Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bu borç batağında değirmenin suyu nereden geliyor, insan merak ediyor. Üstelik inşaat giderek hızlanıyor. Gaipten yardım alıyoruz herhalde. :alala:
sponsorlar localar kombineler formalar olimpiyat gelirleri ve bilmediğimiz diğer gelirler beşiktaş kulübü bütün parasını stada aktarıyor bitmemesi içinde destek şart herkesi forma almaya kombine almaya davet ediyorum  :ok: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ayayhan

siyaset yapmak istemem ama devletin beşiktaşa yardım edeceğine  inanan varmı hala, yardımı geçtim ne engeller çıkardılar şimdi çoğu söylenemiyor bile

Çevrimdışı SDemirsoy

10 bin kombine 100 loca ile stad durmadan nadil çalışıyor anlamadım. Ciddi Ciddi devletin gizliden yardim yaptığına Inanmaya başladım.
Devlet Gizli Gizli yardım etse bunu neden açıklamasın ki ? Devlet yardım edecek ve açıklamayacak olamaz.

Çevrimdışı Tolga

zaten kulübün tüm parası stada harcanıyor bu yüzden transfer bile yapamıyoruz böyle bakınca normal diyorum ben ayrıca koskoca bjk kulübün illa ki bir yerlerde parası vardır yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

Stad inşaatı yükseliyorsa ve elde sıcak para yoksa; bir yerlere borç yapılıyor demektir. Devlet yardımı olsa, siyasiler bunu defalarca kez dile getirirlerdi. Stad iznini verdikleri zamanı, bir hatırlayın bakalım.

Çevrimdışı Deniz

Beyler mabetin koyduğu foto  orta gerilim şalt cihazları.Koyduğu ürünün ismi Gauss
Ürünün detayı bu şekilde.Teknik bilgilerini vermiyorum kafa karıştırmaya gerek yok :)

1 ile gösterilen yer kablo bağlantı ve anahtarlama bölümü
2 ile gösterilen yer bara bölümü
3 ile gösterilen yer işletme mekanizma bölümü
4 ile gösterilen yer alçak gerilim bölümü
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 15:39:33 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

bizde alemiz para olmayınca neden yok para varken nerden bu para boşverin işte tam gaz devam ediyor  :)

Çevrimdışı TURKahvesi

firmanın menşei nedir bilmiyorum ama tüm ingiliz hibrit stadlarını bu firma yapmış hatta buraya görüşme için ingilizler gelmişti bu firma uluslar arası bir firma

tmm abi ben yanlış algılamışım prd  :iblush:

bu güzel forumda binbir türlü mevzu olunca takip etmek biraz olsun zorlaşıyor

bir de insanoğlu gününü yoğun yaşayınca farklı farklı sebeplerden de olsa kafa kalmıyor yani  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi eskişehir maçından sonra vodafone arenadaymışız. ihsan bey öyle söylemiş diyorlar  :alala: :alala: :alala: :alala:
yok ben bir ara eskişehir maçınıda oynarmıyız acaba diye düşünmedim değil :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

Stad inşaatı yükseliyorsa ve elde sıcak para yoksa; bir yerlere borç yapılıyor demektir. Devlet yardımı olsa, siyasiler bunu defalarca kez dile getirirlerdi. Stad iznini verdikleri zamanı, bir hatırlayın bakalım.
Bende onu diyorum Devlet yardım etse pankart asılmıştı oraya bu inşaat v vs tarafından finansı sağlanıyor diye

Çevrimdışı demir_kArtAl

Beyler mabetin koyduğu foto  orta gerilim şalt cihazları.Koyduğu ürünün ismi Gauss
Ürünün detayı bu şekilde.Teknik bilgilerini vermiyorum kafa karıştırmaya gerek yok :)

güneş enerjisi işi olmayınca olcay ve veliden elektrik üretmeye karar verdiler anlaşılan, madem o kadar koşuyorlar bağlayalım bi dinamo dediler herhalde :)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

güneş enerjisi işi olmayınca olcay ve veliden elektrik üretmeye karar verdiler anlaşılan, madem o kadar koşuyorlar bağlayalım bi dinamo dediler herhalde :)
Güneş enerjisi hala olacaktır ama sadece skorbordların elektriğini karşılayacak kadar  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmett.67

sponsorlar localar kombineler formalar olimpiyat gelirleri ve bilmediğimiz diğer gelirler beşiktaş kulübü bütün parasını stada aktarıyor bitmemesi içinde destek şart herkesi forma almaya kombine almaya davet ediyorum  :ok: :ok:

Bu zamana kadar  Beşiktaş için tereddütsüz en fazla harcama yaptığım dönem bu dönem oldu. Çünkü paraya bu kadar ihtiyaç duyulan dönem daha önce olmadı. Para hep lazımdı, ama bu stat işi bambaşka bir şey. Resmen Beşiktaş'ın geleceği bu stada bağlı gibi bir şey.  Bu yüzden feda olsun.

Çevrimdışı yigitcan1903

degirmenin suyu nerden geliyor peki sirf 70000 kamyon toprak maloz çıkarıldı. Demiri betonu prekast i ciceklere verilen para obitasa verilen para. Say say bitmez.kredi de çekmedik.
Kredi çektik

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.
Fikret Orman:"Olimpiyat Stadı için zaten çim bakım firmasıyla anlaşma imzalanmış..Bizden de bu çim bakımı için 2,5 milyon lira istiyorlar.."

Devlet kimine stad yapar,kimine stad yapıyor diye engeller koyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

gizliden yardım eden vardır ama bu devlet değil de devletin çok sövdüğü biri olabilir :D
Kartal gibi koç gibi insanlar var arkamızda  :D

Çevrimdışı Salih A.

stat ta satılan 11-13 bin kombinenin büyük çoğunluğu kapalı ve numaralıda satıldı yani pahalı kombineler ayrıca 106 loca satışı vardı en son buda kombinelerle birlikte 30-40 milyon dolar seviyesinde bir para yapar sponsorlardan ve kartal yuvalarından gelen paralar var cüzi bile olsa CL den gelen para yani o kadar da kötü bir tablo yok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Yakup

yok ben bir ara eskişehir maçınıda oynarmıyız acaba diye düşünmedim değil :iscrewy:

onu oynayamazdık abi resmi site o ara maç hakkında bilgiyi olimpiyat stadı olarak vermişti.  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Necmi

siyaset yapmak istemem ama devletin beşiktaşa yardım edeceğine  inanan varmı hala, yardımı geçtim ne engeller çıkardılar şimdi çoğu söylenemiyor bile
bir bilinse burdaki en fanatik hükümet yanlıları bile düşman olur boşuna Başkan kitap yazacağım demiyor :bandit: bazı şeyler bu gün dile gelmiyor ama bu yarın söylenmeyecek anlamına gelmez en basiti aylarca belediye arazisini verdik diye seçim propagandası yaptılar ama görüldüğü gibi orda belediye bina yaptı :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.
Fikret Orman:"Olimpiyat Stadı için zaten çim bakım firmasıyla anlaşma imzalanmış..Bizden de bu çim bakımı için 2,5 milyon lira istiyorlar.."

Devlet kimine stad yapar,kimine stad yapıyor diye engeller koyar.
extradan birde 50 bin olan kirayi 100 bine cikarmislar  :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

10 bin kombine 100 loca ile stad durmadan nadil çalışıyor anlamadım. Ciddi Ciddi devletin gizliden yardim yaptığına Inanmaya başladım.
gel sen ne çektiğimiz birde bize sor  :bandit:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı kartalizma

Arkadaşlar herkese selam. Genelde forumu dışarıdan takip ediyorum pek yazamıyorum ama İhsan Çoşkun'un açıklamalarından sonra bi hatırlatma yapmak istedim. 5 şubatta ntv spora verdiği röportaj:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/stat-planlandigi-tarihte-tamamlanacak. Özellikle 6:00 dan sonraki açıklamalarını dinlemenizi tavsiye ederim. Martın sonuna kadar karşıda(numaralıda) hiçbir hafriyat kalmayacak diyor. Kaya çıktığından falan bahsediyor. Martın sonunda başkan Sansar ile o tepede program yaptı))) Olduğu gibi duruyordu.. Şimdi biz bu adama nasıl inanalım))

Çevrimdışı ahmett.67

bir bilinse burdaki en fanatik hükümet yanlıları bile düşman olur boşuna Başkan kitap yazacağım demiyor :bandit: bazı şeyler bu gün dile gelmiyor ama bu yarın söylenmeyecek anlamına gelmez en basiti aylarca belediye arazisini verdik diye seçim propagandası yaptılar ama görüldüğü gibi orda belediye bina yaptı :bandit:
Başkan şu kitabı yazsa da (aynı zamanda  geliri Beşiktaş klubüne bırakılır) biz de alıp okusak. :D

Çevrimdışı kartalizma

Tabi aynı açıklamalarında şubatın sonunda kesin bitireceğiz diyor))