Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 477236 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı 38life

güzel kardeşim benim tercihimden dolayı değil optanın 8.8 puanlı tercihi. Benim tepkim adamın attığı gol ve 5 kilitpasın hiç önemi yokmuş, çok sıradanmış gibi söyleyip gedson+ savunmacılar sayesinde demen. Ben sende bireysel oyuncu düşmanlığı sezdim, buram buram düşmanlık yapıyorsun, art niyetliyim diye bağırıyor yorumun. Messi gibi oynasa ne olur dedin yahu.. Benim görüşüme katılmandan banane ister ipime ister sapıma, ama haksızlık, adaletsizlik yapılmasına dayanamıyorum..

Oyuncu düşmanlığı.  :lol: Bende Beşiktaş forması giyen bir futbolcuya karşı düşmanlık bulamazsın. Rashica harika bir maç çıkardı. Ama 3 puanı getiren Rashica değildi. Bu da oyuncularla ilgili değil oyunla ilgili bir yorum. Anlamak istersen anlarsın. Zor değil.

Çevrimiçi sEuL

Devre arasına kadar yarışta kalırsak Musrati ve Muci'yi satıp Zalewski ve Skov Olsen alsınlar
Bende kadro kalitesi bakımından rakiplerin epey gerisinde olduğumuzu düşünüyordum ve acaba kendimizi devre arasına kadar yarışta tutabilir miyiz diye hevesleniyordum. Ama görünen köy kılavuz istemez, Avrupa maçlarıda başlayınca, rezil fikstürü göz önüne aldığımızda bu kadro derinliği ile yarışta kalabileceğimizi sanmiyorum. Umarim ben yanılırım ve devre arasına kadar bir şekilde yukarılarda oluruz ama sanmam.

Bugün maalesef Rashica’ya birsey olsa takımda başka kanat yok.

Vasat ama bekleri idare ederler diye sezona birde Svensson - Masu bekleriyle başladık. Bugün Svensson’a birsey olsa yerine bizi kanser eden Onur oynayacak, inan ben oynasam daha özgüvenli dururum sahada bu futbolcumsu heriften.

Rafa’ya her maç yapılanları da görüyoruz, bu adama birsey olsa hücuma çıkabilir miyiz emin değilim.

Yabanci kısıtlamasından bu kadar dert yanarken Musrati’nin arkasında Onana ve Ndoer’i bekletiyoruz ki Musrati’de geldiğinden beri iki maç üst üste top oynayamadı.

İşimiz bayağı zor ama hayırlısı artık yapacak bir şey yok bu noktada.

Çevrimdışı Zafer55

düz baksaydım, rakibe 4 - 5 kez gol pozisyonu veren savunmaya yada penaltı yaptıran kaleciye maçın oyuncusu demezdim. Defalarca kontradan eksik yakalandık, boş alan verdik. Gedson da çok iyiydi ama maçı kazandıysak rashica sayesinde.. Attığı golüde geçtim gollük 3 tane pas verdi birini rafa, birini immobile diğerini mario hiç etti.(kilit pas- şut pası sayısı 5) Hayvan gibide boğuşup mücadele etti. Sezarın hakkını sezara vermelisin, düz düşünmeyip yada art niyetli!!  Optayıda aşağıya bırakayım…
Opta güldürdü beni.
Rashica gol atmasa, Mario'yu maçın adamı seçecekmiş!
Mario'nun daha yüksek puan alabileceği tek adam Musrati idi maçta.
Bu arada tartışmanızda ikinizi de haklı buluyorum. Maçta en çok  mert-paulista-felix-gedson ve rashica'yı beğendim ben.

Çevrimdışı Zafer55

Bende kadro kalitesi bakımından rakiplerin epey gerisinde olduğumuzu düşünüyordum ve acaba kendimizi devre arasına kadar yarışta tutabilir miyiz diye hevesleniyordum. Ama görünen köy kılavuz istemez, Avrupa maçlarıda başlayınca, rezil fikstürü göz önüne aldığımızda bu kadro derinliği ile yarışta kalabileceğimizi sanmiyorum. Umarim ben yanılırım ve devre arasına kadar bir şekilde yukarılarda oluruz ama sanmam.

Bugün maalesef Rashica’ya birsey olsa takımda başka kanat yok.

Vasat ama bekleri idare ederler diye sezona birde Svensson - Masu bekleriyle başladık. Bugün Svensson’a birsey olsa yerine bizi kanser eden Onur oynayacak, inan ben oynasam daha özgüvenli dururum sahada bu futbolcumsu heriften.

Rafa’ya her maç yapılanları da görüyoruz, bu adama birsey olsa hücuma çıkabilir miyiz emin değilim.

Yabanci kısıtlamasından bu kadar dert yanarken Musrati’nin arkasında Onana ve Ndoer’i bekletiyoruz ki Musrati’de geldiğinden beri iki maç üst üste top oynayamadı.

İşimiz bayağı zor ama hayırlısı artık yapacak bir şey yok bu noktada.
Musrati'nin arkasını kulübede ndour ve onana , saha içinde de mario bekliyor!
Svensona bişey olsa ihtimalinden daha yüksek olan ihtimal ise masuaku'ya birşey olsa. Ki oldu haftaya cezalı. Bakalım Emirhan mı bek görünümlü kanat olacak , bakhtiyar mı? Masuaku bunu şimdiye kadar gayet iyi götürdü.Dün akşam adamın dili dışarı çıktı,öldü adam da yine kenara alamadı hoca.

Çevrimiçi kartalizma190399

Forvet icin bile hantal sayilabilecek adami kanatta denemenin anlami ne.
Joao Mario'ya kanat degil diyip Mustafa Hekimoglu'nu oraya cekmek nasil bir kafa.
Bazi seyleri cok fazla karistirmadan dallandirmadan kabul etmek lazim.

Gercek bir kanat oyuncusu alinmaliydi, alinmali.
Joao Mario gercek bir kanat oyuncusu degil.
Semih de gercek bir kanat oyuncusu degil.

Onana ve Chamberlain'in kontratlari dururken, hatta Salih ve Demir Ege de varken Ndour transferi cok gereksizdi, hatta ustune Joao Mario da gereksiz sayilabilir.

Surekli onu bunu denemek yerine oyunculara kizmak yerine kadro eksiklerini kabul edip belki de farkli bir formasyonla oynamak gerekir.
Elinde kanat oyuncusu bu kadar kisitliysa ve cok iyi 2. forvet rolunu ustlenecek bir forvet+tonla orta saha oyuncusu varken belki 4-1-2-1-2 denenmeli.

Ama bunu dert etmeye gerek yok. Bu oyunculara onay verken GvB, o dusunsun o halletsin.
Ayrica belki de 1 senede sampiyonluga ciddi sekilde ortak olmayi beklemek insafsizlik ve biraz bu sene'yi gecis senesi olarak gorup beklentileri torpulemek lazim.
10 uzerinden 8'lik bir transfer donemi gecirmis bir takima neden 10 uzerinden 10'luk transfer donemi gecirmedik ve 102 puanli 2 sene ust uste sampiyon olmus takimi 1 senede gecemiyoruz diye kizmamak lazim.

Sahsi fikrim.

Çevrimiçi mayguntr

Mario geldiginden beri Gedson'un ceza sahasi icine girisleri baya bi azaldi, bek-stoper arasindaki o kanali acamiyoruz Mario oyundayken.  Rashica-Semih olunca iyi genisliyor alan, ama Mario cok iceri atiyor kendini, oyle olunca da Immo mecburen saga/sola deplase oluyor alan acmak icin.

Dun bazi komik yorumlar okudum biri Immoya forvette kalmasini soylesin diye, Immo ayagina top gelince gol atan oyuncu, top gelmeyince de mecbur saga sola gitmeye basladi adam.

Çevrimdışı Akil Emre

Mario geldiginden beri Gedson'un ceza sahasi icine girisleri baya bi azaldi, bek-stoper arasindaki o kanali acamiyoruz Mario oyundayken.  Rashica-Semih olunca iyi genisliyor alan, ama Mario cok iceri atiyor kendini, oyle olunca da Immo mecburen saga/sola deplase oluyor alan acmak icin.

Dun bazi komik yorumlar okudum biri Immoya forvette kalmasini soylesin diye, Immo ayagina top gelince gol atan oyuncu, top gelmeyince de mecbur saga sola gitmeye basladi adam.
Bencede marioyu yedek bekletip , klasik oyun sistemine dönmeemiz lazım. Özellikle yedektende ndour girmesi gerekiyor onana çok vurdumduymaz oynuyor. Bu zorlu periyotta salih , ndour ve emirhanın katkısı çok önemli olacaktır.

Çevrimiçi Serdar3444

Mert
Svenson      Paulista (Talha)   Emirhan (Udokhai)   Masauka

Musrati  (N'Dour)               

Raşit(Can)    Salih(Mario)     Rafa(Muçi)  Gedson(Mustafa)

İmmobile (Semih)

Güçlü takımlara karşı mevcut kadroyla çıkmadığımız takdirde sıkıntı yaşamaya devam edeceğiz. Girecek yedekler ve mevkileri de bence bu şekilde olmalı. Hocanın mevcut dizilimde çok fazla açık var. Karşı takımlar çok rahat ve tam istedikleri organizasyonda tamda çalıştıkları gibi hiçbir zorlukla karşılaşmadan kalemize kadar geliyorlar. Eldeki kadro itibari ile Koşmayan oyuncu bolluğu nedeniyle Salih 11 'e girmek zorunda. Bu kadroyla bu kulübeyle böyle olmak zorunda...
 Rafa Mario Udokhai Muçi Mursatı N'Dour 6 lısından en fazla 3 ü sahada olmalı. Yoksa çok eksik kalıyoruz. Dişliler bozuluyor.
Salih' yerine çok daha iyisini, bir tane daha Gedson ciğerli topçu isterdim ama şu anda yok, beğenmeyen çok ama bence Salih şu takım matemetiğinde gayet iyi idare eder...

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2024, 19:23:06 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Sinan66

yine gereginden fazla portekizli aldik  :alala:

Çevrimdışı mrred

Herkese selamlar uzun zamandır işlerimden ötürü birazda takım kötü gittiği için foruma gelmiyordum.
Forumda hala kaliteli düzgün yorumlarda bulunan dostlar var sevindirici. @Necmi abi seviyeyi korumuş:)

Muçi de çok büyük kazık yedik
Musratiyi şahsen çok beğeniyorum.
6 numaralar alan kaplayarak pas arası yaparak top kapar. Aynı zamanda topu 2.bölgeden 3.bölgeye hatasiz aktarması gerekir. İkili mücadele omuz omuza yada deparla top kapmak 8 numaranın işidir. Musrati olağanüstü bir pasör. İyi bir alan kapaticisi. Tek eksigi biraz ağır olması ama o mevkide hıza gerek yok. Zaten gedson onu tamamlıyor. Bence takımın en iyi bölgesi orta saha ikilisi. Gedson ligin en iyi 8 numarası. Musrati de 6 numarası
Herkesin aksine joao marioda çok begendim. Oyun kurucu kanat eksigimizi iyi bir sekilde kapatıyor.
Herkese sevgiler ve saygılar.

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Modern futbolda oyun artık kanatlardan kuruluyor. Çünkü merkez çok kalabalık. Ghezzal neden bize şampiyonluk getirdi bir düşünün. Çünku bu tanıma uyan bir kanattı. Simdi fenerde maximal midir bir herif var. Bizim nkoudodan daha beter. Cok sey yapiyormus gibi gorunuyor hicbir sey yapmiyor. Top suruyor havali hareketler yapiyor calim atiyor. Sonuc ? Yok. Aşırı hızlı kıvrak hatta pır pır ama sonuç? Yok. O yüzden mario bence dogru profil. Semihi 15 20 verirlerse hemen elden cikarmak lazim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim taraftar garip 1-2 maç daha skor yapmasın Rafa'ya bile laf söyleyen çıkar herkes birilerini yeme peşinde Allah'tan kadro yetersizde hocaya daha sıra gelmedi yoksa çoktan hocaya girişmişlerdi şu sonuçlara rağmen eldekiler bu hoca hala daha deneme yapıyor kimden birazda olsa verim alırım diye artık devre arasına kadar potada kalmaya çalışacağız yapacak bir şey yok o yüzden eldeki bir avuç oyuncu havuzunu da şu çok yumuşak bu topu çok ayağında tutuyor gibi saçma sapan bahanelerle yemeye çalışmamak lazım
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2024, 21:02:10 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Herkese selamlar uzun zamandır işlerimden ötürü birazda takım kötü gittiği için foruma gelmiyordum.
Forumda hala kaliteli düzgün yorumlarda bulunan dostlar var sevindirici. @Necmi abi seviyeyi korumuş:)

Muçi de çok büyük kazık yedik
Musratiyi şahsen çok beğeniyorum.
6 numaralar alan kaplayarak pas arası yaparak top kapar. Aynı zamanda topu 2.bölgeden 3.bölgeye hatasiz aktarması gerekir. İkili mücadele omuz omuza yada deparla top kapmak 8 numaranın işidir. Musrati olağanüstü bir pasör. İyi bir alan kapaticisi. Tek eksigi biraz ağır olması ama o mevkide hıza gerek yok. Zaten gedson onu tamamlıyor. Bence takımın en iyi bölgesi orta saha ikilisi. Gedson ligin en iyi 8 numarası. Musrati de 6 numarası
Herkesin aksine joao marioda çok begendim. Oyun kurucu kanat eksigimizi iyi bir sekilde kapatıyor.
Herkese sevgiler ve saygılar.
Hoşgeldin sefalar getirdin ağabey :) Futbol senin istediğin kıvama geldi iyice. Herkes 180 üzeri oldu. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Şu Trabzona 2 puan bıraktık.
Delirmemek elde değil!

Çevrimiçi tolga1903

Modern futbolda oyun artık kanatlardan kuruluyor. Çünkü merkez çok kalabalık. Ghezzal neden bize şampiyonluk getirdi bir düşünün. Çünku bu tanıma uyan bir kanattı. Simdi fenerde maximal midir bir herif var. Bizim nkoudodan daha beter. Cok sey yapiyormus gibi gorunuyor hicbir sey yapmiyor. Top suruyor havali hareketler yapiyor calim atiyor. Sonuc ? Yok. Aşırı hızlı kıvrak hatta pır pır ama sonuç? Yok. O yüzden mario bence dogru profil. Semihi 15 20 verirlerse hemen elden cikarmak lazim.

Hoşgeldin öncelikle abi. Mario bence bizim kısa zamanda yapmaya çalıştığımız belli seviyeye getirdiğimiz oyun pratiğimizi bozdu. Biz oyunu soldan masuaku sağdan rashica ile genişletiyorduk temelde, semih rakip takım hücumdayken beki iyi kovalıyor masuaku'nun defolarını kapatıyor hücumdaysa immobile'ye yakın duruyor kalabalık yapıyordu rakip ceza sahasında. Mario gelince bambaşka bir şey oldu takım yine solu masuaku'ya bırakıyoruz ama bu adam kendini ortaya atıyor musrati'ye çok yakın konumlanıyor e rashica da sağ çizgide kalınca ceza sahasına maksimum 3 kişi sokabiliyorsun. Trabzon maçından hocanın çıkardığı dersten eyüp maçında gol bulduk rashica ile çünkü özellikle mario oyundaysa sağ çizgiye hapsetmek saçma rashica'yı, o kalabalığı sağlamak zorundayız bir şekilde. Bence artık semih rashica devam etmeli mario rotasyonda kullanılmalı ister rafa ister musrati isterse de rashica yorulduklarında alabilir oyuna mario'yu.

Yalnız semih konusunda tereddütlerim her geçen maç artıyor, semih bu oyunu basit oynamıyor oynayacak yeteneği de zekası da var samsun maçındaki asisti geçen sene trabzon maçında tekte attığı gol vs. Neden her aldığı topta sırtını rakibine dayayıp gücüyle geçmeye çalıştığını anlamıyorum sen adama traore değilsin ihtiyacın da yok rakip 3 kişi basmaya zaman buluyor semih topu alinca çünkü topu öldürüyor rakiple boğuşacağım diye ve saçma sapan top kayıpları yapıyor. Hoca ve van gastel mutlaka bunu görüyordur işlemeleri lazım bu çocuğu semih bazen bana futbolcudan çok güreşçi gibi geliyor izlerken gerek yok buna müdahale edilmeli artık.

Çevrimiçi murat

semih ortasahada 2-3 kişi ile topla cebelleşmese tek pas verse hiç birv sorun olmayacak.teke tekte yıkıp geçer zaten.ceza sahası içi ve çevresinde istediği kadar zorlasın sorun olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/FixAnaliz/status/1838189849829859614
https://x.com/ComparisonatorT/status/1838554720421437627

Allah Allah nasıl olabilir böyle birşey. Bizim taraftara göre takımın en kötüsü Rachica 😁😁😁
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2024, 18:10:18 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

https://twitter.com/ComparisonatorT/status/1838554720421437627

Allah Allah nasıl olabilir böyle birşey. Bizim taraftara göre takımın en kötüsü Rachica 😁😁😁
Bende Raşikayı beğeniyorum ama bu maçta dikkatimi çeken bir değişiklik vardı, rakibin üstüne üstüne hiç orta şişirmedi, yerden oynadı ve pufff.....ortalar isabetli-etkili olunca herşey değişti...
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2024, 21:04:26 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bende Raşikayı beğeniyorum ama bu maçta dikkatimi çeken bir değişiklik vardı, rakibin üstüne üstüne hiç orta şişirmedi, yerden oynadı ve pufff.....ortalar isabetli-etkili olunca herşey değişti...
Q7 ve Caner gibi her maç 20şer tane orta mı yapsın abi? Tabikide daha isabetli orta açsın, bu konuda daha çok geliştirsin kendisini. Benim bu istatistiği paylaşmamın amacı adamın o kadar kötüleyecek bir oyunu yok. Gs nin pamuklara sardığı Barışa bak birde Rachica'ya. Seçim yap deseler 50 defa Rachica derim.

Eleştirelim ama sahipte çıkalım.

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/ComparisonatorT/status/1838554720421437627

rashica alerjisi olanlar var forumda baya baya kişisel nefrete dönüşmüş olay düşman gibi bakıyorlar. Ocak bir an önce gelsede tavernier’i çeksek orayada bu dertten kurtulsa o arkadaşlar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Bugunku mesele Gio'nun oyuncu tercihleri degildi. Beklerin kalitesizligi falan da degildi. Bunlari tartismak maci bunun uzerinden okumak garip geliyor.
Bugun Ajax'in futbol kulturu seni yendi. Hollanda'lilarin futbol bilgisi seni yendi.
Sen 5 sene evvel formda olan 33 yasindaki stoperi ilahlastirirken adamlar 20-21 yasinda hizli atletik topla cikabilen cengaver gencleri oynatiyor. Sen de Anadolu takimlari gibi geride topu dolastirip uzun vuran stoper yerine oyle bir stopere karsi oynayinca sudan cikmis baliga donuyorsun. Sen ekim ayinda pestili cikan Immobile'ye 6 milyon euro maas verirken adamlar o paraya takimin yarisini olusturan ve seni sahadan silen bebelere maas veriyor.
Bilmem anlatabildim mi farki.

Çevrimdışı celiker1

Paulista ve Rafa Silva hariç transferlerde maalesef hata yaptık.Buna İmmobile ve Uduokhai'de dahil bence.Rafa'yı eğrisine,doğrusuna denk getirip transfer edemeseydik hiç bir şeyin hayalini kuramazdık bu sene.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Avrupa için benim tahminim şimdilik bu şekilde.

Kötümser tahmin gerçekleşme yolunda. Dengeli tahminde Bodo ve Twente maçlarından da emin değilim bu arada. Twente iyi durumda. Bodo maçı da kışın tam ortasında oynanacak orada.

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arası Dario Osorio parasını verip alacaksın El Hadji Malick Diouf parasını verip alacaksın yaşlı oyuncu kontenjanı doldu bu tip oyuncular alacaksın bu sene şampiyonluk hayal bir dahaki senenin 11'nini devre arası kurup yaza rotasyon oyuncularını birakacaksın yaparlar mı hiç sanmıyorum ama yinede bir umut

Çevrimdışı Talisca1903

Kötümser tahmin gerçekleşme yolunda. Dengeli tahminde Bodo ve Twente maçlarından da emin değilim bu arada. Twente iyi durumda. Bodo maçı da kışın tam ortasında oynanacak orada.
frankfurt maçında 11 mizi bozmazssak bence yeneriz yeter ki saçmalamayalım bugün olduğu gibi takımı çorba yapöasın hoca yeter herkesi yerinde oynat oynabildiği kadar

Etiketler: