kendisi istemediği halde de kaldırılır yerinden, kimler gitmiş burada ona mı dokunamayacaklar
2 gündür oklar üstünde, bugün ki takım yemeğinde de yokmuş zaten
yapılan şey de kaos falan değildir; kaosu çıkaran 3 ay takımın anası ağlatılırken susan, müdahale edilince ortalığı karıştıran, yetmezmiş gibi romantizmlerini ve kendi adaylarını etrafa pompalayan, o da yetmezmiş gibi gelecek adamı gelmeden linçleyip gelmesine mani olan tayfadır
Ona kendisi yahut başkan karar verir. Şu son olaya çoğu kişiden tepki geldi, bana göre o konuşmada bir sıkıntı yok. Arabadan ve gelişigüzel yapılmasında sıkıntı var. Zamanlama daha büyük problem. Bir aksilik olmazsa burada olacak diyor, eh oldu işte aksilik🙂. Adam birkaç gündür telefonlara falan cevap vermemiş, yazılanları okudu tabi camiayı tarttı. Bak bırak Beşiktaş'ı ben ömrüm boyunca böyle bir terbiyesizliği hiçbir takım taraftarından görmedim, resmen olayı fenomenler ve yancı tayfa beraber yaptı ve bu işe sebep oldular o minicik ihtimal gerçekleşti. Bunlar Beşiktaş'lılığın hicbir değeri ile bağdaşmayan, iğrenç bir ekip - bizi cümle aleme rezil ediyor ve kanser gibi yayılıyorlar, vücudu sarmış durumdalar. Her türlü pisliğe sebep olur sonra onu bunu işaret ederler sana. Açıkçası ben şaşırmadım ama kabağı asıl Dalgakıran'ın başına patlatanlar bunlar oldu. Daha çook rezaletlere sebep olurlar, he yönetici amatörluk yaptı orası ayrı. Ehh bu kulüplerde zaten profesyonel spor yöneticisi pek olmuyor dostum, genelde çoğu hobi seviyesinde bile bu işle ilgilenmeyen insanlar.
Benim için istifa edip etmemesi çok bir şey değiştirmeyecek. Olan olmuş, alacakları karara saygı duyacağım. Asıl baktığım şey başkan ve tutumu. İyi lider olmanın ilk şartı işini en iyi yapacak ekibi kurabilmektir. Sonra onları yönetmek ve korumak gelir. Önce Torunoğulları, şimdi Dalgakıran ve Kazancı... Görünüşe göre bu ne ilk ne de son olacak.
Zaten biz bu kaos çıkarılmaması tavsiyesini bir olay üzerinde değil genel için veriyoruz. Twitter'daki gerilla tayfanın en sevdigi şey. Adamlar kaosla yatıp kaosla kalkıyor, günde 3 öğün bununla besleniyorlar. Aklı olanlar bunların peşinden gitmesin, tuzaklarına düşmesin.