acele edilmemesi iyi olmuş diyeceğim ben de hızlı karar vermeye gerek yok tarafındayım işin. yalnız canımı şu sıkıyor, biz daha fazla hocayı listeye eklemek ya da eldeki opsiyonlarla uzun uzun görüşüp birinde emin olmak için değil de insanlar aralarında anlaşamadılar diye biraz kararı öteledik gibi bir görüntü var. önce isim neden konuşuluyor? önce ihtiyaç konuşulsun, bir hoca profilinde uzlaşılsın, sonra bunun karşılığı bir biçimde bulunur.
bruno'yu tanımıyorum ancak arkadaşlar araştırmışlar, yazmışlar, bana akla yatkın geldi. o olmaz başkası da bulunur. yeter ki mesele profil olsun. taktiksel açıdan belli yeterlilikte olduğuna inandığımız ve önümüzdeki yaz gerçekleştirmek zorunda olacağımız kadro yeniden yapılanmasında önemli rol oynayacak kapasitede ve gelecek vaat eden bir lider arıyor isek araştırır, farklı ülkeler gezer, gerekirse 3-4 hafta takımı önder hocaya emanet eder, doğru seçeneği buluruz. eskiden portekizli hocalara mesafeliydim ama açıkçası son yıllarda tüm dünyaya hoca ithal eder oldular ve pek çoğu başarılı da oluyor, doğu avrupa'yı da domine ediyorlar. sözü geçen arkadaşın estoril gibi çok düşük profilli bir takımla, hiç de azımsanmayacak seviyede bir ligde yaptıkları etkileyici gözüküyor. farke de inanılabilecek bir profildi. artık ceyhun kazancı, adnan dalgakıran mı kimdir bilmem ama bu arkadaşları masaya getirenlerin, belli bir çalışma belli bir yaklaşım içerisinde oldukları anlaşılıyor.