Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 540065 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Korkak Güneş, FB maçından kaçıyor :)

Şenol Güneşle imzalar atılacak. Şenol hoca ile hafta sonu sözleşme detaylarını görüştüler. Başkanın kararı net. Şenol hoca o Maçta başlamak istememiş olabilir mi? Evet olabilir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol Güneşle imzalar atılacak. Şenol hoca ile hafta sonu sözleşme detaylarını görüştüler. Başkanın kararı net. Şenol hoca o Maçta başlamak istememiş olabilir mi? Evet olabilir. (via. Metin Sönmez)

Hay başlayacağım güneşine ya şaklabanı geri alır getirir sadece orta kafa golü geri getirir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/wikispors/status/1470495424754634761

Bu da transfer sezonu boyunca küçükten açılıp sonra anlaşılınca 6 milyon euro fesih bedeli de 1.5 milyondu aslıdna falan gibi durumu olmassa da harika bir sözleşme.
Çebi'ye kaldık. Bakalım inadı geçecek mi?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çebi'ye kaldık. Bakalım inadı geçecek mi?

Karar çebiye kaldıysa gider en kötüsünü seçer sıkıntı olan kararın ona kalması.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karar çebiye kaldıysa gider en kötüsünü seçer sıkıntı olan kararın ona kalması.
Bu taraftar yabancı hocayı yer. İstersen Morinho getir. Şenol sevici olmuş herkes. Milli takımı çalıştırırken, tarihimizin en iyi kadrosunu harcarken me diyordu bu kalabalık güruh biliyoruz. Biz en kötüsüne layığız bu kafayla.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

acele edilmemesi iyi olmuş diyeceğim ben de hızlı karar vermeye gerek yok tarafındayım işin. yalnız canımı şu sıkıyor, biz daha fazla hocayı listeye eklemek ya da eldeki opsiyonlarla uzun uzun görüşüp birinde emin olmak için değil de insanlar aralarında anlaşamadılar diye biraz kararı öteledik gibi bir görüntü var. önce isim neden konuşuluyor? önce ihtiyaç konuşulsun, bir hoca profilinde uzlaşılsın, sonra bunun karşılığı bir biçimde bulunur.

bruno'yu tanımıyorum ancak arkadaşlar araştırmışlar, yazmışlar, bana akla yatkın geldi. o olmaz başkası da bulunur. yeter ki mesele profil olsun. taktiksel açıdan belli yeterlilikte olduğuna inandığımız ve önümüzdeki yaz gerçekleştirmek zorunda olacağımız kadro yeniden yapılanmasında önemli rol oynayacak kapasitede ve gelecek vaat eden bir lider arıyor isek araştırır, farklı ülkeler gezer, gerekirse 3-4 hafta takımı önder hocaya emanet eder, doğru seçeneği buluruz. eskiden portekizli hocalara mesafeliydim ama açıkçası son yıllarda tüm dünyaya hoca ithal eder oldular ve pek çoğu başarılı da oluyor, doğu avrupa'yı da domine ediyorlar. sözü geçen arkadaşın estoril gibi çok düşük profilli bir takımla, hiç de azımsanmayacak seviyede bir ligde yaptıkları etkileyici gözüküyor. farke de inanılabilecek bir profildi. artık ceyhun kazancı, adnan dalgakıran mı kimdir bilmem ama bu arkadaşları masaya getirenlerin, belli bir çalışma belli bir yaklaşım içerisinde oldukları anlaşılıyor.

Çevrimiçi levitate

Şenol Güneş hayırlı olsun. Algının etkisinin artmasını bekliyorlar herhalde :)

hmmm belki cidden ikiye bölünmüşlerdir :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

hmmm belki cidden ikiye bölünmüşlerdir :D
Yönetemedikleri kesin de işte sonlarını bekliyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bu taraftar yabancı hocayı yer. İstersen Morinho getir. Şenol sevici olmuş herkes. Milli takımı çalıştırırken, tarihimizin en iyi kadrosunu harcarken me diyordu bu kalabalık güruh biliyoruz. Biz en kötüsüne layığız bu kafayla.

ben şenol hocanın bizde geçirdiği dört senelik performansına saygı duyarım bence başarılıdır. fakat yapılanma açısından da bir şeyler inşa etme açısından da güvenmem.  bize bir ya da bir kaç taktiksel anlayış üzerine bir çatı kurmaya başlayacak, önümüzdeki yaz kadronun bu doğrultuda yeniden yapılanmasına da katkıda bulunacak biri lazım. teknik direktör değişikliği 6-7 maç önce ligde hala şansımız olabilecekken yapılıyor olsa ve ani bir şekilde şenol güneş takımın başına getirilse açıklanabilir bir tercih olurdu, şu an bir mantığa oturtamıyorum.

Çevrimdışı ardiles

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1470488302218272774

Keşke bizim de dinleme imkanımız olsaydı. Hangi yönetici kimi hangi sebeple istiyor? Nasıl bir futbol aklıyla karşı karşıya olduğumuzu net anlardık.

Çevrimdışı worns

şenol güneş adaylar arasından bu seneyi en yüksek puanla tamamlayacak hoca olur. ama bu yine de doğru tercih olduğu anlamına gelmez.

Çevrimdışı ardiles

Bruno Pinheiro ismini kim neden nasıl buldu? Menajerlerin önerisi mi?

Çevrimiçi murat

lucien favre de boşta. olmaz mı bize?

Çevrimdışı ardiles

acele edilmemesi iyi olmuş diyeceğim ben de hızlı karar vermeye gerek yok tarafındayım işin. yalnız canımı şu sıkıyor, biz daha fazla hocayı listeye eklemek ya da eldeki opsiyonlarla uzun uzun görüşüp birinde emin olmak için değil de insanlar aralarında anlaşamadılar diye biraz kararı öteledik gibi bir görüntü var. önce isim neden konuşuluyor? önce ihtiyaç konuşulsun, bir hoca profilinde uzlaşılsın, sonra bunun karşılığı bir biçimde bulunur.

bruno'yu tanımıyorum ancak arkadaşlar araştırmışlar, yazmışlar, bana akla yatkın geldi. o olmaz başkası da bulunur. yeter ki mesele profil olsun. taktiksel açıdan belli yeterlilikte olduğuna inandığımız ve önümüzdeki yaz gerçekleştirmek zorunda olacağımız kadro yeniden yapılanmasında önemli rol oynayacak kapasitede ve gelecek vaat eden bir lider arıyor isek araştırır, farklı ülkeler gezer, gerekirse 3-4 hafta takımı önder hocaya emanet eder, doğru seçeneği buluruz. eskiden portekizli hocalara mesafeliydim ama açıkçası son yıllarda tüm dünyaya hoca ithal eder oldular ve pek çoğu başarılı da oluyor, doğu avrupa'yı da domine ediyorlar. sözü geçen arkadaşın estoril gibi çok düşük profilli bir takımla, hiç de azımsanmayacak seviyede bir ligde yaptıkları etkileyici gözüküyor. farke de inanılabilecek bir profildi. artık ceyhun kazancı, adnan dalgakıran mı kimdir bilmem ama bu arkadaşları masaya getirenlerin, belli bir çalışma belli bir yaklaşım içerisinde oldukları anlaşılıyor.

Portekizli hocalar genelde menajer bağlantılarıyla pazarlanıyor. Beşiktaşta birçok futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Yeniden yapılanma ayağına devre arası komisyon bağlantılı çer çöp oyuncular doldurmasınlar. Başkan buna izin vermez. Sadece Çebi ve Torunoğullarına güveniyorum, kulübe zarar vermezler.

Çevrimiçi Samet Ç

lucien favre de boşta. olmaz mı bize?
Gelmez hadi bir şekilde ikna ettin diyelim en fazla 1 hafta sabreder sonra basar istifayı çeker gider.

Çevrimdışı ardiles

Amaç futbol olsaydı, futbolun profesyonelleri tarafından yönetilirdik.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 01:40:15 ardiles ]

Çevrimiçi Samet Ç

Portekizli hocalar genelde menajer bağlantılarıyla pazarlanıyor. Beşiktaşta birçok futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Yeniden yapılanma ayağına devre arası komisyon bağlantılı çer çöp oyuncular doldurmasınlar. Başkan buna izin vermez. Sadece Çebi ve Torunoğullarına güveniyorum, kulübe zarar vermezler.
Torunoğulları'na pek fazla güvenme Edwin Gyasi getiriyordu az daha transferden sorumluyken. :)
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 01:08:08 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim güçsüz olunca maalesef hiçbir şey yapılmıyor iyice fenere döndük taraftar Sergen'i istedi gittiler getirdiler şampiyon olundu hoca tatilden dönmedi görüşme olmadı yollar ayrılacakken taraftar yönetime baskı yaptı koskoca kulüp başkanı hocanın ayağına gitti fahiş fiyattan sözleşme imzaladı sonra her istediği adamı aldı sezon başladı Cl'de 0 çektik ligde 15 puan geri düştük yine taraftar baskısından korktukları için hocayı gönderemediler ve istifa etmesini beklediler ligi kaybettik. Şimdi de taraftar baskısı yüzünden anlaştıkları hocayı açıklayamıyorlar ve büyük ihtimal yine taraftar istiyor diye  Şenol'u getirecekler takımın başına aslında ilk önce yönetimin istifa etmesi lazım.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 01:27:39 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Korkaklık demeyelim ayıp olur fener fobisi var onun gelir gelmez fenere kaybederse toparlayamaz daha kendini. :D
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 01:35:37 Samet Ç ]

Çevrimdışı ardiles

Yönetim güçsüz olunca maalesef hiçbir şey yapılmıyor iyice fenere döndük taraftar Sergen'i istedi gittiler getirdiler şampiyon olundu hoca tatilden dönmedi görüşme olmadı yollar ayrılacakken taraftar yönetime baskı yaptı koskoca kulüp başkanı hocanın ayağına gitti fahiş fiyattan sözleşme imzaladı sonra her istediği adamı aldı sezon başladı Cl'de 0 çektik ligde 15 puan geri düştük yine taraftar baskısından korktukları için hocayı gönderemediler ve istifa etmesini beklediler ligi kaybettik. Şimdi de taraftar baskısı yüzünden anlaştıkları hocayı açıklayamıyorlar ve büyük ihtimal yine taraftar istiyor diye  Şenol'u getirecekler takımın başına aslında ilk önce yönetimin istifa etmesi lazım.

Anlaştıkları hoca Pinheironun cv si Beşiktaş seviyesinde değil. Futbolun altın çocuğunu bulduk, kimsenin farkedemediği büyük dehasını keşfettik te diyemezler, komik olur çünkü futbol eğitimleri yok. Hangi sebeple geliyor bu Portekizli?

Çevrimiçi Samet Ç

Anlaştıkları hoca Pinheironun cv si Beşiktaş seviyesinde değil. Futbolun altın çocuğunu bulduk, kimsenin farkedemediği büyük dehasını keşfettik te diyemezler, komik olur çünkü futbol eğitimleri yok. Hangi sebeple geliyor bu Portekizli?
Pinheiro'da veya x hocanın cvsinin yeterli olup olmadığında falan değilim ben yönetimin göreve geldiğinden beri sorumluluk aldığını göremedim maalesef sürekli taraftar baskısına boyun eğiyorlar böyle kulüp yönetilmez.

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaşlı bir yönetici: ....Ben de profesyonel olarak görüşlerimi aktardım.....

Aktaramazsınız, siz profesyonel değilsiniz. Beşiktaşın %49.9 u halka arz edilmiş, %50,1 i derneğin. %0,1 lik hakkınızla ve dernekler kanunuyla profesyonel bir kulübü yönetmeye çalışıyorsunuz.

Çevrimdışı Erman1903

Baba sen niye taktın yahu bu gariban Portekizliye, şu saatten sonra zor gelir biraz. Bence Şenol Güneş için kendini hazırla derim, twitter tayfa sezon sonu Yönetim gitsin﹗ diye bağırır Umut Güner'i göreve davet eder, kaç tane oyuncunun kontratı bitiyor bırakırlar mı o pastayı bu 3 kuruşluk adamlarla oynayan Portekizliye. Herifler ekmek bulamayacağız diye istemedikleri Şenola fit oldular 2 dakikada. Sonra gelsin 2-3M kontratlar modası geçmiş yıldızlar ortam çiçek olacak.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2021, 03:11:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligdeki şu konumumuzdan şampiyonluğa yürüyeceğimizi düşünen var mı? Var olduğunu düşünüyorsanız günü kurtarmak için Şenol Güneş isteyen tayfaya katılabilirsiniz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: