Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678389 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Deniz bu belçika firmasının resmi sitesi varmı ?

varsa sana zahmet linkini paylaşırmısın.
Abi dessoyu kast ediyor sanırım ben de firmayı bilmiyorum bu olabilir http://www.dessosports.com
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdinç

ihsan baba endişeye gerek yok olay bende dedi.  :claps: :claps: :claps: baklavalarda iyi gidiyo taraftarımız sağolsun dedi.  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ahmetx

çatıyı fransız firması mı yapacakmış?,fransada asma germe çatılı stad yok benim bildiğim?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Bu hızlanmanın çatıyla alakası olduğu belliydi. İhsan beyde söyledi sözleşme tarihine yetiştirmeye çalışıyoruz diye.

Çevrimdışı Caner

çatıyı fransız firması mı yapacakmış?,fransada asma germe çatılı stad yok benim bildiğim?

Konsorsüyum. Yani Fransız firma tasarlıyor, membranı yapıyor, ama çelik işleri germe işleri İz İnşaat'a ait.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar konuşmayı kaçırdık , varmı izleyebileceğimiz bir yer veya link .
Boş ver ya ciddiye alıpta zamanını harcama ben bu adamın stada hiç gelmediğini düşünmeye başladım :alala: adam ekimde bitireceğiz dedi ben arka arkaya 3 defa bilgisayarın tarihine baktım :ebebe: sonra dedimki ihsan coşkunun bilgisayarının bios pili bitmiş herhalde tarih geçmiş bi zamanda takılı kalmış :kop:

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz teldeyim suan mabet elektrik isleriyle ilgili foto atti
Sende elektrikden anlayan biri olarak ne oldugu hakkinda bilgi verebilirmisin?? :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

baya iyi çalışma var şuan saat 7 ye kadar çalışıyorlar bayrama kadar bu  hızla baya bi işi bitirmiş olacaklar :claps:
ihsan beyin söyledikleri olabilir  belki ama 200 işçi daha alınırsa belkide 300 işçi  :)

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

zemini bu firma bu şekilde yapıcak. türkiyede ilk  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

ihsan beyin söyledikleri olabilir  belki ama 200 işçi daha alınırsa belkide 300 işçi  :)
haklısın abi anca öyle olur diyecem ama o bile bu saatten sonra çok zor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

@Deniz teldeyim suan mabet elektrik isleriyle ilgili foto atti
Sende elektrikden anlayan biri olarak ne oldugu hakkinda bilgi verebilirmisin?? :busted_cop:
Elektrik panosu onlar @1903tolga :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

şu an forum çok kalabalık ,yorumlar arka arkaya geliyor,takip etmek zor ,forumu hiç bu kadar kalabalık görmemiştim :)  :)

Çevrimdışı Efe

Bu hızlanmanın çatıyla alakası olduğu belliydi. İhsan beyde söyledi sözleşme tarihine yetiştirmeye çalışıyoruz diye.

başkan iyi gaz vermiş hepsine deli gibi çalışma var son 2 aydır 3 ay sonrayada stadta çatı ve diğer işleri görmek istiyor başkan anladığım kadarıyla bu hızla bu iş olacak ama yinede tarihler gerçekçi değil tabiki kaba için ocak ayı hedef ay oldu artık çatıda aynı ay içinde başlayacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

bu arada sitede yeni değilim açıldığından beri takip ediyorum , ilk yorumu şimdi attım , herkese selam abilerim iyi günler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

bu arada sitede yeni değilim açıldığından beri takip ediyorum , ilk yorumu şimdi attım , herkese selam abilerim iyi günler
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmett.67

Başakşehir stadı net 15 bin kişilikmiş. 2 bin daha kombine satılırsa, Başakşehir'deki maçlarda bilet satışı olmayacak demektir.

ysariusta

• Ziyaretçi

14 Şubat diyorlar ufak ufak... Doğum günü hediyem olur

Çevrimdışı Efe

şu an forum çok kalabalık ,yorumlar arka arkaya geliyor,takip etmek zor ,forumu hiç bu kadar kalabalık görmemiştim :)  :)

abi ihsan coşkun bombayı bıraktı gitti kasımda patlayacak :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ikay yusuf

@bjk_mabet abi ihsan coşkunun çayına @aktar_ismail den aldığın otlardan falan mı koydun adam takvimi unutmuş :kop: :kop:
:sevinc :super: :ebebe:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

haklısın abi anca öyle olur diyecem ama o bile bu saatten sonra çok zor :D
evet eleman sayısına bağlı kardeşim yeteri kadar eleman varsa ,malzeme akışıda oluyorsa biter  kanaatindeyim . :)

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır

Anlamayan arkadaşlar için bunlar alçak gerilim dağıtım panoları

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir stadı net 15 bin kişilikmiş. 2 bin daha kombine satılırsa, Başakşehir'deki maçlarda bilet satışı olmayacak demektir.
Maç günleri deplasman taraftarına ayrılan yer ve güvenlik için boş bırakılan koltuklar sonucu kapasite 15.000’e düşüyor. Beşiktaş bu sezon için 13 bin kombine kart satışı gerçekleştirdi. Sponsorlara ayrılan 2 bin bilet ile 15 bin kişilik kapasite doluyor. Bu durumda siyah beyazlılar Başakşehir Stadı'nda oynayacakları maçlar için bilet satışı yapamayacak.

heryerde söylenen bu yani