Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539993 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Ligdeki şu konumumuzdan şampiyonluğa yürüyeceğimizi düşünen var mı? Var olduğunu düşünüyorsanız günü kurtarmak için Şenol Güneş isteyen tayfaya katılabilirsiniz.

Şenol Güneş'yi her kesimden isteyen var ben twitter'daki malum tayfayı ayırıyorum onların derdi teknik direktör falan değil. Çok büyük bir kısmı da bizim insanın hoşuna gideceği dilden konuşup kışkırtıyorlar. Pinheiro hakkında taraftarın söylediklerinden tiksindim, işi dışında bir şeyle ilgilenmediği her halinden belli bir adama hakaretler etmişler.

Bu kadarını da beklemiyordum, bir insana bu derece haksızlık ediliyorsa yanında olmak lazım. Açıkçası oyun mantığı benim kafama en çok yatan aday bu oldu. Önder hoca işi götüremezse gelsin başlasın. Yemişim bu ayıları, biraz insanlık öğrensinler.

Çevrimdışı mrred

Bizim taraftar hiç istemediğine göre kesinlikle portekizli gelmeli.
Spacedeki boş insanlar ve taraftarın çoğunluğu istemiyorsa müthiş bir adam olup çıkıyor karşımıza.
O yüzden gelsin.
Adam gayet iyi bir hoca geleceğin amorini olarak gösteriliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Pinheriyonun sözleşmesi gayet makul duruyor. Sergen efendi 2.5 milyon euro aldığı yerde bu herif 600 bine iyi bence.

Şenol Güneş tutup 2 milyon falan isterse kesinlikle sözleşme imzalanmamalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Yönetim güçsüz olunca maalesef hiçbir şey yapılmıyor iyice fenere döndük taraftar Sergen'i istedi gittiler getirdiler şampiyon olundu hoca tatilden dönmedi görüşme olmadı yollar ayrılacakken taraftar yönetime baskı yaptı koskoca kulüp başkanı hocanın ayağına gitti fahiş fiyattan sözleşme imzaladı sonra her istediği adamı aldı sezon başladı Cl'de 0 çektik ligde 15 puan geri düştük yine taraftar baskısından korktukları için hocayı gönderemediler ve istifa etmesini beklediler ligi kaybettik. Şimdi de taraftar baskısı yüzünden anlaştıkları hocayı açıklayamıyorlar ve büyük ihtimal yine taraftar istiyor diye  Şenol'u getirecekler takımın başına aslında ilk önce yönetimin istifa etmesi lazım.

cocu sonrası ersun yanal'ı göreve getiren fb yönetimi davranışı olur. yönetim güvenilir görünmüyor, katılıyorum. çabalayanlar var ama geleneksel görüş baskın olmaya daha yakın.

Çevrimdışı worns

Baba sen niye taktın yahu bu gariban Portekizliye, şu saatten sonra zor gelir biraz. Bence Şenol Güneş için kendini hazırla derim, twitter tayfa sezon sonu Yönetim gitsin﹗ diye bağırır Umut Güner'i göreve davet eder, kaç tane oyuncunun kontratı bitiyor bırakırlar mı o pastayı bu 3 kuruşluk adamlarla oynayan Portekizliye. Herifler ekmek bulamayacağız diye istemedikleri Şenola fit oldular 2 dakikada. Sonra gelsin 2-3M kontratlar modası geçmiş yıldızlar ortam çiçek olacak.

şenol zaten ben transfere karışmam diyecek, ne demek istediği de tam anlaşılamayan tarifler verecek, stoper olsun hızlı da olsun, ayağı da olsun, savunmada da iyi olsun, solak olabilir, sağ ayaklı da olabilir gibi bir şeyler söylerken yönetim kafasına göre birilerini getirip duracak. önümüzdeki yazı bu ekibin liderliğinde geçirmenin olumsuz sonuçları bir tarafa bence şenol hocanın saha içindeki yerleşim bozukluğunu çözebilecek bir reçetesi de yok.

Çevrimdışı worns

Şenol Güneş'yi her kesimden isteyen var ben twitter'daki malum tayfayı ayırıyorum onların derdi teknik direktör falan değil. Çok büyük bir kısmı da bizim insanın hoşuna gideceği dilden konuşup kışkırtıyorlar. Pinheiro hakkında taraftarın söylediklerinden tiksindim, işi dışında bir şeyle ilgilenmediği her halinden belli bir adama hakaretler etmişler.

Bu kadarını da beklemiyordum, bir insana bu derece haksızlık ediliyorsa yanında olmak lazım. Açıkçası oyun mantığı benim kafama en çok yatan aday bu oldu. Önder hoca işi götüremezse gelsin başlasın. Yemişim bu ayıları, biraz insanlık öğrensinler.

valla şenol güneş ve rıza çalımbay isimlerinin bu kadar dillendirildiği yerde (ikisini de severim aslında karakter olarak) ben de bruno'ya okey derim.

adamın neyine bu kadar takılmış hiç anlamadım. 1.5 sene birinci adamlık deneyimi var. tamamen başarılı. bu senesi ekstrem başarılı. portekiz ligi artık öyle az buz lig değil. kapıştığı puan aldığı takımlar içinde avrupa seviyesi takımlar var. elindeki kadro çoğu anadolu takımından değersiz ve ucuz bir kadro. baktım adam 20 milyon euro değer biçilen kadrosuyla sportinng'le benfica'yla kafa kafaya oynamış nerdeyse, ezilmemiş, birinden puan almış, birine penaltı golüyle yenilmiş. sporting'e karşı sergen'in yaptıklarını da gördük hem de estoril'den kaç kat pahalı kadroyla şimdi adamı kötü kötü konuşturacaklar. ayrıca birinci adam olmadan önce de gayet deneyim-derinlik kazanabileceği işlerde yer almış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adam gayet iyi bir hoca geleceğin amorini olarak gösteriliyor.

Sporting Amorim'i EPL' ye gönderir bu hocayı alır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu tayfa kendini yönetici zannediyor. Valla yönetici olsam bunlar ne diyorsa tersini yaparım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Sporting Amorim'i EPL' ye gönderir bu hocayı alır.
Bana da öyle geliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yönetim güçsüz olunca maalesef hiçbir şey yapılmıyor iyice fenere döndük taraftar Sergen'i istedi gittiler getirdiler şampiyon olundu hoca tatilden dönmedi görüşme olmadı yollar ayrılacakken taraftar yönetime baskı yaptı koskoca kulüp başkanı hocanın ayağına gitti fahiş fiyattan sözleşme imzaladı sonra her istediği adamı aldı sezon başladı Cl'de 0 çektik ligde 15 puan geri düştük yine taraftar baskısından korktukları için hocayı gönderemediler ve istifa etmesini beklediler ligi kaybettik. Şimdi de taraftar baskısı yüzünden anlaştıkları hocayı açıklayamıyorlar ve büyük ihtimal yine taraftar istiyor diye  Şenol'u getirecekler takımın başına aslında ilk önce yönetimin istifa etmesi lazım.
Bu aptal çok takipçili fenolar ortamı karıştırıyor. Hiçbir kurumsal şirkette ceo çalışanın ayağına gidip benle çalış diye yalvarmaz. Ben böyle saçmalık görmedim. Ama aptallar koskoca beşiktaş başkanlık makamının ağırlığını ayaklar altına aldırttı. Bir tane video vardı şok olmuştum . Ergenin biri ANÇ yi telefonda arıyor neden sergenle imzamıyorsunuz diyor. Adam yazık "yine de kibar" nereden buldun falan diyor telefonumu ama üzerinde çok durmuyor onu bana değil hocaya sorun diyor. Yahu adama twitterdan telefondan her yerden baskı yaptı bu aptal come to beşiktaş tayfası.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1470707210456027140
Sözleşmesi bitiyor adem efendinin tabiki  yağlı sözleşmeyi bizden başka bir yerde bulamayacağı için kadroya girip 2 göz boyayacak ve sözleşmeyi kapacak. Otursun oturduğu yerde.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Son maçta sanırım herkes gözden kaçırdı. Biz neden Güven Yalçın'ı forvet arkası kullanmıyoruz. Adam orada gayet güzel oynuyor ? Orta sahayı josef can yaparız forvet arkasını güven yaparız. Batsmani en az 2 stoper tutarken güven demarke kalıyor. İşin savunma kısmında çok koşması gerekecek ama en azından gol atamama sorununu bir nebze çözeriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

şenol zaten ben transfere karışmam diyecek, ne demek istediği de tam anlaşılamayan tarifler verecek, stoper olsun hızlı da olsun, ayağı da olsun, savunmada da iyi olsun, solak olabilir, sağ ayaklı da olabilir gibi bir şeyler söylerken yönetim kafasına göre birilerini getirip duracak. önümüzdeki yazı bu ekibin liderliğinde geçirmenin olumsuz sonuçları bir tarafa bence şenol hocanın saha içindeki yerleşim bozukluğunu çözebilecek bir reçetesi de yok.

Şenol hoca zamanında iyiydi yaşandı ve bitti, tarz olarak Sergen'den çok farklı bir profil değil aynı inatçılık, yapılan hataları kabul etmeme. İkisini de aç oldukları vakit getirdik furya yakalayıp başarılı oldular. Her hastalık zıttı ile tedavi edilir, hedefindeki tüm başarılara ulaşmış düşüş trendinde olan birisi, ifadesini aldılar milli takımda ne bekliyoruz kendisinden bilmiyorum. Aynen öyle, istediği tipi söyler gerisine karışmaz, tam birilerinin seveceği model.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 15:56:05 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

valla şenol güneş ve rıza çalımbay isimlerinin bu kadar dillendirildiği yerde (ikisini de severim aslında karakter olarak) ben de bruno'ya okey derim.

adamın neyine bu kadar takılmış hiç anlamadım. 1.5 sene birinci adamlık deneyimi var. tamamen başarılı. bu senesi ekstrem başarılı. portekiz ligi artık öyle az buz lig değil. kapıştığı puan aldığı takımlar içinde avrupa seviyesi takımlar var. elindeki kadro çoğu anadolu takımından değersiz ve ucuz bir kadro. baktım adam 20 milyon euro değer biçilen kadrosuyla sportinng'le benfica'yla kafa kafaya oynamış nerdeyse, ezilmemiş, birinden puan almış, birine penaltı golüyle yenilmiş. sporting'e karşı sergen'in yaptıklarını da gördük hem de estoril'den kaç kat pahalı kadroyla şimdi adamı kötü kötü konuşturacaklar. ayrıca birinci adam olmadan önce de gayet deneyim-derinlik kazanabileceği işlerde yer almış.

Adam bizimkinden çok daha iyi bir futbol ülkesinde alt ligden şampiyon olarak çıkmış kendisinden 5-6 kat yüksek bütçeye sahip Braga ile aynı puanda, insanlar ne yapmış diye soruyor. Daha ne yapsın o kadroyla şampiyon mu olacak, bu nasıl bir kendini kaf dağında görmedir anlayamadık. Buraya gelince SüperLig'in Estoril'i falan olacağımızı mı düşünüyorlar bilmiyorum. Hem taktiği düzgün- hem ismi iyi hem formu yüksek hem de şekil şemal olan adamı hangi parayla getireceğiz sanıyor insanlar - Farke bile kabül etmedi işte - o da mükemmel bir teknik adam değil. Her hocanın eksikleri vardır, Pinheiro'nun da mutlaka olacak. Adam Benfica altyapıdan, işin mutfağından gelme birisi, ekibi de pırıl pırıl gençler. Dolabında Takım eşofmanı - Dockers pantolon polo yaka tişört dışında bir şey bulunmayan adamlar bunlar. Adamcılık yapamayacaklar, kanki menajerlerle voleybolcularla yollarını bulamayacaklar ya bütün sıkıntı bu. Eğer adam bir dikiş tutturursa bu tayfa yiyecek lokma, konuşacak malzeme bulamayacak, bu yüzden tutuştular. Daha önce istemiyorlardı şimdi hepsi birer Şenol Güneş vekili oluverdi.

Çevrimdışı murat baltacı

Şenol hoca zamanında iyiydi yaşandı ve bitti, tarz olarak Sergen'den çok farklı bir profil değil aynı inatçılık, yapılan hataları kabul etmeme. İkisini de aç oldukları vakit getirdik furya yakalayıp başarılı oldular. Her hastalık zıttı ile tedavi edilir, hedefindeki tüm başarılara ulaşmış düşüş trendinde olan birisi, ifadesini aldılar milli takımda ne bekliyoruz kendisinden bilmiyorum. Aynen öyle, istediği tipi söyler gerisine karışmaz, tam birilerinin seveceği model.
Yazına katılmakla beraber Şenol hocanın oyun taktik saha içi durumları Sergen hocamızdan çok öndeydi iki farklı takımla iki şampiyonluk getirdi üçüncü sene Avrupa'da tarihi başarı yakaladı takıntıları ve medyanın algısı hata yaptırdı kendisine.

Sergen tam tersi elindeki kadroya takviye yaptırdı halimiz ortada devre arasına kadar Önder hoca ile devam edip başarılı olursa sezonu devam ettirmesi taraftarıyım devre arası x bir hocayla anlaşılsa bile önder hocanın yardımcı olarak kulübede bulunması gerekir. Bu kaotik ortamda birde avcı ile Trabzon şampiyonluk hesapları yaparken gelecek yabancı hocanın işi zor hatta olurda şampiyonluk hesaplarına dahil olursak perreia dan beter ederler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Son maçta sanırım herkes gözden kaçırdı. Biz neden Güven Yalçın'ı forvet arkası kullanmıyoruz. Adam orada gayet güzel oynuyor ? Orta sahayı josef can yaparız forvet arkasını güven yaparız. Batsmani en az 2 stoper tutarken güven demarke kalıyor. İşin savunma kısmında çok koşması gerekecek ama en azından gol atamama sorununu bir nebze çözeriz.
Güvenin şutlarida iyi can gibi bir gol atarsa özgüveni yerine gelir vurur uzaktan duran toptan ve uzaktan gol konusunda ligin sonlarindayiz fririk bile atamıyoruz takımlar bir çok maçı uzaktan attığı gollerle çözüyor rahat kazanıyor bizimkiler vurmaya çekiniyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Ciddi ciddi Şenol güneşi içine sindirebilenler var mı ya? Son milli maçında sırf Rıdvanı oynatmamak için asıl mevkisi stoper olan adamı sağ bekte, asıl mevkisi sağ bek olan adamı da sol bekte oynattı. Böyle inatçı bir insan. Zorda kalınca Sergen hoca gibi üzerine sorumluluk da almaz.

İnşallah yönetim Şenol güneşi almak gibi bir hata yapmaz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İnat konusunda keçilere rahmet okutturacak, takımın yarısının sözleşmesi biterken "ben transfere karışmam" diyen bir adamla 2022 yapılanmasına mı gideceğiz?
Geçiniz next.

Çevrimdışı Erman1903

Yazına katılmakla beraber Şenol hocanın oyun taktik saha içi durumları Sergen hocamızdan çok öndeydi iki farklı takımla iki şampiyonluk getirdi üçüncü sene Avrupa'da tarihi başarı yakaladı takıntıları ve medyanın algısı hata yaptırdı kendisine.

Sergen tam tersi elindeki kadroya takviye yaptırdı halimiz ortada devre arasına kadar Önder hoca ile devam edip başarılı olursa sezonu devam ettirmesi taraftarıyım devre arası x bir hocayla anlaşılsa bile önder hocanın yardımcı olarak kulübede bulunması gerekir. Bu kaotik ortamda birde avcı ile Trabzon şampiyonluk hesapları yaparken gelecek yabancı hocanın işi zor hatta olurda şampiyonluk hesaplarına dahil olursak perreia dan beter ederler.

Bir insan zamanında başarılı olmuşsa olmuştur, başkaları gibi yok o olmadı oyuncular şampiyon yaptı gibi şeyleri ben söylemem. Trabzon'dayken çok hırs yaptı o şekilde geldi. Bizdeki son döneminden sonra o eski Şenol Güneşi bir daha hiç göremedim, eskiden forvet çıkarır forvet sokardı fakat son dönemlerinde Necipleri falan oynatmaya başladı. Milli takıma ilk geldiğinde bir trend yakalıyor gibi oldu sonra yine Kenan vb gibi ısrarlarla kendi başını yedi. 70 yaşında bir insan, değiştiğini veya değişeceğini hiç sanmıyorum. Oyun tarzları veya transfer konusunda pek bir benzerlikleri yok, gerçi geçen sezonki Sergen de transferi - elindeki oyuncuların yeterli olup olmadığını fazla dert eden biri değildi. İkisi de ligin iyi oyununu oynayarak şampiyon oldu, ikisi de kendini geliştirmediği ve hatayı başka yerlerde aradıkları için başarısız oldular.

Ben de kötü gidişat olmadığı sürece Önder hocanın devam etmesi görüşündeyim, özkaynak düzeninden çıkan gözleri parlayan bir insan şansı hak eder. Lakin işler istediğimiz gibi gitmezse düzgün planlama yapacak birinin gelmesi gerektiğini düşünüyorum ve bildiğim böyle bir yerli yok. Sen kötü gidiş varken söylenmesi gerekenleri söyleyen, eleştiri yapan biriydin bu yüzden haklı endişelerin olabilir. Senin gibi olan taraftara hiçbir lafım yok, benim kabul edemediğim S.Y'ye gidene kadar toz kondurmayan, adamlarını korumak adına sezonu çöpe atan tiplerin hala daha çıkıp karşıt görüştekilere ayar vermeye çalışması - kendinde söz hakkı bulması.

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 17:22:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1470760561642196992

Adam son zamanlarda hep 3'lü oynamış. Bak bu bizde tam Pereira'nın düştüğü hallere düşebilecek bir profil. Bir de menajer tanıdığı çoktur muhtemelen.

Pinheiro'yu tercih ederim, fukaranın yanındayız.

Etiketler: