Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539733 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Ben Okan'ın artık 4 büyükler dışında bir takım çalıştırmak istemediğini düşünüyorum.

Hatta Pereira, Terim ve Sergen'in kovulmasını bekliyor bence.
+1903

sergen zaten kovuldu ab :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Hocayı açıklamadı dostum zaten sen bilmesen o takımın taraftarı biliyor bu işin sürprizi kaçalı çok oldu. Son maçına çıkıyor diye kaç gündür konuşuyoruz, adam boşta olan bir hoca değil devam eden sezon var, az da olsa olmama ihtimali olan bir şey için kulüp yazılı bildiri yayınlayacak değil ya. O ihtimali de belirtti, he vanda olmasa daha iyi olurdu orası ayrı amatör gösteriyoruz kendimizi görüntüsüz tel baglantısı olabilirdi. Takımın başında Önder hoca varken ve bir derbi öncesi belki de adam kazanacakken bu işe girilmesi ayrı bir ayarsızlık asıl problem bana göre bu daha önce 20 defa dedim ama ok yaydan çıktı bir kere.

Konu dışı değil Şu anda bizim bütün muhabirler tozutmuş durumda 350 bin olayı tam bir muamma, uydurdu onu malum menajer dostu biri bak diyeyim sana Muratta bunun peşinden gitti ama teyit ettiremedi şimdi sıvıyor.

abi amatörlük ya kurumsal kimlik falan azıcık kaldıysa ona da zarar veriyor, ekonomi konuşulan yerde niye hoca açıklıyor o da ayrı saçmalık

bu kulüp 2 yıl önce sergen geldiğinde antrenmana çıktığı görüntülenmesin diye antrenmanı basına kapattı, yetmedi drone uçurmasınlar diye jammer getirtmişler deniyordu

büyük kepazelik bence, bir de %99 gelir dedi üstüne adam vazgeçti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

adam zaten çalışmıyor oğlu hastaydı iyileşmiş

bir süredir takım bakıyordu, bi ihtimal gs milli takım bekledi ama olmadı
Valla kardeşim sağlık tabikide önemli. Allah korusun şakası olmaz ama İyi bir teklif gelse her türlü değerlendirirdi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Yahu adama suç atan yok ki, büyük ihtimalle menajeri çomak sokuyor.

Adam muhtemelen gelmek istiyordu zaten.

Portekiz'den yapılan hemen her transferde böyle vukuatlar oluyor. Niye ilk defa duymuş gibi şaşırıyorsunuz?

Hangi menajer abi, direkt yüzyüze gerçekleşiyor adamla görüşmeler. Hiçbir aracı vb gözükmüyor, aldığımız haberlerde de geçen bir menajeri ben görmedim.

Adam geliyordu, hiçbir pürüz yoktu - görmedin mi oyuncuları tutup sakatlanan adamı dışarı falan taşımışlar. Ben bu adamın yüz ifadesine baktığımda yaradan inancı olan birisini görüyorum, her bahseden de çok iyi bir insan - Tanrı onun yüzüne elbet gülecektir vb diye konuşuyor. Onun pozisyonunda olan birisi buraya gelmiyorsa insandır, bunun kararını menajerler vermiyor. bana göre olan belli; topçularının kendisi için oynadığını, milletin ağladığını falan gördü bu kendisine gelmeden ana avrat düz gidilen ülkeye gelmek istemedi. Çocuk gibi bahane sunmuş caydım dememek için, halledemiyorum işte sözleşmenin gerçerliliği varmış vb sabunlayıp kapatmıştır telefonu.

Fenomen hesaplarının altında neler yazdığını bir okusan insanlığından utanırsın, bu bilmemne çocuğunu ağlatarak göndermezsek 'adam' değiliz vb yazmış kendine taraftar diyen tipler dolu. Kulübün en yüksek takipçili twittercılarının altına girip bak, futbol 0, insanlık 0, itham, kışkırtma, şu adamın pozisyonuna koy kendini, seni çiçeklerle uğurluyorlar ve böyle bir karşılamanın olduğu yere gelir misin?

Boşver artık neyse ne, ben iyice soğudum ve bu camiaya karşımı inancımı tamamen kaybettim. Artık saha dışında hiçbir şey konuşmayı düşünmüyorum, onu da eskisi kadar yapmam. Oturup bu adamın taktiğine göre oyuncu listeleri için yeni filtreler atmaya başlamıştım. Tüm tadım tuzum kaçtı, olabildiğince futboldan uzak durmaya çalışacağım, iki maçımı izlerim - ara sıra tek tük oyuncu falan paylaşırım, bu ülkede futbol falan yok, o yüzden boşa uğraşıyoruz. Ben danışman vb olmadığım sürece bu lağımı kurutmaya çalışmakla uğraşamam artık, göle maya çalıyoruz.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 22:13:13 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

abi amatörlük ya kurumsal kimlik falan azıcık kaldıysa ona da zarar veriyor, ekonomi konuşulan yerde niye hoca açıklıyor o da ayrı saçmalık

bu kulüp 2 yıl önce sergen geldiğinde antrenmana çıktığı görüntülenmesin diye antrenmanı basına kapattı, yetmedi drone uçurmasınlar diye jammer getirtmişler deniyordu

büyük kepazelik bence, bir de %99 gelir dedi üstüne adam vazgeçti

Şu maç anına kadar hiçbir pürüz gözükmüyordu. Ligler devam ederken ve iki tarafın da yöneticisinden taraftarına herkes bunu öğrenmişken açıklamayı yapmak zorundasın, en son bizim duyacak halimiz yok herhalde değil mi?-yazılı bildiri falan da yayınlayamazsın biten bir şey yok. Bunda bir sıkıntı yok dostum yaz döneminde değiliz Pinheiro boşta olan birisi değil. Asıl sıkıntı bunun takımın başında kazanmış ve maça çıkacak bir hocan varken yapılıyor olması, zamanı yanlış yani anlatabiliyor muyum? Önder hoca takımın başında ayakta kaldığı sürece bu işin tetiğine basmaman gerekiyor, hem oyuncuların - hem takımın başındaki insan, hem de getirmeyi düşündüğün kişinin iyiliği, yapacağın işin hayırlı olması için doğru zamanı beklemelisin. Yanlış zamanda aksiyon alırsan çok iyi olabilecek bir şeyi de berbat edebilirsin. Er ya da geç, hangi takımdan hoca getirmek istersen iste, devam eden maçlar varsa bu durumu yaşayacaksın ve açıklama da zaten yapılmalı, lakin van arkasında yapılması hoş değil-bu kadar yüksek ihtimalli de konuşmamak gerekiyordu - burası Türkiye, Avrupa da değilsin.

Bana göre salt bu açıklamanın yapılması bir istifa sebebi olamaz, bu reddedilmelere Türk insanı artık alışmalı ve kendini kaf dağında görmeyi bırakmalı. Sen zaten hiçbir zaman iyi bir futbol ülkesi olmadın - 2-3Milyon Eurolar verip getiriyordun birilerini - Şimdi de hızla dibe doğru çöken bir ekonomin var - insanlar iyice delirmeye başladı futbol onlar için bir Bonzai - çekip çekip yıldızlar alemine yolculuk yapıyor ekonomik gerçeklerden kendilerini soyutluyorlar. Şu durumda Bruno gibi hedefleri olabilecek birisini uygun fiyata, yabancılar kapmadan düşürmen çook ama çok zor - işin bu tarafından da bak, parası düşük diye hor görme garibi - onun gibi portekizliler isim yapınca 6-7Milyonlara imza atabiliyor.

Çevrimdışı Erman1903

Şu istifa meselesi henüz gerçekleşmiş değil. Bunun kararını sizler vermiyorsunuz, belli ki henüz başkanın da böyle bir talebi olmamış. Eğer kısa süre içinde bu iş gerçekleşmezse kulübünüzün iyiliği için bu çığırtkanlığı yapmayı bırakın. Emir komuta zincirini, taraftar olarak yerinizi - haddinizi bilin.

Çok istiyorsanız komple yönetimi istifaya davet eder bu gerçekleşene kadar da bağırıp çağırır; olsun veya olmasın sahadan uzaklaşmak, az olan şansı hepten kaybetmek - belirsizlik vb gibi sonuçlarına katlanırsınız.

Bu yönetimi ben seçmedim, gelirken ben desteklemedim. Şampiyonluk olunurken de kendilerine fazla pay vermedim. Lakin ister beğenin ister beğenmeyin, bu yönetimin komutası altında iki kupa alınmıştır. Bunda Sergen Yalçın'ın büyük payı olsa da tek başına yapmamıştır. Bana sorsan payım ondan misliyle fazladır. Kararınızı verin, sonuçlarına katlanmayı öğrenin, başınıza bir iş geldiğinde de gözleri yaşlı renkliler gibi dolanıp gerçek Beşiktaş'lıların asabını bozmayın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Okan Buruk neden düşünülmüyor hala?
Orhan Ak neden olmuyorsa o da ondan olamaz olmamalı...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangi menajer abi, direkt yüzyüze gerçekleşiyor adamla görüşmeler. Hiçbir aracı vb gözükmüyor, aldığımız haberlerde de geçen bir menajeri ben görmedim.

Adam geliyordu, hiçbir pürüz yoktu - görmedin mi oyuncuları tutup sakatlanan adamı dışarı falan taşımışlar. Ben bu adamın yüz ifadesine baktığımda yaradan inancı olan birisini görüyorum, her bahseden de çok iyi bir insan - Tanrı onun yüzüne elbet gülecektir vb diye konuşuyor. Onun pozisyonunda olan birisi buraya gelmiyorsa insandır, bunun kararını menajerler vermiyor. bana göre olan belli; topçularının kendisi için oynadığını, milletin ağladığını falan gördü bu kendisine gelmeden ana avrat düz gidilen ülkeye gelmek istemedi. Çocuk gibi bahane sunmuş caydım dememek için, halledemiyorum işte sözleşmenin gerçerliliği varmış vb sabunlayıp kapatmıştır telefonu.

Fenomen hesaplarının altında neler yazdığını bir okusan insanlığından utanırsın, bu bilmemne çocuğunu ağlatarak göndermezsek 'adam' değiliz vb yazmış kendine taraftar diyen tipler dolu. Kulübün en yüksek takipçili twittercılarının altına girip bak, futbol 0, insanlık 0, itham, kışkırtma, şu adamın pozisyonuna koy kendini, seni çiçeklerle uğurluyorlar ve böyle bir karşılamanın olduğu yere gelir misin?

Boşver artık neyse ne, ben iyice soğudum ve bu camiaya karşımı inancımı tamamen kaybettim. Artık saha dışında hiçbir şey konuşmayı düşünmüyorum, onu da eskisi kadar yapmam. Oturup bu adamın taktiğine göre oyuncu listeleri için yeni filtreler atmaya başlamıştım. Tüm tadım tuzum kaçtı, olabildiğince futboldan uzak durmaya çalışacağım, iki maçımı izlerim - ara sıra tek tük oyuncu falan paylaşırım, bu ülkede futbol falan yok, o yüzden boşa uğraşıyoruz. Ben danışman vb olmadığım sürece bu lağımı kurutmaya çalışmakla uğraşamam artık, göle maya çalıyoruz.
Nasıl yüzyüze gerçekleşiyor dostum?

Adam bizle maçların devre arasında, antrenman sonrasında falan kulübünün sözleşme feshi, yardımcıları ve yıllık ücreti hakkında pazarlık mı yapıyordu?

Bugün Uganda ikinci Ligi'nden adam getirsen menajeri var, Portekiz birinci Ligi'nde takım çalıştıran adamın yok mu?

Kaldı ki bu adamın sözleşmesi sürüyor ve çetrefilli. Bu sözleşmeyi kendi başına menajersiz mi imzalamış?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne ilgisi var?

Çevrimiçi levitate

okan buruk bizde 3 yıl falan oynamadı mı ama
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Nasıl yüzyüze gerçekleşiyor dostum?

Adam bizle maçların devre arasında, antrenman sonrasında falan kulübünün sözleşme feshi, yardımcıları ve yıllık ücreti hakkında pazarlık mı yapıyordu?

Bugün Uganda ikinci Ligi'nden adam getirsen menajeri var, Portekiz birinci Ligi'nde takım çalıştıran adamın yok mu?

Kaldı ki bu adamın sözleşmesi sürüyor ve çetrefilli. Bu sözleşmeyi kendi başına menajersiz mi imzalamış?

Pazarlık falan yapıldığı yok, 3 kuruşluk sözleşmesi var çetrefili olsa ne yazar? Fesih bedeli aldığı ücret hepsi paylaşıldı. Gökhan Töre - N'Sakala ayarı bir masrafı olacaktı senelik.

Bir menajerlik şirketine bağlı gözükmüyor, varsa da kalafatlı bir tip değildir. 2.Ligde memur gibi çalışmaya başlamış adam aldığı para - para değil. Bizimkilerden birisi oraya gidip görüşmüştür, ya da video konferans vb yapılmıştır. Gözleriyle görmedikleri adamı getirecek halleri yok.

Hee menajer çakması, neyini çakacaklarsa fakirin. Soyup soğana çevireceklerdi kulübü sanki biz hayatımızda hiç böyle tipleri görmedik - takip etmiyoruz, adamın suratından da anladığımız yok. Yeter artık, sıkıldım şu fukaranın parasını pulunu konuşmaktan. Artık gerçekleri öbür tarafa gittiğimizde öğreniriz.

Adam üç kuruşa çalıştığı yerden gelmedi, orada devam ediyor artık kabul et bunu.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 22:55:11 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

Şu maç anına kadar hiçbir pürüz gözükmüyordu. Ligler devam ederken ve iki tarafın da yöneticisinden taraftarına herkes bunu öğrenmişken açıklamayı yapmak zorundasın, en son bizim duyacak halimiz yok herhalde değil mi?-yazılı bildiri falan da yayınlayamazsın biten bir şey yok. Bunda bir sıkıntı yok dostum yaz döneminde değiliz Pinheiro boşta olan birisi değil. Asıl sıkıntı bunun takımın başında kazanmış ve maça çıkacak bir hocan varken yapılıyor olması, zamanı yanlış yani anlatabiliyor muyum? Önder hoca takımın başında ayakta kaldığı sürece bu işin tetiğine basmaman gerekiyor, hem oyuncuların - hem takımın başındaki insan, hem de getirmeyi düşündüğün kişinin iyiliği, yapacağın işin hayırlı olması için doğru zamanı beklemelisin. Yanlış zamanda aksiyon alırsan çok iyi olabilecek bir şeyi de berbat edebilirsin. Er ya da geç, hangi takımdan hoca getirmek istersen iste, devam eden maçlar varsa bu durumu yaşayacaksın ve açıklama da zaten yapılmalı, lakin van arkasında yapılması hoş değil-bu kadar yüksek ihtimalli de konuşmamak gerekiyordu - burası Türkiye, Avrupa da değilsin.

Bana göre salt bu açıklamanın yapılması bir istifa sebebi olamaz, bu reddedilmelere Türk insanı artık alışmalı ve kendini kaf dağında görmeyi bırakmalı. Sen zaten hiçbir zaman iyi bir futbol ülkesi olmadın - 2-3Milyon Eurolar verip getiriyordun birilerini - Şimdi de hızla dibe doğru çöken bir ekonomin var - insanlar iyice delirmeye başladı futbol onlar için bir Bonzai - çekip çekip yıldızlar alemine yolculuk yapıyor ekonomik gerçeklerden kendilerini soyutluyorlar. Şu durumda Bruno gibi hedefleri olabilecek birisini uygun fiyata, yabancılar kapmadan düşürmen çook ama çok zor - işin bu tarafından da bak, parası düşük diye hor görme garibi - onun gibi portekizliler isim yapınca 6-7Milyonlara imza atabiliyor.

bilmiyorum abi ya bence bitmeden ağzını bile açmayacaksın, biterse de sitenden açıklama yayınlarsın

bu takıma gelmek üzereyken kaç kişi havalimanından döndü, kötü anılarımız bol yani az dikkat etsinler

tek istifa sebebi bu değil zaten dayının sicili kabarık :D hele tw hesabı cümbüş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

adamın iki yılda para verip aldırdığı bir oyuncu yok, nasıl menajer işi anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı solar

Belki de önce bizim motive yöneticilerle bir görüşmesi olmuştur, bizimkiler ona ilgisini çekecek bir planlama olanağı sunup ikna etmiştir, sonrasında Türkiye deneyimlemiş yurttaşlarına danışmış ve onların deneyimlerinden yola çıkarak kararını değiştirmiştir. Bizim için hayırlısı olmuşmudur bilemiyorum ama kendi kariyeri için doğru kararı vermiş.

Yani internette futbol konuşulan ortamlar ortalamasının üstünde, seviyesi yüksek şu sitede bile herhangi bir dayanak olmadan adamın ''menajer ittirmesi'' olduğu savunulup öyle düşünmeyenlere saf muhamelesi yapılıyor, bir anda ortaya çıkan hesaplar site genelinde popülerliği sınırlı fikirleri yaymaya çalışıyor.

Çevrimdışı Erman1903

bilmiyorum abi ya bence bitmeden ağzını bile açmayacaksın, biterse de sitenden açıklama yayınlarsın

bu takıma gelmek üzereyken kaç kişi havalimanından döndü, kötü anılarımız bol yani az dikkat etsinler

tek istifa sebebi bu değil zaten dayının sicili kabarık :D hele tw hesabı cümbüş

Herkesin bildiği sır değildir. Kendi takımı, yöneticileri, taraftarı biliyor biz mi bilmeyeceğiz, açıklama yapmasan ne fark eder her şey göz önündeyken ve her tarafın haberi varken sürpriz diye adamı mı getireceksin. Twitter hesabı şahsi hayatı, ona kimse karışamaz. Beğenmiyorsan da adam istifa etmiyor ya da başkanının böyle bir talebi yoksa buna saygı duyacaksın. O yönetim seni yerlere de batırsa seçimle geldi, kendisi ve başkanı istemediği sürece sen onu oturduğu yerden kaldıramazsın. Zaten önümüz seçim, insanlar biraz akıllı olsun. Berbat bir yönetici de olsa istifa etmediği sürece yangın yaptığınla kalırsın, bu hayatta kontrolü olmadığı şeylerle uğraşmaya devam edenlere hadsiz-ahmak denir. Değiştiremiyorsan uğraşma, kol kırılır yen içinde kalır diye bir söz vardır. Eleştirini yap, vakti gelince seçime git oyunu at, veya fikren destekleme, istersen istifaya davet et ama kaos yapma - bundan zararlı çıkan camian olur.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 23:09:47 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Herkesin bildiği sır değildir. Kendi takımı, yöneticileri, taraftarı biliyor biz mi bilmeyeceğiz, açıklama yapmasan ne fark eder her şey göz önündeyken ve her tarafın haberi varken sürpriz diye adamı mı getireceksin. Twitter hesabı şahsi hayatı, ona kimse karışamaz. Beğenmiyorsan da adam istifa etmiyor ya da başkanının böyle bir talebi yoksa buna saygı duyacaksın. O yönetim seni yerlere de batırsa seçimle geldi, kendisi ve başkanı istemediği sürece sen onu oturduğu yerden kaldıramazsın. Zaten önümüz seçim, insanlar biraz akıllı olsun. Berbat bir yönetici de olsa istifa etmediği sürece yangın yaptığınla kalırsın, bu hayatta kontrolü olmadığı şeylerle uğraşmaya devam edenlere hadsiz-ahmak denir. Değiştiremiyorsan uğraşma, kol kırılır yen içinde kalır diye bir söz vardır. Eleştirini yap, vakti gelince seçime git oyunu at, veya fikren destekleme, istersen istifaya davet et ama kaos yapma - bundan zararlı çıkan camian olur.
En can alıcı nokta. Eleştiri yap ama kaos çıkarma. Burada bazı kişilerin amacı eleştirmek değil. Kaos çıkartmak. Yoksa herkes aynı fikirde olacak diye bir durum yok. Farklı fikirlerin beyanı ile daha ileri gidebiliriz. Neyse ileride göreceğiz

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Futbolcu tarzlarının indekslerle belli oldugu programlar var, bunlardan bizim futbolcularin Bruno'nun taktiginde aşırı sapmadigini vb göstermiş olabilir. Bir yere kadar geçerliliği var lakin sahada robotlar oynamıyor, başka sayısız faktör var.
İstediği kadar indeks belirlesin bundan  da Türkiye gibi bilimsel yöntemlere uzak ülkelerde gerekli dataseti eksikliği ve uzman personel eksikliği yüzünden gerekli verimi alamazsın. Sezon başı kamp dataları ne kadar süre saklanıyor kulüpte acaba diye bi sorarım şahsen. Yani oturup Brunonun takımlarının maç maç profil profil kaydedeceksin, sonra Beşiktaşlı oyuncuları  kaydedeceksin, hangisi hangi özellikte sırıtır ortaya çıkaracaksın. Tabi bu arada yapay zekaya da bu işi öğrenmesi için farklı oyuncu ve farklı yapılarda milyonlarca data gösterip eğitmen de gerekiyor. Bu kadar detaylı çalışma yapacak yönetici bizim kulüpte bulunma ihtimali yok. Fm şekli Bruno şunu oynatır bizde şu var şekli basit bi çalışma için de YZ maliyetine girmeye değmez zaten. Ki senin söylediğin gibi YZ anca karar alınmasında destek olur, o da zannetmiyorum bizim ülkede tutsun, milyon tane saha içi ve saha dışı farklı etmen olan bir lig burası.

Çevrimdışı Erman1903

En can alıcı nokta. Eleştiri yap ama kaos çıkarma. Burada bazı kişilerin amacı eleştirmek değil. Kaos çıkartmak. Yoksa herkes aynı fikirde olacak diye bir durum yok. Farklı fikirlerin beyanı ile daha ileri gidebiliriz. Neyse ileride göreceğiz

Burnunda sümükle sürekli ağlayan, kocakarılar gibi her halta tepinip dövünmek dışında bir bokuma yaramayan güçsüz tipler; bizi yiyorlar ühü ühü edebiyatı üzerinden koca bir kitle yarattı hacı abi. Bunları işleye işleye kendileri gibi aşağılık kompleksli hale getirdiler, her gün bir isyan-her gün bir yangın camianın huzuru iyice kaçtı. Ben bu evde kalmaya devam edersem cinnet getirip aile içi şiddet yada cinayet benzeri bir işe bulaşmaktan korkar hale geldim o yüzden artık çekiyorum kendimi.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 23:29:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

İstediği kadar indeks belirlesin bundan  da Türkiye gibi bilimsel yöntemlere uzak ülkelerde gerekli dataseti eksikliği ve uzman personel eksikliği yüzünden gerekli verimi alamazsın. Sezon başı kamp dataları ne kadar süre saklanıyor kulüpte acaba diye bi sorarım şahsen. Yani oturup Brunonun takımlarının maç maç profil profil kaydedeceksin, sonra Beşiktaşlı oyuncuları  kaydedeceksin, hangisi hangi özellikte sırıtır ortaya çıkaracaksın. Tabi bu arada yapay zekaya da bu işi öğrenmesi için farklı oyuncu ve farklı yapılarda milyonlarca data gösterip eğitmen de gerekiyor. Bu kadar detaylı çalışma yapacak yönetici bizim kulüpte bulunma ihtimali yok. Fm şekli Bruno şunu oynatır bizde şu var şekli basit bi çalışma için de YZ maliyetine girmeye değmez zaten. Ki senin söylediğin gibi YZ anca karar alınmasında destek olur, o da zannetmiyorum bizim ülkede tutsun, milyon tane saha içi ve saha dışı farklı etmen olan bir lig burası.

Bunları yapacak bir yönetici yok kardeşim lakin zaten hazırda yapan firmalar var. Her oyuncunun kaydı zaten tutuluyor, bunları sezon ortalaması olarak alıyorsun, bir de oyuncu bölgeleri için çeşitli firmaların kendilerine göre belirledikleri çok da roket bilimi olmayan indeksler var. Bu konuyu paylaşan kişi yapay zeka vb diye biraz işi abartmış olabilir, Bruno'nun sisteminin iyi kötü çalışacağını basitçe anlatabilir istersen çok da detaylandırabilirsin. Ama zaten anlatsan da dinlemeyenler mutlaka olacaktır :), kalkıp gitmişler zaten doğaldır yani bizim ülkede.

Çevrimdışı Erman1903

Belki de önce bizim motive yöneticilerle bir görüşmesi olmuştur, bizimkiler ona ilgisini çekecek bir planlama olanağı sunup ikna etmiştir, sonrasında Türkiye deneyimlemiş yurttaşlarına danışmış ve onların deneyimlerinden yola çıkarak kararını değiştirmiştir. Bizim için hayırlısı olmuşmudur bilemiyorum ama kendi kariyeri için doğru kararı vermiş.

Yani internette futbol konuşulan ortamlar ortalamasının üstünde, seviyesi yüksek şu sitede bile herhangi bir dayanak olmadan adamın ''menajer ittirmesi'' olduğu savunulup öyle düşünmeyenlere saf muhamelesi yapılıyor, bir anda ortaya çıkan hesaplar site genelinde popülerliği sınırlı fikirleri yaymaya çalışıyor.

Taraftar bu sezon yaptığımız ağır favori kadro, kendi içimizden Sergen'in yaptığı Patates modelinden dersini çıkaramadı. Daha girilecek çook borçlar, zengin edilecek yancılar var. O yüzden ne halimiz varsa görelim bir lokmaya muhtaç kalalım mide kaburgalara yapışınca uyanırız.

Camiasını patlatan Sergen'e puan farkı arşa çıktığında Yeni Fergüson yakıştırmaları yapıp Ajax modelini eleştirenler gün gelecek karnına taş bağlayıp Şerif modeli gibi şeylere talim edecek - o günler geldiğinde bizi hatırlarlar.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 23:49:38 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Diego Martinez diye bir lavuk var beyler şu an boşta. Ne dersiniz biraz sövüp saysak mı?

Arkadaş 41 yaşında. Monchi ve Emery tedrisatından geçmiş. Granada'yı ikinci ligden alıp La Liga 7.yapmış. Kral kupası yarı finalde Barcelona'ya 5-3 mağlup. 3 Eleme turu geçip UEFA'ya katılmış. PSV - Napoli gibi takımları geçip çeyrek final görmüş. Orada da Manchester'a elenmiş looser.

En fenası da ne biliyor musunuz? Bakın burası çok önemli: Spor Bilimi mezunu.

https://www.transfermarkt.com.tr/diego-martinez/profil/trainer/25435

(...)
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 03:55:14 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

kendisi istemediği halde de kaldırılır yerinden, kimler gitmiş burada ona mı dokunamayacaklar :D 2 gündür oklar üstünde, bugün ki takım yemeğinde de yokmuş zaten

yapılan şey de kaos falan değildir; kaosu çıkaran 3 ay takımın anası ağlatılırken susan, müdahale edilince ortalığı karıştıran, yetmezmiş gibi romantizmlerini ve kendi adaylarını etrafa pompalayan, o da yetmezmiş gibi gelecek adamı gelmeden linçleyip gelmesine mani olan tayfadır

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Diego Martinez diye bir lavuk var beyler şu an boşta. Ne dersiniz biraz sövüp saysak mı?

Arkadaş 41 yaşında. Monchi ve Emery tedrisatından geçmiş. Granada'yı ikinci ligden alıp La Liga 7.yapmış. Kral kupası yarı finalde Barcelona'ya 5-3 mağlup. 3 Eleme turu geçip UEFA'ya katılmış. PSV - Napoli gibi takımları geçip çeyrek final görmüş. Orada da Manchester'a elenmiş looser.

En fenası da ne biliyor musunuz? Bakın burası çok önemli: Spor Bilimi mezunu.

https://www.transfermarkt.com.tr/diego-martinez/profil/trainer/25435

(...)

görüşmüşüz
bipbipbupbup

Etiketler: