Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539263 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Kargalar sürüyle KARTAL yalnız uçar :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimiçi levitate

Bak ya bu Pinheiro'yu getirenleri sevmeyenlerin yalanı ya da Pinheiro'nun caydım dememek için bahanesi o dostum. Birinci ihtimal çok daha yüksek, o gerçek bir sorun olsa arar senin yoneticine söyler, onlar da ceplerinde para yoksa başkana iletirler. Anc böyle bir kepazeliğin şu dönemde kendi başkanlığında olmasına izin verecek birisi değil yani öyle söyleyeyim sana. Yok eğer böyle bir şey olduysa ve Anç yöneticilerini cezalandırmayı tercih ettiyse kısa süre içinde kızağa çekildiklerinin haberini duymamız gerekiyor.

kızağa çekilecek kişi belli bence, koca kulüp sayesinde hocasını canlı yayında minivanın arkasından ve şahsi twitter hesabından öğrendi

konu dışı olarak şunu da yazayım: murat özen yakın zamanda gördüğüm en komik haberi girmiş. neymiş efendim, estoril adama MAİLDEN sözleşme uzatma teklifi yollamış o da evet diye yanıtlamış, böyle olunca imza olmamasına bizden 350k istemişler :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

kızağa çekilecek kişi belli bence, koca kulüp sayesinde hocasını canlı yayında minivanın arkasından ve şahsi twitter hesabından öğrendi

konu dışı olarak şunu da yazayım: murat özen yakın zamanda gördüğüm en komik haberi girmiş. neymiş efendim, estoril adama MAİLDEN sözleşme uzatma teklifi yollamış o da evet diye yanıtlamış, böyle olunca imza olmamasına bizden 350k istemişler :D

Hocayı açıklamadı dostum zaten sen bilmesen o takımın taraftarı biliyor bu işin sürprizi kaçalı çok oldu. Son maçına çıkıyor diye kaç gündür konuşuyoruz, adam boşta olan bir hoca değil devam eden sezon var, az da olsa olmama ihtimali olan bir şey için kulüp yazılı bildiri yayınlayacak değil ya. O ihtimali de belirtti, he vanda olmasa daha iyi olurdu orası ayrı amatör gösteriyoruz kendimizi görüntüsüz tel baglantısı olabilirdi. Takımın başında Önder hoca varken ve bir derbi öncesi belki de adam kazanacakken bu işe girilmesi ayrı bir ayarsızlık asıl problem bana göre bu daha önce 20 defa dedim ama ok yaydan çıktı bir kere.

Konu dışı değil Şu anda bizim bütün muhabirler tozutmuş durumda 350 bin olayı tam bir muamma, uydurdu onu malum menajer dostu biri bak diyeyim sana Muratta bunun peşinden gitti ama teyit ettiremedi şimdi sıvıyor.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 15:15:04 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Hangi hocayı istiyorsan, sessizce halledecektin, ismi sızdıran hangi yöneticiyse de istifasını alacaktın başkan kusura bakma.  Bunun dışında yöneticiler farklı fikirlerde olabilir, farklı isimlerle görüşüyor da olabilir ama eğer bir yapılanma, plan program diyorsan görüşülen isimler benzer olmalı. Brunonun alternatifi okansa başkan da gidip bir yanden şenol hocayla görüşüyorsa iş baştan yanlış zaten. Olan oldu, derbiden önce boşu boşuna kaos çıkardılar, belki takım da olumsuz etkilenecek bu durumdan.

Kur yüzünden bütçemiz yarı yarıya azalacak. 25 milyonluk bir takım yapabilir ve bu parayı çevirebilecek ekonomiyi sağlarsak şanslıyız. O yüzden hocaya da gereğinden fazla bir maaş veremeyiz. Şenol Güneş kaç ister bilmiyorum çok para isteyen hocayı getiremeyiz bunu biliyorum. Yerli herhangi bir hocaya da sanki talibi çokmuş gibi 20-25 milyon tlden fazla verilmesini istemiyorum şahsen. Muhtemelen derbiden sonra gorecegiz plan program neymiş, kim gelmiş, ne oynatacak vs.

Çevrimdışı 38life

Müthiş bir tiyatro seyrettik.  :claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Demir

Bugünde başkaları adına utandık. Utanması gerekenler ise.....

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Bakalım Şenol hoca ve ekibi ne kadar maaş alacak. Herkes artık şunu anlasın. Olay tamamen para. Çok para verirsek ağır söverim. Tıpkı boşnak tolgaya yaptığım gibi . Beşiktas hicbir TD e senelik 1 milyon eurodan fazla veremez. Verirse ağır söverim.
Yıllık 35 - 40 milyon TL arası bir rakam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kargalar sürüyle KARTAL yalnız uçar :steamed: :steamed: :steamed:
Senelik 40 milyonluk bir uçuş...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Senelik 40 milyonluk bir uçuş...
Pinerio kaça gelecekti acaba fiyat konusunda herşey muamma sonuçta klüp KAP açıklamsı yapmıyor uzun zamandır

Çevrimdışı Talisca1903

Bir de bu Pinerio genç oyuncu yetiştirip satacakmış kimi satmış acaba futbol piyasasında ama öbür tarafta adam 100 milyonluk satış yapılan takımın hocası sportif başarı olmadan bu işler hayal

Çevrimdışı Karabay

Buraya şenol güneş anlaşmasını normalleştirici açıklamalar yapmak üzere sızdırılan birileri olduğunu düşünüyorum nedense.

Çevrimdışı sEuL

Buraya şenol güneş anlaşmasını normalleştirici açıklamalar yapmak üzere sızdırılan birileri olduğunu düşünüyorum nedense.
+1903

Daha dun gibi aklimda Senol giderken yazilanlar. Simdi okuduarima inanamiyorum gercekten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

+1903

Daha dun gibi aklimda Senol giderken yazilanlar. Simdi okuduarima inanamiyorum gercekten.
Şu an Şenol Güneş isteyenler o zaman gitsin diye teneke çalıyorlardı. Hadi o zamanı unuttular diyelim ya milli takımdayeken neler neler söyleniyordu? Biz akıllanmayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şenol Güneş'in 2 milyon euro'dan düşüğe imza atacağını düşünmüyorum. Gerçekten hafızasız bir milletiz.

Yönetime diyecek bir şey bulamıyorum. İşleri güçleri algı. Sergeni de daha da rezil olsunlar diye tuttuklarına eminim. Geçen seneki sampiyonluk kutlamasındaki görüntüler hala aklımda.

Çevrimdışı Talisca1903

kadınlarda Feneri 2-1 yendik darısı yarın A Takıma :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimiçi tolga1903

Türkiye'de herhangi bir takım artık teknik direktöre 40 milyon tl veremez. Şenol gelecekse ve bu paralar verilecekse ilk fırsatta yönetimle birlikte paket olacağını bilmeli. Seneye şampiyonlar ligi kesin olmayacağına göre ona göre bütçe yapmalıyız evet şenol sergen gibi transfer diye tutturmaz olanla da idare eder ama eline mücadeleci bir takım vermedikten sonra napacağız biz 70 yaşında şenol'u. Hoş avrupa ligine kalırsak oranın gelirleri de tl bazında çok iyi paralar ama tl'nin hükmü kalmadığı için her türlü batacak bu kulüpler eğer böyle saçma sapan harcamaya devam ederlerse.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir de bu Pinerio genç oyuncu yetiştirip satacakmış kimi satmış acaba futbol piyasasında ama öbür tarafta adam 100 milyonluk satış yapılan takımın hocası sportif başarı olmadan bu işler hayal
Madem o kadar iyi bir adamda neden bırakıp gitti? Neden hala takımın başında değil?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol güneş olacağına, önder hoca kalsın daha iyi.

Pinheiro istemeyip şenolu istemek akıl tutulmasından başka birşey değil.

Ağır konuşacağım ama gitsin₁. Para göz ihtiyar. Kulube misafir olarak bile sokmasınlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Madem o kadar iyi bir adamda neden bırakıp gitti? Neden hala takımın başında değil?

Gitti mi gönderildi mi? Fikret Orman Avcı diye tutturmasaydı hoca açık açık kontrat getirsinler imzalayayım demedi mi? Şenol Güneş sanki babamın oğlu ben takım başarılı olsun istiyorum. Takım Papaz oyuncu dolu bu kadroya uygun hoca kimse onu getirelim. Adam 2 yıl şampiyon yaptı CL den lider çıkarttı iç saha puan ortalaması 2,50 istemeyenlerin tercihini de öğrenmek isterim. Ben taraftarım ve başarı isterim sevinmek için sevmedik gibi mottolara karnım tok Beşiktaşım her zaman Şampiyonluğa oynar. Bunun için de kim gerekiyorsa o gelsin. Burada sızma felan var diye yazan arkadaşım ben de senin gibi taraftarım herkes gibi takımımın iyiliğini isteyip görüşümü belirtiyorum yoksa bu foruma yazmamın anlamı ne

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol güneş olacağına, önder hoca kalsın daha iyi.

Pinheiro istemeyip şenolu istemek akıl tutulmasından başka birşey değil.

Ağır konuşacağım ama gitsin. Para göz ihtiyar. Kulube misafir olarak bile sokmasınlar.

Pinheiro kim ya daha önce kimsenin adını duymadığı ne başardığı ne yaptığını 2 yöneticiden başka kimsenin bilmediği bir adam. Ben adama takık değilim arkadaşım madem bu adama proje hocası olacak kadar güveniyor bu yöneticiler neden arkasında durmadılar. Taraftarın önüne medya vasıtasıyla atıp piyasa yaptırıyorlar .Kimin aklı tutulmuş durumda  acaba yok şöyle hoca yok böyle hoca...sistem ,proje yok bir sistem olsa da inansak. Feda bir projeydi iyiydi yada kötüydü ama projeydi ve arkasında duruldu bu ne ki şimdi böyle cambaza bak oynatıyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

Elimde kontratlı Raşit,Alex,Rosier,Montero,Josef, var genç Ersin ,Rıdvan,Can,Güven,serdar vs var alırım bir baba golcü 2 orta  saha bu takım her türlü şampiyon olur en büyük başarısı 2. ligden bir takımı şampiyon yapmış adamla ne yapılanması yapacagız . A takımda zaten yapılanmışız.15 kontrattan da çıkıyoruz iskeletimiz sağlam yapılanma yapacaklarsa altyapıda yapsınlar bir genç futbolcu parlatıp satsınlar da bizde alkışlarız. Türkiye ligi gerçeklerine aykırı bu işler en babasını Fenerde Pereira yapıyor işte kuyruğuna teneke bağlanmasına az kaldı

Çevrimiçi Samet Demir

Pinheiro kim ya daha önce kimsenin adını duymadığı ne başardığı ne yaptığını 2 yöneticiden başka kimsenin bilmediği bir adam. Ben adama takık değilim arkadaşım madem bu adama proje hocası olacak kadar güveniyor bu yöneticiler neden arkasında durmadılar. Taraftarın önüne medya vasıtasıyla atıp piyasa yaptırıyorlar .Kimin aklı tutulmuş durumda  acaba yok şöyle hoca yok böyle hoca...sistem ,proje yok bir sistem olsa da inansak. Feda bir projeydi iyiydi yada kötüydü ama projeydi ve arkasında duruldu bu ne ki şimdi böyle cambaza bak oynatıyorlar

Elma ile armutu karıştırıyorsun. Pinheiro yu istemiyorsun. Şenolu övüyorsun. Mantıklı değil. Ben Pinheiro yu övmüyorum. Hiç mesajımda göremezsin. Ki onun konuşulduğu süreç de yönetim tarafından kötü yönetildi.

Ben diyorum ki 600bine bir hoca için tercih yapabilirsin. Bu pinheiro olur ilhan palut olur, Mehmet özdilek olur, Okan olur. Bu gibi seçenekler sunarsa eyvallah.

Gidip Şenol Güneş güzellemesi yapman hiç mantıklı değil. O adamı benim midem kaldırmıyor. Düşünmek dahi istemiyorum. O derece soğuttu kendinden.

Çevrimdışı Talisca1903

Elma ile armutu karıştırıyorsun. Pinheiro yu istemiyorsun. Şenolu övüyorsun. Mantıklı değil. Ben Pinheiro yu övmüyorum. Hiç mesajımda göremezsin. Ki onun konuşulduğu süreç de yönetim tarafından kötü yönetildi.

Ben diyorum ki 600bine bir hoca için tercih yapabilirsin. Bu pinheiro olur ilhan palut olur, Mehmet özdilek olur, Okan olur. Bu gibi seçenekler sunarsa eyvallah.

Gidip Şenol Güneş güzellemesi yapman hiç mantıklı değil. O adamı benim midem kaldırmıyor. Düşünmek dahi istemiyorum. O derece soğuttu kendinden.

senin tercihine de saygı duyuyorum ama ben kaç gündür düşünüyorum bu hocaların da hepsi iyi ama ligimizi sende görüyorsun hakemler VAR  lime lime doğruyor medya algılarla hem hocayı hem takımı yönlendiriyor bizim yönetim sus pus bari hocanın bir ağrılığı olsun
maç sonu yorumlarını medya muhabirleri anlayana kadar bir hafta geçer :) gündem değişir takım üstündeki
 baskıyı dağıtır ne olursa olsun sonunda Beşiktaşım kazansın benim derdim bu

Çevrimiçi Samet Demir

senin tercihine de saygı duyuyorum ama ben kaç gündür düşünüyorum bu hocaların da hepsi iyi ama ligimizi sende görüyorsun hakemler VAR  lime lime doğruyor medya algılarla hem hocayı hem takımı yönlendiriyor bizim yönetim sus pus bari hocanın bir ağrılığı olsun
maç sonu yorumlarını medya muhabirleri anlayana kadar bir hafta geçer :) gündem değişir takım üstündeki
 baskıyı dağıtır ne olursa olsun sonunda Beşiktaşım kazansın benim derdim bu
Şenolunda son milli takım demeçleri izleyebilirsin. Son milli maçında Rıdvanı oynatmamak için sağ bek deki adamı sol bekte stoper ide sağ bekte oynattı. O yüzden bana kimse Şenol güneşin samimiyetine inandıramaz..

Çevrimdışı Talisca1903

Şenolunda son milli takım demeçleri izleyebilirsin. Son milli maçında Rıdvanı oynatmamak için sağ bek deki adamı sol bekte stoper ide sağ bekte oynattı. O yüzden bana kimse Şenol güneşin samimiyetine inandıramaz..

Rıdvanın bek performansı da o sıralar çok ahım şahım değildi

Etiketler: