Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539835 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Hani menajer çakmasıydı bu herif, bizi soyacaklardı? 3 kuruş çorba parasına çalıştığı yerde kaldı... Onun bunun lafıyla bu hikayeleri boy boy paylaşanlara 3 günde adamlık öğrettin Pinheiro, seni tebrik ediyorum.
Menajeri çakamadığı için kaldı işte, neyi anlamıyorumsunuz?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Valla kim gelirse gelsin ben bu yıl şampiyon olmak istiyorum. Bu yıl şampiyon olmak demek renklilere vurulan en büyük darbe olur su ekonomik ortamda.
Ts götüremez bence.

Şampiyon olacak isek Yılmaz Vural bile gelebilir. Yeter ki yolun sonu mutlu bitsin.
TS milletle dalga geçe geçe götürüyor arkadaşım. Üç İstanbul takımının da aynı anda biçildiği bir sezon hatırlıyor musun ? İşin iyice "suyu" çıkmış sen diyorsun götüremez...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Okan Buruk neden düşünülmüyor hala?

Çevrimdışı Erman1903

Menajeri çakamadığı için kaldı işte, neyi anlamıyorumsunuz?

Bitmişsin hacı abi sana bir şey demiyorum, şu profilde bir adamda bunu diyebiliyorsan bence sen insan halinden hiç anlamıyorsun.

Banka kasasının şifresini tutan adama benziyor, tam bir müdür. Yukarıda Allah var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bitmişsin hacı abi sana bir şey demiyorum, şu profilde bir adamda bunu diyebiliyorsan bence sen insan halinden hiç anlamıyorsun.

Banka kasasının şifresini tutan adama benziyor, tam bir müdür. Yukarıda Allah var.
İnsan hâlinden anlamayacak bir şey yok, belli işte.

Her transferde "Karısı istemiyor" diye fiyat arttıran ya da elinde yetki belgesiyle komisyon koparmaya çalışan 3-4 farklı menajer görmüyor muyuz?

Burada da aynı işte. Menajeri "Bedava getiririz" dedi, bizimkiler adamı medyaya açıkladı, sonra menajeri "Mail ile sözleşme yenilemiş de, 350 bin Euro'cuk daha atesleyin" dedi.

Larin'in transferinde olanın aynısı işte.

Çevrimdışı Erman1903

Şenol Güneş şampiyon yapacakmış ahali, gökten de yıldızlar yağacak diyorlar.

Gelsin de görelim, bence bir cacık yapamaz. Ama sonra yine ağlamayın bizi yiyorlar diye. Gelir iki tane de ben vururum.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/oguzoructd/status/1471996916305170433?t=Gci_xy7f8nyB882_h562gQ

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1471855681246568450?t=1Vxey7Rt6BZ0VFfdW1z-6g
Veri bilimi ve Makine Öğrenmesi konularında çalışan bir 4. Sınıf üniversite öğrencisi olarak bu Yapay Zeka sunumunun nasıl yapıldığını bir türlü anlayamadım. Hangi teknolojik altyapı, hangi kütüphane, neye yapay zeka karar veriyor mesela hocanın başarılı olup olamayacağına mı? Bilen varsa aydınlatsın ciddi soruyorum.

Çevrimdışı Erman1903

İnsan hâlinden anlamayacak bir şey yok, belli işte.

Her transferde "Karısı istemiyor" diye fiyat arttıran ya da elinde yetki belgesiyle komisyon koparmaya çalışan 3-4 farklı menajer görmüyor muyuz?

Burada da aynı işte. Menajeri "Bedava getiririz" dedi, bizimkiler adamı medyaya açıkladı, sonra menajeri "Mail ile sözleşme yenilemiş de, 350 bin Euro'cuk daha atesleyin" dedi.

Larin'in transferinde olanın aynısı işte.

Sen çakal takımından duyduğun her masala inanıyor musun. 350 bin falan hikaye, yok öyle bir şey.

Ekstra 350bini falan bırak burada 6 katı falan yazılıyordu ya, adam gelmedi işte. Bu arada ben o adamlık öğrettin mesajını buradakiler için yazmadım. Burada bizler fikirlerimizi konuşuyoruz, altta beğeni paylaşım vb yok - başka yerlerde var, aslı astarı olmayan kaynağı belirsiz şeyleri paylaşıp millete küfrettiriyorlar ve yapanlar da bakıp keyifleniyor.

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 20:51:34 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Okan Buruk neden düşünülmüyor hala?
Ben beğenmiyorum şahsen oynattığı oyun bana yeni bir şey vaadetmiyor, über süper bir şey de oynatmıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvanın bek performansı da o sıralar çok ahım şahım değildi
Yav takımda sadece sol bek Rıdvan kalmış. Hala oynatmıyor ve bu adamı savunuyorsun. Neyse iyi akşamlar :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yav Okan mokan diyeceğinize önder hoca deyin de. Size hak verelim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Veri bilimi ve Makine Öğrenmesi konularında çalışan bir 4. Sınıf üniversite öğrencisi olarak bu Yapay Zeka sunumunun nasıl yapıldığını bir türlü anlayamadım. Hangi teknolojik altyapı, hangi kütüphane, neye yapay zeka karar veriyor mesela hocanın başarılı olup olamayacağına mı? Bilen varsa aydınlatsın ciddi soruyorum.

Futbolcu tarzlarının indekslerle belli oldugu programlar var, bunlardan bizim futbolcularin Bruno'nun taktiginde aşırı sapmadigini vb göstermiş olabilir. Bir yere kadar geçerliliği var lakin sahada robotlar oynamıyor, başka sayısız faktör var.

Çevrimdışı mrred

Gitti mi gönderildi mi? Fikret Orman Avcı diye tutturmasaydı hoca açık açık kontrat getirsinler imzalayayım demedi mi? Şenol Güneş sanki babamın oğlu ben takım başarılı olsun istiyorum. Takım Papaz oyuncu dolu bu kadroya uygun hoca kimse onu getirelim. Adam 2 yıl şampiyon yaptı CL den lider çıkarttı iç saha puan ortalaması 2,50 istemeyenlerin tercihini de öğrenmek isterim. Ben taraftarım ve başarı isterim sevinmek için sevmedik gibi mottolara karnım tok Beşiktaşım her zaman Şampiyonluğa oynar. Bunun için de kim gerekiyorsa o gelsin. Burada sızma felan var diye yazan arkadaşım ben de senin gibi taraftarım herkes gibi takımımın iyiliğini isteyip görüşümü belirtiyorum yoksa bu foruma yazmamın anlamı ne
Ya da taraftar "yere yatsana" diye tutturmasaydı. Komik yahu teknik taktik açıdan en iyi hocayı looser diye gönderdi taraftar. Adam şimdi "rekor" kırarak şampiyon olacak. Bizim taraftar ne istiyorsa tam tersini yapcaksın. Ana kural bu
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Yav Okan mokan diyeceğinize önder hoca deyin de. Size hak verelim.

Okan Akhisar'la Türkiye kupası kazandı, Akhisar şimdi 4. lige düşmeme mücadelesi veriyor.

Üstüne Başakşehir ile şampiyon oldu.

Portekiz İkinci Ligi'nde şampiyon oldu diye hoca övülüyor, Okan beğenilmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen çakal takımından duyduğun her masala inanıyor musun. 350 bin falan hikaye, yok öyle bir şey.

Ekstra 350bini falan bırak burada 6 katı falan yazılıyordu ya, adam gelmedi işte. Bu arada ben o adamlık öğrettin mesajını buradakiler için yazmadım. Burada bizler fikirlerimizi konuşuyoruz, altta beğeni paylaşım vb yok - başka yerlerde var, aslı astarı olmayan kaynağı belirsiz şeyleri paylaşıp millete küfrettiriyorlar ve yapanlar da bakıp keyifleniyor.
Yönetimin hık dedicisi, Adnan Dalgagıran'ın kankitosu Murat Özen özel haber yazıyor işte, neden inanmıyorsunuz?

Çevrimiçi Samet Demir

Okan Akhisar'la Türkiye kupası kazandı, Akhisar şimdi 4. lige düşmeme mücadelesi veriyor.

Üstüne Başakşehir ile şampiyon oldu.

Portekiz İkinci Ligi'nde şampiyon oldu diye hoca övülüyor, Okan beğenilmiyor.
Madem o kadar iyi Okan kaç aydır neden hiç bir takımın başına geçmedi?

Çevrimdışı Erman1903

Yönetimin hık dedicisi, Adnan Dalgagıran'ın kankitosu Murat Özen özel haber yazıyor işte, neden inanmıyorsunuz?

Bana göre ya yalandan ortaya atılmış bir haberdi ya da Bruno'nun bahanesi.

Şimdi görüyoruz ki bir bahaneden öte değil. Adam maçtan sonra caydım dememek için bunu söylemiş, ıslak imzanın olmadığı bir sözleşmenin problem olması mümkün değil. Estoril ile sözleşme uzatacağını da hiç sanmam, muhtemelen sezon sonunda ayrılacaktır. Adam istese gelirdi, istemedi.  350Bin Euro uğruna, bizi soyup karun olmak varken, 100Bin alıyor denilen, medine dilencisi olduğu kulüpte kalmayı tercih etti. Adam outlet dockers pantalon ve markasız triko giyiyor, sen hayatında hiç böyle bir hırsız gördün mü? Röportajlarda sürekli bahsettiği bir şey var, mütevazilik ve çalışma kalitesi. Orayla sözleşme imzalarsa falan zaten hiç konuşmayalım, bir aziz falan olması lazım kalmaya devam etmek için.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 21:14:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray Terim'den kurtulamadığı ve Fenerbahçe aptalca yönetildiği için olabilir mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Galatasaray Terim'den kurtulamadığı ve Fenerbahçe aptalca yönetildiği için olabilir mi?

Karagümrük ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana göre ya yalandan ortaya atılmış bir haberdi ya da Bruno'nun bahanesi.

Şimdi görüyoruz ki bir bahaneden öte değil. Adam maçtan sonra caydım dememek için bunu söylemiş, ıslak imzanın olmadığı bir sözleşmenin problem olması mümkün değil. Estoril ile sözleşme uzatacağını da hiç sanmam, muhtemelen sezon sonunda ayrılacaktır. Adam istese gelirdi, istemedi.  350Bin Euro uğruna, bizi soyup karun olmak varken, 100Bin alıyor denilen, medine dilencisi olduğu kulüpte kalmayı tercih etti. Adam outlet dockers pantalon ve markasız triko giyiyor, sen hayatında hiç böyle bir hırsız gördün mü? Röportajlarda sürekli bahsettiği bir şey var, mütevazilik ve çalışma kalitesi. Orayla sözleşme imzalarsa falan zaten hiç konuşmayalım, bir aziz falan olması lazım kalmaya devam etmek için.
Yahu adama suç atan yok ki, büyük ihtimalle menajeri çomak sokuyor.

Adam muhtemelen gelmek istiyordu zaten.

Portekiz'den yapılan hemen her transferde böyle vukuatlar oluyor. Niye ilk defa duymuş gibi şaşırıyorsunuz?
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 21:36:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Keske derbi sonucuna bakmaksizin sezon sonuna kadar önder hoca ile devam etsek.
Ben saha kenar enerjisini ve durusunu cok begendim, ne s. günes ne okan buruk ne r. Calimbay nede baska yerli hocadan eksik tarafi oldugunu düsünmüyorum, bana en az onlar kadar takimi calistirabilecegi hissi ve enerjisini verdi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

adam zaten çalışmıyor oğlu hastaydı iyileşmiş

bir süredir takım bakıyordu, bi ihtimal gs milli takım bekledi ama olmadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Karagümrük ?
Ben Okan'ın artık 4 büyükler dışında bir takım çalıştırmak istemediğini düşünüyorum.

Hatta Pereira, Terim ve Sergen'in kovulmasını bekliyor bence.

Etiketler: