Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678390 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

29 aralık 2013 ü baz alıyor 9 ay olmasına 1 hafta var dedi ve stad harika görünüyor  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Ekim ne ya ihsan coşkun yine aldı gazı zaten ekime geldik hey Allah ım şu adam bir konuşmayı öğrenemedi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeni açık 13200 metrekaremiş stadın sütunlarına kadar bitirip çatının başlaması hedefmiş ekim sonu bitirmek istiyorlarmış ama bayramdan dolayı sarkacak dedi kasım ortası gibi çatı imalatı orta ring olarak saha içinde başlayack diyor kulaklarıma inanamadım :sombrero: :drunkard:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açık üst testere kiriş demir imalatı başlamış  :claps:

Çevrimdışı Efe

ocak ayı sonuna kadar çatının gerdirilmesi bitecek diyor :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

kasım başı gibi çatı montajına başlanacak diyor imkanı yok yani

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Valla biri şu adama takvim versin beyler ayları karıştırdı herhalde  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

yeni açık 13200 metrekaremiş stadın sütunlarına kadar bitirip çatının başlaması hedefmiş ekim sonu bitirmek istiyorlarmış ama bayramdan dolayı sarkacak dedi kasım ortası gibi çatı imalatı orta ring olarak saha içinde başlayack diyor kulaklarıma inanamadım :sombrero: :drunkard:
acaba ihsan beyle aynı stat tamı çalışıyoruz :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

Kasım ayı kaba inşaat biter diyor ve ekliyor çatı imalatı başladı :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ocak ayı sonuna kadar çatının gerdirilmesi bitecek diyor :ebebe:

HİÇ ENGELSİZ SALLIYOR ADAM :)

Çevrimdışı Deniz

Belçika firması dedi beyler :).HİBRİT GELİYOR  :sevinc

Çevrimdışı bjk_mabet

konuşmayı dinleyemedim yolda idim tam izleyen var ise yazabilirmi yada link atabilir mi? bi kaç düzeltme yapayım... :ok:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

acaba ihsan beyle aynı stat tamı çalışıyoruz :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
:kop: :kop: :kop: abi şu adama takvim ver ayları karıştırdı herhalde

Çevrimdışı Deniz

konuşmayı dinleyemedim yolda idim tam izleyen var ise yazabilirmi yada link atabilir mi? bi kaç düzeltme yapayım... :ok:
http://www.ntvspor.net/canliyayin

Çevrimdışı Efe

saha alt yapısı ve drenaj sistemi çok iyi diyor yağmurlarda hiç sıkıntı çaekmedik diyor çimde çok iyi olacak diyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

empisayn =İhsan Coşkun :D çözemiyorum ben İhsan Beyi @Deniz

Çevrimdışı Tolga

bence iyimser konuşmak istiyor ama buna hiç gerek yok neyse gerçekler onları söylesinler bu kadar bekledik 1 sene daha bekleriz yani stadın açılmasını

Çevrimdışı Efe

ahmet nur çebi beye demir gönderdiği için çok teşekkür etti buna  :claps: alınır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Adam kaba ekim sonunda bitecek,şubatta çatı çelik işleri bitecek diyor :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

empisayn =İhsan Coşkun :D çözemiyorum ben İhsan Beyi @Deniz
:kop: :kop: aynen Samet adam aldı gazı yardırıyor yarın stad bitecek dicek diye korktum  :D

Çevrimdışı SDemirsoy