2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 997699 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Hayir degil ama kalitesi itibariyle ve kadro disi kalmadigina gore idareten kullanabiliriz. Elimizdeki iyi sayilacak solbeki gonderip daha da iyisini alacak kadar butcemiz yoktur.
Son maçtaki gibi oynayacaksa ben istemiyorum Masuakuyu, ki kendisini çok severim şuan takımda ayağına top yakışan tek oyuncu neredeyse.

Oyuncuların hepsinin silkenmesi lazım. Hiç birisi nerede olduğunu farkında değil. Dünya kadar para alıp 10 da 1 karşılığını vermiyorlar. Verim çok düşük.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı zubeyirbaya

genesio uzun süre çalışma imkanı verilirse başarılı olacak niteliklere sahip bir hoca

Çevrimiçi gokhans

Genesio keyifli futbol oynatan, gençlere önem veren iyi bir hoca. Bizim için şu aşamada en büyük tehdit ve risk, medyadaki linçci kalemşörler ve (...) hoca yiyen sabırsız, bilinçsiz  taraftar profili. Burada en büyük iş başkana düşüyor. Anlık başarılar değil bunun bir proje olduğunu, biraz sabır edeceğimizi, sonuna kadar hocanın arkasında duracağını söylemeli. Nasıl fo, 2 yıl kan ve göz yaşı vaadetti ise feda döneminde, nasıl 2 yıl sabır ve süre verdi, aynı şekilde hasan başkan’da dağ gibi durmalı projenin arkasında. Beşiktaş’ın en büyük düşmanı Beşiktaş malesef. 5. Maçtan sonra sergen diye söylenmeye başlayan medya ve taraftar kaale alınmamalı. Şu yaşadıklarımızda anç ve şenol ne kadar suçluysa, bunlarda okadar suçlu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı zubeyirbaya

Şu şartlarda 5 milyon alsak sırtımda taşırım.

kimse vermez ya öyle paralar herkes göndermek istediğimizin farkında. umarım yanılırım tabi de

Çevrimiçi gokhans

bilinçli yönetim ve bilinçli taraftar profilinede örnek vereyim; watford valerian ile 18-20.ciliğe kadar düştü, ama yönetim hocasının arkadında olduğunu ve ona güvendiğini açıklayarak 3 yıllık sözleşme uzattı. Watford playoff sırasına kadar ulaştı, her geçen gün daha iyiye gidiyorki championship’de epl seviyesinde leichester, southampton, wba gibi 7dev büyük kulüple yarışıyor. Taraftarı hocasını sahiplenmiş deli gibi destekliyor, birlik olmuş ve bir peri masalına inanıyorlar. Geçen hafta, haftanın hocası seçildi. İşte bu bilinçliliktir. Bilinçsiz olsalardı 18.ciliğe düşünce taraftar ve medya baskı yapar, yönetimde tazminatını ödeyerek kovup yerine 2012-13’de watford’u epl ye çıkaran zola’yı getirirlerdi. Ama ne medyası, ne taraftarı nede yönetimi bilinçsiz. Dediğim gibi kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben aboubakar'a cenk'e hiç sıcak bakacağını sanmam genesio gelirse. hatta herkes fransız hoca fransızca konuşan tayfayı toplar vs diye düşünüyorum ama bizim fransızca konuşan tayfa genesionun hiç seveceği tarz oyuncular değil tam tersine orayı toptan dağıtır gibi geliyor. her zaman çok atletik hücum oyuncuları kullanıyor 9 numarasının bile hareketli, dar alan becerisi yüksek olmasını seviyor. abou, cenk ex öğrencisi olmasına karşın ghezzal ki lyonda da onu tutmuyormuş zaten. hatta bence rosier masuaku dahi hoca tarafından direk postalayın gitsin listesine adaylar.

işte sıkıntı da muhtemelen burada başlayacak biz bu kadar oyuncuyu gönderebilecek miyiz bir, bunların ikamesini hızlıca bulabilecek miyiz daha doğrusu hocanın istediği ölçütlerde ikame sağlayabilecek miyiz? yapsak bile sancılı bir geçiş olacaktır.

bailly kolayca gitti. işin komik tarafı oynayabildiği süreler içerisinde iyi oyuncuydu hala. bu sayede birileri yine gelsin diyebildi. amartey'i mesela böyle free bile gönderecek yer bulmak çok zor bence.

Çevrimiçi Samet Demir

kimse vermez ya öyle paralar herkes göndermek istediğimizin farkında. umarım yanılırım tabi de
Abu piyasası olan bir futbolcu ben o kadarda karamsar değilim. Anç menejerlerden o kadar uzaklaştı ki oyuncu satmayı unuttuk. Menejerlere de proje sunabiliriz. Onlar da  bize proje sunabilirler bu sayede win win olacak şekilde her türlü menejerle çalışabiliriz. Çalışılmadığı zaman oyuncu almakda satmak da zorlaşıyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu arada stoper için bu adsnin 2.5m verip sonra free kaybettiği gravillion iyi bir oyuncu. geçmişte de iyi bir oyuncu olarak anılıyordu bizim maçta kusursuz oynamıştı. free alınır bir oyuncu statüsüne bakılıp.

Çevrimiçi Samet Demir

bu arada stoper için bu adsnin 2.5m verip sonra free kaybettiği gravillion iyi bir oyuncu. geçmişte de iyi bir oyuncu olarak anılıyordu bizim maçta kusursuz oynamıştı. free alınır bir oyuncu statüsüne bakılıp.
Bize uygun değil bence kardeşim. Kapalı savunmada iyi bir rolü olur. Bize bence saisin sağ ayaklısı lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

En az onana , amartey gitmiş kadar sevineceğim ayrılıklardan biri olacak.
Şuan hangi yabancı giderse gitsin bizim için fayfalı. Sadece gedsonun satışını istemiyorum. Onun nedeni de %50 pay veriyor oluşumuz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Şuan hangi yabancı giderse gitsin bizim için fayfalı. Sadece gedsonun satışını istemiyorum. Onun nedeni de %50 pay veriyor oluşumuz.
Dediğin gibi gedson harici her yabancı gidebilir. Ayrıca ben amirden bonservis kazanırsakta çok sevineceğim.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi murat

Şu şartlarda 5 milyon alsak sırtımda taşırım.
brezilya kulübüyse seçenek 2 milyonu bulursan öp te başına koy.hem kadro dışı kalmış hemde yaşlı futbolcu.kimse 5 filan vermez.5 verecek olanlar postaladı zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimiçi Samet Demir

Koray Günter ve Zeki Çelik hakkında düşünceleriniz neler?

Çevrimdışı Akil Emre

Koray Günter ve Zeki Çelik hakkında düşünceleriniz neler?
Elimizde tayfur, onur, necip, salih  gibi isimler olunca bnce sınıf atlatırlar.

Çevrimiçi kartalizma190399

Dediğin gibi gedson harici her yabancı gidebilir. Ayrıca ben amirden bonservis kazanırsakta çok sevineceğim.

Oyuncular hakkinda yorum yaparken bu sene'ye cok cok kotu bir teknik direktorle basladigimizi, takima taktik-organizasyon anlaminda hicbirsey kazandirmadigini, fiziksel olarak takimi cok kotu hazirladigini da unutmamak lazim.
Amir mesela gecen sene daha diri bir takimda, arkasinda Saiss varken cok daha iyi bir performans sergiliyordu, teklif almasi da bosuna degil.
Arkasinda Amartey, Necip vs varken, yaninda kendi aciklarini kapatacak bir oyuncuyla oynamak yerine surekli bitik ve degisik elemanlarla oynamak kolay degil.
Onana'yi mesela bildigin amator topcu yaptik. 1 sene evvel bir Fransiz kulubu kendisine 4 milyon euro bonservis bedeli odedi.
Bizim ihtiyacimiz olmayan bir adam ve bos yere butce harcamamiz onu o kadar da cop yapmiyor. Zaten kac dakika sure verdik adam akilli gorduk o da ayri mesele.
Cenk, Salih vs icin de gitsin demek en kolayi, ama mantikli bir planlamada ve saglam bir kamp yedikten sonra bence faydali olabilecek oyuncular.
Pasaportlari nedeniyle yerleri de kolay dolmaz.

Etiketler: