Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı joseph35

teknik direktör konusunda ne istediğimize karar verilmeli önce.

Uzun yıllar işleyecek, sistemli, gençlere önem veren, başka altyapılardan ve düşük maliyetli gençlerden kurulu bir kadroyla -araya 2-3 isimli ama mücadeleci oyuncu sıkıştırılarak- ,  mali yapıya her sene artı katacak oyuncu satışlarıyla bonservis geliri elde ederek bir yapı kurulmak isteniyorsa Pinheiro çok doğru isim araştırdığım ve şu ana kadar vadettikleri kadarıyla. tabi şampiyonluk da gelir bu yapıyla ama şampiyonluk gelmezse sabretmek bu yapının ön şartıdır.

Ancak eğer hedefimiz seneye hemen şampiyon olmak, bir dahaki sene de şampiyon olmak sonra şampiyon olamayıp takımı ve teknik direktörü sil baştan yapmak, bu süreçte mali konularda zorlukları göze almak ise Şenol Güneş en doğru isim. Ayrıca Şenol Güneş ile de Avrupa'ya parlayan yeteneklerimiz gönderilebilir. Pinheiro ile şampiyon da olabileceğimiz gibi. İki isim de bence iyi şeyler vaadediyor. Çok köşeli düşünmüyorum iki isim de iki farklı vizyonu başarabilecek gibi ama biri şampiyonluk için daha garanti biri uzun yıllarca işleyen sistem için daha garanti.

Pinheiro ve Şenol Güneş dışındaki isimler ise olumlu değil. 2 seçenekten biri olmalı, yönetim nasıl bir gelecek istiyorsa tercihini o gelecek vizyonuna göre yapmalı.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 13:21:58 joseph35 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bilet fiyatlarının "ucuzlaması" kendini gösterdi
4000 kişinin geldiği Giresun maçında da Sergen Yalçın tezahüratı yapıldı o kadar kötü gidişata rağmen.

Bilet fiyatlarının ucuzlamasıyla 4 kat fazla gelir elde edildi. Önemli olan nokta bu. Eski fiyatlar olsaydı yine Sergen tezahüratı yapılacaktı 5000 kişiyle. Sadece 4 kat gelir elde edilmeyecekti.

Çevrimdışı levitate

Bilet fiyatlarının "ucuzlaması" kendini gösterdi
biletler pahalıyken de bağırdılar...
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Var mı arttıran :D

https://twitter.com/demarkesports/status/1470315755199733760

Sabri beye ben pek ısınamadım, zaten boşta olan hocalarda kendisini görmüş fakat paylaşmaya gerek duymamıştım. Nottingham'da 4-1-4-1 Duhail'de 4-2-3-1 tercih etmiş. Nottingham'da uyguladığı 4-1-4-1 Pinheiro'nun Estoril'de oynattığı sisteme aşağı yukarı benzer, sadece o kadar kenar ağırlıklı oynamamışlar - orta sahaları oyun planında daha önemli yer tutmuş. Topçudan anlamadığını da söyleyemem, Olunga - Dudu gibi adamları katmış Duhail'e, Nottingham'da elle tutulur oyuncular getirmiş. Lakin adam sevimsiz bir profil ve gittiği takımları aldığı yerden pek bir yere taşıyamamış.

Bana göre Pinheiro - Lamouchi'den daha pozitif. 4-2-3-1 ağırlıklı oyun düşünüyorsak boştakilerden Diego Martinez'e bakabiliriz.

Çevrimdışı levitate

pinheiro bey oluyor gibi

6 yardımcısı varmış hiçbiri 40 yaşını geçmemiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Bu kurların böyle olacağı belliydi. Sampiyonlar ligi gelirleri yalan oldu transferler çöp oldu. O yuzden diyorum hicbir oyuncuya 2 milyon ustu maas verilmemeli. Bizim ligin seviyesi belli. Neyse bu sefer ders olur. Demirorenden beri ders almasini bekliyoruz. İnsallah bu sefer ders alinir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

biletler pahalıyken de bağırdılar...
Gelen az oluyordu bir avuc insan bagirsa ne olacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı ALDENYX

Sergen yalcin tezahüratı ikinci gol sonrasi futbolculari pototesto şeklindeydi gibi geldi bana...baska bir andada olmadi gibi ve bence işin garip tarafi işede yaradi...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Nartallo

Bu Pinheiro falan iki ay dayanamaz bu kaos ortamına...

Tribündeki Sergensporlular takım puan kaybetsin de Sergen diye bağıralım diye bekliyorlar.

Beşiktaş'ın şu ortamda iki alternatifi var.

Ya Şenol Güneş Ya Rıza Çalımbay

Başka bir alternatif yok. Bana kalırsa enerjisi düşük Şenol Güneş yerine camia için her şeyini verecek Rıza Çalımbay gelmeli.

Çevrimdışı almanci

Gerçekten şaka gibi. Evet küçüleceğiz ama kimsenin cebine sığacak kadar da küçülmeyelim. Ne Pinheiro'su? Böyle yetersiz TD ile sonuç hüsran olur. Nedir bu yabancı aşkı? Bu maddi şartlarda bizi ileriye taşıyacak birini zaten alamayız. Alsak bile Şenol Hoca kadar başarılı olamaz. Kendisine gereken ilgi gösterilmezse Şenol Hoca tabi ki sıcak bakmaz. Zaten önceki yönetimdekilerle uğraşmaktan bıkmış adam neden yine aynı sıkıntlara girsin? Burada Başkan'ın yumruğu masaya vurması gerekiyor.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/FixAnaliz/status/1469597031316480002?t=r5gG8nubodV65cYgCx_fUA&s=19

Bilgi edinmek isteyenler için paylaşmış olayım.

Lig başlamadan kadro mühendisliği çok doğru diyen, Kenan Karaman için methiyeler dizen şu adamı paylaşma gözünü seveyim, tam bir amatör. Popülizm yapıp birilerinin gözüne girecem diye paralıyor sezon başından beri kendini. Bu kadronun 4-4-2 oynamaya uygun olduğunu falan yazıyordu.

Bu analizde de yine satır satır yazıp oyuna dair doyurucu bir bilgi vermemiş.

Çevrimiçi sefaköykartali

Lig başlamadan kadro mühendisliği çok doğru diyen, Kenan Karaman için methiyeler dizen şu adamı paylaşma gözünü seveyim, tam bir amatör. Popülizm yapıp birilerinin gözüne girecem diye paralıyor sezon başından beri kendini. Bu kadronun 4-4-2 oynamaya uygun olduğunu falan yazıyordu.

Şahsen tanımıyorum abi, hocayla ilgili bilgi eksikliği çok fazla olduğu için attım. Yoksa sen anlat senden dinleyelim seve seve :)

Çevrimdışı Erman1903

Şahsen tanımıyorum abi, hocayla ilgili bilgi eksikliği çok fazla olduğu için attım. Yoksa sen anlat senden dinleyelim seve seve :)

Paylaştım ben ama gerideki sayfanın sonuna denk geldi. Adam taktik olarak aklı başında biri ama gelmeden Portekizli Aykut Kocaman yaptı Sergenspor tayfa, olumlu buluyordum ama artık ben de gelsin diyemiyorum çünkü kötü giderse örgütlenip 1 aya çöp edecekler adamı. Kel kafasıyla, takım elbise giymiyor diye bir ton dalga geçilecek.

Bruno Pinheiro takımını genelde klasik 4-1-4-1 / 4-3-3 formasyonunda oynatıyor. Birçok modern takım gibi oyunu geriden kuruyorlar lakin bu işi fazla da abartmıyorlar, stoperleri oyunun içinde lakin oyun kurucu tarzında denecek kadar da değil, 6 numaraları genelde stoperlerin arasına girerek merkezi 3lüyor ve kendisine fazla top kullandırmıyorlar. Lakin kalecileri libero tipi oynuyor, bazen kısa, sık sık da uzun isabetli top beklentisi var o iş Ersin'e pek uymayacaktır. Eğer kendisiyle anlaşırsak Josef'i muhtemelen bu şekilde kullanacaktır, zaten kendi 6 numaraları da pivot özelliğe sahip. Hücum genel olarak bekler üzerinden başlıyor, geniş alanda - oyalanmadan kanat akınlarıyla sonuca gitmeye çalışıyorlar. Bu akınlarda 6 numaranın önünde bulunan 2 adet 8 numara kanatlardan gelecek ortalara karşın ceza sahasına koşular yapıyor(genelde biri defansif rolde-diğeri biraz daha serbest, ileri kenarlardan biri de iç forvet rolüne bürünüyor. Merkezden oynama olayları fazla yok, bu hem oyuncularının kapasitesinin kısıtlı olmasından hem de dönüşlerde takımın formunu kaybetmemesi adına bir tercih olarak gözüküyor.

Hurraa ileride basma gibi bir stratejileri yok, adam adama press ve blok halinde savunma var. Rakip 1. bölgesindeyken bizim yaptığımız gibi kontrolsüzce press yapmıyor bu sayede pozisyonlarını da kolay kolay kaybetmiyorlar. Rakip biraz ilerleyince press başlıyor fakat çok şiddetli değiller, mümkün olduğunca hatları derli toplu tutmaya çalışıyorlar, bu sırada ilerideki kenar oyuncuları da geriye doğru gelerek savunmaya yardımcı oluyor. Topu kaptıklarında ise alanı tekrar genişletip mümkün olduğunca hızlı bir şekilde, yine kanatlar üzerinden hücum yapmaya çalışıyor ve etkili de oluyorlar.

Ben Pinheiro'nun oyun tarzını oldukça makul ve derli toplu buldum. Disiplinli savunma, elinde olduğu oyunculara uygun hucum. Bence o istenilen Alman gegenpress'den ziyade bu oyun bizim kadroya daha uygun olacaktır. He Pinheiro büyük camia baskısını ne derece kaldırabilir, oyunculara sözünü dinletebilir mi onu bilemiyoruz işin o kısmı şüpheli.

Çevrimdışı levitate

zaten düzenli olarak kavga ediyorsunuz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Pinherio hocamı bekliyorum bu işin sonu Şenol hadi neyse de Rıza Çalımbay ile biterse önümüzdeki iki sene ilk beşe zor gireriz bol bol Youla ve Veysel Cihan tipi oyuncular izleriz.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 16:57:06 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

zaten düzenli olarak kavga ediyorsunuz :D

Yoo kavga etmiyoruz, o benimle tartışabilecek bilgi birikimi ve mantığa sahip biri değil bu yüzden karşılık veremez. Buraya gelir bizden Can'ın Pjanic'in yanında uyumlu olacağını öğrenip sabahına paylaşır kendini 25 defa retweet eder, bir oyuncu için kullandığımız 'formasından çekiliyor gibi koşmak' tabirini alır Harika ikinci forvet dediği Kenan'a yapıştırır. Umut Meraş için pasla çıkar deriz pasla çıkar der, destek 8 numara diye tabir ettiğimiz oyuncu modeli için de yardımcı 8 demeye başladı, Son Sergenli mağlubiyet sonunda 3-5 twittercıya patlayıp laf ettik, bundan sonra da bir şey demeyi düşünmüyoruz.

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 17:05:35 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1470393544087150596

Galibiyet üstü hoca açıklamak hayırlı bir iş değil. Bu kadar aceleye gerek yok, iyi olacağı varsa da işi kötü edebiliriz.

Çevrimdışı Erman1903

Gelmesin kardeşim Pinherio falan, adam dediğin döşü kıllı, kaşlı-gözlü olacak. Harbiden öyle bizim memleket için ben vazgeçtim, bizim kahvehane dayıları yer bunu.

Etiketler: