2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996650 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Küçükken seni Şenol Güneş ile mi korkuttular travma yaratmış sende Ne desek Şenol Güneş diyorsun
Nasıl bir ilişkiniz oldu sizin Şenol Güneş ile 🤔
Adam yok yok bildiğin gitti yani 😎

Adam gitti ama (...)Takima yuklemedigi kondisyonun sikintisini sakatliklarla ve sahada ayakta duramayan takimla hala goruyoruz.
Valerien Ismael de yetersizdi ama en azindan Saiss, Weghorst, Redmond gibi tas gibi oyunculari miras olarak birakti ve fiziksel olarak tas gibi takim birakti, Senol Gunes de o mirasi 6 ay cok guzel yedi, koltugunu saglamlastirdi. Senol Gunes miras degil enkaz birakti. Bu enkaz'dan yonetim ne kadar sorumluysa Senol Gunes de bir o kadar sorumlu.
Ilk kez enkaz birakmiyor cunku.

genesio ailesiyle konuşup karar verecekmiş hmm

Aile hikaye, bunun tercumesi yeterince para teklif etmediler.
Mane, Ronaldo, Milinkovic Savic, Gomez, Guti, Quaresma, Fred, Tadic, Icardi, Zaha, Mertens vs bunlarin ailesi yok da bir Genesio'nun mu ailesi var.
Bunlarin tamami Suudi arabistan'da Turkiye'de catir catir geldi oynadi iste.
Adama saglam bir maas versen birak karisina sormayi, karisini bosayip gelir kosa kosa.

Demispor'da baya oyuncu patlamis ayrilmis takimdan maaslar odenmeyince.
Belhanda, Badou N'Diaye, Niang, Kevin Rodrigues, Svensson deniyor.
6 ay+1 yillik opsiyonlu kontratla denesek fena olmaz bazilarini, kontenjan acabilirsek.
Ne tutturursan kar, cok kotu oyuncular da degiller.

Yusuf Sari'yi 3-4 milyon euro'ya istemem, ama max 1-1.5 milyon euro'ya birakirlarsa cokmek lazim.
Samet Aybaba'nin kontra atak oyuncusu buyuk takim oyuncusu vs degil soylemleri komik olmus.
Gecmiste Kerim Frei, Garry Rodrigues, Onyekuru, hatta bizde N'Koudou gibi adamlar sampiyon takimlara gayet katkida bulundu.

Ilk 11 oyuncusu olur mu ideal sartlarda tartisilir, ama yerli konusunda bu kadar kisitli bir takimken dusuk maliyetle milli takim futbolcusu kacirma luksumuz yok bence.
Elbette dusuk maliyetle ama.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Aile hikaye, bunun tercumesi yeterince para teklif etmediler.
Mane, Ronaldo, Milinkovic Savic, Gomez, Guti, Quaresma, Fred, Tadic, Icardi, Zaha, Mertens vs bunlarin ailesi yok da bir Genesio'nun mu ailesi var.
Bunlarin tamami Suudi arabistan'da Turkiye'de catir catir geldi oynadi iste.
Adama saglam bir maas versen birak karisina sormayi, karisini bosayip gelir kosa kosa.

Bir onceki yorumunda Turk antrenorun yerine olaya gayet realist bir sekilde yaklasan, masal/hayal satmayan, klubu takip etmemesine ragmen analiz kabiliyeti olup durumumuzu tespit edebilmis dedigin TD icin bir sonraki yorumunda ya parayi versen karisini bosar gelir demekte bilemedim... Ilk yorumuna ne kadar katiliyorsam bu yorumunada o kadar katilamiyorum. Teknik direktorluk kariyeri yukseliste olan ve Avrupa'daki bircok klubun radarinda olan bir TD, yukarda bahsettigin analiz kabiliyetide var ise eger - sirf biraz daha para kazanabilmek icin yukseliste olan kariyerini neden tehlikeye atsin? Bu TD'lere iyi bir plan ve proje ile gitsen bile, hem klup hemde lig bazinda bulundugumuz kaos ortamina gelmelerini ikna edebilmek zor is diye dusunuyorum.

Bu arada haberede zerre inanmiyorum, dun kontrat 1.5 sene oldugu icin gelmek istemiyor denilen TD icin bugun karisini ikna edemiyor diye haber yapiliyor. Klasik basin, ellerinde hicbir sey olmadigi icin birseyler sallayip o takipcilerini tutma derdindeler - onlarida anliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

hayırlı olsun

şu 1.5 yıl işi olmasa farklı birileri gelirdi ama seçim için kendilerine pek güvenmiyorlar galiba
Olay güvenip güvenmemek değil doğru olan bu.

Bir önceki yönetim yok paraya sponsorluk bulup üzerine kırdırıp verdiklerini almaya çalışmasaydı belki yeni gelen yönetim daha iyi sponsor bulacaktı.

Herkes kendi görev süresince kulübü bağlayıcı işler yapmalı. Salak saçma oyunculara verilen kontratlardan nasıl çıkmaya çalışıyoruz şu an görüyoruz. 

Gelen babasının malı gibi kulubun ayarlarıyla oynayıp hiçbirşey olmamış gibi gidiyor. Saçmalığın daniskası.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Olay güvenip güvenmemek değil doğru olan bu.

Bir önceki yönetim yok paraya sponsorluk bulup üzerine kırdırıp verdiklerini almaya çalışmasaydı belki yeni gelen yönetim daha iyi sponsor bulacaktı.

Herkes kendi görev süresince kulübü bağlayıcı işler yapmalı. Salak saçma oyunculara verilen kontratlardan nasıl çıkmaya çalışıyoruz şu an görüyoruz. 

Gelen babasının malı gibi kulubun ayarlarıyla oynayıp hiçbirşey olmamış gibi gidiyor. Saçmalığın daniskası.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru diyorsun abi

bunların pisliğini temizlemek zor, bailly'den başladılar artık hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

hayırlı olsun

şu 1.5 yıl işi olmasa farklı birileri gelirdi ama seçim için kendilerine pek güvenmiyorlar galiba

Resmi siteden bir aciklama yapildi mi? Hemen hayirli olsun moduna gecmisiz.  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Resmi siteden bir aciklama yapildi mi? Hemen hayirli olsun moduna gecmisiz.  :D
:) olsun ya tutarsa

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Ox, Bailly ile 2 kontenjan açmış olduk. Ghezzal, onana ile bunu rahatlıkla dörde çıkarabiliriz.
ox la nasıl kontenjan açıyoruz

Çevrimiçi Samet Demir

ox la nasıl kontenjan açıyoruz
Sakatlandığı için sözleşmesi dondurlacak abi.

Çevrimiçi Necmi

Sakatlandığı için sözleşmesi dondurlacak abi.
sözleşme dondurma işi yasaklanmadımı tff de ben öyle biliyorum

Çevrimiçi Necmi

doğru diyorsun abi

bunların pisliğini temizlemek zor, bailly'den başladılar artık hayırlısı
bakalım nasıl temizlendi karşılıklı anlaşma işi beni hep düşündürür
zaten zarar etmeden kontratlardan kurtulmanın pek imkanı yok

Çevrimiçi Samet Demir

sözleşme dondurma işi yasaklanmadımı tff de ben öyle biliyorum
Ümraniye ye kiralarız abi. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Chatgpt cevaplar

Bruno Genesio, 1 Eylül 1966 tarihinde Lyon, Fransa'da doğdu. Futbolculuk kariyerine orta saha oyuncusu olarak başladı ancak genç yaşta bir sakatlık nedeniyle futbolculuk kariyerini erken noktaladı.

Teknik direktörlük kariyerine 2008 yılında Olympique Lyonnais'nin genç takımının teknik direktörlüğü ile başladı. Daha sonra 2015-2019 yılları arasında Olympique Lyonnais'in başında profesyonel takımın başındaydı. Genesio döneminde Lyon, Fransız ligi Ligue 1'de iyi bir performans sergiledi ve UEFA Avrupa Ligi'nde önemli başarılar elde etti.

Genesio'nun takımları genellikle hücum futboluyla tanınır. Oyunu kontrol altında tutmaya ve etkili hücum organizasyonlarına odaklanır. Ancak Lyon'daki performansı, taraftarlar ve eleştirmenler arasında farklı değerlendirmelere neden oldu. 2018-2019 sezonunun sonunda Olympique Lyonnais ile anlaşması sona erdi.

yetiştirdiği genç oyuncular kimler?

Bruno Genesio'nun teknik direktörlük kariyeri boyunca birkaç genç oyuncunun gelişimine katkıda bulunduğu bilinmektedir. Ancak belirli genç oyuncuların isimleri konusunda kesin bir liste bulmak zor olabilir, çünkü bu süreçte birçok genç oyuncunun gelişimine katkıda bulunmuş olabilir.

Ancak, Genesio'nun genç yetenekleri keşfetme ve geliştirme konusunda bir ün kazandığı bilinmektedir. Lyon Akademisi'nin genç futbolcularını profesyonel seviyeye taşımada aktif bir rol oynayarak, takımındaki genç oyuncuları şans vererek ve onlara sorumluluk vererek yeteneklerini ortaya çıkarmış olabilir. Bu süreçte Alexandre Lacazette gibi oyuncuların gelişimine katkıda bulunmuştur. Ancak detaylı bir liste için spesifik kaynaklara başvurmanızı öneririm.

sadece 3 isim verir misin

Bruno Genesio'nun yetiştirdiği genç oyunculardan bazıları şunlar olabilir:

1. Alexandre Lacazette
2. Corentin Tolisso
3. Nabil Fekir

Bir onceki yorumunda Turk antrenorun yerine olaya gayet realist bir sekilde yaklasan, masal/hayal satmayan, klubu takip etmemesine ragmen analiz kabiliyeti olup durumumuzu tespit edebilmis dedigin TD icin bir sonraki yorumunda ya parayi versen karisini bosar gelir demekte bilemedim... Ilk yorumuna ne kadar katiliyorsam bu yorumunada o kadar katilamiyorum. Teknik direktorluk kariyeri yukseliste olan ve Avrupa'daki bircok klubun radarinda olan bir TD, yukarda bahsettigin analiz kabiliyetide var ise eger - sirf biraz daha para kazanabilmek icin yukseliste olan kariyerini neden tehlikeye atsin? Bu TD'lere iyi bir plan ve proje ile gitsen bile, hem klup hemde lig bazinda bulundugumuz kaos ortamina gelmelerini ikna edebilmek zor is diye dusunuyorum.

Bu arada haberede zerre inanmiyorum, dun kontrat 1.5 sene oldugu icin gelmek istemiyor denilen TD icin bugun karisini ikna edemiyor diye haber yapiliyor. Klasik basin, ellerinde hicbir sey olmadigi icin birseyler sallayip o takipcilerini tutma derdindeler - onlarida anliyorum.

Adam kariyerini elbette dusunecek, ama ailesi de maddi olarak iyi bir teklif karsisinda duramaz. Ailesini dusunen adam finansal olarak gelecegini de dusunur, esi cocugu herneyse, o da anlayis gosterir. Kimler para icin nerelerde calisiyor. Kariyer ve para bence gelmemek icin bahaneler olabilir de, esinin Turkiye’yi begenmemesi vs hic zannetmiyorum.

Ikna edebilmek kolay degil, ama kimler geldi buraya. Genesio iyi bir antrenor, gelmesini isterim, ama bize bu kadar kolay burun kiviracak kadar kariyerli biri oldugunu da dusunmuyorum.

Arastirdigim kadariyla oyunculara bol bol serbestlik taniyan, 4-2-3-1 / 4-3-3 kirmasi oynatan biri. Erken Lyon gunlerinde 3’lu da oynatmis zamaninda. Bizim kadro ekseninde baktigimizda:

- stoperde oyun kurabilen oyunculari seviyor, buraya 100% en az 1 belki 2 takviye ister. Talha’yi oynatip Amartey’le birlikte Colley’i de sutlamasi muhtemel.
- bekte iyi defans yapan atletleri tercih ediyor, Masuaku mutlaka oynar Rosier konusunda emin degilim.
- orta sahada klasik fizikli 6 pek kullanmamis, Gedson banko oynar yanina da Salih veya Demir Ege’yi yerlestirir yuksek ihtimalle, Demir-Gedson ikilisini 100% gormek isterim.
- kreatif bir 10 mutlaka kullaniyormus, banko transferlerden biri olur.
- hucumda hareketli oyunculari tercih ediyormus, mesela Ghezzal’i biraz duragan oldugu icin pek tutmamis, Muleka ve Semih’i kullanir Cenk’e pek sans vermez gibi duruyor, Aboubakar oyun icinde bu kadar etkisizken ona da yol verirse sasirmam.

Kafan stoper, 10 numara, kanat/forvet seklinde 3 transfer banko gerekir gibi. Amir giderse 1 ekstra orta saha, Rosier’in durumuna gore sagbek ve ekstra bir kanat/forvet de cok mantiksiz olmaz.

Çevrimdışı sEuL

Adam kariyerini elbette dusunecek, ama ailesi de maddi olarak iyi bir teklif karsisinda duramaz. Ailesini dusunen adam finansal olarak gelecegini de dusunur, esi cocugu herneyse, o da anlayis gosterir. Kimler para icin nerelerde calisiyor. Kariyer ve para bence gelmemek icin bahaneler olabilir de, esinin Turkiye’yi begenmemesi vs hic zannetmiyorum.

Ikna edebilmek kolay degil, ama kimler geldi buraya. Genesio iyi bir antrenor, gelmesini isterim, ama bize bu kadar kolay burun kiviracak kadar kariyerli biri oldugunu da dusunmuyorum.

Bazen aileni dusundugun icin daha iyi bir teklifi geri cevirmek durumunda kalabilirsin, bunu bizzat kendim tecrube etmis oldugum icin yaziyorum.

Yorumun zaten Genesio icin degilde sanirim, Glasner'li bir paylasim daha vardi yanilmiyorsam onun icin yapmistin yorumu. Neyse, umarim bizim icin en hayirlisi olur ve gelecek yeni TD ile uzun yillar surecek bir birliktelik ve basarili bir donem geciririz.

Çevrimiçi Samet Demir

Arastirdigim kadariyla oyunculara bol bol serbestlik taniyan, 4-2-3-1 / 4-3-3 kirmasi oynatan biri. Erken Lyon gunlerinde 3’lu da oynatmis zamaninda. Bizim kadro ekseninde baktigimizda:

- stoperde oyun kurabilen oyunculari seviyor, buraya 100% en az 1 belki 2 takviye ister. Talha’yi oynatip Amartey’le birlikte Colley’i de sutlamasi muhtemel.
- bekte iyi defans yapan atletleri tercih ediyor, Masuaku mutlaka oynar Rosier konusunda emin degilim.
- orta sahada klasik fizikli 6 pek kullanmamis, Gedson banko oynar yanina da Salih veya Demir Ege’yi yerlestirir yuksek ihtimalle, Demir-Gedson ikilisini 100% gormek isterim.
- kreatif bir 10 mutlaka kullaniyormus, banko transferlerden biri olur.
- hucumda hareketli oyunculari tercih ediyormus, mesela Ghezzal’i biraz duragan oldugu icin pek tutmamis, Muleka ve Semih’i kullanir Cenk’e pek sans vermez gibi duruyor, Aboubakar oyun icinde bu kadar etkisizken ona da yol verirse sasirmam.

Kafan stoper, 10 numara, kanat/forvet seklinde 3 transfer banko gerekir gibi. Amir giderse 1 ekstra orta saha, Rosier’in durumuna gore sagbek ve ekstra bir kanat/forvet de cok mantiksiz olmaz.

İyi defans yapan atlet tanımı masuaku mu?

İyi defans yapan atlet tanımı masuaku mu?

Hayir degil ama kalitesi itibariyle ve kadro disi kalmadigina gore idareten kullanabiliriz. Elimizdeki iyi sayilacak solbeki gonderip daha da iyisini alacak kadar butcemiz yoktur.

Etiketler: