Nerede o zaman hep destek tam destek. Sizden öğrenmedik mi bu argumani 
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaşa hep tam destek zaten. Hocanın gönderilmesi tabii ki yanlış ve komik olur şu ortamda, ama hocanın en azından bende kredisi yok. Neden yok? Kariyeri sönük, istikrarlı şekilde bir yerde kalıp başarılı olamamış, liginde Beşiktaş kadar iddialı bir takımla (tek hedefi şampiyonluk beklentisi olan) çalışmamış. Camianın içinden de değil (bu şart veya tek başına yeterli bir özellik değildir ama kariyer yoksa bu da önem kazanır Sergendeki, Rızadaki gibi).
E şimdi bunlar olmayınca insan sahaya bakıyor, bu sefer hızlı sonuç görmek istiyor. 4 pas üst üste yapamayan, hadi bu taktik gereği diyelim, rakip kaleye tehlikeli şut çekemeyen takım görünce haliyle üzülüyoruz ve eleştiriyoruz. Beşiktaş için de genel hayat görüşüm de sevinmek için sevmedik arabeskliği değil benim, armayı ve değerleri seviyoruz ama her zaman da en yukarıyı hedeflemeliyiz. Beşiktaş geleyim, bu sene planlama yapayım, geçen sene zaten batırdık, bu sene de sistem oturturum, oturmazsa da artık seneye şampiyonluğa oynarız takımı olarak göremem.
İnşallah yanılırız da Ismael bizim Contemiz olur, hücumda taşlar yerine oturur ligin içinden geçeriz. Şu ana kadar gördüğümüz futbol aklı ve kariyeri malesef o hissiyatı veremedi. Taraftar olarak bizi be şeyine takan olmaz da zaten korkum bu kadar çok çalışmaya saha içi başarı gelmez ve herkesin perfprmansı düşerse ilk önce oyuncu grubu hocaya cephe alır. O Weghorst denen adam hırslı ve dominant karakterli, king kong ile godzilla gib birbirlerine girerler maazallah arada Rosier ezilir