Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678150 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

eskişehir maçı olimpiyattaymış bu arada başkanın açıklaması ayrıca ondan sonraki maçlarda başakşehirde oynayabiliriz diyor görüşmeler devam ediyormuş
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Caner

konuşmayı dinleyemedim yolda idim tam izleyen var ise yazabilirmi yada link atabilir mi? bi kaç düzeltme yapayım... :ok:

Kasım ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. Kasım ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Ocak sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.

Çevrimdışı Efe

zaten 6 maç olimpiyatta diğerlerini başakşehirde oynayabiliriz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

acaba ihsan beyle aynı stat tamı çalışıyoruz :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

Hahahaha bu iyiydi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi murat

bence bir ay geriden geliyor.aralık ortası çatıya başlanır diye düşünüyorum.başkan çok sinirlenmiş bu konuda  çok haklı.

Çevrimdışı asi_kartal

Müdür 2 dk da stadı bitirdi bi an yarın açılış  var diyecek sandım  :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

:kop: :kop: aynen Samet adam aldı gazı yardırıyor yarın stad bitecek dicek diye korktum  :D
eskişehir maçını burda oynarız diye düşünmedim değil bi an  :D @Deniz

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet e soruldu; stat nezaman biter ?
  mabetin cevabı        ; stat 2015 agustosunda biter  (stop) :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

konuşmayı dinleyemedim yolda idim tam izleyen var ise yazabilirmi yada link atabilir mi? bi kaç düzeltme yapayım... :ok:
Sağlam bir düzeltme yap abi yoksa cumartesi maç oynayabiliriz statta :)

Çevrimdışı CanEmre

Kasım ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. Kasım ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Ocak sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.
Membran kaplanırken çime koltuğa da başlayacağız dedi
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

aslında çok zor bi tarih söylemiyor kasım ortası dedi çatı orta bölüm yapılırken kaba devam edebilir en önemlisi çatının bu sene içinde başlaması böyle bişey olursa harika olur çatı ile kaba aynı anda ilerler tabi bu sadece konuşmaya göre yorumda gerçekte çok kolay değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ACAB1903

bence söylediği aylara en az +2 ekleyelim biz.. Hızlı yaşıyolar herhalde  :D

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet e soruldu; stat nezaman biter ?
  mabetin cevabı        ; stat 2015 agustosunda biter  (stop) :evillol: :evillol: :evillol:
zaten mantıklı tarihte budur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Geovani

@bjk_mabet sen ihsan beye çay yerine başka bişey veriyorsun hadi hayırlısı  :D  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı asi_kartal

Ya beyler 2 dir yazıyorum bu 3 sıra sayıları değişti mi eski açık 16 sıraydı ama herkes 15 diyor diğer tribünlerde durum nedir ?  :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı bjk_mabet

ocak ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. ocak sonu hatta şubat ortası ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Mart sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Salih A.

yalnız şuna bakmak lazım yeni açık'ın ön tarafı kasım sonuna bitermi arkayı sonraya bıraktıklarını düşünürsek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Caner

Membran kaplanırken çime koltuğa da başlayacağız dedi

Aynen, çatının rüzgar testleri falan yapıldı, çelik konstruksiyon işlemleri de başladı devam etmekte dedi. Yani aslında toprlayacak olursak, ocak sonunda germe işleminin bitip, membrana başlanacağı, 2 ay falan onun süreceği (bunu ben tahminen söylüyorum), o sırada da diğer işlemlerin devam edeceğini söylediğini varsayarsak, İhsan Çoşkun'a göre stat nisan başı falan gibi bitmiş oluyor. Ama inanmıyoruz tabi ki.  :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet sen ihsan beye çay yerine başka bişey veriyorsun hadi hayırlısı  :D  :D

gece stat da olduğumda röpartaja kalamadım hatta bendende konuşma yapmamı istediler bazı konularda stattan çıkıyorum dedim :)
valla demli hep cayı ama anlamadım bende:) demliden kasıt ben gibi demleniyorsa vay haline :)

Çevrimdışı TØLGA

Benim anlamadigim olay madem yanlis bilgi veriyo neden hep
Bu amcamiz konusuyo basina baskan hic duymuyomu acaba :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

HİÇ ENGELSİZ SALLIYOR ADAM :)
Onur canlı yayını izleyip foruma baktım yorumları okuyarak geldim senin yorumda dayanamayıp sesli güldüm ofiste :D :D Gerçekten İhsan beyin kontrol mekanizması yok :) :)

Çevrimdışı Efe

ocak ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. ocak sonu hatta şubat ortası ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Mart sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.

evt dağılın arkadaşlar tarihler yukarıda :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

aslında çok zor bi tarih söylemiyor kasım ortası dedi çatı orta bölüm yapılırken kaba devam edebilir en önemlisi çatının bu sene içinde başlaması böyle bişey olursa harika olur çatı ile kaba aynı anda ilerler tabi bu sadece konuşmaya göre yorumda gerçekte çok kolay değil :)
ihsan çoşkun dikkatli dinlediyseniz hep planlanan zamanlardan bahsetti mesela şöyle bişey dedi ; kaba inşatı ekim sonu gibi öngörüyoduk (önceden planlanmış) ama bayram dolayısıyla sarkma olacak.... özetle planlanandan  bir buçuk yada iki ay sapma olduğunu anlıyoruz

Çevrimdışı demir_kArtAl

yapma düzeltme falan boşver  :icool:,

müdür ekim sonu biter, kasımda çatıya başlıyoruz falan dedikçe keyiften yayıldıkça yayıldım koltuğa, bana böyle adamlarla gelin, yok 2015 ağustosta bitermiş, yok 2015-2016 sezonuna yetişirmiş.  Helal olsun ihsan başkana. :super:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı bjk_mabet

Benim anlamadigim olay madem yanlis bilgi veriyo neden hep
Bu amcamiz konusuyo basina baskan hic duymuyomu acaba :iscrewy:

İhsan bey kendisine aktarılan bilgileri aktarıyor belki bazı hatalar olabilir..
Ayrıca klübümüzde Bjk inşaat a.ş tek yetkili müdürü ve yüksek inşaat müh. kendisi.