2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1219917 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

10. HAFTA AĞLADIĞIMIZDA, GEÇ OLUR.

Reaksiyon alınacaksa hemen alınmalı, kulüpte herkes neyin ne olduğunu tahmin edebiliyor. G/*üyle zıtlaşan donuna...

Kulüpte herkes her şey biliyordur da biz bir şey bilmiyoruz. Neyin ne olduğunu biraz açsana (:

Çevrimdışı Akil Emre

Reaksiyon alınacaksa hemen alınmalı, kulüpte herkes neyin ne olduğunu tahmin edebiliyor. G/*üyle zıtlaşan donuna...
Can nedir son haftalarda yaşananlar, umutlu msjların bizi heyecanlandırıyordu ne oldu birden. Açıklabileceğin durumlar var ise detaylı bilgilendirme yapmanı isteriz.

Çevrimdışı DieForYou1903

Bugün sponsorluk konuşmasında ANÇ belki 1 yada 2 transfer yapabiliriz demiş.Sampdoria maçına göre demiş.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Diyelim ki Fassnacht alındı.
Nerede oynatacağız bu adamı?

Çevrimdışı can1903

Hazırlık dönemi hoca tartışmak bence hiç hoş değil. Hocayı da takımı da daha lig başlamadan sabote etmek gibi geliyor bana.
İlk 8 maç performansı, hazırlık maçı performansı ortada. son 7 senede 3 şampiyonluğu olan, 2 sene yarışan, 1 sene şampiyonlar ligi rekor puanla gruptan çıkan, 1 sene son maçta elenen uel çeyrek yapan takıma oynatılan top, kazandığımız takım kimliğine sabote yok ama dimi?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Can nedir son haftalarda yaşananlar, umutlu msjların bizi heyecanlandırıyordu ne oldu birden. Açıklabileceğin durumlar var ise detaylı bilgilendirme yapmanı isteriz.
Valla ben açık açık söyliyim duyduğum bir şey değil ama Ceyhun kazancının, Valerien Ismael tercihinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Hatanın en büyük payı bence başkanda, her şeyinle kulübe destek oluyosun gününde her şeyi halletmek için 7/24 çalışıyosun ama şuan pişmanlık yaşıyosun bunun nedeni başkanın kararlarını net bir şekilde alamaması.

C.K ve Başkan transfer de üstüne düşeni %70 yaptı. Üstüne en az 3 ekleme daha bekliyorum Beşiktaş tarihinde hiçbir hocaya Temmuz 10 da bu kadar net transferler verilmedi. Bundan sonrası özellikle futbol şansı umarım bizden yana olur.

Çevrimdışı can1903

Diyelim ki Fassnacht alındı.
Nerede oynatacağız bu adamı?
Ghezzal yedeğe çekilir oynatılır, bizde izleriz fena olmaz.  :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal yedeğe çekilir oynatılır, bizde izleriz fena olmaz.  :)

Önce bariz eksikleri tamamlamak lazım.
İlk etapta solbekten de önce bence sağ stoper sonra solbek.

Çevrimdışı autopsy

Valla ben açık açık söyliyim duyduğum bir şey değil ama Ceyhun kazancının, Valerien Ismael tercihinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum.

Öyleyse iyi, gittiğimiz yolun yol olmadığını anlamış en azından. Zamanında aksiyon alabilecek basirete de sahiptir umarım.

Çevrimdışı Akil Emre

Bilgilendirme için sağol Can, hep söylüyorum bizim kanserimiz defans ve kaleci hattıydı çabuk gol yiyip ilerdeki verimsiz arkadaşlar neticesinde gol atamıyorduk, ama hiçbirzaman takım kötü oynadı demiyorduk.

Şuan ne oynadığımız belli değil, defans hattı daha da kötü özellikle necip weligton umut ve montero ptt kalitesinde, ghezzal rosier gedson wedgorts bu sistemde kayboluş yaşıyor. Acil A class stoper sol bek ve orta saha alınması gerekiyor ki, Valerian gitse dahi yeni gelecek hoca bir kaç dokunuşla bizi rahatlatır.

Çevrimdışı Talisca1903

gedson Taylan antalyalı ,wegorst ersen martin gibi görünüyor bu sistemde ghezaal zaten casper gibi görünmez oldu

Çevrimdışı Talisca1903

forumda herkes valerienden olmayacağını anlamak üzere asıl mesela alınacak aksiyonun zamanı ne kdar çabuk o kdar iyi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

forumda herkes valerienden olmayacağını anlamak üzere asıl mesela alınacak aksiyonun zamanı ne kdar çabuk o kdar iyi

Kendi adıma o grupta değilim. Hocaya bir fırsat verilmeli diyen taraftayım.

Çevrimdışı Sezgin1903

Benim anlamadığım sisteme karşı oluş değil benim gibi düşünenlerin hocanın denedigi sistemde oyun olarak birşeyler görürsün beklersin ama weghorst daha karşı karşıya bırakacak pozisyon bile saglayamadik farkindamisiniz.Paketleyip yolladigimiz batsuhayi karşı karşıya atamadığı direkleri dövdüğü 14 gol atmış biz bu oyunu oynayamiyoruz su anda ghezal geçen seneki gibi ters kanatta topu çekip kuleye indirecek olmadı o.sahadan Salih gedson derin pas ile muleka pozisyon yaratacan olmadı kaldır topu kuleye indirsin muleka - cenk atsın bu kadar alternatif üretmek varken ghezal ortaya koyduğunda o.sahayi kenarları ona top atmaya mecbur bırakıyor sun ve olmuyor olmayacakda hocanın inadını elestiriyoruz.

Çevrimdışı can1903

Benim anlamadığım sisteme karşı oluş değil benim gibi düşünenlerin hocanın denedigi sistemde oyun olarak birşeyler görürsün beklersin ama weghorst daha karşı karşıya bırakacak pozisyon bile saglayamadik farkindamisiniz.Paketleyip yolladigimiz batsuhayi karşı karşıya atamadığı direkleri dövdüğü 14 gol atmış biz bu oyunu oynayamiyoruz su anda ghezal geçen seneki gibi ters kanatta topu çekip kuleye indirecek olmadı o.sahadan Salih gedson derin pas ile muleka pozisyon yaratacan olmadı kaldır topu kuleye indirsin muleka - cenk atsın bu kadar alternatif üretmek varken ghezal ortaya koyduğunda o.sahayi kenarları ona top atmaya mecbur bırakıyor sun ve olmuyor olmayacakda hocanın inadını elestiriyoruz.
Abi sorun sistem değil oyun mantalitesi, ben hiçbir 3 lü oynayan takımda bu kadar sıkışan, bu kadar her topun net pozisyon verildiği bir takım hatırlamıyorum. Ki en önemli 2 oyuncun bu sistemde yok oluyor.

Çevrimiçi mayguntr

Stoper ve kanat bek transferi çok önemli. Ayrıca Ghezzal'ın göstereceği performans çok kritik. Videodan farklı olarak serbest dolaşan 2 10 ve tek golcü ile değil, tek 10 numara ve iki golcü ile oynayacağız ve oyunun hücum yükü çoğunlukla oraya bakacak.
Dezavantajları minimize etmek için yüksek presle oynamak çok önemli. Alanları rakibin bölgesinde kapatıp geçişe izin vermeden uzun oynatmaya mecburuz. Bunu aslında 3-0lık maçın ilk diliminde yapabildik ve sistemi bu anlamda işletebileceğimizi ve sete ihtiyaç duymadan pozisyon çıkarabileceğimizi gördük. Sanırım gole kadar 3 4 şutumuz var. Ama ne zaman oynamalarına izin verdik, o dönem takım kevgire döndü. Mutlaka set oyunları da çıkarmamız gerekiyor. Bize karşı oyun oynamak isteyen takımlara karşı büyük avantaj yakalayabiliriz de otobüs çeken firmalara karşı canımız sıkılabilir. Zamanla göreceğiz.!

Atalanta 3-4-1-2 oynuyor, ama cok akiskanlar defans-ofansda: akiskanligi cok guzel anlatan yine ayni kanalin videosu:
Sag-Sol stoper, Kanat-Bekleri, Orta ikili cok fazla kayiyor duruma gore, bizim takimda bunlari yapacak taktik kapasite yok bundan bizim kadronun bunu oynamasi imkansiza yakin, ustune 10-15 hafta  falan sabir gostermek lazim, bu diyarlarda olmamis bir sey onun icin imkansiz oglu imkansiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal sonradan açılan bir oyuncu. Şu anda kanatta da oynatsan performansı bunun üzerine çıkmaz.
Bu sistemde Gedson ya da Salih gelip defanstan top çıkarmamalı ama defans oyuncularının top çıkarma becerisi olmadığı için mecburen orta sahadan Gedson ve Salih gelip top alıyorlar ki 3 defansın olduğu yerde bunu yapmamalısın.
Üzerine kanatlardan oyun kurulumuna hiç destek yok. Biraz Rosier tarafı kıpırdadı ama sol tarafımız daha tamamen ölü.
Hoca istediği oyuncularla sistemini en azından bir 3 maç oynasın da sonra inatçılığını eleştirelim ama şu an ortada takım yok ki neyi eleştireceksin.

Çevrimdışı Sezgin1903

Abi sorun sistem değil oyun mantalitesi, ben hiçbir 3 lü oynayan takımda bu kadar sıkışan, bu kadar her topun net pozisyon verildiği bir takım hatırlamıyorum. Ki en önemli 2 oyuncun bu sistemde yok oluyor.
Evet bu oyunda kenar stoperler atletik ve oyun yönünü değiştirmek önemli biz topu kenar beline oynuyoruz ordada topu ayağında tutup ileri aktaracak (ghezal)adam olmayıp sadece sprint ile(sağ Boyd) ile solda zaten adam Yok olmuyor o yüzden ghezal eski yerinde değerli top tutup ileride sayısal adam fazlalığı yaratabiliyor sun buda pozisyon zenginliği yaratıyor su geçen sene

Birde şu var dikkatinizi çekti mi bilmiyorum geçen sene ghezal kenarda defans kademesine çok geliyordu şimdiki yerinde o bile daha anlamadı ne yaptığını işin özü takım eski sisteme dönmeli.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocaya bizim şampiyon olduğumuz senelerin videolarını izletsinler.

Cumartesi günü oyunda bir değişiklik olmazsa yol yakınken herkes önüne baksın.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İlk 8 maç performansı, hazırlık maçı performansı ortada. son 7 senede 3 şampiyonluğu olan, 2 sene yarışan, 1 sene şampiyonlar ligi rekor puanla gruptan çıkan, 1 sene son maçta elenen uel çeyrek yapan takıma oynatılan top, kazandığımız takım kimliğine sabote yok ama dimi?
Lucescu dönemi 100. Yılımızda oynadığımız oyunu katmayı unutmuşsun. 8 haftalık performans ile değerlendirme yapmanın da haksızlık olduğunu düşünüyorum. Hazırlık döneminde hoca tartışmaları takım ve hocayı nasıl etkiler sence. Bu dönemde yapılacak hoca değişikliği ilerleyen yıllar için çok yanlış bir pencere açar bence.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı gorilla

yahu ne oldu da moraller bozuk. hazırlık maçında 2 mağlubiyet alınca moral bozuluyorsa hepsi gitsin zaten

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mevcut eksiklere göre ilk etapta şart değil ama Kenny ile anlaştıysak neden Nkodou ile feshi bekliyoruz?

Buna benzer bir mevzudan dolayı Rıdvan ve Ersin ile uzatılan sözleşmeler TFF ye bildirilmediği için geçerliliği kalmadı.

Çevrimdışı Orhan_

O zaman önce Ceyhun Kazancı gitmeli. Getirdiği adamdan bi haber ya da iki dakika sahip çıkamayıp bir de üstüne böyle bir his oluşturuyorsa yol olmaz ondan. Ha tabii bu senin ne kadar doğru hissettiğinle alakalı.

Çevrimdışı murat baltacı

Öyle bir dünya yok kardeşim çocuk oyunumu bu sen büyük camiasin yeni hocayı getirip planlama falan diyip hocaya göre transfer yapıp lige başlatmadan yollarsan bu senin büyüklüğüne zarar verir. Yaptığın işin sorumluluğunun farkında olacaksın hoca konusunda gayet rahatlardı Önder hoca öyle böyle götürüyordu niye riske girip İsmail getirdiler o zaman hadi getirdin baktın risk var niye vedalasmadın kampa götürdün transferi ona göre yaptın.

İsmaile vereceğin şansı Okan buruk İlhan palut ve Nuri Şahinede verebilirdin daha az riskti hemde hadi vermedin Rıza Çalımbay Şenol Güneş gibi başarı yakalama oranı yüksek hocayıda getirebilirdin illa yabancı olacaksa Lucescuya giderdin. Bunların hiçbirini yapmadan damdan düşer gibi İsmail getirirsen ilk on haftayı göreceksin umut versede vermesede şansımıza İnşallah takım çok puan kaybedip demoralize olmazda yeni gelen hocanında bir şansı olur. Temennim hocanın başarılı olması tabi bunun dışındaki her sonuç risk bizim için.
BeŞiKtAşK

Etiketler: