Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539967 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı GreenBook

Ne önder hocası yahu ? Hemen duygusala bağladılar bi maç kazandık diye
Market yönetir gibi kulüp yönetiliyor şenol güneşin getirilmesi lazımdı

Çevrimdışı Erman1903

Kloop sanki çok karizmatik biri...
Ben şu karizmatik olayını anlayamıyorum, bence Sergen'de karizmatik değil kahveye gider gibi maça çıkıyordu falan. Karizmatik istiyorlarsa farniolyii getirsinler.
Ben kendisini çok tanımıyorum bir şey diyemem ama yabancı teknik direktör olması konusuna katılıyorum.

Ben hal, davranış görüntü ve ses tonunun kararlı ve orantılı olması şeklinde değerlendiriyorum. Bunların bazıları kişiye/toplumdan topluma biraz değişir. Aslında boş bir şey değil, karar verirken içinde olduğun şartlara -zamana göre hesaba katman gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1470433368475152391?t=sQOY1SZRsl7FpLu_W3xjDA

hayırlısı
Haftaya ts bir puan kaybı daha yaparsa bizde fenere yenilirsek derbiden sonra hem hocayı hemde yönetimi fena yıpratırlar pek hayırlı olmadı bu iş gerçi koca yönetim toplantı yapıyor ortaya atılan isimlerden üstünde tartışılabilecek tek isim Pinheiro diğerlerinin ne olduğu zaten belli ve bu toplantı 5 saat sürüyor.

Çevrimiçi sefaköykartali

Eğrisi doğrusuna geldi yine. 4-5 yıllık plan yapalım diyoruz 10 günde bu planın başına getirecek adamı seçmeye çalışıyoruz. Bir oyuncu transferi bile yeri geliyor 1 ay sürüyor, ince eleyip sık dokusunlar, ha bu kadar büyük büyük konuştuktan sonra hala Şenol Güneş, Okan, Farioliden bi adım ileri gidemiyorlarsa hiçkimseyi getirmesinler. Mayısta seçim var, vizyonumuz yetmedi diyip bıraksınlar veya güçlü bir liste oluşturup adam gibi bir planlamayla devam etsinler.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1470434522332344325

Bence kaybedilecek olsa bile önümüzdeki gidişat adına adaletli ve hayırlı olan hocanın derbiye çıkması. Gelecek olan yenilirse ne düşünecek taraftar-oyuncu veya kararı veren yöneticiler? Galibiyet almış bir takımı hoca olarak gelip kendine inandırmak hiç kolay bir şey değil, alınacak kötü sonuçta riske edeceğin şeyler bu kadar büyükse ve öbür tarafta ne olursa olsun kazanan bir adam varken yapılacak doğru şimdilik devam etmektir.

Çevrimiçi Necmi

Şenolu getirmek için bir hafta oyalayıp fener maçını atlatma taktiği olabilirmi

Çevrimdışı almanci

Futbol bilgisi derken genelde çok dar bir pençereden bakılıyor. Futbol basit ama aynı zamanda karmaşık bir oyun. Başarı için oyunu çok yönlü oynayabilmek elzemdir. Pinheiro ise daha çok tek bir anlayışa bağlı izlenimi veriyor. Zaman zaman alışkanlıklarından vazgeçmesi bunu değiştirmiyor çünkü önemli olan bu yönlülüğün yüzeyden ziyade temele dayanması. Beşiktaş kendisi için çok büyük bir basamak. Belli bir seviyede istikrar yakalamayan kimseyi getirirsen kulübü ona deneme tahtası yaparsın. Ayrıca karizma deyip geçmek çok yanlış. Karizma'yı Havalı olmakla karıştırıyoruz o yüzden Işınım desek daha doğru olur. Verdiğin Enerji Hayatta herkesin etkilendiği ilk şey. Anında herşeye yansır ve iyi değilse Dünyanın en iyi taktisyeni bile sınıfta kalır.

Çevrimiçi COB

Bana da öyle gibi geldi.

Sorun şu. Önder hoca ile çıkıp Feneri de yenersek ne olucak?

Çevrimdışı Karabay

Bence tam olarak öyle değil abi. Şenol Güneş, gelirim ama derbiden sonra gelirim dedi. Malum kendisi fener deplasmanlarına bayılır.

Çevrimiçi Samet Ç

Büyük ihtimal Şenol'un fener fobisi var adam sarı lacivert görünce gerginleşiyor kendide söylemiş olabilir fener maçından sonra gelirim diye.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bana da öyle gibi geldi.

Sorun şu. Önder hoca ile çıkıp Feneri de yenersek ne olucak?
Bence devre arasına kadar devam edelim. Gençler süre alsın. Güven ve Serdar Saatçi mutlaka 11 de oynamalı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Futbol bilgisi derken genelde çok dar bir pençereden bakılıyor. Futbol basit ama aynı zamanda karmaşık bir oyun. Başarı için oyunu çok yönlü oynayabilmek elzemdir. Pinheiro ise daha çok tek bir anlayışa bağlı izlenimi veriyor. Zaman zaman alışkanlıklarından vazgeçmesi bunu değiştirmiyor çünkü önemli olan bu yönlülüğün yüzeyden ziyade temele dayanması. Beşiktaş kendisi için çok büyük bir basamak. Belli bir seviyede istikrar yakalamayan kimseyi getirirsen kulübü ona deneme tahtası yaparsın. Ayrıca karizma deyip geçmek çok yanlış. Karizma'yı Havalı olmakla karıştırıyoruz o yüzden Işınım desek daha doğru olur. Verdiğin Enerji Hayatta herkesin etkilendiği ilk şey. Anında herşeye yansır ve iyi değilse Dünyanın en iyi taktisyeni bile sınıfta kalır.

Futbolda çok detay var ama oyun olarak o kadar da karmaşık değil. Bazı formasyonlar geometrik olarak diğerlerinden daha dengeli ve içinde dönüşebilir-farklı taktiklerle şekil değiştirmeden etkili olabilir. Bu arkadaşın oynadığı 4-1-4-1 de öyle, zaten biz dahil çoğu takımın son zamanlarda uygulamaya çalıştığı bir formasyon. Bizden daha güvenli ve direkt bir oyun tercih ediyor bu yüzden fazla değiştirmesine gerek kalmaz. 4231le pek iş yapamamış, zaten o formasyonun bence son dönemlerde gegenpress harici pek anlamı kalmadı. Bu arkadaş press futbolu oynatmıyor, elinde öyle oynamaya uygun çok adamı da yok orası ayrı lakin oynatmayı bilmiyor da olabilir elimizde done yok. Söyleyebileceğim elindeki kadroyla o ligde bu formasyonu özellikle de Braga gibi bir takıma kullanmaması gerektiğini bilememiş. Press yapacak tarz oyuncularım olsa bile o kadar kalite farkıyla ben çıkmam mesela.

Karizma konusunda dediklerin doğru, genç ve isimsiz bir kadrosu var o çocuklar muhtemelen çok iyi bir öğretmen olarak bakıp sevmişlerdir hocalarını. Belki bizde de iyi olurdu orasını Allah bilir, karizma çok önemli olsa da herşey değil lakin galibiyetin üstüne oradan koparıp Pinheiro'yu getirmek en bastan hayırsız bir iş olur. Sergen'e bu kadar fırsat tanıyıp kazanan bir adama bunu yapmak camiamıza yakışmaz. 3 puandan daha önemli şeyler var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şenol Güneş ye zaman kazandırma taktiği kimse fazlasını beklemesin.
Pinheiro sıralamada bu şekile giderse bence Amorim sonrası Sporting'e gider.
Malum Amorim sezon sonu kalması mümkün değil.

Çevrimiçi sefaköykartali

John van den Bromla görüşülecek diyorlar.

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 21:30:02 Samet Ç ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

John van den Bromla görüşülecek diyorlar.

Birkaç gün önce kendisini paylaşmıştım. İşin mutfağından yetişme bir profil, oyuncu portföyü bir hayli geniş - genç oyuncularla çalışmayı sever. Ağırlıklı olarak 4-1-4-1 ve 4-3-3 tercih eder, oyunun iki yönünü de önemseyen balanslı bir futbol anlayışı var. Savunmanın önünde içeri gömülenden ziyade playmaker özellikleri taşıyan oyuncuları sever, futbolcularının hemen hepsini bir şekilde oyuna dahil etmeye çalışır. Birçok Hollandalı gibi özel hayatında rahat fakat çalışma konusunda daha disiplinli - Alman tarzına yakındır. İyi bir sezon geçirmedi fakat boşta olan hocalar arasında kalitelilerden - hala hedefleri olabilecek yaşta. Bir görüşme yapmaya değer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizim taraftar hiç istemediğine göre kesinlikle portekizli gelmeli.
Spacedeki boş insanlar ve taraftarın çoğunluğu istemiyorsa müthiş bir adam olup çıkıyor karşımıza.
O yüzden gelsin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/wikispors/status/1470495424754634761

Bu da transfer sezonu boyunca küçükten açılıp sonra anlaşılınca 6 milyon euro fesih bedeli de 1.5 milyondu aslıdna falan gibi durumu olmassa da harika bir sözleşme.

Etiketler: