Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Esvèt Őzkan ☜ @Esvet1903

twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Efe

eski açık numaralı ve yeni açık tablada işçiler yoğun şekilde çalışıyorlar yeni açıkta bu gece beton başlayabilir kalıplama işleri biterse :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu prekastları üst üste koyuyorlar 5-6 tane ,alttakine zarar vermiyor mu o kadar ağırlık ? :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

Abi forzada yüzlerce üye var onlara bir sor yardımcı olurlar .Ya da twitterdan bir bakın kongre üyeleri zaten profillerine yazıyorlar oradan iletişime geçebilirsin
derneklerden birine üye olup öyle halledecem artık
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Oktay

sicili temiz nedemek??? zaten aidatı ödemedimmi bi süre sonra üyelik düşüyor üye olmayıncada zaten referanste olamıyor neyse esas mesele şu atrık secici oluyolar galatasarayın ve fenerbahcenin 10 bin tl giriş ücreti olduğu yerde sen 1200 tl yaparsan toplu üyeliklerin yolunu açarsın buda parası ve üyesi  olanın borusunun öteceği kongre farelerini oluşturur...
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 14:03:03 Oktay ]

Çevrimdışı Deniz

derneklerden birine üye olup öyle halledecem artık
Mantıklı abi halledersin en kısa sürede inşallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Ntv sporu acon birazdan Statdan csnli yayin war.
8

Çevrimdışı Deniz

Bu bölgelere normal koltuk mu konacak yoksa deri olandan mı ?

Çevrimdışı Sertaç Durgun

14/16 kuşağında NTVSPOR stadımızdan canlı yayın yapacak.Beşiktaş İnşaat AŞ'den İhsan bey konuşacakmış. Bilginize.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

14/16 kuşağında NTVSPOR stadımızdan canlı yayın yapacak.Beşiktaş İnşaat AŞ'den İhsan bey konuşacakmış. Bilginize.
bu çok iyi hemen açtım bekliyorum :D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Bu bölgelere normal koltuk mu konacak yoksa deri olandan mı ?

loca koltuğu konacak 2 sıra deridir heralde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bende tam onu sordum aslında @Necmi Abi yani dolaşım alanı olduğunu biliyordum ama orda tribünün orta bölümünü tutacak kolonlar da filiz yok bişey  yok  :alala: acaba unuttular mı  :D yada çelik destek falan mı uygulayacak ama oda olmaz nolcak Necmi Abi  :icool:
unuttular herhalde :D lansmanlardaki resimlerdede kolon görünmüyor :alala:

Çevrimdışı Salih A.

@Efe o bölge 1903 tribünü değilmi zaten

Çevrimdışı SDemirsoy

unuttular herhalde :D lansmanlardaki resimlerdede kolon görünmüyor :alala:
evet lansman da da yok abi bekleyip göreceğiz :)

Çevrimdışı ahmetx

3 sıra olacak localar bildiğim kadarıyla
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar 1989dan beri kongre uyesiyim bana özelde ulasabirsiniz

Çevrimdışı Salih A.

@ZEKI abi özelden yazdım sana

Çevrimdışı Oktay

sen divan kurulu üyesi oldun demektir @ZEKI   :claps: :claps:

Çevrimdışı ilhan

Anti demokratik bi şekilde arkadaşın cebe el koydum 

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe o bölge 1903 tribünü değilmi zaten

evt ama loca sonuçta  :icool: diğer localarla aynı koltuk olacaktır heralde bu arada yayın başladı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK