Paylaştım ben ama gerideki sayfanın sonuna denk geldi. Adam taktik olarak aklı başında biri ama gelmeden Portekizli Aykut Kocaman yaptı Sergenspor tayfa, olumlu buluyordum ama artık ben de gelsin diyemiyorum çünkü kötü giderse örgütlenip 1 aya çöp edecekler adamı. Kel kafasıyla, takım elbise giymiyor diye bir ton dalga geçilecek.
Romantik tayfadan gına geldi. Olmadı gitti işte gitsin diyenler bu takımın düşmanı değil. Hem yönetici hem hoca hem oyuncu bu Türk medyasında adamı olan kimseyi kulüpten içeri sokmamak gerek. Maca çıkmadan 3 gün önce kadro sızıyor veya birileri birilerini yemek için bunu kullanıyor.
Hocaya gelecek olursam, bana sempatik ve işine önem veren biri gibi geldi. Böyle üst kalibre oyuncularla hiç çalışmamış olması önemli bir soru işareti, burayı kaldırabilir mi, buradaki baskıyla baş edebilir mi sorularını sormadan edemiyorum. Oyun yapısına bakınca ghezzal-alex-larin orta ileri üçlüsü kendi oyun planına uygun isimler değil, nkoudou gibi daha atlet isimlerle hücumu yapıyor gibi geldi bana, ha tabi değişiklik yapmaya, yeni şeyler denemeye açık bir isim. En önemli avantajı genç ve altyapı bilgisi yüzünden potansiyelli Portekiz altyapısından gençleri kazandırabilir, guzel gelir elde edebiliriz. Umarım hayırlısı olur. Kim gelirse gelsin birilerinin adamı olup Beşiktaşın menfaatinden önde tutan adamlara karşı gelen hocayı sene sonuna kadar savunacağım.