Rashica bugün bencede takımın yükünü çekti, sadece ofansif olarak değil karşı takımı bozan gedson dışında tek oyuncuydu ve bu da bence aşırı değerliydi. İkisi de basmasa bugün yenilmiştik. Salih'i beğenmeyenler var ama neye göre beğenmiyorlar, kiminle mukayese edipte kime göre beğenmiyorlar anlamak zor. Kadro belli, yerli kontenjanından kim gelebilir ki alternatif, Salih karşı takıma net basıyor, oyunu doğru okuyor, doğru yerde basıyor ve karşı takımın tüm dişlilerini bozuyor. Bence çok daha fazla süre alması lazım. Beşiktaş'ta basan topçu yok, bu teknik heyetin umurunda değil, böyle giderse çok fire veririz. Udokhai'yi çok beğenmişler, ben beğenmiyorum, oyuna girmiyor, kaçak oynuyor, basmıyor, zorlamıyor. Kesici mi kesici, ayağı da düzgüne yakın ama panik anlarında çok güven vermedi bana, onu birde iyi forvetlerle oynayınca göreceğiz, Emirhan'ı da tam göremedik ama gördüğüm kadarıyla her türlü tercih ederim. Joa mario da yalandan oynuyor ama sahada kalıyor, demek ki beğeniliyor. Kadro tercihlerinde Topraktepe çok daha mantıklıydı, adildi. Hoca'yı çok sevdik, Fazla gaza geldik, fazla gaza getirdik zaten kronik sorunumuz da bu. Biz taraftarız gaza gelirizde hoca bence oynadığımız son iki maçımızı enine boyuna bir kontrol etmeli...