Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539695 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

görüşmüşüz

Duymadım ben, pahalı muhtemelen. Baştan aşağı Armani.

Şu derbide iş yapalım Önder hoca devam etsin, hele bir de 3 puanı cebe koyarsak tertemiz olur.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 04:39:13 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

kendisi istemediği halde de kaldırılır yerinden, kimler gitmiş burada ona mı dokunamayacaklar :D 2 gündür oklar üstünde, bugün ki takım yemeğinde de yokmuş zaten

yapılan şey de kaos falan değildir; kaosu çıkaran 3 ay takımın anası ağlatılırken susan, müdahale edilince ortalığı karıştıran, yetmezmiş gibi romantizmlerini ve kendi adaylarını etrafa pompalayan, o da yetmezmiş gibi gelecek adamı gelmeden linçleyip gelmesine mani olan tayfadır

Ona kendisi yahut başkan karar verir. Şu son olaya çoğu kişiden tepki geldi, bana göre o konuşmada bir sıkıntı yok. Arabadan ve gelişigüzel yapılmasında sıkıntı var. Zamanlama daha büyük problem. Bir aksilik olmazsa burada olacak diyor, eh oldu işte aksilik🙂. Adam birkaç gündür telefonlara falan cevap vermemiş, yazılanları okudu tabi camiayı tarttı. Bak bırak Beşiktaş'ı ben ömrüm boyunca böyle bir terbiyesizliği hiçbir takım taraftarından görmedim, resmen olayı fenomenler ve yancı tayfa beraber yaptı ve bu işe sebep oldular o minicik ihtimal gerçekleşti. Bunlar Beşiktaş'lılığın hicbir değeri ile bağdaşmayan, iğrenç bir ekip - bizi cümle aleme rezil ediyor ve kanser gibi yayılıyorlar, vücudu sarmış durumdalar. Her türlü pisliğe sebep olur sonra onu bunu işaret ederler sana. Açıkçası ben şaşırmadım ama kabağı asıl Dalgakıran'ın başına patlatanlar bunlar oldu. Daha çook rezaletlere sebep olurlar, he yönetici amatörluk yaptı orası ayrı. Ehh bu kulüplerde zaten profesyonel spor yöneticisi pek olmuyor dostum, genelde çoğu hobi seviyesinde bile bu işle ilgilenmeyen insanlar.

Benim için istifa edip etmemesi çok bir şey değiştirmeyecek. Olan olmuş, alacakları karara saygı duyacağım. Asıl baktığım şey başkan ve tutumu. İyi lider olmanın ilk şartı işini en iyi yapacak ekibi kurabilmektir. Sonra onları yönetmek ve korumak gelir. Önce Torunoğulları, şimdi Dalgakıran ve Kazancı... Görünüşe göre bu ne ilk ne de son olacak.

Zaten biz bu kaos çıkarılmaması tavsiyesini bir olay üzerinde değil genel için veriyoruz. Twitter'daki gerilla tayfanın en sevdigi şey. Adamlar kaosla yatıp kaosla kalkıyor, günde 3 öğün bununla besleniyorlar. Aklı olanlar bunların peşinden gitmesin, tuzaklarına düşmesin.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 07:25:45 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Daha komik bir temenni vardı bugün burada. Şenol Güneş gelecek ve Kenanı milli takımdaki gibi yıldız yapacak demişti biri. 🤦‍♂️

Valla hafızam beni yanıltmıyorsa Kenan ömrü boyunca hiçbir zaman öyle bir şey olmadı. (...)

Bizim her türlü görüşe saygımız var, bekliyoruz eğer kaderimizde varsa Şenol Güneş gelir. Biz bir şey olacağını düşünmüyoruz ama belki hayırlısı budur, komple batmamız falan gerekiyordur, Umut Güner'de gelmelidir falan. Yeni dünya savaşı taş ve sopalarla olacak diyorlar.

Çevrimiçi murat

kenanı santrafor olmuyor şurada denesek belki orada kendini bulabilir diye düşününce hiç bir yer bulamıyorum. örneğin rosier. bazı özellikleei nedeniyle koy ön libero oynar,  8 numarayı yapar sağ sol kenarı oynayabilir hatta lazım olduğunda forvet arkası bile oynatabilirsin. saydığım bölgelerde iş yapabilecek özellikleri var ama kenanda mesela savunması iyi deniyor ama ben ortasahanın gerisinde oynayabilecek  bir savunmasını görmüyorum ileride oynayacak hücumu da yok. hızı yok, pası yok. her şeyden biraz var ama böyle oyuncuların  herşeyden 6-7 olması gerekir kenanda bu ortalama  4 fazlası yok. orta alt sıra takımlarında oynar ama  büyük takımda olmaz. büyük takım oyuncusu yeteneği olmadığı gibi karakteri(psikoloji) de yok.futbolda kötü insan iyi futbolcu bir yere kadar işe yarayabilir ama iyi insan kötü futbolcu hiç bir işe yaramıyor. malesef bizim takımın kadro derinliği yok kalabalık ama geniş değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Diego Martinez diye bir lavuk var beyler şu an boşta. Ne dersiniz biraz sövüp saysak mı?

Arkadaş 41 yaşında. Monchi ve Emery tedrisatından geçmiş. Granada'yı ikinci ligden alıp La Liga 7.yapmış. Kral kupası yarı finalde Barcelona'ya 5-3 mağlup. 3 Eleme turu geçip UEFA'ya katılmış. PSV - Napoli gibi takımları geçip çeyrek final görmüş. Orada da Manchester'a elenmiş looser.

En fenası da ne biliyor musunuz? Bakın burası çok önemli: Spor Bilimi mezunu.

https://www.transfermarkt.com.tr/diego-martinez/profil/trainer/25435

(...)

Olmaz istemezük.
Bilim ne arar la bizim ligde
ligi tanımaz, hocaları tanımaz, oyuncuyu hangi gece kulübünden çıkaracağını bilmez.
Velhasılı bize olmaz.
Bize gece kulübünün kapısındaki bodyguardı networküne ekleyecek adam lazım.
Bilim dersen, futbol 11 kişi ile oynanan basit bir oyun. Toplu hücum toplu savunma yapacaksın dizilim falan hikaye.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kenanı santrafor olmuyor şurada denesek belki orada kendini bulabilir diye düşününce hiç bir yer bulamıyorum. örneğin rosier. bazı özellikleei nedeniyle koy ön libero oynar,  8 numarayı yapar sağ sol kenarı oynayabilir hatta lazım olduğunda forvet arkası bile oynatabilirsin. saydığım bölgelerde iş yapabilecek özellikleri var ama kenanda mesela savunması iyi deniyor ama ben ortasahanın gerisinde oynayabilecek  bir savunmasını görmüyorum ileride oynayacak hücumu da yok. hızı yok, pası yok. her şeyden biraz var ama böyle oyuncuların  herşeyden 6-7 olması gerekir kenanda bu ortalama  4 fazlası yok. orta alt sıra takımlarında oynar ama  büyük takımda olmaz. büyük takım oyuncusu yeteneği olmadığı gibi karakteri(psikoloji) de yok.futbolda kötü insan iyi futbolcu bir yere kadar işe yarayabilir ama iyi insan kötü futbolcu hiç bir işe yaramıyor. malesef bizim takımın kadro derinliği yok kalabalık ama geniş değil.

Kenan'dan orada fayda alırsın burada yararlanırsın durumundan çok neden futbol olduğunu sorgulamak lazım.
Çim hokeyi olabilir, curling olabilir ama futbol olmaz.
Kenan hayranı yeni hocamız milli takımda yararlanamadığı adamdan bakalım nasıl yararlanacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Kenan'dan orada fayda alırsın burada yararlanırsın durumundan çok neden futbol olduğunu sorgulamak lazım.
Çim hokeyi olabilir, curling olabilir ama futbol olmaz.
Kenan hayranı yeni hocamız milli takımda yararlanamadığı adamdan bakalım nasıl yararlanacak.
Kenanı hazırlık ve kupa maçlarında oynatıp videosunu futbolculara izletsinler. Adamlar maç içerisinde ne yapılmaması gerektiğini öğrenmiş olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Diego Martinez diye bir lavuk var beyler şu an boşta. Ne dersiniz biraz sövüp saysak mı?

Arkadaş 41 yaşında. Monchi ve Emery tedrisatından geçmiş. Granada'yı ikinci ligden alıp La Liga 7.yapmış. Kral kupası yarı finalde Barcelona'ya 5-3 mağlup. 3 Eleme turu geçip UEFA'ya katılmış. PSV - Napoli gibi takımları geçip çeyrek final görmüş. Orada da Manchester'a elenmiş looser.

En fenası da ne biliyor musunuz? Bakın burası çok önemli: Spor Bilimi mezunu.

https://www.transfermarkt.com.tr/diego-martinez/profil/trainer/25435

(...)
Alır kaçarım da başkanım şenolatak geçirmiş bir de üstüne sosyal medyadaki eleştirilerden adım atamaz hale gelmiş vaziyette. Arkasından haber uçuran kendi yöneticileri de cabası. Bu gidişle sanırım en iyisi mayısa kadar kaza bela önder hocayla devam etmek, şans eseri ilk 3 görürsek de mayısta güçlenmiş bir yönetim kurulu + yeni yabancı hoca olacak.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Talisca1903

Valla hafızam beni yanıltmıyorsa Kenan ömrü boyunca hiçbir zaman öyle bir şey olmadı. (...)

Bizim her türlü görüşe saygımız var, bekliyoruz eğer kaderimizde varsa Şenol Güneş gelir. Biz bir şey olacağını düşünmüyoruz ama belki hayırlısı budur, komple batmamız falan gerekiyordur, Umut Güner'de gelmelidir falan. Yeni dünya savaşı taş ve sopalarla olacak diyorlar.
ne yapalım şimdi 3 yıllık sözleşme verdiğimiz oyuncuyu  adam bundan milli takımda yararlandı mı yararlandı.Ben yıldız yapacak mı diyorum illa ki yararlanır Alex ve Kenan dan bir şekilde yararlanacığını düşünüyorum.Sergen geçen sene Welliington gibi adamdan max verim aldı

Çevrimdışı Talisca1903

Volkan Şen,Şener ,Ozan BY7 adamın yerli futbolcuları parlatma özelliği var.Golcülerin üzerinde olumu etkisi var mı var her gittiği takıma gördük sanki Avrupa Kupasına götüren Fransayı yenen takım başka milli takımdı balık hafızalımıyız biz.
Denenmiş başarmış adamı istemekte ne gibi sakınca var.Defalarca yapmış adamla hiçbir başarısı olmayan sırf yapancı sistem hocası felan diye bilinmedik adamı almak.Sanki burası Almanya,Norveç Fİnlandiya gibi sistem  ülkesi
Neyse artık Şenol Güneş ile ilgili tek yorum yazmayacağım bekleyip görelim kim gelecek ben kim gelirse gelsin desteklerim başarılı olduğu sürece...

Çevrimdışı Erman1903

ne yapalım şimdi 3 yıllık sözleşme verdiğimiz oyuncuyu  adam bundan milli takımda yararlandı mı yararlandı.Ben yıldız yapacak mı diyorum illa ki yararlanır Alex ve Kenan dan bir şekilde yararlanacığını düşünüyorum.Sergen geçen sene Welliington gibi adamdan max verim aldı

Ona ben yararlanmak demiyorum, yerine bir çok farklı kişi oynayabilecekken boşa zaman ve puan kaybettik. Şenol Güneş'nin Milli takımdan gönderilmesine sebep olan şeylerin başında geliyor adam TT oluyordu sürekli. Bana göre Kenan bir daha hiçbir sezon kadroda bulunmamalı, antrenmana dahi çıkmamalı, onun bulunduğu takımların kafa olarak da şampiyonluk yarışı yapamayacağına dair bazı düşüncelerim var psikolojik olarak içinde olduğu grubu düşürebilir bir tip. Oğlanda çok yüksek seviyede bir şabanlık var, muhtemelen iyi insandır ama bu hal yüzünden okunuyor onun gibiler yanlarındakine biraz bulaştırır bunu.

Alex beğendiğim bir futbolcu verim almasını bilen alır, aldı da zamanında Lucescu, lakin artık bu model topçuları pek kullanan kalmadı. 4231 benim biraz uzaklaştığım bir sistem ama duruma göre iki cigersiz 8 ile oynatirsın. Adam ceza sahasında çok klinik bir çalımci ve bitirici, Sergen de çok maçta santrafora atabilirdi boşa Kenanla puanlar kaybetti. Sergen'in geçen sezon verim almadığı birisi yok, Welinton iki ucu keskin kılıç,  geldiği günden beri kendisi için söylediğim tabir bu. Ben seviyorum, arkada sağlam bir oyuncu varsa önde bastırırsın bu sezon düzenimiz yoktu genelde kendimizi kestik, bakalım toparlarsa kalır belki ama böyle devam ederse işi biraz zor gibi gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 14:22:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Olmaz istemezük.
Bilim ne arar la bizim ligde
ligi tanımaz, hocaları tanımaz, oyuncuyu hangi gece kulübünden çıkaracağını bilmez.
Velhasılı bize olmaz.
Bize gece kulübünün kapısındaki bodyguardı networküne ekleyecek adam lazım.
Bilim dersen, futbol 11 kişi ile oynanan basit bir oyun. Toplu hücum toplu savunma yapacaksın dizilim falan hikaye.

Sahi yaw ligi herkesten iyi tanıyan, ülkenin bir zamanlar en başarılı td'si Fatih Terim diye biri vardı, öldü de yerine Yossi Terim mi geçti acaba? Bu ihtiyarların artık uzun soluklu yarış yapacak gücü kalmadı, aynı iktidarları gibi - uğraşıp bir gayret kaldıracaklar takımı sonra fiuu düşecek. Ben yerliye tamamen karşı değilim, bu zamana dek hep yerli hocaları önerdim ama şu an takımın içinde bulunduğu durumdan dolayı aç ve eğitimi yüksek yabancı ilaç olur diyorum. Yerli de olurdu ama aralarında iyi planlama yapacak biri olduğuna inanmıyorum. Mesela planlama bende olsa genelde aralarından enerjisi en yüksek gördüğümü alır koyarım takımın başına, egoları yükseldikçe paketlerim.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 14:57:56 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Şenol bu kadar iyiydi madem yönetim neden gönderdi?

En önemlisi de biz neden sahiplenmedik?

Neden gidişine karşı çıkmadık?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Alır kaçarım da başkanım şenolatak geçirmiş bir de üstüne sosyal medyadaki eleştirilerden adım atamaz hale gelmiş vaziyette. Arkasından haber uçuran kendi yöneticileri de cabası. Bu gidişle sanırım en iyisi mayısa kadar kaza bela önder hocayla devam etmek, şans eseri ilk 3 görürsek de mayısta güçlenmiş bir yönetim kurulu + yeni yabancı hoca olacak.

Bakalım artık zaten Önder hoca şu an ayakta işi götürebilirse ne ala, onun gibi gözleri parlayan birini kolay kolay bulamayız, inşallah çok başarılı olur. Hakkaniyetli olan zaten kendisinin derbiye çıkmasıydı aksi halde takımın kafasını çok karıştırırdık. Lakin çok uzun sürmeyebilir, taraftarın büyük çoğunluğu Şenol Güneş istiyor ben gelecek gibi hissediyorum eğer gidişat kötü olursa da bileti yönetime kesmek için bekleyen bir tayfa var. Üstüste 10 defa yenilelim sahaya bakmaz yedirdiniz ettiniz der yollarlar bu yönetimi.

Çevrimdışı Erman1903

Bu fenomenler Pinheiro yüzünden altlarına kaçırdılar, eyvah bu kelepir adam başarılı olursa yüzümüze bakan olmayacak korkusuyla adamı linçlettirdi köpekler.

Arada bul şimdi böyle sana gelmek isteyecek hevesli, abuk subuk menajer topçularını takıma doldurmayıp adam gibi futbol oynatan ahlaklı bir yabancıyı. Umarım kimi istiyorlarsa o gelir de artık bunların sırtımıza yük olmasından kurtuluruz. Öleceksek bir defa ölelim bitsin bu iş.

Şenol bir gelsin de bu kahpeler sonuçları gördükçe şekilde şekle girecek hep beraber izleyeceğiz, belki taraftar o zaman gerçeklere uyanır. Bizim ihtiyacımız artık altın vuruş, koyacan 2-3 pahalı oyuncu daha tam takır kuru bakır olacan, ondan sonra düşerler yakamızdan.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 15:23:17 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Bakalım artık zaten Önder hoca şu an ayakta işi götürebilirse ne ala, onun gibi gözleri parlayan birini kolay kolay bulamayız, inşallah çok başarılı olur. Hakkaniyetli olan zaten kendisinin derbiye çıkmasıydı aksi halde takımın kafasını çok karıştırırdık. Lakin çok uzun sürmeyebilir, taraftarın büyük çoğunluğu Şenol Güneş istiyor ben gelecek gibi hissediyorum eğer gidişat kötü olursa da bileti yönetime kesmek için bekleyen bir tayfa var. Üstüste 10 defa yenilelim sahaya bakmaz yedirdiniz ettiniz der yollarlar bu yönetimi.
Abi ben Şenol hocaya da çok karşı değilim bu arada, bu sezon hala gitmedi diye düşünüyorlarsa getirsinler, son zamanlarda aldığımız bütün başarıları son sezon hariç onunla aldık. Ha ama başına bir sportif direktör getirsinler, hoca çünkü futbolcu ismi vermeyen, çok bilmeyen, getirilen adamdan da maksimum katkıyı almayı başaran biri. Yani bir futbol aklı koyup genç potansiyelli adamlardan bir iskelet kurup vereceksin, şenol hoca maksimum verimi alıp parlatacak. Plan buysa ben buna da okeyim mantıksız değil. Veya Tamer hoca gibi anlaşabildiğibirini yardımcısı yapıp yanında öğrensin dersen bu da bi mantıktır.
Başkanın iyi anlaştığı bir isimle çalışmak istemesi de en doğal hakkıdır, saygı duymak gerekir. Sergen tayfası guardiola getirsen tatava yapacak zaten, 10da 10 maglubiyet de bu kadroyu atiba ghezzal falan yapsa yine alamaz burası Beşiktaş. Sergen tarihi bir başarıdan sonra tarihi bir başarısızlık yaptığı için gitti. Yoksa o da devam ederdi.

Çevrimdışı Erman1903

Abi ben Şenol hocaya da çok karşı değilim bu arada, bu sezon hala gitmedi diye düşünüyorlarsa getirsinler, son zamanlarda aldığımız bütün başarıları son sezon hariç onunla aldık. Ha ama başına bir sportif direktör getirsinler, hoca çünkü futbolcu ismi vermeyen, çok bilmeyen, getirilen adamdan da maksimum katkıyı almayı başaran biri. Yani bir futbol aklı koyup genç potansiyelli adamlardan bir iskelet kurup vereceksin, şenol hoca maksimum verimi alıp parlatacak. Plan buysa ben buna da okeyim mantıksız değil. Veya Tamer hoca gibi anlaşabildiğibirini yardımcısı yapıp yanında öğrensin dersen bu da bi mantıktır.
Başkanın iyi anlaştığı bir isimle çalışmak istemesi de en doğal hakkıdır, saygı duymak gerekir. Sergen tayfası guardiola getirsen tatava yapacak zaten, 10da 10 maglubiyet de bu kadroyu atiba ghezzal falan yapsa yine alamaz burası Beşiktaş. Sergen tarihi bir başarıdan sonra tarihi bir başarısızlık yaptığı için gitti. Yoksa o da devam ederdi.

Bak bizlerle diğerlerinin arasındaki fark şu dostum, bizler istemesek de haddimizi biliyoruz, kulübün vereceği kararların karşısında şey gibi dikilecek değiliz. Bir yönetim kurulun ve başkanın var, onlar neye karar verirse o olacak. Ok yaydan çıkmış bunlar kuduz gibi karara saldırıyorlar. Ben inanmıyorum Şenol Güneş'nin başarılı olabileceğine ama geliyorsa buyursun. Biz baştan uyarıyoruz, başarı gelmezse o oldu bu oldu hakkımızı yediler diye ağlamasınlar. Ben sahada göreceğim takımın top oynadığını bu yoksa isterse seni hakemler kuşbaşı yapsın fark etmez, Beşiktaş bütün şampiyonluklarını sahada kazanmıştır bunların anlamadığı olay bu. Beşiktaş sahada güçlü değilse her zaman doğranır, güçlüyse de engellenmeye çalışır ama önünde kimse duramaz. Bizi doğruyorlar edebiyatı ile Beşiktaş'ın en önemli özelliğini, onu diğer takımlardan farklı yapan genini bozmaya çalışıyorlar.

10 mağlubiyet bu bizi yiyorlar tayfayı anlatmak için kullandığım bir tabir o olmadı tarihin en kötü Beşiktaş'ını izledik bu hikayeyi bahane ederek bizi yarıştan kopardı adamlar. Bir adam için camialarını sattılar.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 15:46:16 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bruno hoca gelmeyerek dinamiti kurduk şenolla patlarız.
70+ adamı 2-3 milyon euroyla bir sözleşme yapalım da akıllanır millet.
Olan Beşiktaş'ıma olacak her zamanki gibi. Gerçekten çok yazık....

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol geleceğine Önder hocam kalsın. 50 kere tercih ederim. Tutarsa hem iyi bir hoca kazanırız.

Çevrimdışı ardiles

Bu Şenol bu kadar iyiydi madem yönetim neden gönderdi?

En önemlisi de biz neden sahiplenmedik?

Neden gidişine karşı çıkmadık?

Elimizde kurulu bir kadro var. İyi veya kötü bir proje ürünü. Bunu çöpe atıp sil başta proje olmaz. Lig devam ediyor.

Doğru bir proje için bir kaç yıl süren planlama yapılır. Beşiktaş koca bir gemi, sandal gibi zırt diye yön değiştiremez. Başkan mevcut kadrodan en iyi verimi alacağını düşündüğü Şenol hocayı istiyor.

Çevrimiçi levitate

Ona kendisi yahut başkan karar verir. Şu son olaya çoğu kişiden tepki geldi, bana göre o konuşmada bir sıkıntı yok. Arabadan ve gelişigüzel yapılmasında sıkıntı var. Zamanlama daha büyük problem. Bir aksilik olmazsa burada olacak diyor, eh oldu işte aksilik🙂. Adam birkaç gündür telefonlara falan cevap vermemiş, yazılanları okudu tabi camiayı tarttı. Bak bırak Beşiktaş'ı ben ömrüm boyunca böyle bir terbiyesizliği hiçbir takım taraftarından görmedim, resmen olayı fenomenler ve yancı tayfa beraber yaptı ve bu işe sebep oldular o minicik ihtimal gerçekleşti. Bunlar Beşiktaş'lılığın hicbir değeri ile bağdaşmayan, iğrenç bir ekip - bizi cümle aleme rezil ediyor ve kanser gibi yayılıyorlar, vücudu sarmış durumdalar. Her türlü pisliğe sebep olur sonra onu bunu işaret ederler sana. Açıkçası ben şaşırmadım ama kabağı asıl Dalgakıran'ın başına patlatanlar bunlar oldu. Daha çook rezaletlere sebep olurlar, he yönetici amatörluk yaptı orası ayrı. Ehh bu kulüplerde zaten profesyonel spor yöneticisi pek olmuyor dostum, genelde çoğu hobi seviyesinde bile bu işle ilgilenmeyen insanlar.

Benim için istifa edip etmemesi çok bir şey değiştirmeyecek. Olan olmuş, alacakları karara saygı duyacağım. Asıl baktığım şey başkan ve tutumu. İyi lider olmanın ilk şartı işini en iyi yapacak ekibi kurabilmektir. Sonra onları yönetmek ve korumak gelir. Önce Torunoğulları, şimdi Dalgakıran ve Kazancı... Görünüşe göre bu ne ilk ne de son olacak.

Zaten biz bu kaos çıkarılmaması tavsiyesini bir olay üzerinde değil genel için veriyoruz. Twitter'daki gerilla tayfanın en sevdigi şey. Adamlar kaosla yatıp kaosla kalkıyor, günde 3 öğün bununla besleniyorlar. Aklı olanlar bunların peşinden gitmesin, tuzaklarına düşmesin.

burada paylaşamıyorum, bir ingiliz eleman bizimkilerin pinheiro'ya dümdüz gittiği bir tweeti çevirip ''neden gitmediği belli oluyor'' diye paylaşmış. bayağı utandım görünce

adam teklif alınca çok heyecanlanmış hemen gelirim demiş deniyordu, 1 haftada vazgeçirdiler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Şenol geleceğine Önder hocam kalsın. 50 kere tercih ederim. Tutarsa hem iyi bir hoca kazanırız.

+1903

zaten derbiyi kazanırsa oklar ona döner. desteklerim kendisini 1 haftada oyuncularla bu kadar bağ kurabilmek büyük iş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Pinheiro Estoril ile sözleşme uzattı. Sana helal olsun, harbi azizmişsin Bruno. Efendi insan olduğu her halinden belli şu adama sosyal medyada küfürler eden, sırf memleketi yüzünden, bir Türk takımı 10 sene önce Estoril kulübünden aptal bir transfer yaptı diye boy boy paylaşıp adama hırsız algısı kasan sahte Beşiktaşlılara hayatının dersidir bu. Her şey para değil, umarım çok başarılı olursun.

Çevrimdışı Talisca1903

Elimizde kurulu bir kadro var. İyi veya kötü bir proje ürünü. Bunu çöpe atıp sil başta proje olmaz. Lig devam ediyor.

Doğru bir proje için bir kaç yıl süren planlama yapılır. Beşiktaş koca bir gemi, sandal gibi zırt diye yön değiştiremez. Başkan mevcut kadrodan en iyi verimi alacağını düşündüğü Şenol hocayı istiyor.
+1903

Etiketler: