2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1222751 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Bir kulüp düşünün 3 lu sistem için transferler yapıldı bütün kamp 3 lu çalışıldı. Teknik adam kariyeri boyunca 3 lu oynattı.sezona 1 hafta kala 4 luye dönüyoruz. profesyonellik sistem vs vs yok.

(Alıntı)

Buna bende katılıyorum 2 milyon € verdiğimiz emrecan yedeği mi düştü şimdi  :) Bir maçlıktır bu hoca yine 3-4-3 döner sonra.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 13:29:31 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Mehmet57

Kalite herseyin kilidi. Istedigin sistemle oyna, sahada Welinton, Necip, Umut, Salih gibi topcular oldugu surece istenilen performansa ulasamayiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Kalite herseyin kilidi. Istedigin sistemle oyna, sahada Welinton, Necip, Umut, Salih gibi topcular oldugu surece istenilen performansa ulasamayiz.
Salih bence kötü bir futbolcu değil. En azından bu sene kendini iyiden iyiye ispatlamaya çalışıyor

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mevzu Gürlerin mesajıyla başlamış.
Ancak orada yazan 4 lü sistemi de prova edeceği yönünde.

Belki 10 dakika belki bir yarı denenecek ama hiç ihtimal vermiyorum.
Hoca sisteminde ısrarcı olacaktır.

Çevrimiçi levitate

''Son zamanlarda bazı basın yayın organlarında yayınlanan; Yönetim Kurulumuzun Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’e beş maçlık kredi verdiği ve bu sürede başarılı sonuçlar gelmezse Ismaël’le yollarımızın ayrılacağı iddialarının yer aldığı haberler tamamen asılsızdır.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulumuzun, söz konusu haberlerde iddia edilenin aksine Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’le futbolcularımıza şampiyonluk yolunda inançları tamdır.

Henüz sezon başlamamışken Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël üzerinden Futbol A Takımımızla ilgili algı operasyonlarına başlanmış olmasını manidar buluyor;

Sezon boyunca bu ve buna benzer algı operasyonlarına karşı en sert şekilde cevap vereceğimizi peşinen beyan ediyor;

Taraftarlarımızdan bu tarz haberlere itibar etmemelerini ve sezon boyunca takımımıza destek olmalarını önemle rica ediyoruz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK''
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Okurken vallahi aynı şeyleri aklımdan geçiriyordum, benden çok yaşayacaksın dostum.

Uzun zamandır okurum forumu, ilk defa bu sene acayip karamsar bir hava var hayırlısı artık.

Geçen sene halbuki nefis olacaktı, ezip geçecektik herkesi. CL’de sıfır çektik, ligde tam bir orta sıra takımı olduk. Şu an ise “bu sene ligden düşeriz” diyen bile gördüğüme eminim. Bazı okuduklarımı o kadar anlamlandıramıyorum ki; acaba totem falan mı yapıyor forum? Hayır söyleyin de yazılanları ona göre okuyalım.
yoo forum karamsar değil karamsar olan üç  kişi bütün forumda onlara laf anlatmaya çalışyor sosyal medyada aynı hoca gelmeden önce şenolu hazırlayan birileri vardı olmayıp ismael açıklanınca ertesi gün onu kötülemeye başladılar dertleri onu gönderip şenolu getirmek yoksa 23 bin kombine takıma güven duyulmasa satılmaz taraftarın hedefi yok ligin başkamasını ve takımlarını görmek istiyorlar hedefi olanlar saldırıyor ortalığı germeyi de başardılar ben bazı isimlerin ciddi trollük yaptığını düşünüyorum yoksa yarı devrede gelip 14 maç oynamış 12 gol 5 asist yapmış hemde penaltısız oyuncuya çöp muamelesi yapanın ya trol yada çekemeyen renkli olması lazım beşiktaşın formasını giyip çıktığı ilk maçta üç tane al at asisti yaptı becerip atamadılar burda kenanla boydla aynı cümle içinde geçiyor
İki senedir eleştiren beni bile savunmaya geçirdiler

Çevrimiçi Necmi

sen herhalde hazırlık maçlarını izlemedin takımın en iyisiydi ilk maçada sakat olmazsa tahtaya ilk yazılan isim olur bunuda hak etti salih

Çevrimdışı underworld

"Kritik hazırlık maçına çıkan dünyadaki tek kulüp olabiliriz."

Çalıntı

Çevrimdışı BlackEagle16

yoo forum karamsar değil karamsar olan üç  kişi bütün forumda onlara laf anlatmaya çalışyor sosyal medyada aynı hoca gelmeden önce şenolu hazırlayan birileri vardı olmayıp ismael açıklanınca ertesi gün onu kötülemeye başladılar dertleri onu gönderip şenolu getirmek yoksa 23 bin kombine takıma güven duyulmasa satılmaz taraftarın hedefi yok ligin başkamasını ve takımlarını görmek istiyorlar hedefi olanlar saldırıyor ortalığı germeyi de başardılar ben bazı isimlerin ciddi trollük yaptığını düşünüyorum yoksa yarı devrede gelip 14 maç oynamış 12 gol 5 asist yapmış hemde penaltısız oyuncuya çöp muamelesi yapanın ya trol yada çekemeyen renkli olması lazım beşiktaşın formasını giyip çıktığı ilk maçta üç tane al at asisti yaptı becerip atamadılar burda kenanla boydla aynı cümle içinde geçiyor
İki senedir eleştiren beni bile savunmaya geçirdiler
Konuş abi ya valla iyice gerildik forumda. Buna medyada çanak tutuyor. Umarım tribünleri etkilemez buradaki ve medyadaki hava.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

İnsanlarda felaket ön yargı var salih takımın en iyisiydi ama gömülüyor ghezzal takımın en kötüsüydü tek laf yok sistemde aksayan en önemli oyuncu ghezzal ama kimse olumsuz konuşmuyor ne zaman ghezzali çıkarıp emirhan delibaşı sahaya sürdüler takım leval atladı ghezal ortada olmazmış iyide sağda oynadı olmadı solda oynadı olmadı

Çevrimdışı underworld

Defanstan dan dun ileri şişirerek oynadıktan sonra üçlü oynasan nolur dörtlü oynasan nolur.
Mantelite

Çevrimiçi Samet Demir

Defanstan dan dun ileri şişirerek oynadıktan sonra üçlü oynasan nolur dörtlü oynasan nolur.
Mantelite
Defansdan oyun kuracak kim var bizde?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Konuş abi ya valla iyice gerildik forumda. Buna medyada çanak tutuyor. Umarım tribünleri etkilemez buradaki ve medyadaki hava.
medyadaki renklilerin gazına gelenler kusura bakmasın ırtada beşiktaşlıyım diye hiç dolaşmasın iki senedir tek bir spor kanalı izlemiyorum twitere bakmıyorum sadece foruma bakıyorum birazda youtube den takip ediyorum kafam o kadar rahatki tavsiye ederim herkese tv de spor programı izlemeyin bir sürü futbol cahilinin egosunu ve renkli seviciliğini izlemek bilmiyorum bana saçma geliyor burdaki arkadaşların futbol bilgisi çok daha mükemmel burdaki yorumlar tatmin ediyor beni eleştiriler bile biliyorki insan beşiktaş sevgisiyle yapılıyor keyifle okuyor (bir iki kişi hariç 😂) çok sıkılırsam renkli forumlarına göz atıyorum çok eğlenceli oluyor gs nin geçen seneki yusuf yusuf hali fenerin maf dönemindeki ezikliğine dönmesi çok eğlenceli bu ara gaza gelmişlerdi kiev iğneyi batırdı  😂 şunlarla eğleneceğimize şurda nelerle uğraşıyoruz

Çevrimiçi Necmi

Mantelite
şişiren kim merak ettim hangi eşek stoper dan dun şişiriyordu 🤔

Çevrimdışı DieForYou1903

Çevrimiçi Samet Ç

Neden  :alala:
Salih orta sahada olmaz onu oynatıyorsan topa %80 falan sahip olup sadece hücumda kullanacaksın defansif olarak bir şey bekleme beli dönmüyor adamın Muleka'nın dörtlüde savunmaya hiçbir katkısı olmaz üçlüde yaptığı presi belli noktada yaptığı için iyi gözüküyor arkasına defansif bir bek lazım ki bunları yapsan bile Muleka'nın dörtlünün kanadında tutacağını sanmıyorum Kasımpaşa'da olmadı çünkü Emirhan işin hücum tarafında iyi ama savunma tarafı için zamanı var hala orta sahayı sadece Gedson ile mi tutacaksın?

Çok dörtlü oynansın istiyorsanız Saiis'i Josef gelene kadar 6 ya koyarsınız önlerine Gedson ve Emirhan yapıp bir tane sol kanat oyuncusu alırsın öyle yaparsın.

Çevrimdışı Talisca1903

Salih mış gibi futboluyla kimseyi kandıramaz savunması zayıf hücuma desteği zayıf nasıl orta saha bu.Ozzy beğenmeyenler saliih beğeniyorsa bunda farklı bir durum var.Ozzy de salihde mıy mıy futbolcular bunlarla yola çıkılamaz Ozzy gönderdik ki en kötü Ozzy nin bile gol asisit katkısı vardır Salihte ne gördük acaba

Çevrimdışı Orhan_

Salih mış gibi futboluyla kimseyi kandıramaz savunması zayıf hücuma desteği zayıf nasıl orta saha bu.Ozzy beğenmeyenler saliih beğeniyorsa bunda farklı bir durum var.Ozzy de salihde mıy mıy futbolcular bunlarla yola çıkılamaz Ozzy gönderdik ki en kötü Ozzy nin bile gol asisit katkısı vardır Salihte ne gördük acaba

Sen bu sene maç izleme yüreğine iner çünkü Valerien gitmeyecek, 3lü oynatacak ve orta sahaya Salih'i koyacak. İstemediğin her şey var :D

Çevrimdışı DieForYou1903

Salih orta sahada olmaz onu oynatıyorsan topa %80 falan sahip olup sadece hücumda kullanacaksın defansif olarak bir şey bekleme beli dönmüyor adamın Muleka'nın dörtlüde savunmaya hiçbir katkısı olmaz üçlüde yaptığı presi belli noktada yaptığı için iyi gözüküyor arkasına defansif bir bek lazım ki bunları yapsan bile Muleka'nın dörtlünün kanadında tutacağını sanmıyorum Kasımpaşa'da olmadı çünkü Emirhan işin hücum tarafında iyi ama savunma tarafı için zamanı var hala orta sahayı sadece Gedson ile mi tutacaksın?

Çok dörtlü oynansın istiyorsanız Saiis'i Josef gelene kadar 6 ya koyarsınız önlerine Gedson ve Emirhan yapıp bir tane sol kanat oyuncusu alırsın öyle yaparsın.

Salih orta sahada olmuyorsa 3-4-1-2 de salih-gedson ile nasıl çıkıyorduk ? Buraya ekstra emirhanda ekleniyor şimdi  :alala: İsimlere çok takılmamak lazım souza dönene kadar necip,atiba,kartal var hoca kesin bir 6 numara ile çıkmak isterse bunları kullanır önüne gedson,emirhan(salih) yapar.Muleka o işi göremezse cenk tosun var.Hasic,Boyd,N'koudou var takımda bunlar gönderilip bir kanat daha alınabilir.Ben çok bir şey deyişeceğini düşünmüyorum açıkcası sistem değişmeyle mantalite değişmez yine yarın dan dun topa vuran topun peşinde koşan bir Beşiktaş göreceğiz.Set hücumu,pas oyunu organize bir şeyler göremeyeceğiz hocanın oyun mantalitesin de bu yok çünkü.

Çevrimdışı Orhan_

medyadaki renklilerin gazına gelenler kusura bakmasın ırtada beşiktaşlıyım diye hiç dolaşmasın iki senedir tek bir spor kanalı izlemiyorum twitere bakmıyorum sadece foruma bakıyorum birazda youtube den takip ediyorum kafam o kadar rahatki tavsiye ederim herkese tv de spor programı izlemeyin bir sürü futbol cahilinin egosunu ve renkli seviciliğini izlemek bilmiyorum bana saçma geliyor burdaki arkadaşların futbol bilgisi çok daha mükemmel burdaki yorumlar tatmin ediyor beni eleştiriler bile biliyorki insan beşiktaş sevgisiyle yapılıyor keyifle okuyor (bir iki kişi hariç 😂) çok sıkılırsam renkli forumlarına göz atıyorum çok eğlenceli oluyor gs nin geçen seneki yusuf yusuf hali fenerin maf dönemindeki ezikliğine dönmesi çok eğlenceli bu ara gaza gelmişlerdi kiev iğneyi batırdı  😂 şunlarla eğleneceğimize şurda nelerle uğraşıyoruz

Twitter çok eğlenceli. Kendini kanaat önderi gibi görenler, birbirlerine laf çakanlar, kavga edenler, böğürenler, tehdit edenler. Bi rant dönüyor olsa gerek yoksa bu kadar mesai harcanacak şey değil.

Çevrimdışı Orhan_

Defansdan oyun kuracak kim var bizde?

Najeep Uysalicki.

Çevrimdışı Talisca1903

Sen bu sene maç izleme yüreğine iner çünkü Valerien gitmeyecek, 3lü oynatacak ve orta sahaya Salih'i koyacak. İstemediğin her şey var :D
45 e de dayandık tam risk altındayız  :D :D

Çevrimdışı Talisca1903

josef dönene kadar şunu yapsak nasıl olur

emre

rosier welinton emrecan umut

saiss(kartal)

ghezzal emirhan gedson  Cenk(muleka)

weghorst

Etiketler: