Bitiricilik sorunumuz vardı evet bu çok net ama Stuttgart'da Anadolu takımı gibi kalenin önüne baraj kurdu, anadolu takımı gibi Rafa adım attımı bastı, çözdüler Rafa'nın peşine bir hızlı adam tak-ikili bas, buda bir tek Rafa'nın ayağına bakan oyun planın olunca seni patlatıyor. Rafa'yı kitleyince kitleniyoruz, yanında katkı verecek ikinci adam yok,
N'Dour iki büyülü hareket yapıyor, vay be diyosun ama o kadar, bitti, bütün hikayesi bu, oyuna katkısı yok, al gülüm ver gülüm oda topa yakınsa, al-ver'den başka birşeyi yok, oyunun içinde kayboluyor, Onana'ya kızıyoruz topu geriye oynuyor diye ama hiç olmazsa topsuz oyunda var, N'dour zaten oyunun içinde yok, topa yaklaşsyım, topu taşıyım, oyunu açıyım hiç yok, 100 kere Salih derim 1000 kere Salih derim. Hiç olmazsa topu ne zaman taşıması, ne zaman dinlendirmesi gerektiğini akıleder, adam kovalar, adama basar, çalım atar, asist yapar ceza sahasında Salih varsa golde vardır.
Sol kanatsız oyunda ciddi bir asist sorunumuz var, Rafa hariç asist yapabilecek Muçi, ya yedek ya da sol kanatta olduğu için özgüveni sıfırlanmış yürüyen ölü, Salih kulübede öylece bekliyor sahadakileri görünce oda bir yerde isyan eder.
Mario desen Veteran Başakşehir topçusu gibi, penguen gibi etrafına yaklaşan topla birazcık oynayıp top ayağından uzaklaşınca bırakıyor... Beğenenler var ama ben nefret ettim.
Dün yedek kaldı diye takım güçlü oynadı, topun hızını emen, kaptıran olağan gidişatını sekteye uğratan futbolcu, sahada olmayınca top aktı gitti...
@Talisca1903 bende senin gibi kanat gelsin diye burada çok yazdım, her yerde yazdım, içime dert oldu, böyle olacağı belliydi. Mario'yu çok beğeniyorsun saygı duyarım ama ben nefret ettim, Raşika'yı sevmiyorsun ben seviyorum, yeterli mi değil ama gayet faydalı, bu sene kaç maç onun çabasıyla, oyunuyla geldi, hiç bir şey yapmasa sağ üst köşede Svenson ve rafa'yla ver kaç üçgeni yapıp bir şekilde topu oyuna sokuyor , raşika her hata yaptığında çakıyorsun iyi oynayıncada hakkını vermek lazım. Bence şu takımın en faydalı 5 topçusundan biri Raşika, ona gelene kadar laf söylenecek, takılacak bence çok topçu var...
Vel hasılı adamlar kemik gibi defans yaptılar, anadolu takımı gibi defans yapan takımların karşısında nasıl zorlandıysak öyle zorlandık, çözemedik denklemi, buraya çalışmamıştık.
Madem oyunu açmakta zorlanıyoruz o zaman Rafa ile birlikte orta sahada ya Salih ya da Muçi olmak zorundaydı, belli ki kanatta olmuyor ama yeteneği var Muçi'nin, topla yetenekli, ortada 8 numara oynat Muçiyi, topu hızlı taşıyacağı kesin, açığa kaçıp adama basacağı kesin ve hiç yoksa duran topların başına Muçi varken Gedson geçmez. Zaten duran topların başına Gedson geçen takım neyi çözebilir ki.
Bronchorst çok güzel adam, belli ki kalbi tertemiz, uzun vadede de başarılı bir takım yapacağı belli ama burada işler kısa vadeli ilerliyor, büyük takım sürekli başarı ister, geçmişinde de başarılar var, bizde de olsun isterim, Beşiktaş kültürüne çok uygun bir adam ama işlemeyen sistemde ısrardan, kör inatlardan vazgeçmesi gerekir, yoksa 3-4 maç sonra homurdanmalar başlayacak, gönül bağı kopunca da buralarda dikiş tutmuyor...