2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995826 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hoca belli falan değil gibi....

Hasan Arat hiç olumlu sinyaller vermiyor...

Çevrimiçi Samet Demir

1. Fabio Capello
2. Manuel Pellegrini
3. Roberto Mancini
4. Louis van Gaal
5. Jürgen Klinsmann

Vizyonlu ve cesur bir başkanımız var.

Köprüden önceki son çıkış budur, al riski getir böyle elit-klas hocaları.

Bunlar A++++ çok yakar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

1. Fabio Capello
2. Manuel Pellegrini
3. Roberto Mancini
4. Louis van Gaal
5. Jürgen Klinsmann

Tam emin degildim ama simdi emin oldum, sen bizimle dalga₁ geçiyorsun Ravenman  :tabe:

Cok degil, gecen gun Zidane, Conte, Bielsa ve Bilic adaylarim diyordun. Ilahi Ravenman, Araplar'dan gelen yillik 80M Euro'luk teklifi, Manu'yu, PSG'yi, Brezilya ve USA milli takimlarini geri ceviren Zidane bizim boklu Tr ligine gelir mi diye beraber gulduk eglendik. Ayni sekilde Conte'de Araplardan gelen yuksek kontrati geri cevirip ne isim var benim 3. dunya ulkesinde diyordu. Bielsa zaten hali hazirda Uruguay milli takimi ile cok iyi bir ivme yakalamis ve bosta degil. Bilic'i zaten bu diger uc ismin yanina nasil koyduguna anlam veremedik.

Sonra tutturdun en iyi Alman hoca Schuster'dir ve Schuster gelirse bu lige ambargo koyariz diye. Tek basarisi son 15 yilda is bulabildigi uc klupte (Besiktas/Malaga/Dalyan) bir sene bile dolduramadan kovulmak olan Schuster - gelip lige ambarga koyacak =)

Simdi de tamamen farkli bir besli bulup paylasmissin ama dedigim gibi - ya dunyadan haberin yok yada bizimle dalga₁ geçiyorsun (daha olasi).

Biz 70 yasindaki SG icin gitsin koyunde torun sevsin derken 80'ine merdiven dayamis olan Capello gelip bizi kurtaracak  :lol: Adam en son Cin'den kovulduktan sonra resmi olarak emekli oldugunu aciklamis 2018'de ve 5 senedir torunlariyla oynuyor.

Suan aktif olarak Real Betis'in teknik direktorlugunu yapan Pellegrini'ye birsey diyemem. Daha gecen gun basin toplantisi duzenleyip kaos ortamindaki Turkiye liginden bir teklif gelmesi halinde Betis'ten istifa etmeye hazirim diye aciklama yapti kendisi - cok mantikli.

Mancini'nin Arabistan'da suan ki maasindan hicbir haberin olmadigini varsayiyorum - olsaydi adini bile anmazdin yukarda.

TR'ye gelipte basarili olmus bir tane Hollanda'li teknik direktor hatirlamiyorum. Ha Van Gaal'in o isim olduguna inaniyorsan buyursun gelsin, en son dunya kupasinda Hollanda milli takimini birakmak zorunda kalmisti kansere yakalandigi icin. Kanserden kurtulmus ise burasi tam ona gore, iki hafta icinde adam kansere bir daha yakalanir.

Klinsmann'i Amerika'da cok fazla sevmezler, aldigi her basarisiz sonuctan sonra Riza hoca vari aciklamalari yapardi. Buradan kovulduktan sonra G. Kore milli takiminin basina gecmis ve halen aktif olarak orada devam ediyor. Kore ile bonservisi icin anlasirsak belki gelir huh!

Ama sonra gecen yazdigin aklima geliyor. Tuchel, Klopp, Flick, Nageldsmann, Klinsmann siralayip "En iyi Alman hoca Schuster'dir" dedikten sonra yukardaki 5'liye Klinsmann'i ekleyip Schuster'i almaman - Schuster duyarsa kirilir...
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2023, 01:48:50 sEuL ]

Çevrimdışı ankarakartal06

1. Fabio Capello
2. Manuel Pellegrini
3. Roberto Mancini
4. Louis van Gaal
5. Jürgen Klinsmann

amca yat uyu

Çevrimiçi Necmi

1. Fabio Capello
2. Manuel Pellegrini
3. Roberto Mancini
4. Louis van Gaal
5. Jürgen Klinsmann

bu kadar yukarı çıktığına göre bir sonraki beşli önerin uzaydan olacak sanırım :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

kimse oyuncu bakmıyor herkes td bakıyor sanırım sahaya çıkıp td oynayacak
yoksa bu kadar td yi ne yapacağız :alala:

Çevrimiçi Necmi

en çok gol atan oyuncumuz 5 golle omar colley ox peşinden 4 golle geliyor ve abu 4 gol atmış cenk 3 gol atmış 1i penaltı ve bu vatandaşı utanmadan her maç sahaya sürüyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

kimse oyuncu bakmıyor herkes td bakıyor sanırım sahaya çıkıp td oynayacak
yoksa bu kadar td yi ne yapacağız :alala:
Bence hoca geldikten sonrası kolay olacak gibi bir his var içimde.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Bence hoca geldikten sonrası kolay olacak gibi bir his var içimde.
Transferin yanında güzel bir temizlik yapılması lazım, bu kadar verimsiz bir ekip tarihimizde olmamıştı

Çevrimiçi Samet Demir

Oliver Glasner: "Suudi Arabistan'dan teklif aldım. Her gün önümde 3 yemeğim var, fazlası bana iyi gelmez. Para, benim için en büyük motive kaynağı değil. Benim için önemli olan, bir takımla ve oyuncularla beraber yapılanmaya girmek."

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Yusuf sarıyla hiç görüşmemişiz teklifimiz olmamış 😂
Utanmasalar antrenmana çıkaracaklardı

Çevrimiçi Samet Demir

Yusuf sarıyla hiç görüşmemişiz teklifimiz olmamış
Utanmasalar antrenmana çıkaracaklardı
Yusuf kontra oyuncusu Beşiktaş büyük takım kontra oynamaz bu nedenle Yusufla ilgili tasarrufumuz yok dedi i. Bu çok güzel bir düşünce

Çevrimdışı zubeyirbaya

hoca konusunda yazılanların çoğu doğru değil görüşülen 2-3 hoca var dedi.

yusuf sarı direk asparagasmış

sergenle görüşme planı yok aslında sadece camiamızın insanı vs diye doğal aday diye anılıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

hoca konusunda yazılanların çoğu doğru değil görüşülen 2-3 hoca var dedi.

yusuf sarı direk asparagasmış

sergenle görüşme planı yok aslında sadece camiamızın insanı vs diye doğal aday diye anılıyor.
Zaten mantıklı olanı o. Yusuf bize uygum değil. Büyük takım kontra atak değil atak oynar. Topa sahip olur.

Bütçe konusunda da 6 milyonsa futbolu farklı yönetenler var bizde bu işi onlardan öğrenir yaparız dedi :)

Çevrimdışı zubeyirbaya

aybaba normalde çok bayıldığım bir abimiz değildir ama ben açıklamalarını samimi ve yeterli görüyorum. ayrıca kariyerine vs dudak bükmek mümkün görünse de normalde bizde böyle bir planlamacı pozisyonda sporcu dahi olmayan alakasız iş adamı birileri olurdu. bence doğrudan takımın futbolcusu ve uzun bir teknik direktörlük geçmişi olan biri olması olumlu bir fark yaratacak.

Çevrimiçi levitate

kamera ve mikrofon kalitesi bile değişmiş :D

ne beceriksiz adamlarmış yaw rahatladım yemin ederim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Aybaba: Chelsea ve PSG ile görüştük. Bize oyuncu listeleri verdiler. Biz de onlara verdik. Anlaşamadık. Onların da hedefleri, planları var. O nedenle o konuda devre arası bir gelişme olmasa bile, mutlaka sezon sonunda bir şey çıkacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah yanılırım ama bu yönetim bu işi yapamayacak belli oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

Ernst de koşuyor Hasan Türkde koşuyor zihniyeti olur diye korkuyorum.

Çevrimdışı Akil Emre

Daha yolun başındayız ama benimde heyecanım azaldı, işallah yanılırız

Çevrimiçi kartalizma190399

Vallahi aciklamalarina bakilinca yanlis birsey soylemedi. Ama hicbirsey soylemeyince yanlis birsey olma ihtimali de pek olmuyor. Genc transferi olmayacak altyapidan karsilayacagiz o ihtiyaci demek bence guzel. Diger takimlar nasil transfer yapiyorsa katakulli ceviriyorsa biz de yapariz dedi, o da guzel. Bu 2 aciklama disinda bence guzel ve somut hicbirsey soylemedi.

Soyledigi seyler hepimizin bildigi, soyleyebilecegi seyler. Besiktas buyuk kulup, ciddiyet olacak, altyapi'ya yatirim vs. Sanki ilk defa duydugumuz seyler.
Her kulube gelen her yonetim veya sportif direktor bunlari soyluyor zaten. Ama nasil sorusuna 1 tane bile cevap vermedi.
En azindan hangi profilde bir teknik direktor bakiyoruz'u anlatabilirdi.
Alman ekolu mu, Italyan mi, pas futbolu oynatan mi, tempo ve fizik futbolu oynatan mi, genc mi tecrubeli mi, basarmis mi basarabilecek mi, bununla ilgili tek aciklama var mi?
Yok. Demek ki ya soyledigi gibi plan-program yok, ya da dusunce var ama getirebileceklerinden emin degiller ve opsiyonlari acik tutuyorlar.

Suslu laflari dedem de soyler. Onu herkes soyledi, soyluyor zaten. Ama plan-program ve nasil'a dair tek bir somut aciklama, ornek var mi? Yok.
Bombos bir toplanti, tam da kendisinden bekledigim gibi. Samet Aybaba ve Feyyaz Ucar gibi tecrubesi ve liyakati olmayan, sirf Besiktas'li romantizmiyle getirilen adamlari kovup yerine gercek anlamda kaliteli yoneticiler getirmedigimiz surece 2 ileri 1 geri gitmeye devam ederiz, basarilar gelmez, gelse de tesadufi olmaktan ileri gitmez.

Karamsam gibi gozukebilirim. Riza Calimbay'a karsi herkes notr, bir kismi olumlu yaklasirken benim soylediklerim ortada. Senol Gunes'le ilgili soylediklerim ortada. Atiyorum, Zaynutdinov transferiyle ilgili soylediklerim de ortada. Soylediklerimin tamami tek tek cikti. Bu da cikacak. En az 1 ay, en fazla 6 ay sonra neyin ne oldugunu gorecegiz zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

İsmini anmak istemediğim genelde 1. Sırada soru soran sözde gazetecileri gördünüz mü :)

Çevrimiçi kartalizma190399

Samet Aybaba: Chelsea ve PSG ile görüştük. Bize oyuncu listeleri verdiler. Biz de onlara verdik. Anlaşamadık. Onların da hedefleri, planları var. O nedenle o konuda devre arası bir gelişme olmasa bile, mutlaka sezon sonunda bir şey çıkacaktır.

Ya bu selfie meselesini niye buyuttuk onu hic anlamadim zaten. Bunlar kulup baskani, babasinin hayrina yapmiyor bu isi. Ciddi ciddi 2 selfie cektirdi diye kaliteli futbolculari peskes cekeceklerini zannetti bizim saf taraftarimiz. Bu isler para'ya ve plan-proje'ye bakar.
Bizim isimize yarayacak oyuncular Madueke, Sarr kalitesinde adamlar. Verirsin 3 milyon euro maas 5 milyon euro kiralama bedeli 1.5 seneligine kiralarsin. Bunun icin de baskanla kanki olmaya, selfie cektirmeye gerek de yok, GS gitti Icardi'yi cekti iste.
Adamlar sana bedavaya veya ucuza birakacak degil bu capta adamlari. Bedavaya verebilecekleri adamlar da, kimse kusura bakmasin, bizim isimize yaramaz.
Besiktas Chelsea'ye PSG'ye yetistiricilik yapacak capta kulup degil. O tarz bir transfer yapacaksak (misal) gider Dinamo Zagreb'in oyuncusunu alirim 2 milyon euro bonservisle 2 sene oynatip 8 milyon euro'ya satarim. Oyle olur bu isler.

Etiketler: