Önder hocanın Necip tercihi bence gereksizdi, kenarda 3 tane stoper varken Necip başladı ve sakatlandı. Ben buna izlediğim çeşitli maçlarda çok fazla şahit oldum, bu işe dikkat etmeli. Hiçbir şey olmasa da kenarda oturan adamlarının zihnini sakatlayabilirsin. Sahaya attığın adam vay bunlar otururken hoca beni tercih etti der fazla heyecanlanır veya fazla zorlar vb. En son hatırladığım bu sezon bizde Topal'da aynı şekilde sakatlanmıştı, elinde adamlar varken gereksiz iş yaptı kurcaladı Sergen bey ve sakatlandı adam. Alışık olmadığı bölgelerde oynayan oyuncularda da bu görülür, sakatlık riski artar. Larin'e de çok sabretti - Güven'i 60 gibi alması gerekiyordu - onunla bile başlayabilirdik şu an fizik kondisyon olarak en diri oyuncularımızdan biri.
Maçta aşırı bir heyecan vardı, bunu oyuncuların Önder hocanın biraz fazla olan heyecanından payını almasına bağlıyorum. İlk derbisiydi, doğaldır - kötü bir futbol oynamadık, rakibimizden daha iyiydik ama her şey kararında güzeldir. Ne bugünkü gibi fazla heyecan, ne de S.Y'nin bu sezonki ölü balık hallerinde olmamak lazım.