2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1221346 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Diyelim ki Fassnacht alındı.
Nerede oynatacağız bu adamı?
Sağ stoper

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla ben açık açık söyliyim duyduğum bir şey değil ama Ceyhun kazancının, Valerien Ismael tercihinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum.
Ben de başkanın Ceyhun Kazancı tercihinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

Ne mağlum hocanın yönetime birşeyler anlatmak için böyle diziliş yapmadığı herkesi yerli yerinde tutsa sadece eksik yerleri yamasa takım sorunsuz olacak bu seferde bunlar idare eder transfere gerek yok diyebilecek bir yönetim var şenolda yapardı bunu ben böyle anlarda hocaya baskı yapıplıp önüne taş konması taraftarı değilim hazırlık maçları eksikleri görme dışında gösterme maçlarıdır aynı zamanda böyle anlarda hocaya değil yönetime baskı yapılır yapılmalıdır emin olun birşeyler düzgün görünürse asla tek kuruş harcamazlar

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman önce Ceyhun Kazancı gitmeli. Getirdiği adamdan bi haber ya da iki dakika sahip çıkamayıp bir de üstüne böyle bir his oluşturuyorsa yol olmaz ondan. Ha tabii bu senin ne kadar doğru hissettiğinle alakalı.
Çıkarımın doğru

Çevrimiçi Necmi

Ceyhun işini gayet iyi yapıyor risk almadan başarı elde edemezsin sadece biz değil her kulüp hazırlanıyor burda kimin başarılı olacağı aldığı riskler ve karşılığında elde ettiği sonuçla belli olur risk her zaman için başlangıçta riskdir sonrasında ya dibi ya zirveyi görürsün zirveyi görürsen o riskler risk olmadan çıkar başarılı hamle olur bugün ceyhuna yürüyenler yarın kupa kalkarsa ona teşekkür edecekmi

Çevrimdışı tuncaboylu

bence yönetim günah keçisi bulmuş yine.kendi beceriksizliklerini hep başkalarının üzerine atıyorlar.
En doğru çıkarım

Çevrimiçi Necmi

En kötü plan plansız olmaktır ben on yıldır beşiktaşın planı olduğunu görmemiştim ilk defa bir plan çerçevesinde haraket ediyoruz hiç bir transferde menejer kokusu almıyorum bence bu bile başarıdır

Çevrimdışı KadirA

En kötü plan plansız olmaktır ben on yıldır beşiktaşın planı olduğunu görmemiştim ilk defa bir plan çerçevesinde haraket ediyoruz hiç bir transferde menejer kokusu almıyorum bence bu bile başarıdır

Yok canım olur mu, ceyhun 3lü oynatan hoca getirdi, asalım! Yönetim de ceyhuna tam yetki verdi, onları da asalım!

Çevrimdışı tuncaboylu

daha iyi ya kapanmayan takımlarla oynuyoruz bence ligin başı için avantaj bu kamyon çeken takım sıkıntı olurdu
3'lük de olabiliriz ama.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel haber :) Artık bir şeyler gösterip taraftarı susturma maçı olarak bakabiliriz bu maça.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1552700279509893120

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ceyhun işini gayet iyi yapıyor risk almadan başarı elde edemezsin sadece biz değil her kulüp hazırlanıyor burda kimin başarılı olacağı aldığı riskler ve karşılığında elde ettiği sonuçla belli olur risk her zaman için başlangıçta riskdir sonrasında ya dibi ya zirveyi görürsün zirveyi görürsen o riskler risk olmadan çıkar başarılı hamle olur bugün ceyhuna yürüyenler yarın kupa kalkarsa ona teşekkür edecekmi
Kupayı teknik direktörden önce kaldırmaya gitmezse, ederiz teşekkür.

Çevrimiçi Samet Demir

Güzel haber :) Artık bir şeyler gösterip taraftarı susturma maçı olarak bakabiliriz bu maça.

Bende o gözle bakıyorum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

O kadar düz düşünüyorsunuz ki. Yahu hazırlık maçı deneme maçları bunlar. Sağ stoperde niye Rosier oynuyormuş diye gömüldü sabah akşam. Ulan belki de adam oyun içinde 433 e dönecek rosier sag beke kayacak ghezzal ileri üçlünün sağında olacak. Deneme maçları ya, bi sakin allah aşkına napıyosunuz, bakın yineliyorum, akıl işi değil hazırlık kampında hocaya gitsin demek. Yapmayın etmeyin hepinizi sağduyulu olmaya davet ediyorum, zarar veriyorsunuz şuan.
Bende hep öyle düşünüyorum. Deneme maçları bunlar diyorum. Ya değilse? Sampdoria maçında göreceğiz herşeyi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu defansta on stoper oynatmış oynatmamış ne fark eder. Daha skor alınacak, resmi bir maç oynanmamış, hoca akıllansın cümleleri ne kadar mantıklı? O kadar takılmışsınız ki yok 3 lü yok ghezaldan on numara olmaz diye. Bi durun yahu, iki maç görelim, 3 hazırlık maçının arkasına bu söylemlere bu algıya ne gerek. Sabır gerçekten ya.

Ama bu taraftar hep böyleydi. Adam harcama konusunda bizden iyisi yok.

Yav kardeşim eski mesajlarımı okumadan yazma. Burada aylardan beri hocanın savaşını veriyorum ben. Elinde stoper yokken illede 3lü oynama inadı nedir ona kızıyorum ben. Ghezzaldan kanatta daha iyi verim alırken neden sağa sola yolluyor sürekli ne gerek var. Adı üstünde hazırlık maçı. Bir maçta da 4lü kombinasyonla çıksın. Yani necip-weli-montero gibi 3 stoper olmalı mı illa.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yada hepiniz gördünüz bu hocayla olmayacaktı maçı olabilir. Umarım senin dediğin olur kurulmaya çalışılan düzen bu kadar basit yıkılmaz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

her topçunun %50 sini verme işide olmasa fena değil keny bile %15 nedir bu yeni çıktı herhalde

Çevrimdışı XiaoHan

Gönlündeki anadolu kaplanına başkan olamayınca koca Beşiktaşımızı anadolu kartalına çeviren sayın başkanımız, 1 haftaya başlıyor lig sezer öztürk, sinan kurumuş, gökhan süzen, eneramo kalitesinde transferler ile bakalım akıbetimiz ne olacak, belli olsada işin sonu hadi görmezden bilmezden gelmeye devam, hazırlık maçlarıda bitmedi ya transfer dönemi de bitmedi bekleyelim bakalım.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Talisca1903

ghezzal ortada oynamıyorki ben on hücum bölgesinde her yerde görüyorum nitekim diğer hücum oyuncularıda öyle emin ol weghorst ghezzalden daha fazla ortada oynamıştır kimse oyunu izlemiyor kalıplaşmış sürü mantığıyla konuşuyor maçı takip edin ben ghezzali sol orta sahada oynarkende gördüm hatta aklımda kalan pozisyonlarda ghazzal solda oynuyordu çok ezbere konuşuluyor bazen hazırlık maçları herkes heryerde oynadı takımdan zaten oturmuş kadro beklenemezdi adı üzerinde hazırlık maçı ne bekleniyor lig başladığında herkes gerçek mevkisinde olacaktır bu denemeler ligde yapılmasın diye hazırlık yapıyoruz
nerede görüyorsun abi gözünü seveyim adam bir ara 10 dk felan kadraja giremedi casper gibi oldu o kadar silindi sahadan bir ara baktım solbekten top çıkarmaya çalışıyor gezgin oyun bumu yani

Çevrimdışı KadirA

Gönlündeki anadolu kaplanına başkan olamayınca koca Beşiktaşımızı anadolu kartalına çeviren sayın başkanımız, 1 haftaya başlıyor lig sezer öztürk, sinan kurumuş, gökhan süzen, eneramo kalitesinde transferler ile bakalım akıbetimiz ne olacak, belli olsada işin sonu hadi görmezden bilmezden gelmeye devam, hazırlık maçlarıda bitmedi ya transfer dönemi de bitmedi bekleyelim bakalım.

:lol: :lol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı BlackEagle16

İşte buna sesli güldüm!! Değil kendi camian en büyük rakip camiaların taraftarının bile aman Beşiktaş duymadan transferleri yapalım diyecek hale geldiği ortamda bir Beşiktaş taraftarının Gökhan süzen eneramo sinan gümüş benzetmesi. Gerçekten ayıpp!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Enzo Diaz kimdir?
Arjantinli futbolcu, sol bek :D

Çevrimiçi levitate

enzo diaz diye bir arkadaşla ilgileniyormuşuz, iddialara göre lyon ve paok'ta talip
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Valla ben açık açık söyliyim duyduğum bir şey değil ama Ceyhun kazancının, Valerien Ismael tercihinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum.

https://twitter.com/ajansspor/status/1552401500944699392

bundan olmasın sonra
bipbipbupbup

Çevrimdışı XiaoHan

İşte buna sesli güldüm!! Değil kendi camian en büyük rakip camiaların taraftarının bile aman Beşiktaş duymadan transferleri yapalım diyecek hale geldiği ortamda bir Beşiktaş taraftarının Gökhan süzen eneramo sinan gümüş benzetmesi. Gerçekten ayıpp!

Ayıpp olan nedir saydığım isimlerde Beşiktaş forması giyen ama haketmeyen başka oyuncular değilmiydi, onların formayı giymesi ayıppsa kenan salih umut boyd muleka emrecan keny ayıpp değilmi. Ben transfer etmedim en nihayetinde Beşiktaşın paralarını saçan ayıpp ediyor, serzenişimde kendisine.
🦅🤍🖤🦅

Etiketler: