu kadar eşşeklemesine para yatıracağıma her sene Beşiktaş liseler arası yada ortaokullar arası futbol turnuvası düzenler, zeka seviyesi belirli bir çitanın üzerinde 20 tane gözlemciyle bu turnuvaları tek tek izletir raporlatırdım.  (futbol zeka işi, zeki olmayanın gözlemi de vasat-yetersiz oluyor)
Bu turnuvalara da astronomik ödüller koyardım. (Kazanan okula 3 milyon ikinciye 2 milyon, üçüncüye 1 milyon versen; millet işi gücü bırakır bu turnuva için takım kurar)
İstanbul'da her ilçeye altyapı tesisi kurardım, izleme ekibi yerleştirip. Liseler arası Beşiktaş ligi kurardım...

:claps: :claps: :claps:
bunu kaç sene öncesinde düşünmüştüm çokta güzel bir şey olur keşke yapılsa böyle bir şey
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi murat

Şimdi bir orta sıra bir İtalya takımında oynayan gelecek vaat eden İtalyan futbolcuya gitsek desek ki sen kulübünden 500 bin euro alıyorsun, sana 3 teklif var,
Glasgow sana 950 nin euro,
Porto 600 bin euro,
Beşiktaş sana 1,5 milyon veriyor,
Deseler,
Emin ol son tercih biz oluruz.
26 yaşında Ernst seviyesinde bir Alman topçuya gitsekdesek ki sen kulübünden 750 bin euro alıyorsun, sana 3 teklif var,
Glasgow sana 1 milyon euro,
Porto sana 950 bin euro,
Beşiktaş sana 2 milyon veriyor,
Deseler,
Emin ol gene son tercih biz oluruz. Hatta tercih listesine bile alınmayabiliriz.
Muhtemelen bu topçular için 3 milyon euro gibi yüksek bir teklif vermediğin sürece seni düşünmezler.
Bunun vizyonluk bir yönü yok.
Ha vizyonumuz yok, 15 milyonluk şehir İstanbul'dan futbolcu yetiştiremiyoruz.
futbol okullarımız var ama sana işkeyişi anlatayım.sırf Beşiktaşlı olduğu için çocuğunuzu bu futbol okuluna yazdırıyorsunuz ama tesis yerel küçük bir kulübün tesisi siz orada yancısınız çok yetenekli bir çocuk geldi hemen o çocuk o yerel takıma alınıyor.sistem tersine işliyor.Beşiktaşın yapması gereken Beşiktaş'a yapılıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı annoca

https://twitter.com/gundembjkcom/status/1842486132518633583
Bizim futbol gurmelerimiz tam tersini düşünüyor halbuki.
bizde kanat denince akla ilk çalım geliyor. hee lazım mı tabi ki de lazım, rashicada pek yok ama diğer özellikleri o eksikliğini fazlasıyla kapatıyor. millet çalım göremeyince kötü diyor. adam bireysel değil takım oyuncusu. bu yıl gayet iyi. nazar değmesin.

Çevrimiçi Samet Demir

bizde kanat denince akla ilk çalım geliyor. hee lazım mı tabi ki de lazım, rashicada pek yok ama diğer özellikleri o eksikliğini fazlasıyla kapatıyor. millet çalım göremeyince kötü diyor. adam bireysel değil takım oyuncusu. bu yıl gayet iyi. nazar değmesin.
Elimizde saf kanat olan tek adam. Attığımız gollerin yarısından fazlasında ya asist yapmış ya da anahtar pas vermiş bir şekilde o gollerin içerisinde. Yani zor değil destek vermek.

Mesela Paulista avrupa maçı akşamı taraftar desteğini istiyoruz yazmış, bugün de İmobille için paylaşım yapmış. Bunların amacını tahmin etmek zor değil.

Muci oynamasın Semih oynasın, Musrati büyük kazık falan. Bunları yazdığımız zaman ne değişiyor? Destek verirsek ne değişir? İyice bir tartmamız gerekiyor bu konuyu.

Çevrimiçi mayguntr

:claps: :claps: :claps:
bunu kaç sene öncesinde düşünmüştüm çokta güzel bir şey olur keşke yapılsa böyle bir şey

https://tr.wikipedia.org/wiki/Danone_Uluslar_Kupas%C4%B1
oynayan oyuncu sayisi 300 bin: cikan ve profesyonel olan tek oyuncu: Necip Uysal

Etiketler: