Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı almanci

Ilginç şeyler okuyorum. Sergen'i kariyeri yok diye eleştirenler Pinheiro'nun yarım sezonluk 1.Lig kariyerini met ediyor. Şenol Güneş'in gayet başarılı olduğu kendi kulübündeki 4 sezonu bir kalemde silerek ölçü olmayan Milli Takımdaki bir kaç maçlık başarısızlığı öne sürüyor.

Şenol Güneş'i istemeyen alternatif olarak başarı getirebilecek isim sunmalı. Söyleyeceği isimlerin çok pahalı olanların bile arkalarında soru işaretleri olmasından dolayı Şenol Güneş'in gelmemesi için kendisini kötülememeli. Sevmeyebilirsiniz ama Duygularınızı Beşiktaş'ın önüne koyarsanız zarar verirsiniz. 

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 18:40:03 almanci ]

Çevrimdışı KAP

Şenol Güneş geleceğine Guti+İlhan Mansız gelsin. Şenol Güneş'e hala sempati besleyenlere inanamıyorum, bu adamın gidişi bile çileliydi bizim için, umarım geri dönmez.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ardiles

- Taraftar Beşiktaşı yönetmesin.
- Kanarya severler derneğinden hukuki olarak hiç bir farkı olmayan, mali sorumluluğu bulunmayan ve profesyonel olmayan dernekler de Beşiktaşı yönetmesin.

Endüstriyel futbol için Seba saf dışı bırakıldı. İngiliz kulüpleri dernek hissesini %15 seviyesine çekerek kurumsal kimlik kazanırken bizim kulüpler %51 ile çoğunluğu kendilerine bıraktılar. Yarı kurumsal yarı dernek hibrit model ortaya çıktı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sözlerime başlamadan önce cidden bu forumu seviyorum. Gerçekten yorumlarına çok değer verdiğim, aklı başında çok insan var. Güzel ve doyurucu yorumlar okuyorum hep.

Şenol Güneş'i hiç istemesem bile isteyenler kendince mantıklı yorumlar sunuyor ki herkes farklı görüş sunabilir hatta farklı görüş düzgün bir şekilde anlatıldığında daha çok hoşuma gider.

Twitter çöplüğünde Bruno'ya denmeyen şey kalmamış. Hele bazı kendini *kanaat önderi sanan tipler var onlar daha kötü.

Beşiktaş CEOsuna denmeyen şey kalmamış. Yok passoligçi yok rize yöneticisi falan. Keşke tamamen profesyonelleşsek. Hep bu hayalim, brunonun gencecik profesyonel kadrosunu görünce daha da iştahım açıldı. Benim güvenim tam kendisine. Hele ki ümit vaad eden bir oyunla türkiye kupası + süper kupa yaparsa seneye süper bir sezon bizi bekler.

Çevrimdışı ardiles

Herkes konuşurken Önder hoca işini yapıyor. Sağdan soldan hoca tavsiyesi alan yönetici işini bıraksın, akıl aldıkları sağ sol gelsin yönetici olsun.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 20:59:35 ardiles ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Önder hoca işi götüremez de Pinheiro gelirse Twitter'daki toksik tayfadan komple kurtulmuş oluruz. Bunların haricinde olup Şenol hoca isteyenleri tenzih ediyorum. Ben olsam kulübün geleceği adına bu kararı alırım, böyle herkesin gelmeden küçümseyeceği inek bir profil kolay kolay denk gelmez. Zaten planlamayı doğru yaparsan öttürürsün bu ligde milleti hoca moca fark etmez. Şu olay benim için bir şampiyonluktan çok daha değerli.

Çevrimdışı Erman1903

Ersin abi sende şu şartlarda hala etik olmuş olmamış muhabbeti yapma yav. Yakışmıyor sana.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'Bu Pinheiro'

Çevrimdışı Alper1903

Bunu yıllardır yazıyorum; aslında çok da basit bir gözlem, milyonları ilgilendiren bir kurumda devrimsel kararlar almak isteniyorsa içinde bulunulan toplumun, idarenin, zihniyetinin buna uygun olması gerekiyor. Her dakika kavga dövüş olan bir toplumda, toplumun dinamiklerine tamamen zıt bir icraat yapılmaya kalkıldığında sonuç rezil rüsva olur. Denemesi bedava diyeceğim ama değil faturası çok ağır. Ha bahsettiğim en naif tabir tabi, insanların aklıyla dalga geçmek de olabilir bilemiyorum, günah almak istemiyorum. Yabancı hoca, hatta yabancı futbolcu getirilmek istendiğinde bu ülkenin dinamiklerine uygun mu diye tartmak gerek şahsi görüşümce. Karşıda "ağla, kudur, koyduk mu" tayfasıyla, kulüp istemediğini belirttiği halde üst üste aynı hakemi atayan bir ekip var. Yani bu ortamda altyapıymış, gençleşmeymiş falan ancak güldürür. Görebildiğim kadarıyla "sistemleşen" kulüpler bu işe ciddi anlamda kafa yoruyor ve ciddi anlamda para bağlıyorlar. Tesisinden eğitimine beslenmesine kadar her anlamda özel ilgi ve çaba gerekiyor gördüğüm kadarıyla. Yani sadece Portekiz 2.lig hocasının, bilmediği bir ülkenin "büyük" bir kulübün kaderini baştan aşağı değiştireceğini sanmak çok komik. Tekrar ediyorum kimsenin günahını almak istemiyorum ama bu haberi ilk gördüğümde aklıma iki şey geldi. Birincisi, aslında biz başka birini bekliyoruz ama o kişinin bir sonraki maçımızla alakalı bir takım problemler yaşadığı, bu yüzden de oltalama haber yapıldığı (ki bunu Beşiktaş çok sever) ya da başka bir amacın olduğu izlenimini oluşturdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Pinheiro gomenlere sahada cevap verse de bu kendini bilmezlerden kurtulsak. Umarım gelir de şu burnu havada kanaat önderlerine dünyayı dar eder. O zaman bunların kaçışı olmayacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Önder hoca işi götüremez de Pinheiro gelirse Twitter'daki toksik tayfadan komple kurtulmuş oluruz. Bunların haricinde olup Şenol hoca isteyenleri tenzih ediyorum. Ben olsam kulübün geleceği adına bu kararı alırım, böyle herkesin gelmeden küçümseyeceği inek bir profil kolay kolay denk gelmez. Zaten planlamayı doğru yaparsan öttürürsün bu ligde milleti hoca moca fark etmez. Şu olay benim için bir şampiyonluktan çok daha değerli.

iyi niyetli adam ama buralarda çiğ çiğ yerler diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı almanci

At sahibine göre kişner. Dediğin gibi olsaydı bu Takım bu kadar kötü olurmuydu ideal kadro olmasada bu Iigde zirveye yakın olmamız gerekiyordu. 15 Senedir yabancı hocayla Şampiyon olan yok bunun Pineirho ile değişmesi çok zor. Evet başarı herşey değildir ama o derece geri plana atacak kadar da önemsiz değildir büyük bir Kulüp için. Göz göre göre işini zorlaştırmanın gereği yok. Pineirho kendini ispatlarsa bir sonraki TD'miz de olabilir ama bu kadar acele edilirse olacağı varsa da adam burada harcanır. Twitterdaki olayların alakasını bilmiyorum ama bunun verilecek karara yansıması profesyonelliğe sığmaz.

Çevrimiçi levitate

pereira'da flamengo ile anlaşmış, iki hocasız takım vs atacak harika
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

Ufak da bir ekleme yapmak istiyorum. Bunu da defalarca kez belirttim, olsun yine belirteyim. Dünyanın her liginde, yarıştığı ligde "büyük" ünvanını almış takımların öncelikli hedefleri domestik başarı ve avrupa başarısıdır. Bu hedeflerden uzaklaştıklarında gelir ve statü kaybederler (bkz. feda dönemi) Mantıklı insanlara selam eder, hayalperestlere hayal dünyalarında mutluluklar dilerim.

Çevrimdışı Erman1903

Bunu yıllardır yazıyorum; aslında çok da basit bir gözlem, milyonları ilgilendiren bir kurumda devrimsel kararlar almak isteniyorsa içinde bulunulan toplumun, idarenin, zihniyetinin buna uygun olması gerekiyor. Her dakika kavga dövüş olan bir toplumda, toplumun dinamiklerine tamamen zıt bir icraat yapılmaya kalkıldığında sonuç rezil rüsva olur. Denemesi bedava diyeceğim ama değil faturası çok ağır. Ha bahsettiğim en naif tabir tabi, insanların aklıyla dalga geçmek de olabilir bilemiyorum, günah almak istemiyorum. Yabancı hoca, hatta yabancı futbolcu getirilmek istendiğinde bu ülkenin dinamiklerine uygun mu diye tartmak gerek şahsi görüşümce. Karşıda "ağla, kudur, koyduk mu" tayfasıyla, kulüp istemediğini belirttiği halde üst üste aynı hakemi atayan bir ekip var. Yani bu ortamda altyapıymış, gençleşmeymiş falan ancak güldürür. Görebildiğim kadarıyla "sistemleşen" kulüpler bu işe ciddi anlamda kafa yoruyor ve ciddi anlamda para bağlıyorlar. Tesisinden eğitimine beslenmesine kadar her anlamda özel ilgi ve çaba gerekiyor gördüğüm kadarıyla. Yani sadece Portekiz 2.lig hocasının, bilmediği bir ülkenin "büyük" bir kulübün kaderini baştan aşağı değiştireceğini sanmak çok komik. Tekrar ediyorum kimsenin günahını almak istemiyorum ama bu haberi ilk gördüğümde aklıma iki şey geldi. Birincisi, aslında biz başka birini bekliyoruz ama o kişinin bir sonraki maçımızla alakalı bir takım problemler yaşadığı, bu yüzden de oltalama haber yapıldığı (ki bunu Beşiktaş çok sever) ya da başka bir amacın olduğu izlenimini oluşturdu.

Olaya basit bakarak başlamak lazım. Bana göre bu kulübün Sergen'den sonra alması gereken ilaç, modern futbolu bilen - yaşı fazla yüksek olmayan ve bilimsel çalışmaya inanan yabancı bir hoca ile anlaşması. Zaten hoca gittiğinde birçok muhabir paylaştı ve hiç tepki olmadı, Farke ismi çıkınca çoğu kişi pozitif görüş bildirdi. Ne olduysa bu isim çıkınca herkes demediğini bırakmadı. Sen de özellikle 1. ligde iyi bir mücadele veren adama ikinci lig hocası demişsin. Orası buradan çok daha iyi bir futbol ülkesi, Sergen'i şu takımla delik deşik ederlerdi herhalde, geçen sezon bizi eleyen köy takımı dedik diye darıldığı Rio Ave 2. Ligde şu an. Normalde çoğu kişi istemedi diye gelmesin demiştim ama fikri olan olmayan herkes adama belden aşağı vuruyor. Bir topluluğu ne kadar büyütürsen o kadar ahmakça kararlar alırmış, şu anki tavırlarından da bunu görüyoruz o yüzden artık Önder hoca götüremezse Pinheiro gelsin diyoruz. Kimsenin bir devrim yapma gibi iddiayla geldiğini duymadım, bunu diyecek birileri de çıkmaz merak etme. Burada her zaman hedefe oynanır, gelecek olanın önce kısa dönemde başarılı olması gerekiyor-yapamayan gider. Altı üstü hoca, bu ligde kimler şampiyon oluyor abartmaya gerek yok.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bi ara kripto borsasına giriyorduk, o iş noldu? Vizyoner yöneticiler hoca bakmaktan unuttu galiba, sıradan anadolu takımları bile gelir elde ediyor, bizde tık yok.

Çevrimdışı Akil Emre

Hocaya çok kanım ısınmadı ama bu sene özelinde denemekte sakınca olmaz düşüncesindeyim , zaten ışık alamaz isek dorudan Şenol hoca gelir.
Tek temennim hocaya takımın büyüklüğü ve hedefi doğru anlatılmalı, biz yarışmacı değil şampiyon takım bekliyoruz. Genç oyuncu , mücadeleci yapı ayağına sezon kaybetmek istemem, malesef içimizdeki romantikler bu tarz haraketlere bayılıyor. Hedef eze eze rakipleri sahayı dar etmek olmalı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hocaya çok kanım ısınmadı ama bu sene özelinde denemekte sakınca olmaz düşüncesindeyim , zaten ışık alamaz isek dorudan Şenol hoca gelir.
Tek temennim hocaya takımın büyüklüğü ve hedefi doğru anlatılmalı, biz yarışmacı değil şampiyon takım bekliyoruz. Genç oyuncu , mücadeleci yapı ayağına sezon kaybetmek istemem, malesef içimizdeki romantikler bu tarz haraketlere bayılıyor. Hedef eze eze rakipleri sahayı dar etmek olmalı.

Bence bu sene tam onluk. Şampiyonluk bekleyen yoktur herhalde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam bizimkinden çok daha iyi bir futbol ülkesinde alt ligden şampiyon olarak çıkmış kendisinden 5-6 kat yüksek bütçeye sahip Braga ile aynı puanda, insanlar ne yapmış diye soruyor. Daha ne yapsın o kadroyla şampiyon mu olacak, bu nasıl bir kendini kaf dağında görmedir anlayamadık. Buraya gelince SüperLig'in Estoril'i falan olacağımızı mı düşünüyorlar bilmiyorum. Hem taktiği düzgün- hem ismi iyi hem formu yüksek hem de şekil şemal olan adamı hangi parayla getireceğiz sanıyor insanlar - Farke bile kabül etmedi işte - o da mükemmel bir teknik adam değil. Her hocanın eksikleri vardır, Pinheiro'nun da mutlaka olacak. Adam Benfica altyapıdan, işin mutfağından gelme birisi, ekibi de pırıl pırıl gençler. Dolabında Takım eşofmanı - Dockers pantolon polo yaka tişört dışında bir şey bulunmayan adamlar bunlar. Adamcılık yapamayacaklar, kanki menajerlerle voleybolcularla yollarını bulamayacaklar ya bütün sıkıntı bu. Eğer adam bir dikiş tutturursa bu tayfa yiyecek lokma, konuşacak malzeme bulamayacak, bu yüzden tutuştular. Daha önce istemiyorlardı şimdi hepsi birer Şenol Güneş vekili oluverdi.
Hangi formu yüksek ya, son 9 lig maçında 2 galibiyet alabilmiş adam. O 2 galibiyetin biri de lig sonuncusuna karşı.

Pinheiro nedir abi, hadi Terzic falan olsa neyse.

Çevrimdışı Erman1903

At sahibine göre kişner. Dediğin gibi olsaydı bu Takım bu kadar kötü olurmuydu ideal kadro olmasada bu Iigde zirveye yakın olmamız gerekiyordu. 15 Senedir yabancı hocayla Şampiyon olan yok bunun Pineirho ile değişmesi çok zor. Evet başarı herşey değildir ama o derece geri plana atacak kadar da önemsiz değildir büyük bir Kulüp için. Göz göre göre işini zorlaştırmanın gereği yok. Pineirho kendini ispatlarsa bir sonraki TD'miz de olabilir ama bu kadar acele edilirse olacağı varsa da adam burada harcanır. Twitterdaki olayların alakasını bilmiyorum ama bunun verilecek karara yansıması profesyonelliğe sığmaz.

At sahibine göre kişner ama elindeki yarışma değil gösteri atı. Biraz daha iyi olurdun ama şampiyonluk garantisi yok, Hocanın kötü olmasının ana sebebi zaten mühendisliğin kötü olması, bina üstüne yıkıldı. Bu hayatta geçmişe dönüş yok, ne olurdu onu Allah bilir. Şartlar ve insanlar aynı kalmıyor hoca geçen sezonun yarısı kadar iş yapmadı, geçen sezon da belki de en kral hoca Sergen kadar iş yapmayacaktı.

Başarı her şeydir, yapamayan gider bu herkes için geçerli Pinheiro ya da herhangi birinin başarısız olma riskini hesap ederken Şenol hocanın olamamasını da hesaba katıyorsunuzdur umarım. Gelecek kişi kim olursa olsun bence de aceleye gerek yok, Önder hoca ile devam ediyoruz bence derbide takımın başına tek olarak çıkmalı. Sergen buraya gelmeden önce bana göre Pinheiro kadar çizgi tutturabilmiş biri değildi. Yabancı olmasına gelirsek evet doğru ama 15 sene önce de 6 defa üstüste yabancı hocalar olmuş, belki de başlayacak bir seriyi kaçıracağız. Ben bu tip şeylere göre hareket etmem, kulübün menfaatleri şu anda doğru planlama yapılmasını gerektiriyor - pahalı adam alacaksan da doğrusunu alacaksın bitti o yıldızları sahaya atayım şampiyon olayım devirleri. Öyle bir yerli hoca var mı bilmiyoruz, biz de bunu yapacak bir departman da yok. Farke ismi çıktığında bu kadar tepki yoktu boşa konuşuyoruz. Yerli hocayla iyi planlama yapacak biri var mı bilmiyorum, versinler yapayım üstüste güvendiğim biri yok.

Etiketler: