sametin bu kulübün kapısının önünden geçmemesi gerektiğini söyleyen biri olarak bu dönemi atlatacaksak bize samet gibi biri lazım oraya koyacağın profesyonel yada yabancı bu işi kotaramaz sametin kimseye eyvallahı yoktur kelle kopartması gerekiyorsa her kelleyi kopartır yıllardır birçok kulüpte çalışarak tecrübe sahibi oldu zaten konuşmaları profesyonel konuşması ama bir o kadarda beşiktaşa bağlı biridir ikisini harmanlayıp ortaya birşeyler çıkarabilir bizim şu anda kasaba ihtiyacımız var eminim kulüpde olanın binde birini söylememişdir ama söyledikleri miğdemi bulandırdı soyunma odasına bile girmemek nedir çebinin şenolun verdiği hasar çok büyük zaten bugün şenola üstü kapalı dokunmasının nedeni budur bulunduğu yere samet gibi rasim gibi birilerinin gelmesi gerekirdi yönetimin bence doğru attığı adım olmuş ama bazen doğru adım atarsın yer yamuktur yine düşersin ben basın toplantısında kimseyi sallamayan biri gördüm koltuk sevdası için kimseye şirin görünme derdinde değil proje sunmadı deniyor genç oyuncu almayacağız genç işini alt yapıdan çözeceğiz demek devasa bir projedir daha kimsenin başaramadığı her sene bir oyuncu monte edebilseler büyük iş başarmış olurlar kaliteli yabancılarla doğru harmanlarsalar olmayacak birşeyde değil yusuf sarı ilgilenmediğimiz bir oyuncu derken bile bir projeyi sundu neyi planladıklarını üstü kapalı söyledi bence anlattıklarıyla kafamda birşeyler şekillendi şimdi ne kadarını başaracaklarına bakalım kimi alacaklar hangi hoca gelecek isimlere takılı kalmamak lazım bu insanın kendini şartlamasından öteye gitmez para var dedi çokda rahat söyledi bence hiç birşey söylemeden çok şey söyledi anlayana bana çok akıllıca yapılmış bir basın toplantısıydı hiç bir basın mensubu saçma soru soramadı manuple edemedi kuyruklarını kıstırmışlar demekki kulakları çekiliyor taviz verilmiyor ordaki bazılarının nasıl saygısızlaştığını gayet iyi biliyoruz
Rıza hoca boşuna takım yemeği düzenlememiş demekki.
Psg den v.s. oyuncu alamıyor oluşumuzdan herkes şikayet ediyor, madem durum böyle neden seçim vaadi olarak sundular diyor taraftar. Bir nebze haklılar fakat Samet Aybaba kulüplerin bize teklif ettiği oyuncuları biz istemedik, istediğimiz oyuncularıda kulüpleri vermiyor fakat sene sonu bir kaç adam alacağız gibi duruyor dedi.
Kiralık oyuncu istemiyoruz, 1.5 yıl oynayacak tecrübeli oyuncu ihtiyacımız var dedi. Bizim Madueke falan istediğimiz bu nedenle iptal oldu sanırım.
Yusufu istemeyişi, anadoludan topçu yerine alt yapıya yönelmemizi, başka takımların bu limit işini deliyor oluşuna gönderme yapması, büyük takımın nasıl oynaması gerektiği falan bunlar tam da bizim istediğimiz söylemler değil miydi?
Ben bu gibi nedenlerle toplantıyı olumlu buluyorum. En sevindiğim kısım da ismail er gibilerin toplantıya alınmamış olması.
İcraat kısmıda söylemlerinin doğrultusunda yapılırsa şikayet olmam. Yoksa muhalif olmaya devam ederim.