2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996755 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1740425288960348544?t=ZdKjRekqgUDLfYav5RjSXw&s=19
Anç Allah seni bildiği gibi yaptın. Ne hale soktun bizi. Birde giderken başarı gelirse pay isterim diyorsun. Öde şimdi uğrattığın zararı.

Samet hocanin basin toplantisindan gorustugumuz TD'leri ikna etmenin kolay olmadigi cikarimini hepimiz yaptik zaten. Yonetimi ben sahsen takdir ediyorum suan, o kadar cikan haberlere ve sosyal medyadaki sacma baskiya ragmen - panik halinde hemen birini getirmediler takimin basina. Gorustukleri isimlerin biraz sikinti cikarmasida benim hosuma gitti ne yalan soyleyeim, gorustugumuz adaylar herhangi bir iddasi ve hedefi olmayan isimlerden olussaydi -  plan/proje sormadan su kadar para istiyorum verirseniz gelirim demis anlasmis olurduk coktan birisi ile. Olaya sadece Besiktas uzerinden bakmamakta lazim, basari isteyen ve bir kariyer planlamasi olan TD kolay kolay Tr'ye gelmemeli. Tr ligini biraz takip eden insan ligin kalitesizligini ve diger sorunlari cok rahatca gorur  - elimizdeki kadro iskeleti, oyuncularin kontratlari, yonetimin sadece 1.5 seneligine klubun basinda olmasida yonetimi elbet zorluyordur. Bence yonetim takimin basina en uygun ismi getirebilmek icin isi sIKI tutmaya calisiyor ve iyi de yapiyor.

Bu arada hicbir basin mensubuna bilgi verilmiyorken birdenbire bugun ki basin toplantisindan sonra ya yonetim yada Samet hoca Ertan'i arayip bilgi vermis heralde. Yada Ertan Glasner ile kendisi konusmus - cakallar ya.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2023, 21:38:41 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bize ben burayı toparlarım diyebilecek hırs küpü yabancı bi deli lazım.

Hangi deli olacak bu bakalım. Şu kadronun başına gelmek akıllı işi değil çünkü.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelen adam kendi kariyerini de hiçe sayması lazım. Bu yolun ortaso yok ya batar ya çıkar çünkü. Dediğin gibi akıl işi değil
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

Bize ben burayı toparlarım diyebilecek hırs küpü yabancı bi deli lazım.

Hangi deli olacak bu bakalım. Şu kadronun başına gelmek akıllı işi değil çünkü.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendini kanıtlamak isteyecek, hırslı bir vitor perreira aklıma geldi ama tam da bilemedim. iyi kadro kurdu deriz arkasından en kötü o kesin.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bruno lage gibi bence daha garanti portekizli seçenekler de var. acaba portekizli adaylarımız var mı hep benzer bir orta avrupa menşeili portfoye sıkışıyor gibiyiz. umarım öyle değildir.

Çevrimdışı levitate

genesio ailesiyle konuşup karar verecekmiş hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu daha önce de yaşamış ve olumsuz sonuç almıştık. Bakalım bu sefer olumlu bir sonuç çıkacak mı?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bunu daha önce de yaşamış ve olumsuz sonuç almıştık. Bakalım bu sefer olumlu bir sonuç çıkacak mı?
Ben hala doğru aday mı emin değilim, ama bize seçim öncesi gösterilenle yapılan arasında kalite farkı olduğu aşikar.  Gerçi Samet hoca futbolun patronu benim diyip A class bir hocayı nasıl getirecek ve onunla çalışacak merak ediyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

futbolcu alırsın karısına sorar hoca alırsın karısına sorar yok mu şöyle bekar evde kalmış hoca oyuncu onları alsınlar😎

Çevrimdışı BlackEagle16

futbolcu alırsın karısına sorar hoca alırsın karısına sorar yok mu şöyle bekar evde kalmış hoca oyuncu onları alsınlar😎
Sergen Yalçın 🤣
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

futbolcu alırsın karısına sorar hoca alırsın karısına sorar yok mu şöyle bekar evde kalmış hoca oyuncu onları alsınlar
Şenol faslınız bitti sıra sergene geldi. Sergen tutmazsa şenol geri gelir değil mi?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Her yol redbul, kopenhag ve ya molde çıkışlı bir hocaya uzanıyor :)
bana kalsa danimarka norveç liginden herhangi bir kulübün teknik heyetini komple alır gelirim
doktorundan masörüne

Çevrimiçi Mehmet57

Sergen'i getirirlerse yönetime eksi yazar. Planı projeyi bahsedip konuşup Sergen'i getirmek doğru olmaz. Yönetimin işi zor, kabul ediyorum. Bu oyuncu grubu ile, bu bütçe ile hiçbir A+ direktör kolay kolay gelmez. Eskiden para ile kandırabiliyorduk, şimdi para bizden çok herkesde var, özellikle Araplarda. Hiçbir A+ hoca bize gelip bu şartlarda olası kötü sonuçlar ile kendi kariyerini zedelemez. Bile bile lades demek olur. Bunu kabullenmek gerek. Ama yine de yol Sergen'e çıkmamalı. Artık bildiğimiz yoldan sapmalıyız çünkü bildiğimiz yol bize başarı getirmedi. Şimdi Sergen, ertesi gün yine Şenol. Olmaz böyle.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen'i getirirlerse yönetime eksi yazar. Planı projeyi bahsedip konuşup Sergen'i getirmek doğru olmaz. Yönetimin işi zor, kabul ediyorum. Bu oyuncu grubu ile, bu bütçe ile hiçbir A+ direktör kolay kolay gelmez. Eskiden para ile kandırabiliyorduk, şimdi para bizden çok herkesde var, özellikle Araplarda. Hiçbir A+ hoca bize gelip bu şartlarda olası kötü sonuçlar ile kendi kariyerini zedelemez. Bile bile lades demek olur. Bunu kabullenmek gerek. Ama yine de yol Sergen'e çıkmamalı. Artık bildiğimiz yoldan sapmalıyız çünkü bildiğimiz yol bize başarı getirmedi. Şimdi Sergen, ertesi gün yine Şenol. Olmaz böyle.
Sergene sorsan 2 seneden beri 10 tane avrupa maçı izlememiştir. Bizde seviyoruz falan ama şampiyon olduktan sonra yapılan teklifi az görüp tatile giden bir adam. Şimdi sorduklarında da diyorki Beşiktaş benim adıma bir seçenek değil gel derler gelirim. Kesin öyledir. Neyse konu dağılmasın şuan yapılanmaya gireceksek eğer bunun başında olacak en son adam sergendir.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol faslınız bitti sıra sergene geldi. Sergen tutmazsa şenol geri gelir değil mi?
Küçükken seni Şenol Güneş ile mi korkuttular travma yaratmış sende Ne desek Şenol Güneş diyorsun
Nasıl bir ilişkiniz oldu sizin Şenol Güneş ile 🤔
Adam yok yok bildiğin gitti yani 😎

Çevrimiçi Samet Demir

Küçükken seni Şenol Güneş ile mi korkuttular travma yaratmış sende Ne desek Şenol Güneş diyorsun
Nasıl bir ilişkiniz oldu sizin Şenol Güneş ile
Adam yok yok bildiğin gitti yani
Geçen sene şenolla şöyle iyi olacak, şenolla böyle güzel olacak, lige ambargo koyacaz, uçup kaçacaz diye o kadar kafa ütüledin ki sen yazınca aklıma direk o kaçak sinsi geliyor. Allah bildiği gibi yapsın. Bizim çektiğimizin aynısını yaşasın oda.

O zaman size yeterli tepki göstermeyip şenolun gelmesini önleyemedik, aynı hatayı sergende yapmayacağız. Çok beklersiniz.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen sene şenolla şöyle iyi olacak, şenolla böyle güzel olacak, lige ambargo koyacaz, uçup kaçacaz diye o kadar kafa ütüledin ki sen yazınca aklıma direk o kaçak sinsi geliyor. Allah bildiği gibi yapsın. Bizim çektiğimizin aynısını yaşasın oda.

O zaman size yeterli tepki göstermeyip şenolun gelmesini önleyemedik, aynı hatayı sergende yapmayacağız. Çok beklersiniz.
senin kafan gayet güzel olmuş  bizim dememizle geldi yani biz yaptık kontratı bizde ne güç varmış ta biz bilmiyormuşuz

Ben sen Sergen gelsin mi diyorum nerenden uyduruyorsun kusura bakma yalan yazmaya benim söylemediğim şeyleri bana mal etmeye devam ettiğin sürece gerçekleri yüzüne söylerim
Sergen gelsin diye nerede yazmışım aç göster fikrini belirtirken yalandan çok besleniyorsun beslenme
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2023, 18:03:30 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

senin kafan gayet güzel olmuş  bizim dememizle geldi yani biz yaptık kontratı bizde ne güç varmış ta biz bilmiyormuşuz

Ben sen Sergen gelsin mi diyorum nerenden uyduruyorsun kusura bakma yalan yazmaya benim söylemediğim şeyleri bana mal etmeye devam ettiğin sürece gerçekleri yüzüne söylerim
Sergen gelsin diye nerede yazmışım aç göster fikrini belirtirken yalandan çok besleniyorsun beslenme
Bekar olmayan hoca için kimi söylemek istedin bir söyle hele?

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

Bekar olmayan hoca için kimi söylemek istedin bir söyle hele?
sen niyet mi okuyorsun yoksa orada yazılan nükteyi anlamayacaksan ben ne yapayım

Senin ruh halin bozulmuş bozmuşsun kafayı sergenle şenolla dua et getirmesinler Sergen’i yoksa deli çıkacan🤪

Çevrimiçi Samet Demir

sen niyet mi okuyorsun yoksa orada yazılan nükteyi anlamayacaksan ben ne yapayım

Senin ruh halin bozulmuş bozmuşsun kafayı sergenle şenolla dua et getirmesinler Sergen’i yoksa deli çıkacan
Matruşka yönetim yok o yüzden içim rahat :)

Çevrimiçi kartalizma190399

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1740425288960348544?t=ZdKjRekqgUDLfYav5RjSXw&s=19
Anç Allah seni bildiği gibi yaptın. Ne hale soktun bizi. Birde giderken başarı gelirse pay isterim diyorsun. Öde şimdi uğrattığın zararı.

Haber dogru mu bilmiyoruz ama dogruysa zaten neden yabanci teknik direktor secmemiz gerektigini gosteriyor zaten.
Asariz keseriz bir sekilde hallederiz koltugu saglama alayim gerisine bakariz kafasindaki Turk antrenorunun yerine olaya gayet realist bir sekilde yaklasan, masal-hayal
satmayan, Besiktas'i muhtemelen cok yakindan takip etmemesine ragmen gayet kolay analiz edip net bir durum tespiti yapabilmis bir adam.

Onun disinda su 1.5 yillik kontrat meselesini anlamiyorum. Sanki yonetimsel olarak herseyi mukemmel vs yapiyoruz da onumuzdeki yonetime antrenor kontrati birakmak tek eksigimiz sanki. Bir evvelki yonetim senin kucagina geregi yokken Riza Calimbay'i birakti iste. Herkesin uzerinde uzlasacagi saglam adam getirsen zaten bir sonraki yonetimin de konusma hakki olmaz. Sanki daha once butun sozlesmeler secim tarihine gore yapildi da. Simdi devre arasinda ust duzey 2-3 yabanci alsan ne yapacaksin? 1.5 senelik kontrat mi vereceksin yani? Elbette hayir. Sanki adamlari ikna edecek parayi saglayamadilar, plan-proje'yi sunamadilar da bahanesi bu olmus gibi geliyor bana.

Çevrimiçi kartalizma190399

A++ olmasina gerek yok, B hatta C klasinda bir teknik adam bile fark yaratir.
Tabii ki yanina sacma sapan yerlileri sirf gostermelik doldurmayacaksin. Ve adamin analiz ekibinden tut masorune kadar hepsini getireceksin, eksiksiz.
Lig basladiktan 3 ay sonra birseysel kondisyonerin gelmesi gibi sacmaliklara izin vermeyeceksin.
Bundesliga ve Iskandinavya'da biraz sivrilmis C sinif bir teknik adam ve ekibi bile level atlatir su anda.
Conte'yi vs getiremeyecek capta oldugumuz zaten ortada.

Etiketler: