amir kadroda duramazdı yürümeye mecali yok Rize’de oynayamıyor ndour mantıklı transfer marioda öyle biz hatayı masuku ve rashicayı yenilemeyerek yaptık
Geçen sene yapamayanlar bu senede yapamıyor total kalite yükselmiyor
Muçiyi satan patlayacak diye yaz boyu yazdım yemediğimiz laf kalmadı yok oynatamıyorlar yok seneye görün al işte tehlike dağ gibi büyüdü ve çığ oldu
Şu 3 nün yerine kanatları ve sol beki yenileyip kadroyu güçlendirirdik sezon başındaki oyunu daha kaliteli adamlarla oynar ezer geçerdik
Masu koridor oluyor büyük maçlarda Muçi hiç yok Rashicanın kanatı bom boş tek atak yapamıyor izleyip görene
Rakipler bile uyandı izleyin bakın maçlarda en fazla boşluğu sağ kanata bırakıyor adamlar
Onana gitmiyormuş Ox gitmiyormuş gitmesin bunları gönder bunlarda Onana ve Ox benim gözümde
o zaman onana gonderecektik amirle beraber.sadece ndour gelecekti yeterli olacakti mario gereksiz oldu.Geldigi zaman soyledim bu adam orjin kanat degil diye nitekim oynayamiyor kanatta.Elimizde tek orjin kanat rasitsa var o da yetersiz pardon bir de can keles var onuda hoca yetersiz goruyor.Diger oyuncular hep devsirme semih olsun rafa silva oraya gecince geri gelmiyor masuaku elek oluyor.
Hoca ligde bir kadro oturtmustu o oyuncu grubu ile ayni oyuncularla ligde devam etmeli rotasyonu avrupada yapmali bizim icin lig onemli gorunen o ki avrupa ile mucadele edecek kadar kadromuz hem genis degil hem oyuncu grubumuz yeterli degil.
Hocanin bazi seylerde israr etmemesi lazim misal rafa silva sol kanat olamaz hep orta saha forvet arkasi oynamali.
Yendigimiz maclara bakiyorum kadromuz hep ayni nerdeyse ozelikle ilerisi (semih buyuk onemli etken) Hocanin jao marioya yer acma sevdasi bizi bitiriyor.
Samsunspor 0-2 Besiktas
Mert-Svensonn-Paulista-Colley-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Semih-Rasitsa-Immobile
Besiktas 4-2 Antalyaspor
Mert-Svensonn-Paulista-Colley-Emirhan-Gedson-Al musrati-Rafa-Semih-Rasitsa-Immobile
Beiktas 2-0 Sivasspor
Mert-Svensonn-Paulista-Felix-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Muci-Rasitsa-Immobile
Ts 1-1 Besiktas (jao mario kanat)
Mert-Svensonn-Paulista-Felix-Masuaku-Al musrati-Gedson-Rafa-Rasitsa-Mario-Immobile
Besiktas 2-1 Eyupspor (semih sonradan girip penalti aldirdi)
Mert-Svensonn-Paulista-Felix-Masuaku-Gedson-El musrati-Rafa-Mario-Rasitsa-Immobile
Super kupa
Besiktas 5-0 Gs
Mert-Svensonn-Paulista-Colley-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Rasitsa-Semih-Immobile
Besiktas 5-1 Lugona
Mert-Svensonn-Paulista-Emirhan-Masuaku-Gedson-Al musrati-Rafa-Rasitsa-Semih-Immobile
Lugona 3-3 Besiktas (Semih yedek silva kanat)
Mert-Svensonn-Paulista-Emirhan-Masuaku-Al musrati-NDour-Gedson-Rasitsa-Silva-Immobile
uzun lafin kisasi hoca ne zaman kadro ile oynasa maci kaybediyoruz.Semihi kesip rafayi kanat attigi maclari kazanamiyoruz bunu bir cok kez denemesine ragmen halen israrla deniyor.
Su dakikadan sonra onana halen kadroya girip ilk11 oynarsa hoca kendini bitirir.