2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1222568 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

enzo diaz diye bir arkadaşla ilgileniyormuşuz, iddialara göre lyon ve paok'ta talip
Bu adamın transferi konusu baya ciddi sanırım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Enzo Diaz Fm2022 profili.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Enzo Diaz Fm2022 profili.

harbiden çok iyi profil

biraz gosens havası aldım profilden onunkine benziyor ama gerçekte nasıldır bilmiyorum
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2022, 22:53:54 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı DieForYou1903

🇦🇷 Enzo Diaz

Boy: 1.75m
Uyruk: Arjantin
Mevki: Sol bek
Piyasa Değeri: 4 M€
Oynadığı Takımlar: Agropecuario, Tallerez
Kariyer Performansı 👉🏼 144 Maç, 6 Gol, 10 Asist
2022 sezonunda 11 sarı kart 3 kırmızı kart görmüş.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı KadirA

İlk kez Güney Amerika dışına çıkacak bir oyuncu. Biraz riskli, ama değebilir.

+30 yaş oyuncu bakmıyoruz, sevindirici.

Çevrimdışı DieForYou1903

İlk kez Güney Amerika dışına çıkacak bir oyuncu. Biraz riskli, ama değebilir.

+30 yaş oyuncu bakmıyoruz, sevindirici.

Enzolar bize yaramıyor Roco aklıma geldi direk.Güney amerikadan çok yaramıyor ama hayırlısı.

Çevrimiçi levitate

diaz adlı arkadaş son 2 sezonda 24 sarı 5 kırmızı kart görmüş

koşun kapın gelin diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Taraftarları gitmesini istemiyor. Oyuncu hakkında hep iyi şeyler yazmışlar. Mental sıkıntısını olumsuz yönü olarak yazmışlar. Çok sık kart görüyormuş ve son zamanlarda maç seçmeye başlamış. Onun harici fişek gibi adam.

Çevrimiçi murat

Enzonun profili rosierinkine benziyordur sanırım.kıyaslama gibi birşey varsa yapıp paylaşabilirseniz iyi olur.iyi bir örnekleme olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Enzonun profili rosierinkine benziyordur sanırım.kıyaslama gibi birşey varsa yapıp paylaşabilirseniz iyi olur.iyi bir örnekleme olur.
İkisini de ekledim.

Çevrimdışı DieForYou1903

Çevrimiçi COB

Sampdoria maçına resmi maç gibi çıkacağız herhalde. Olası kötü sonuçta hoca görevi bırakabilir/görevden alınabilir tarzı haberler çıkmaya başlamış şimdiden. Gerçekten inanılır gibi değil.

Öyle birşey olursa, bu amatörlüğün hesabı yönetimden kesilir.

Çevrimdışı KadirA

Valerian İsmael’in twitter’ına girip, yazılanları okuyan var mı? Neden bu kadar eleştiri 🤦‍♂️
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2022, 23:30:00 KadirA ]

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu Enzo dan olur gibi taraftarın da seveceği futbolcu.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

Sampdoria maçına resmi maç gibi çıkacağız herhalde. Olası kötü sonuçta hoca görevi bırakabilir/görevden alınabilir tarzı haberler çıkmaya başlamış şimdiden. Gerçekten inanılır gibi değil.

Öyle birşey olursa, bu amatörlüğün hesabı yönetimden kesilir.

o haberleri göremedim link vs. atabilir misiniz acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Yalnız o golü Ersin yese, burası ne hal alırdı düşünemiyorum :)

Çevrimiçi COB

o haberleri göremedim link vs. atabilir misiniz acaba

Link koyamiyoruz herhalde.

sampnews24.com, Valerien İsmael'in koltuğunun sallandığını öne sürdü.

Haberde; "Valerien Ismael görevden alınma riski altında. Sampdoria'ya yenilmesi durumunda Beşiktaş'tan ayrılabilir" ifadeleri kullanıldı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Link koyamiyoruz herhalde.

sampnews24.com, Valerien İsmael'in koltuğunun sallandığını öne sürdü.

Haberde; "Valerien Ismael görevden alınma riski altında. Sampdoria'ya yenilmesi durumunda Beşiktaş'tan ayrılabilir" ifadeleri kullanıldı.

Adam şu yazanları okusa inanamaz.
Her sene şampiyon olup CL de gruptan çıktığımız için hazırlık maçlarında istenen performansı gösteremeyince rahatsız oluyoruz.
Şaka gibi bir futbol iklimimiz var.

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1552747967060344833?s=21&t=_SJSdIye68j6Nly1N5JHuA

Akıyor bugün

Hadi insallah. Zamaninda Gs’de ki Eboue etkisi yapar.

Çevrimiçi Necmi

Kupayı teknik direktörden önce kaldırmaya gitmezse, ederiz teşekkür.
ceyhun teknik kadronun içinde yani işin mutfağında giderse kaldırmaya hakkıdır

Çevrimiçi Samet Ç

Masuaku daha iyi olur bizim için Diaz çok dengesiz adam elde bir tane var zaten ondan ikincisine gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz bu sene Şenol Güneş'i getirip mahvolsak bu taraftar yine susmaz. Onun için çoğunlukta olup taraf olacağıma futbol konuşurum. Kafam rahat eder. Size tavsiyem bu. Onun bunun lafını okuyup gaza gelmeyin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

İkinci rosie bulmusuz işte alın gelin. Şu stopere kafam takılıyor olurda hoca gider dörtlüye döneriz diyemi oraya adam bakmıyoruz acaba eğer öyleyse necip wenilton montero yedek stoperde.olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu noktada hoca ve CK ile ilgili olumsuz haberlerin, transfere müdahale edip nemalanamayan menajer bozması tayfanın tetikçileri tarafından yayıldığını düşünüyorum.

Etiketler: