2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280300 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

hoca bizzat mitrovic ile facetime'dan 3 kez görüşmüş, transfer ve planlama konusunda aşırı istekliymiş ama olanlar malum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/leventumit_erol/status/1407122625604763648

Artık insanlar araya girip bunca vakit olmayan işi hatır vb ile oldurmaya çalışmasın bence. Zorla güzellik olmaz, tadında bırakalım.

Çevrimdışı ozankarakoc

https://twitter.com/leventumit_erol/status/1407122625604763648

Bütün dert bu değil mi zaten! İletişimsizlik! Sadece Beşiktaş'ın değil, ülkenin derdi bu!

Bir gazeteci tweet atmış, bir şey ima etmiş... Yıllardır 'baba' diye hitap ettiği adam çıkıp 'alçaksın, (Hakaret Yasak)₅' diye bağırıyor televizyondan... Birbirlerinden haberleri yok. Biri diğerine telefon açıp 'abi nedir bu' diyememiş...

'Konuşursam yer yerinden oynar', 'sezon bitince hepsini tek tek anlatacağım', ... Laf olsun, torba dolsun! Daha birbiriyle konuşmayı beceremeyen, okuduğunu anlamayan toplumdan muassır medeniyetler seviyesine çıkmasını bekleyerek ömür tüket... Yazık bize be...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

Artık insanlar araya girip bunca vakit olmayan işi hatır vb ile oldurmaya çalışmasın bence. Zorla güzellik olmaz, tadında bırakalım.

üzücü ya ne hale geldik
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şimdide acun mevzusu yüzünden bir yönetici gazlayıp araları bozmuş falan dendi yuh
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bütün dert bu değil mi zaten! İletişimsizlik! Sadece Beşiktaş'ın değil, ülkenin derdi bu!

Bir gazeteci tweet atmış, bir şey ima etmiş... Yıllardır 'baba' diye hitap ettiği adam çıkıp 'alçaksın, (Hakaret Yasak)₅' diye bağırıyor televizyondan... Birbirlerinden haberleri yok. Biri diğerine telefon açıp 'abi nedir bu' diyememiş...

'Konuşursam yer yerinden oynar', 'sezon bitince hepsini tek tek anlatacağım', ... Laf olsun, torba dolsun! Daha birbiriyle konuşmayı beceremeyen, okuduğunu anlamayan toplumdan muassır medeniyetler seviyesine çıkmasını bekleyerek ömür tüket... Yazık bize be...

Türk toplumunun gururu, duygusallığı... Herkes için geçerli, bu teknoloji de yaramadı bize eskiden daha iyiydik :)

Çevrimiçi yaço58

Bakalım sonunu görelim ama bunu taraftarın rıdvandan öğrenmesini sağladıysa sergenede yazıklar olsun yönetimede
Çıkıp açıklayacaksın renklilere meze yapmayacaksın
Taraftar için anlaşamamadan daha kötü son olur bu
Umarım rıdvanı tuşa getirmişlerdir aslı yoktur bu haberin
Yalanlamada gelmedi sanırım
Sergen hoca ayıp etmiştir taraftara yok para konuşmam yok şöyle böyle Beşiktaşın ihtiyacı varken kırgınlık yada yorulma nedir kariyerinde ilk kez Avrupa da boy gösterme şansıma varken çalışmama kararı saçmalık isteyen her türlü yolunu bulurdu yönetime kızmaya gerek yok isteyen takımınn başında kalırdı ftyi görüyoruz adam ne olursa olsun takımın başında sergen taraftara yanlış yaptı kendi bilir aslolan Beşiktaştır

Çevrimdışı Erman1903

üzücü ya ne hale geldik

Sergen de şimdi perişandır. Çok hevesi varmış ŞL'ye, saklıyor ama çok duygusal bir tip aslında neyse yapacak bir şey yok.

Çevrimiçi yaço58

Sergen de şimdi perişandır. Çok hevesi varmış ŞL'ye, saklıyor ama çok duygusal bir tip aslında neyse yapacak bir şey yok.
Şu durumda ne olursa olsun bırakılmazdı taraftar arkanda imzamı atar çatır çatır lonuşurdun tüm destek arkanda iken ama geldiğimiz nokta şımarıklık başka birşey değil sen bu taraftara ayıp edilmiştir

Çevrimiçi levitate

karagümrük maçı sonrası okan buruk'la görüşmüşler, okan buruk'ta hocaya haber vermiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Sergen hoca ayıp etmiştir taraftara yok para konuşmam yok şöyle böyle Beşiktaşın ihtiyacı varken kırgınlık yada yorulma nedir kariyerinde ilk kez Avrupa da boy gösterme şansıma varken çalışmama kararı saçmalık isteyen her türlü yolunu bulurdu yönetime kızmaya gerek yok isteyen takımınn başında kalırdı ftyi görüyoruz adam ne olursa olsun takımın başında sergen taraftara yanlış yaptı kendi bilir aslolan Beşiktaştır

Yahu kardeşim bunu sen ben düşünüyoruz da 50 yaşında adam düşenemiyor mu, camianı, önüne gelen ŞL fırsatını geri çevirmek kolay mı zannediyorsun. O sadece bir kişi, büyüklük göstermesi gereken yönetimdi. Yapamadığı için adamı suçlayamayız, yarın öbürgün zora düşersin yine gelir, bayılıyoruz camiamızdan insanları yemeye.

Çevrimdışı Erman1903

Şu durumda ne olursa olsun bırakılmazdı taraftar arkanda imzamı atar çatır çatır lonuşurdun tüm destek arkanda iken ama geldiğimiz nokta şımarıklık başka birşey değil sen bu taraftara ayıp edilmiştir

O kadar kusur kadı kızında da olur, ben Sergen'i + larıyla hatırlayacağım. Dileyen paracı, sattı bizi vb diye hatırlayabilir.

Çevrimiçi levitate

ya büyük zarf attı ya da ciddi gitti

devam etse bile aynı hevesle devam edemez :ı taraftar maçlara gelmeye başlarsa işler değişir ama
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

ya büyük zarf attı ya da ciddi gitti

devam etse bile aynı hevesle devam edemez :ı taraftar maçlara gelmeye başlarsa işler değişir ama

Dün Ali Ece'nin olduğu programda bütün sorun para muhabbetinden sonra gitti kardeşim o. Şu saatten sonra dönerse de performans almak çok zor olur, hiç sanmam geri adım atacağını.

Çevrimiçi yaço58

Yahu kardeşim bunu sen ben düşünüyoruz da 50 yaşında adam düşenemiyor mu, camianı, önüne gelen ŞL fırsatını geri çevirmek kolay mı zannediyorsun. O sadece bir kişi, büyüklük göstermesi gereken yönetimdi. Yapamadığı için adamı suçlayamayız, yarın öbürgün zora düşersin yine gelir, bayılıyoruz camiamızdan insanları yemeye.
Kendi kendilerini yiyorlarsa biz ne yapalım yani düşünüyorum anlaşamamaları için bir sebep arıyorum bulamıyorum yıllarca td olacak hocayı bulduk derken şeytan üzerinden devam etmeyeceğini öğreniyoruz yapılan ayıp Beşiktaşadır

Çevrimdışı Erman1903

Kendi kendilerini yiyorlarsa biz ne yapalım yani düşünüyorum anlaşamamaları için bir sebep arıyorum bulamıyorum yıllarca td olacak hocayı bulduk derken şeytan üzerinden devam etmeyeceğini öğreniyoruz yapılan ayıp Beşiktaşadır

Ben insanlardan mükemmel olmalarını beklemiyorum, o konuşmayı yaptığı sırada alkollü vb bile olabilir. FT bırakmazdı diyorsun ya, o camia o adamın ne terbiyesizliklerini sineye çekti İmparator ilan etti. Gülü seven dikenine katlanırmış, bana göre pireyi deve yapmaya gerek yok. Ben sabahtan beri çeşitli kaynaklardan duydum bu işin olmayacağını, dünkü Ali Ece programından sonra zaten anlayamadıysak bu adamı tanımamışız demektir. Hataysa hata, ben hakkımı helal ediyorum kendisine - dileyen etmez.

Çevrimiçi yaço58

Ben insanlardan mükemmel olmalarını beklemiyorum, o konuşmayı yaptığı sırada alkollü vb bile olabilir. FT bırakmazdı diyorsun ya, o camia o adamın ne terbiyesizliklerini sineye çekti İmparator ilan etti. Gülü seven dikenine katlanırmış, bana göre pireyi deve yapmaya gerek yok. Ben sabahtan beri çeşitli kaynaklardan duydum bu işin olmayacağını, dünkü Ali Ece programından sonra zaten anlayamadıysak bu adamı tanımamışız demektir. Hataysa hata, ben hakkımı helal ediyorum kendisine - dileyen etmez.
Kendisi çıkıp süreci açıklayıp istemiyorum demeliydi giidipde şeytandan falan duymamız olmadı çok zor birşey istemedi bu taraftar suç kimdeyse taraftarın sevincini kursağında kim bıraktıysa bir taraftar olarak hakkın helal değildir inşallah birgün gerçekleri öğreniriz

Çevrimdışı savaş altay

Ne oluyor ulan?
Bir geldi, bir gitti, yarin netlesir..

Çevrimdışı savaş altay

Ortalik meksika acmazi, yarini bekleyin.

Çevrimiçi Necmi

iyide bu kadar istiyor madem neden olmadı okumuyormusum sergenle görüşmemişler bile aracıyla işmi görülür yabancı değilki senin hocan madem istediğini verdiler hoca parada diretti aldı neden benden bu kadar diyor sorun paraysa bunuda aldıysa neden ikna etmeye uğraşıyorlar ikna etmek için farklı ne yapacaklar paracı adam istediğini alınca imzalamazmı
Sergenin her halukarda sorun çıkaracağını tahmin ediyordum iyi bile dayandı sergen hoca değil benim gözümde hoca olmadı daha dediğimde millet kızıyordu şimdi neden şaşırıyorsunuz sergen bu onu isteyen bunları kabul edecek yönetimde bu yönetimi isteyende bunları kabul edecek ben hoca konusundada yönetim konusundada yaşanacakları en başta söyledim şimdi hiç şaşırmıyorum yönetime bakıyorum sergene bakıyorum bir arada olması mümkün olmayan karışım bugün anlaşsalar ne olacakki eninde sonunda patlar yine
Ben izliyorum insanın beklentisi olmayınca bayağıda komik görünüyor yaşananlar gel görki arada beşiktaş var gülemiyoruz
Mal ortada hiç kendinizi yormayın boşa haklı olan yok çünkü olan beşiktaşa oluyor
Ortada ikilik varsa bunlar hiçbir şey yapamaz artık birinin isteğini diğeri veto eder birbirlerini yerler istifalar gelir bu pazarlık para işi değil
Sergenin istediğini verdik ama istemiyor lafının açıklaması yok böyle bir açıklama olamaz  hiç sergeni suçlayıp kendimizi kandırmayalım
Yönetim çalışmak istemedi sürümcemeye aldı işi sergende bunu farkedecek kadar zeki benden bu kadar dedi
Saygı duyarım yönetim çalışmak istemediği hocayla çalışmamalı ama bunuda çıkıp söylemeli bir aydır görüşmemek ney geçen tatilini bırakıp buraya boşunamı gelmiş sergen yakışırmı şampiyon hocaya bunu yapmak ana konunun para olduğuna inanmıyorum
Herkesin geçmişi geleceğinin aynasıdır

Çevrimdışı savaş altay

Sana da teessuf ederim @Erman1903 . Ali ece'ye tutuksun belli, sergen'i de seviyorsun o da belli ama boyle saf vb yakistirmalar ic acici olmadi. Hee ben zaten 100 de 100 budur demedim, biliniyor fakat seni yine sergen'in basin danismani terse yatirdi. Para konusunda sorun yok yazmis, verilen haber de rest cekildi denmiyor zaten. Biraz daha garanti istiyor, anlasilir diye de ekleniyor ali ece tarafindan. Nitekim oyle de olmus.
Kirdin 😑

Çevrimiçi levitate

Dün Ali Ece'nin olduğu programda bütün sorun para muhabbetinden sonra gitti kardeşim o. Şu saatten sonra dönerse de performans almak çok zor olur, hiç sanmam geri adım atacağını.

yeni gelecek kişinin işide çok zor, herkes üstüne gidecek yazık

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bırakmadıki kontratı bitti
Devam etmek isteyen bitmeden oturur anlaşırdı aracılarla kehren konuşmazdı
Bence yönetimin yaptığı çalışmak istemiyorum ama taraftar yüzünden anlaşmam gerekiyor yada hocayı bıktırıp masadan kaldırmalıyım demek çünkü kırk gündür yaptıkları bu

Çevrimdışı Erman1903

Kendisi çıkıp süreci açıklayıp istemiyorum demeliydi giidipde şeytandan falan duymamız olmadı çok zor birşey istemedi bu taraftar suç kimdeyse taraftarın sevincini kursağında kim bıraktıysa bir taraftar olarak hakkın helal değildir inşallah birgün gerçekleri öğreniriz

Bu hayatta her şeyi bilmek iyi değildir, dostların hatta yakın çevrendeki bazı insanların neler yaptığını bilsen bu insanlar neymiş dersin. Bunun en şiddetlisi de kendin hakkında bilmediğin, alışkanlık haline getirdiğin - senin için normal olan şeylerin aslında ne olduğunu anlamaktır, gün gelir o perde yırtılır, bir daha hayata tutunamazsın, ben sana bunu yaşamış bir abin/arkadaşın olarak söylüyorum o yüzden her şeyi bileyim edeyim diye çok hevesli olma.

Ben sana söyleyeyim görüneni, şu anda muhtemelen Sergen'de yönetim götürecek, SP gibi seri çekecek kadar malzeme vardır. Profesyonel olarak bu işi yapıyor olması onu senden veya benden daha az Beşiktaşlı yapmıyor. Kulübün iyiliği için böyle olmasını da tercih etmiş olabilir, hatta güçlü olduğu için özellikle Rıdvan'dan duysunlar da bana zaten bir şey olmaz yarışa devam etsinler de demiş olabilir o yüzden bildiklerimizle yetinmemiz belki de bizim için daha hayırlı. Bir hata yaptığını düşünüyorsa vakti gelince özrünü de dileyebilir takma kafana fazla. Şu anda görünen artık o bizim hocamız değil, bu tartışmalardan ne kadar çabuk sıyrılırsak bizim için o kadar iyi olur, koca bir sezon var önümüzde.