2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998637 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Ya bu selfie meselesini niye buyuttuk onu hic anlamadim zaten. Bunlar kulup baskani, babasinin hayrina yapmiyor bu isi. Ciddi ciddi 2 selfie cektirdi diye kaliteli futbolculari peskes cekeceklerini zannetti bizim saf taraftarimiz. Bu isler para'ya ve plan-proje'ye bakar.
Bizim isimize yarayacak oyuncular Madueke, Sarr kalitesinde adamlar. Verirsin 3 milyon euro maas 5 milyon euro kiralama bedeli 1.5 seneligine kiralarsin. Bunun icin de baskanla kanki olmaya, selfie cektirmeye gerek de yok, GS gitti Icardi'yi cekti iste.
Adamlar sana bedavaya veya ucuza birakacak degil bu capta adamlari. Bedavaya verebilecekleri adamlar da, kimse kusura bakmasin, bizim isimize yaramaz.
Besiktas Chelsea'ye PSG'ye yetistiricilik yapacak capta kulup degil. O tarz bir transfer yapacaksak (misal) gider Dinamo Zagreb'in oyuncusunu alirim 2 milyon euro bonservisle 2 sene oynatip 8 milyon euro'ya satarim. Oyle olur bu isler.

Ne yazıkki taraftar geneli senin gibi cingöz değil büyük çoğunluğumuz saf olduğu için olayları hemen ayıkamıyoruz. Zamanında pepe yi falanda psg nin veremediği parayı verip aldık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şuan bugünkü toplantıya göre asıp kesmelik bir durum yok. Hatta iyi yönden bakabileceğimiz çok şey var. 1 ay sonra elimizde işimizi görecek hoca, az çok bir kadro olmazsa eğer o zaman her türlü eleştiririz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Ne yazıkki taraftar geneli senin gibi cingöz değil büyük çoğunluğumuz saf olduğu için olayları hemen ayıkamıyoruz. Zamanında pepe yi falanda psg nin veremediği parayı verip aldık.

Aklin sira dalga geciyorsun ama gecen sene bagira bagira Senol Gunes'i getiren, 1 ay evvel Riza Calimbay'a Besiktas'in cocugu diye bagirip bagrina basan Rangers taraftari degildi herhalde. Evet Besiktas taraftarinin cogunlugu, en azindan sosyal medya'da gordugum ve maca gidenler, bu isten gram cakmiyor, rasyonel degil duygusal yaklasiyor olaylara.
Sergen Yalcin diye tezahuratta bulunmasi da bunun en guzel son somut ornegi.

Çevrimiçi murat

Zaten mantıklı olanı o. Yusuf bize uygum değil. Büyük takım kontra atak değil atak oynar. Topa sahip olur.

Bütçe konusunda da 6 milyonsa futbolu farklı yönetenler var bizde bu işi onlardan öğrenir yaparız dedi :)
bazen kontraatak oynamak ta gerekli olabiliyor.aslında lazım olan tipte bir oyuncu da ilk 11 için değil.

Çevrimiçi Samet Demir

bazen kontraatak oynamak ta gerekli olabiliyor.aslında lazım olan tipte bir oyuncu da ilk 11 için değil.
Yedek oyuncuya 3-4 milyon bonservis vermek mantıklı gelmedi büyük ihtimalle.

Çevrimiçi Necmi

Şuan bugünkü toplantıya göre asıp kesmelik bir durum yok. Hatta iyi yönden bakabileceğimiz çok şey var. 1 ay sonra elimizde işimizi görecek hoca, az çok bir kadro olmazsa eğer o zaman her türlü eleştiririz.
sametin bu kulübün kapısının önünden geçmemesi gerektiğini söyleyen biri olarak bu dönemi atlatacaksak bize samet gibi biri lazım oraya koyacağın profesyonel yada yabancı bu işi kotaramaz sametin kimseye eyvallahı yoktur kelle kopartması gerekiyorsa her kelleyi kopartır yıllardır birçok kulüpte çalışarak tecrübe sahibi oldu zaten konuşmaları profesyonel konuşması ama bir o kadarda beşiktaşa bağlı biridir ikisini harmanlayıp ortaya birşeyler çıkarabilir bizim şu anda kasaba ihtiyacımız var eminim kulüpde olanın binde birini söylememişdir ama söyledikleri miğdemi bulandırdı soyunma odasına bile girmemek nedir çebinin şenolun verdiği hasar çok büyük zaten bugün şenola üstü kapalı dokunmasının nedeni budur bulunduğu yere samet gibi rasim gibi birilerinin gelmesi gerekirdi yönetimin bence doğru attığı adım olmuş ama bazen doğru adım atarsın yer yamuktur yine düşersin ben basın toplantısında kimseyi sallamayan biri gördüm koltuk sevdası için kimseye şirin görünme derdinde değil proje sunmadı deniyor genç oyuncu almayacağız genç işini alt yapıdan çözeceğiz demek devasa bir projedir daha kimsenin başaramadığı her sene bir oyuncu monte edebilseler büyük iş başarmış olurlar kaliteli yabancılarla doğru harmanlarsalar olmayacak birşeyde değil yusuf sarı ilgilenmediğimiz bir oyuncu derken bile bir projeyi sundu neyi planladıklarını üstü kapalı söyledi bence anlattıklarıyla kafamda birşeyler şekillendi şimdi ne kadarını başaracaklarına bakalım kimi alacaklar hangi hoca gelecek isimlere takılı kalmamak lazım bu insanın kendini şartlamasından öteye gitmez para var dedi çokda rahat söyledi bence hiç birşey söylemeden çok şey söyledi anlayana bence çok akıllıca yapılmış bir basın toplantısıydı hiç bir basın mensubu saçma soru soramadı manuple edemedi kuyruklarını kıstırmışlar demekki kulakları çekiliyor taviz verilmiyor ordaki bazılarının nasıl saygısızlaştığını gayet iyi biliyoruz

Çevrimiçi Necmi

onun yapacağını semihde yapar alt yapıdada var öyle isimler yeterki alt yapıya çeki düzen versinler

Çevrimiçi Samet Demir

sametin bu kulübün kapısının önünden geçmemesi gerektiğini söyleyen biri olarak bu dönemi atlatacaksak bize samet gibi biri lazım oraya koyacağın profesyonel yada yabancı bu işi kotaramaz sametin kimseye eyvallahı yoktur kelle kopartması gerekiyorsa her kelleyi kopartır yıllardır birçok kulüpte çalışarak tecrübe sahibi oldu zaten konuşmaları profesyonel konuşması ama bir o kadarda beşiktaşa bağlı biridir ikisini harmanlayıp ortaya birşeyler çıkarabilir bizim şu anda kasaba ihtiyacımız var eminim kulüpde olanın binde birini söylememişdir ama söyledikleri miğdemi bulandırdı soyunma odasına bile girmemek nedir çebinin şenolun verdiği hasar çok büyük zaten bugün şenola üstü kapalı dokunmasının nedeni budur bulunduğu yere samet gibi rasim gibi birilerinin gelmesi gerekirdi yönetimin bence doğru attığı adım olmuş ama bazen doğru adım atarsın yer yamuktur yine düşersin ben basın toplantısında kimseyi sallamayan biri gördüm koltuk sevdası için kimseye şirin görünme derdinde değil proje sunmadı deniyor genç oyuncu almayacağız genç işini alt yapıdan çözeceğiz demek devasa bir projedir daha kimsenin başaramadığı her sene bir oyuncu monte edebilseler büyük iş başarmış olurlar kaliteli yabancılarla doğru harmanlarsalar olmayacak birşeyde değil yusuf sarı ilgilenmediğimiz bir oyuncu derken bile bir projeyi sundu neyi planladıklarını üstü kapalı söyledi bence anlattıklarıyla kafamda birşeyler şekillendi şimdi ne kadarını başaracaklarına bakalım kimi alacaklar hangi hoca gelecek isimlere takılı kalmamak lazım bu insanın kendini şartlamasından öteye gitmez para var dedi çokda rahat söyledi bence hiç birşey söylemeden çok şey söyledi anlayana bana çok akıllıca yapılmış bir basın toplantısıydı hiç bir basın mensubu saçma soru soramadı manuple edemedi kuyruklarını kıstırmışlar demekki kulakları çekiliyor taviz verilmiyor ordaki bazılarının nasıl saygısızlaştığını gayet iyi biliyoruz

Rıza hoca boşuna takım yemeği düzenlememiş demekki.

Psg den v.s. oyuncu alamıyor oluşumuzdan herkes şikayet ediyor, madem durum böyle neden seçim vaadi olarak sundular diyor taraftar. Bir nebze haklılar fakat Samet Aybaba kulüplerin bize teklif ettiği oyuncuları biz istemedik, istediğimiz oyuncularıda kulüpleri vermiyor fakat sene sonu bir kaç adam alacağız  gibi duruyor dedi.

Kiralık oyuncu istemiyoruz, 1.5 yıl oynayacak tecrübeli oyuncu ihtiyacımız var dedi. Bizim Madueke falan istediğimiz bu nedenle iptal oldu sanırım.

Yusufu istemeyişi, anadoludan topçu yerine alt yapıya yönelmemizi, başka takımların bu limit işini deliyor oluşuna  gönderme yapması, büyük takımın nasıl oynaması gerektiği falan bunlar tam da bizim istediğimiz söylemler değil miydi?

Ben bu gibi nedenlerle toplantıyı olumlu buluyorum. En sevindiğim kısım da ismail er gibilerin toplantıya alınmamış olması.

İcraat kısmıda söylemlerinin doğrultusunda yapılırsa şikayet olmam. Yoksa muhalif olmaya devam ederim.

Çevrimiçi gokhans

semih ile 2028'e kadar uzatmışlar sanırım. Bu bile bir vizyondur. Anç ile muhtemelen onuda kaçırır, arkasından menajerine söverdik. Rıdvan gelmezde, emirhan için yoklansa bence çok iyi olur. onana'yı takas sun işte italyan takımları sıcak bakar onana'ya, hem elindekindende kurtulursun.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

onun yapacağını semihde yapar alt yapıdada var öyle isimler yeterki alt yapıya çeki düzen versinler
sonuç olarak o tip adama ihtiyacımız var.topu alıp dikine gidebilen biraz raşitsa var.yusuf sarı alınsın demiyorum mümkünse daha iyisi olsun.htta normal 11 oyuncusu olsun gerektiğinde yusuf sarı gibide iş görebilsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

Her yol redbul, kopenhag ve ya molde çıkışlı bir hocaya uzanıyor :)

hmmm acaba bir şeyleri çok doğru yapıyor olabilirler mi hmmmmmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

Yasaklı Link denen site şu an alenen aleyhimize propaganda yapıyor. her taraftarın ne demek istediğini anladığı ve gayet doğru atış yaptığını düşündüğü paramız var, limit sorununu diğerleri nasıl aşıyorsa biz de öyle aşarız vurgusunu bile eleştirilerin hedefi oldu gibi saçma sapan bir haberle sunmuşlar. kimsenin eleştirdiğini görmedim. allahın gslisinin yorumlarını haber yapmaya filan başlamışlar sırf sameti eleştirdi diye. yani dediğim gibi ben de samet'in fanı değildim ama şu ortamda sonuna kadar desteklerim adam kolları sıvamış işe soyunmuş. bu içeriksiz saldırılar bariz art niyetli. daha ilk günden yönetimi yıpratmak için renklileri bile müttefik alacak kadar aşağılık bir yerlerden başlanılmış.

Çevrimiçi Samet Demir

Yasaklı Link denen site şu an alenen aleyhimize propaganda yapıyor. her taraftarın ne demek istediğini anladığı ve gayet doğru atış yaptığını düşündüğü paramız var, limit sorununu diğerleri nasıl aşıyorsa biz de öyle aşarız vurgusunu bile eleştirilerin hedefi oldu gibi saçma sapan bir haberle sunmuşlar. kimsenin eleştirdiğini görmedim. allahın gslisinin yorumlarını haber yapmaya filan başlamışlar sırf sameti eleştirdi diye. yani dediğim gibi ben de samet'in fanı değildim ama şu ortamda sonuna kadar desteklerim adam kolları sıvamış işe soyunmuş. bu içeriksiz saldırılar bariz art niyetli. daha ilk günden yönetimi yıpratmak için renklileri bile müttefik alacak kadar aşağılık bir yerlerden başlanılmış.
Yıllarca Anç ye ses etmeyenler ilk fırsattta bu yönetimi eleştirmeye çalışıyor. Nedeni ve amacı belli. Kapı kapandı, nemalanamayacaklar.

Çevrimiçi Necmi

eee burda yasaklı olmasının bir nedeni var yoksa beşiktaş için çalışan çabalayan bir portalı neden yasaklayalım hiç bir zaman öncelikleri beşiktaş menfaati olmayan kendi küçük menfaatleri için beşiktaşı hırpalamaktan çekinmeyenleri iyi tanımak lazım onlara pirim verilmemeli takip edilmemeli onların reklamı olacak haberlerini başka platformlara taşıyıp onlara hit sağlanmamalı kendi içimizdeki beşiktaş düşmanlarını anca biz ayıklayabiliriz

Çevrimiçi Necmi

Yıllarca Anç ye ses etmeyenler ilk fırsattta bu yönetimi eleştirmeye çalışıyor. Nedeni ve amacı belli. Kapı kapandı, nemalanamayacaklar.
yönetimle fikir olarak uyuşulur yada uyuşulmaz ama beşiktaşın yönetimi olduğu unutulmamalı bu bir çebi yönetimi değil gerçek beşiktaşlıların olduğu yönetim yanlışları bile üstüruplu eleştirilmeli saygıda kusur kabul edilebilir birşey değil birşey unutulmasın sevsekde sevmesekde bu yönetim beşiktaş taraftarının gerçek anlamda seçtiği bir yönetim gücünüde gerçek taraftardan alıyor kongreye çöreklenmiş gruplar tarafından değil gerçek sokaktaki taraftar tarafından getirildi taraftar herkesin sesini kesti şu ana kadar seçilmiş en güçlü yönetim yanlış yaparlar üstürubuyla eleştiririz başarılı işlerini alkışlarız

Çevrimiçi Necmi

hmmm acaba bir şeyleri çok doğru yapıyor olabilirler mi hmmmmmmm
şimdilik birşey yaptıklarını görmedik önce yapsınlarda bunları sonra konuşuruz daha çok erken yönetim için dev sorun yumağı ile karşılaştılar tahmin ettiklerinden daha büyük sorunlar var bakalım çözebileceklermi yada nasıl çözecekler

Çevrimiçi levitate

şimdilik birşey yaptıklarını görmedik önce yapsınlarda bunları sonra konuşuruz daha çok erken yönetim için dev sorun yumağı ile karşılaştılar tahmin ettiklerinden daha büyük sorunlar var bakalım çözebileceklermi yada nasıl çözecekler
kulüpler için dedim abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Jesse March adi hic cikmadi herhalde.

Çevrimiçi Samet Demir

Jesse March adi hic cikmadi herhalde.
Redbull check
İsmi çıkmamış check
Kriterlere uyuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1740425288960348544?t=ZdKjRekqgUDLfYav5RjSXw&s=19
Anç Allah seni bildiği gibi yaptın. Ne hale soktun bizi. Birde giderken başarı gelirse pay isterim diyorsun. Öde şimdi uğrattığın zararı.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1740425288960348544?t=ZdKjRekqgUDLfYav5RjSXw&s=19
Anç Allah seni bildiği gibi yaptın. Ne hale soktun bizi. Birde giderken başarı gelirse pay isterim diyorsun. Öde şimdi uğrattığın zararı.
bilmediği şeyleride yapsın deneysel uygulamalara gitsin 👿

Çevrimiçi Savaş

Bize ben burayı toparlarım diyebilecek hırs küpü yabancı bi deli lazım.

Hangi deli olacak bu bakalım. Şu kadronun başına gelmek akıllı işi değil çünkü.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: