Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 540648 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelmesin kardeşim Pinherio falan, adam dediğin döşü kıllı, kaşlı-gözlü olacak. Harbiden öyle bizim memleket için ben vazgeçtim, bizim kahvehane dayıları yer bunu.
Mesleki yeterlilikten ziyade dış görünüşe bakıyoruz. Bu kadar saçma anlayış olmaz. Eleştirecek bir şey bulamayınca aklının dibini göstermenin bir manası yok. İstemiyorum demek bu kadar zor olmamalı. Çamur at, izi kalsın ile algı yapılması çok kötü.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Paylaştım ben ama gerideki sayfanın sonuna denk geldi. Adam taktik olarak aklı başında biri ama gelmeden Portekizli Aykut Kocaman yaptı Sergenspor tayfa, olumlu buluyordum ama artık ben de gelsin diyemiyorum çünkü kötü giderse örgütlenip 1 aya çöp edecekler adamı. Kel kafasıyla, takım elbise giymiyor diye bir ton dalga geçilecek.
Romantik tayfadan gına geldi. Olmadı gitti işte gitsin diyenler bu takımın düşmanı değil. Hem yönetici hem hoca hem oyuncu bu Türk medyasında adamı olan kimseyi kulüpten içeri sokmamak gerek. Maca çıkmadan 3 gün önce kadro sızıyor veya birileri birilerini yemek için bunu kullanıyor.
Hocaya gelecek olursam, bana sempatik ve işine önem veren biri gibi geldi. Böyle üst kalibre oyuncularla hiç çalışmamış olması önemli bir soru işareti, burayı kaldırabilir mi, buradaki baskıyla baş edebilir mi sorularını sormadan edemiyorum. Oyun yapısına bakınca ghezzal-alex-larin orta ileri üçlüsü kendi oyun planına uygun isimler değil, nkoudou gibi daha atlet isimlerle hücumu yapıyor gibi geldi bana, ha tabi değişiklik yapmaya, yeni şeyler denemeye açık bir isim. En önemli avantajı genç ve altyapı bilgisi yüzünden potansiyelli Portekiz altyapısından gençleri kazandırabilir, guzel gelir elde edebiliriz. Umarım hayırlısı olur. Kim gelirse gelsin birilerinin adamı olup Beşiktaşın menfaatinden önde tutan adamlara karşı gelen hocayı sene sonuna kadar savunacağım.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 18:02:52 sefaköykartali ]

Çevrimdışı almanci

Gelmesin kardeşim Pinherio falan, adam dediğin döşü kıllı, kaşlı-gözlü olacak. Harbiden öyle bizim memleket için ben vazgeçtim, bizim kahvehane dayıları yer bunu.

Kimsenin yemesine gerek yok kendi kendini harcar. Teknik Direktörlüğün temeli Karizma, Samimiyet ve Teknik, Taktik bilgiden ibaretdir. Pinheiro'da belki Samimiyet harici bunların hiçbiri yeterli derecede mevcut değil.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kimsenin yemesine gerek yok kendi kendini harcar. Teknik Direktörlüğün temeli Karizma, Samimiyet ve Teknik, Taktik bilgiden ibaretdir. Pinheiro'da belki Samimiyet harici bunların hiçbiri yeterli derecede mevcut değil.
Valla rakibi doğru analiz edebilecek, sahada doğru oyunu oynatabilecek yeteneğe ve ekibe sahipse ister kel olsun ister fodul gram farketmez. İşini en iyi şekilde yapmaya odaklanacak, dışarıda saçma sapan şeylerle ilgilenmeyecek hoca istiyorum artık.

Çevrimdışı Erman1903

Mesleki yeterlilikten ziyade dış görünüşe bakıyoruz. Bu kadar saçma anlayış olmaz. Eleştirecek bir şey bulamayınca aklının dibini göstermenin bir manası yok. İstemiyorum demek bu kadar zor olmamalı. Çamur at, izi kalsın ile algı yapılması çok kötü.

Ülke gerçeklerini kabul etmek durumundayız, dün geceden beri gördüğüm taraftar yorumlarından sonra olumlu bakmıyorum. Pinheiro gelmeden saygı duyulmayacağı açık şekilde ifade edildi, pozitif olan kesim azınlıkta. İlk izlenim çok önemli, eğer biraz olsun sendelerse banka memuru vb. her türlü baskıyı görecek - kaldıramazsa ihaleyi sikaut hesaplar böyle dedi, iki kupalı hocamızı yediler diye bize yıkarlar. Gelirse desteklerim ama şu görüntüden sonra sağlıklı bir birliktelik olacağını düşünmüyorum, Özcan Deniz kasa - sesi de Polat Alemdar'ın düblajcısı tarz biri olmadığı sürece gelmesin yabancı falan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ülke gerçeklerini kabul etmek durumundayız, dün geceden beri gördüğüm taraftar yorumlarından sonra olumlu bakmıyorum. Pinheiro gelmeden saygı duyulmayacağı açık şekilde ifade edildi, pozitif olan kesim azınlıkta. İlk izlenim çok önemli, eğer biraz olsun sendelerse banka memuru vb. her türlü baskıyı görecek - kaldıramazsa ihaleyi sikaut hesaplar böyle dedi, iki kupalı hocamızı yediler diye bize yıkarlar. Gelirse desteklerim ama şu görüntüden sonra sağlıklı bir birliktelik olacağını düşünmüyorum, Özcan Deniz kasa - sesi de Polat Alemdar'ın düblajcısı tarz biri olmadığı sürece gelmesin yabancı falan.
Birileri risk almazsa biz bu saçma döngüde kalmaya devam edeceğiz. Onun için risk almalıyız. En kötü sezon sonunda yeni birini getiririz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Toplantı bitmiş bakalım hangi isim çıkacak ortaya.

Çevrimdışı Erman1903

Taktik açıdan kötü olduğunu düşünmüyorum, orada oyuncularına uygun - makul bir futbol oynatıyor, semt topçularından kurulu kadrosuyla sadece 2 mağlubiyet almış - birinin onu isteyen Braga'ya karşı taktiğini 4-2-3-1'e çevirerek olması ilginç. Karizmatık bir profil olmadığına katılıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Birileri risk almazsa biz bu saçma döngüde kalmaya devam edeceğiz. Onun için risk almalıyız. En kötü sezon sonunda yeni birini getiririz.

Öyle ama ben bu işten kendimi sıyırdım kardeşim, desteklerim ama çoğunluğun beğenmeyeceği bir profilde ısrar edemem. Zaten galibiyet üzerine hoca açıklanmasını da doğru bulmuyorum, gelecek olana da takıma da bir iyilik yapmamış olacağız. Aylarca bekledik göndermemek için bir de 3 puan üstüne adam getiriyoruz - her şeyimiz ters.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 18:53:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Taktik açıdan kötü olduğunu düşünmüyorum, orada oyuncularına uygun - makul bir futbol oynatıyor, semt topçularından kurulu kadrosuyla sadece 2 mağlubiyet almış - birinin onu isteyen Braga'ya karşı taktiğini 4-2-3-1'e çevirerek olması ilginç. Karizmatık bir profil olmadığına katılıyorum.

Kloop sanki çok karizmatik biri...
Ben şu karizmatik olayını anlayamıyorum, bence Sergen'de karizmatik değil kahveye gider gibi maça çıkıyordu falan. Karizmatik istiyorlarsa farniolyii getirsinler.
Ben kendisini çok tanımıyorum bir şey diyemem ama yabancı teknik direktör olması konusuna katılıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle ama ben bu işten kendimi sıyırdım kardeşim, desteklerim ama çoğunluğun beğenmeyeceği bir profilde ısrar edemem. Zaten galibiyet üzerine hoca açıklanmasını da doğru bulmuyorum, gelecek olana da takıma da bir iyilik yapmamış olacağız. Aylarca bekledik göndermemek için bir de 3 puan üstüne adam getiriyoruz - her şeyimiz ters.
Asıl sıkıntı yönetimde de işte. Ona bir türlü sıra gelmiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 19:15:10 Samet Ç ]

Çevrimiçi tolga1903

Hocam ülkeye lider seçmiyoruz arigo sacciler bielsalar ne bileyim del bosqueler sarriler karizma abidesi falan değildi bunlar da hocaydı. Teknik taktik yeterliliği için de elinde nasıl bir veri olduğunu bilmiyorum sıkı bir estoril izleyicisi değilsen yazdıklarında nesnel herhangi bir şey göremedim. Neyse önder hocayla devam kararı alınmış sanırım kendisi son derece kibar ve beyefendi bir insan umarım başarılı olur ve yıpranmaz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şenol Güneş bitti
Benim icin yönetimde bitti.
Simdiye kadar hep destekledim anc ve yönetimini, ama bu Şenol Güneş. hamlesiyle benim icin bitmislerdir, bukadarda dar bakişli olunamaz, dünyada hoca kalmamis, yeni bir baslangic yeni heycan derken yapabildikleri sey sadece senol günes hamlesi ise hepimize gecmis olsun
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Etiketler: