Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

ocak ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. ocak sonu hatta şubat ortası ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Mart sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.
Mabet gerekli düzeltmeleri yaptı beyler  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

müdürüm süper konuştu firmalara verilen son tarihleri anlattı sarkma olayını ve nedenini söyledi.. bu arada bursa dönüşü takıma ve yönetime saldıran köpeklerin ben taaa.....

Çevrimdışı bjk_mabet

ihsan çoşkun dikkatli dinlediyseniz hep planlanan zamanlardan bahsetti mesela şöyle bişey dedi ; kaba inşatı ekim sonu gibi öngörüyoduk (önceden planlanmış) ama bayram dolayısıyla sarkma olacak.... özetle planlanandan  bir buçuk yada iki ay sapma olduğunu anlıyoruz

bayram 4 gün :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

yeni açık 13200 metrekaremiş stadın sütunlarına kadar bitirip çatının başlaması hedefmiş ekim sonu bitirmek istiyorlarmış ama bayramdan dolayı sarkacak dedi kasım ortası gibi çatı imalatı orta ring olarak saha içinde başlayack diyor kulaklarıma inanamadım :sombrero: :drunkard:
obitaş çalışanları bu sözlere kahkahayla gülüyormuş :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

Sağlam bir düzeltme yap abi yoksa cumartesi maç oynayabiliriz statta :)
hahahhaa buna sesli güldüm :) :D :D :D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

kasımda kaba inşaat,ocak sonu şubat başı çatı gerdirmesi bitecekmiş. :kop:
desso ile anlaşmışız belçikalı firma dediğine göre. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Mabet elektrik isleri ile trafo gibi bi resim atmis bilginize :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi ihsan coşkunun çayına @aktar_ismail den aldığın otlardan falan mı koydun adam takvimi unutmuş :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ama ihsan bey ilk defa bu kadar fazla bilgi vererek anlattı olacakları tarihler yanlış olsada yapılacak işleri sırasıyla anlattı bu çok açıklayıcı bilmeyenler için ve stadın içinden görüntü vermeleride harikaydı bu 5-6 dakikayı bulup paylaşmak lazım herkesi kombineye teşvik etmek lazım :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bayram 4 gün :)
:D tv kamerası geldiğinde allah rızası için şu adamı bir odaya kitleyin :ebebe:

Çevrimdışı Erdinç

gece stat da olduğumda röpartaja kalamadım hatta bendende konuşma yapmamı istediler bazı konularda stattan çıkıyorum dedim :)
valla demli hep cayı ama anlamadım bende:) demliden kasıt ben gibi demleniyorsa vay haline :)
+1903 :)

Çevrimdışı Caner

Ama bi de inandırıcı konuşuyor ya, yani biz burda takip ediyoruz da sadece arada sırada stadın resmini gören veya hiç bilmeyen taraftarlar inanır yani, sonra bitmeyince rerererörörö. İnandırıcı olmasının sebebi de, fransız firmayla yaptığımız sözleşmeye göre kasım sonunda başlamalı ocak sonunda germe işlemi bitmeli diyor. Yani sözleşme tarihlerini de verdi. İnsan bi "ay olabilir mi öyle bişey olsun lütfen çünkü" diyor da sonra hadi canım diyor.

Çevrimiçi Necmi

ama ihsan bey ilk defa bu kadar fazla bilgi vererek anlattı olacakları tarihler yanlış olsada yapılacak işleri sırasıyla anlattı bu çok açıklayıcı bilmeyenler için ve stadın içinden görüntü vermeleride harikaydı bu 5-6 dakikayı bulup paylaşmak lazım herkesi kombineye teşvik etmek lazım :ok:
ama şu an kaba tamamen bitmiş olsa ekim sonuna prekast montajı bitmez :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

obitaş çalışanları bu sözlere kahkahayla gülüyormuş :kop: :kop: :kop:
sanki 5 dakikalık bir rüya gördüm @Necmi abi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

yalnız yine söylüyorum stadın içinden inşaatı izlemek çok farklıymış baya iş yapıldığını görebiliyorsunuz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

ama şu an kaba tamamen bitmiş olsa ekim sonuna prekast montajı bitmez :D

olsun abi bitmesin biz kombineleri satalım aralığa kadar :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

Belçika firması dedi beyler :).HİBRİT GELİYOR  :sevinc

Deniz bu belçika firmasının resmi sitesi varmı ?

varsa sana zahmet linkini paylaşırmısın.

Çevrimdışı Efe

yalnız yine söylüyorum stadın içinden inşaatı izlemek çok farklıymış baya iş yapıldığını görebiliyorsunuz :)

bide içeri bir girsen dehşete kapılırsın :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar konuşmayı kaçırdık , varmı izleyebileceğimiz bir yer veya link .

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

baya iyi çalışma var şuan saat 7 ye kadar çalışıyorlar bayrama kadar bu  hızla baya bi işi bitirmiş olacaklar :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK