Yahu adama suç atan yok ki, büyük ihtimalle menajeri çomak sokuyor.
Adam muhtemelen gelmek istiyordu zaten.
Portekiz'den yapılan hemen her transferde böyle vukuatlar oluyor. Niye ilk defa duymuş gibi şaşırıyorsunuz?
Hangi menajer abi, direkt yüzyüze gerçekleşiyor adamla görüşmeler. Hiçbir aracı vb gözükmüyor, aldığımız haberlerde de geçen bir menajeri ben görmedim.
Adam geliyordu, hiçbir pürüz yoktu - görmedin mi oyuncuları tutup sakatlanan adamı dışarı falan taşımışlar. Ben bu adamın yüz ifadesine baktığımda yaradan inancı olan birisini görüyorum, her bahseden de çok iyi bir insan - Tanrı onun yüzüne elbet gülecektir vb diye konuşuyor. Onun pozisyonunda olan birisi buraya gelmiyorsa insandır, bunun kararını menajerler vermiyor. bana göre olan belli; topçularının kendisi için oynadığını, milletin ağladığını falan gördü bu kendisine gelmeden ana avrat düz gidilen ülkeye gelmek istemedi. Çocuk gibi bahane sunmuş caydım dememek için, halledemiyorum işte sözleşmenin gerçerliliği varmış vb sabunlayıp kapatmıştır telefonu.
Fenomen hesaplarının altında neler yazdığını bir okusan insanlığından utanırsın, bu bilmemne çocuğunu ağlatarak göndermezsek 'adam' değiliz vb yazmış kendine taraftar diyen tipler dolu. Kulübün en yüksek takipçili twittercılarının altına girip bak, futbol 0, insanlık 0, itham, kışkırtma, şu adamın pozisyonuna koy kendini, seni çiçeklerle uğurluyorlar ve böyle bir karşılamanın olduğu yere gelir misin?
Boşver artık neyse ne, ben iyice soğudum ve bu camiaya karşımı inancımı tamamen kaybettim. Artık saha dışında hiçbir şey konuşmayı düşünmüyorum, onu da eskisi kadar yapmam. Oturup bu adamın taktiğine göre oyuncu listeleri için yeni filtreler atmaya başlamıştım. Tüm tadım tuzum kaçtı, olabildiğince futboldan uzak durmaya çalışacağım, iki maçımı izlerim - ara sıra tek tük oyuncu falan paylaşırım, bu ülkede futbol falan yok, o yüzden boşa uğraşıyoruz. Ben danışman vb olmadığım sürece bu lağımı kurutmaya çalışmakla uğraşamam artık, göle maya çalıyoruz.