2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1219905 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı gorilla

Valla ben açık açık söyliyim duyduğum bir şey değil ama Ceyhun kazancının, Valerien Ismael tercihinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum.
Ceyhun kazancının arkasındaydım fakat çıkıp o zaman neye göre sadece 3lü oynayan bir teknik direktörü getirdiğini açıklasın. planı neydi? bu işi o kadar kolay mı sanıyordu

Çevrimdışı BlackEagle16

O zaman önce Ceyhun Kazancı gitmeli. Getirdiği adamdan bi haber ya da iki dakika sahip çıkamayıp bir de üstüne böyle bir his oluşturuyorsa yol olmaz ondan. Ha tabii bu senin ne kadar doğru hissettiğinle alakalı.
Kesinlikle katılıyorum bu durumda ilk vedalaştılan ceyhun bey olmalı. He oda tamamen bilimsel kriterlere göre bi antröner getirdi kendince ama çok mükemmel bi muhalefet oluştu hocaya karşı acilen yönetim ya çıkacak medyaya nasip algı oluştuysa yıkacak bu algıyı takıma güvenecek. Yada alacak başkan tüm riski radikal bir şekilde Ceyhun beyle hocayla vedalaşacak akşamına inandığı hocayı Beşiktaş antremanına çıkaracak.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

İş 10 haftaya kalmaz ilk 4 hafta hem ligin dinamiklerinden olan kalbur üstü diyebileceğimiz Anadolu takımları ile oynayacağız ilk 4 hafta hoca değerlendirilir yoksa vedalaşılır

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocaya şans vermeden yapılacak hamle kötü olursa sonucu marka değerimizi çok zedeleyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı murat baltacı

@Necmi Allah çarpar adamı. Sende Ersine laf ediyorsun.

https://twitter.com/wchiesae/status/1552372071690391552?t=EZqBiUsZTLI-G9HIknrdvg&s=08

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buda bir kaleci refleksi kendisi sağ direk dibinde olduğu için oyuncunun sola vuracağını tahmin etti çok köşeye vurmazsa çıkarırım dedi sıçradı ama oyuncu hem vurması gereken yere vurmadı hemde dışarı vurdu 🙂 Altay gibi kalecimiz olsunda varsın yanlış tarafa ziplasin 🤲
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

O zaman önce Ceyhun Kazancı gitmeli. Getirdiği adamdan bi haber ya da iki dakika sahip çıkamayıp bir de üstüne böyle bir his oluşturuyorsa yol olmaz ondan. Ha tabii bu senin ne kadar doğru hissettiğinle alakalı.
Böyle bir senaryo olursa gider ayak wenilton necip montero gibi oyuncuları gönderip kulübe bir katkıda bulunsun bari bide gelecek hoca uğraşmasın bunlarla hoca öğüten oyuncular bunlar hazır çöplerden kurtulmusken tam kurtulalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

forumda herkes valerienden olmayacağını anlamak üzere asıl mesela alınacak aksiyonun zamanı ne kdar çabuk o kdar iyi
bence yönetim günah keçisi bulmuş yine.kendi beceriksizliklerini hep başkalarının üzerine atıyorlar.

Çevrimiçi levitate

Hocaya şans vermeden yapılacak hamle kötü olursa sonucu marka değerimizi çok zedeleyeceğini düşünüyorum.
avcı bile ocak ayına kadar kaldı valerien hoca da hakediyor süreyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

avcı bile ocak ayına kadar kaldı valerien hoca da hakediyor süreyi
BEncede kesinlikle hakkediyor hoca getirmişsin planlama yapmışsın amatörce aksiyon alamazsın mecbur şans vereceksin yada hiç getirmeyecektin. Eğer bir aksiyon alınır ve sonuç kötü olurda sadece yönetime yazmaz camia olarak kötü bi imaja sahip oluruz. Yönetimler gider asl olan Beşiktaştır. Bunun bilincinde hareket edilmeli.

Çevrimdışı Talisca1903

nedir neyi bekliyoruz gs niye beklemedi gonderdi işte torenti olmuyorsa neyi zorlayacak başkan

aman başkanım dinleme kimseyi taşın altına elini koyan sensin gönder bir an önce yapacak olanı getir yazık takıma büyük takım büyük reflex alır asıl büyüklük budur

Çevrimdışı Talisca1903

bonservis verip yatırım yaptığımız rosier raşit gedson gibi oyuncular josef gibi tek kişilik orduyu heder ettikten sonra yenilesek ne olacak

Çevrimdışı BlackEagle16

nedir neyi bekliyoruz gs niye beklemedi gonderdi işte torenti olmuyorsa neyi zorlayacak başkan

aman başkanım dinleme kimseyi taşın altına elini koyan sensin gönder bir an önce yapacak olanı getir yazık takıma büyük takım büyük reflex alır asıl büyüklük budur
Gs de bir enkaz vardı başkan yönetim değiştiği bugün Beşiktaş yönetimi değişse valerian kesin gider ama bu yönetimin kendi getirdiği adamı göndermesinin izahınıda yapması lazjm

Çevrimdışı BlackEagle16

Ahmet Başka geldiğinde ne dedi Avcı’yı gönderdi ben o sorumluluğu aldım dedi. Ondan önce olan o koltukta oturan kendisinin getirmediği ve hakkını vermeyen bir adam vardı Beşiktaş td koltuğunda. Şimdi kendi getirdiği üzerine bir yapı kurduğu bir antrenör var

Çevrimdışı KadirA

Hazırlık döneminde hoca gönderilsin deniliyor. Komik ya gerçekten 😂

Çevrimdışı Talisca1903

Gs de bir enkaz vardı başkan yönetim değiştiği bugün Beşiktaş yönetimi değişse valerian kesin gider ama bu yönetimin kendi getirdiği adamı göndermesinin izahınıda yapması lazjm
takım top oynuyamıyor yapamayan gider dese yeterli

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ayni cümleyi 100 kere yazınca ne geçiyor elinize anlamıyorum cidden.

Bu sene tribünde çok kavga ederiz gibi geliyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

Hazırlık döneminde hoca gönderilsin deniliyor. Komik ya gerçekten
Kardeşim bende hocayı destekleyenlerdenim. Sampdoria maçında bakacağım. Hala ghezzal ortada olup aynı dizilişle çıkarsa bende artık hocayı destekler bir mesaj atmam.

Hoca Defansda 3 stoper olsun istiyor bu konuya eyvallah diyorum ama. Ghezzalı ortada oynatma inadına girerse baştan kaybeder. Bir sürü diziliş var. 3-4-3 oynatabilir, 3-4-2-1 oynatabilir. 3-4-1-2 inadı ne için anlayamıyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Egos

Hazırlık döneminde hoca gönderilsin deniliyor. Komik ya gerçekten 😂

hahahahaha

çoğunluk iki senede bir şampiyon olmaya alıştı. mevcut ortamı davulla zurnayla lige girmeye yeğlerim, yüksek beklenti bizde sakil duruyor. yine de bu kadar karamsarlığa uzun süredir rastlamamıştım, namağlup şampiyon olursak şaşırmam.

Çevrimdışı Necmi

İş 10 haftaya kalmaz ilk 4 hafta hem ligin dinamiklerinden olan kalbur üstü diyebileceğimiz Anadolu takımları ile oynayacağız ilk 4 hafta hoca değerlendirilir yoksa vedalaşılır
daha iyi ya kapanmayan takımlarla oynuyoruz bence ligin başı için avantaj bu kamyon çeken takım sıkıntı olurdu

Çevrimdışı Necmi

Kardeşim bende hocayı destekleyenlerdenim. Sampdoria maçında bakacağım. Hala ghezzal ortada olup aynı dizilişle çıkarsa bende artık hocayı destekler bir mesaj atmam.

Hoca Defansda 3 stoper olsun istiyor bu konuya eyvallah diyorum ama. Ghezzalı ortada oynatma inadına girerse baştan kaybeder. Bir sürü diziliş var. 3-4-3 oynatabilir, 3-4-2-1 oynatabilir. 3-4-1-2 inadı ne için anlayamıyorum.

ghezzal ortada oynamıyorki ben on hücum bölgesinde her yerde görüyorum nitekim diğer hücum oyuncularıda öyle emin ol weghorst ghezzalden daha fazla ortada oynamıştır kimse oyunu izlemiyor kalıplaşmış sürü mantığıyla konuşuyor maçı takip edin ben ghezzali sol orta sahada oynarkende gördüm hatta aklımda kalan pozisyonlarda ghazzal solda oynuyordu çok ezbere konuşuluyor bazen hazırlık maçları herkes heryerde oynadı takımdan zaten oturmuş kadro beklenemezdi adı üzerinde hazırlık maçı ne bekleniyor lig başladığında herkes gerçek mevkisinde olacaktır bu denemeler ligde yapılmasın diye hazırlık yapıyoruz

Çevrimdışı KadirA

Yahu defansta on stoper oynatmış oynatmamış ne fark eder. Daha skor alınacak, resmi bir maç oynanmamış, hoca akıllansın cümleleri ne kadar mantıklı? O kadar takılmışsınız ki yok 3 lü yok ghezaldan on numara olmaz diye. Bi durun yahu, iki maç görelim, 3 hazırlık maçının arkasına bu söylemlere bu algıya ne gerek. Sabır gerçekten ya.

Ama bu taraftar hep böyleydi. Adam harcama konusunda bizden iyisi yok.

Çevrimdışı Necmi

Bu üçlü defans tepkisi kara mizaha dönüştü iyice biz dörtlü oynarkende geride iki savunmacı kalıyorduk kontraları onlar karşılıyordu geneldede bir stoper bir bek bırakıyorduk şimdide geride iki stoper bırakıyoruz stoperin biride ön libero gibi davranacak baskı yediğimizde iki bekde geri çekilecek eskiden dörtlü kalırken şimdi beşli olacağız aslında savunmada bir eksilmiyoruz tersine bir fazla oluyoruz sıkıntı merkez orta sahada oluyor iki oyuncuyu üç yada dörde çıkaramıyoruz isviçreliyi isteme nedeni bu bence en büyük handikapı sol bekte yaşadık biz sağdada yaşadık ama onu hoca rosieri zorunlu stoper yaptığı için geçici oldu sağda kalıcı sorunumuz var

Çevrimdışı KadirA

O kadar düz düşünüyorsunuz ki. Yahu hazırlık maçı deneme maçları bunlar. Sağ stoperde niye Rosier oynuyormuş diye gömüldü sabah akşam. Ulan belki de adam oyun içinde 433 e dönecek rosier sag beke kayacak ghezzal ileri üçlünün sağında olacak. Deneme maçları ya, bi sakin allah aşkına napıyosunuz, bakın yineliyorum, akıl işi değil hazırlık kampında hocaya gitsin demek. Yapmayın etmeyin hepinizi sağduyulu olmaya davet ediyorum, zarar veriyorsunuz şuan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fb'nin tribün taraftarı abi. En ufak saygısızlıktan en büyük ahlaksızlığa kadar her bir şeyi yaptılar. Patolojik vakalar.
Şenol Güneş'in kafasını yardıkları zaman komplo diyerek üstünü örtenler yüzünden böyle oldu.

Şimdi UEFA da onları yaracak.

Etiketler: