2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278637 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Salın artık Sergen'i, yöneticilerde bu işle artık daha fazla uğraşmasınlar. 40 gün ağırdan sattılar kendilerini son gün aman hocam canım hocam, kendilerini de daha düşürmesinler. Derhal bu hafta hoca işi bitsin ve çalışmaya başlayalım. Hala daha şansımız var henüz kamp başlamadı sezonu açmadan kaosa sürüklenmeye gerek yok. Sonuna kadar mücadele edip yine şampiyonluk kovalayacağız. Yöneticiler için de kendilerini kanıtlamak adına güzel bir fırsat, bu işi kotarırlarsa Sergen'i kimse hatırlamaz, o çok istedikleri saygıyı da görür uzun seneler devam ederler.

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa Denizli'yi getirir bunlar ancak bu saatten sonra vallahi yazık el attıkları her yeri olduğundan daha da geriye götürüyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

Mustafa Denizli'yi getirir bunlar ancak bu saatten sonra vallahi yazık el attıkları her yeri olduğundan daha da geriye götürüyorlar.

Yaşlı kurt, gelsin bence derhal. Huzur ortamı olur, saçma çekişmeler olmaz. Ne twit ne yancı menajer kafamızı dinleriz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yaşlı kurt, gelsin bence derhal. Huzur ortamı olur, saçma çekişmeler olmaz. Ne twit ne yancı menajer kafamızı dinleriz.

71 Yaşında. Kalbi dayanmaz bizim klübün ortamına.

Çevrimdışı Erman1903

71 Yaşında. Kalbi dayanmaz bizim klübün ortamına.

Eski toprak dayanır dayanır, bir şey olmaz ona. İstemem derse yerli Bielsa var  :lol:

Çevrimdışı ozankarakoc

🎙 Hakan Gündoğar: “Hocam Awaziem'i istiyormuşsunuz, anlaşmışsınız. Hayırlı olsun.”
🗣 Sergen Yalçın: “Yok öyle bir şey. Anlaşsalar bile bana sormuyorlar ki kendi kafalarına göre anlaşıyorlar. Bana bir şey söylemiyorlar.”

Kardeşim, senin dilin yok mu? Klavyen yok mu? Çok sevdiğin abin Sedat Peker bile video çekip derdini anlatıyor, sen nerdesin? Doğrudan muhattabın taraftar olduğu halde, bütün camiada en çok kredisi olan kişi olduğunu bildiğin halde, neden çıkıp iki kelime etmiyorsun! İsim verip köprüleri atmana gerek yok. Bir imada bulunursun. 'Benim beklentilerim açık... Bir... Transfer edilecek oyunculara ben karar vermek isterim, benden habersiz oyuncu alınırsa başarı vaat edemem, verimli olamam. İki... Bugüne kadar verilmiş şöyle şöyle sözler vardı, tutulmadı. İmzayı atmadan önce o sözlerin tutulmasını isterim, ki önümüzdeki sene bunlarla uğraşmayayım, sadece futbola ve Beşiktaş'a odaklanabileyim. Üç...' diye gidersin. Sonuna da sıcak bir mesaj eklersin... 'Beşiktaş benim her şeyim, anlaşmanın sağlanmasını herkesten çok ben isterim' dersin...

Arkanı öyle bir sağlama alırsın ki, kimse ayağını kaydıramaz.

Ha, ama sen büyük takım çalıştırmanın zorluğunu kaldıramadıysan, 'ben bu kadar strese bir daha giremem, yoruldum, dinleneyim' diyorsan, o zaman bir bahane bulursun, 'sağlık sorunları, ailevi meseleler' falan gibi bir şeyler uydurursun, 'taraftar beni affetsin, bir gün yine buluşuruz' der, edebinle gidersin. Bizi de hayata küstürmemiş olursun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Eski toprak dayanır dayanır, bir şey olmaz ona. İstemem derse yerli Bielsa var  :lol:

Yalnız Lucescu dedikodusu çıkmazsa hakkımı helal etmem. Kendisi olmazsa Razvan da olur?! Büyümüştür artık...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levitate

çağdaş atan diyecektim de onu da yerler, rıza çalımbay bu ortama gelmez bence

oooooooooooooooooooof al başa belayı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

En son iki ve üstünde puan ortalaması tutturduğunda ben dünyada yoktum çağ dışı futbol izlemek isteyip clde 0 çekmeyi göze alıp bol bol uyuklamak istiyorsak en doğru adres tabi.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 02:19:05 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

Yalnız Lucescu dedikodusu çıkmazsa hakkımı helal etmem. Kendisi olmazsa Razvan da olur?! Büyümüştür artık...

Dedikodusu banko çıkar, kendisi olur aslında ama oğlu olmaz. Yaşı yetmez :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ligi tanıyan , bilen , birazcık taktik bilgisi olan bir yerli hoca bu ligde zaten başarılı olur.

Çağdaş - Okan- Samet Aybaba- Rız Ünal.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ozankarakoc

Dedikodusu banko çıkar, kendisi olur aslında ama oğlu olmaz. Yaşı yetmez :)

O zaman Daum hayırlı olsun?!

Çevrimdışı Erman1903

En son iki ve üstünde puan ortalaması tutturduğunda  ben dünyada yoktum çağdışı futbol izlemek isteyip clde 0 çekmeyi göze alıp bol bol uyuklamak istiyorsak en doğru adres tabi.

En son Altay'da 5 de 5 attı :). Valla kardeşim ben de isterim idealist genç hoca ama kulüp yapısı belli bünye kabul etmez, şu son hikayeden sonra hiç olmaz yani. Bu durumlara alışkın birisi lazım yoksa gelen genç adam da ziyan olur gider. Sergen'i bile yedik yani başkası nasıl dayanacak...

Çevrimdışı Necmi

Hadi itiraf edin ghazzeli alanilirmiyiz rosieri tutabilirmiyiz diye düşünürken kimsenin aklına hocasız  kalacağımız gelmemiştir

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hadi itiraf edin ghazzeli alanilirmiyiz rosieri tutabilirmiyiz diye düşünürken kimsenin aklına hocasız  kalacağımız gelmemiştir

Üzülerek söylüyorum... ben demiştim  :ok: (bknz. eski mesajlarım)

Şimdi ise 'yönetemetim' kombo yaptı, 3ü de olmayacak...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

En son Altay'da 5 de 5 attı :). Valla kardeşim ben de isterim idealist genç hoca ama kulüp yapısı belli bünye kabul etmez, şu son hikayeden sonra hiç olmaz yani. Bu durumlara alışkın birisi lazım yoksa gelen genç adam da ziyan olur gider. Sergen'i bile yedik yani başkası nasıl dayanacak...
Alt ligde gösterdiği başari önemli değil orada zaten hala 30 yıl öncenin futbolu oynanıyor ayrıca bu saatten sonra kim gelirse gelsin önümüzdeki sene çöp oldu bunlar şimdi yeni hocada bulamazlar 20-25 günde onla uğraşırlar transfer falan oralara hiç girmiyorum zaten.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 02:35:39 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

O zaman Daum hayırlı olsun?!

Ben tecrübeli ve yerli olması - 1 senelik sözleşme yapılması taraftarıyım. Kararı biz vermiyoruz, Türk futbolu malesef bir bataklık ve kahve muhabbetinden çok öteye gitmiyor. Aslında hiçbir keyfi yok ama biz işin spor kısmından ziyade ülke dinamikleri içinde başarılı olabilme ile ilgileniyoruz.

Yönetim kimi istiyorsa onu getirir, aramızda konuşuyoruz işte. Benim görüşüme göre idealist bir yabancı getirecekler. Artık bu ortamın içinde ne yapar bilemiyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin önümüzdeki sene çöp oldu bunlar şimdi yeni hocada bulamazlar 20-25 günde onla uğraşırlar transfer falan oralara hiç girmiyorum zaten.

Çok vakit kaybettik ama hala daha bir şansımız var bu kadar karamsar olma, geçen sezonki durumumuzda lige başlarken de çok olumsuz bir hava vardı. Eh şimdi şapkadan hayvanat bahçesi çıkaracak bir hocan olmayacak belki ama bütçen daha iyi, daha düzgün planlama yapabilir, açığını biraz oradan kapatabilirsin. Taraftara çok büyük iş düşüyor şu an, Yönetim gitsin﹗ vb gideceksiniz muhabbetlerine kesinlikle destek verilmemeli. Herkes 4 el yarışa sarılmalı.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Yonetim yetersiz, beceriksiz vesaire falan - katiliyorum. Ama Sergen hocaninda yaptigi akil alir gibi degil. Hoca efendi anlasamadiysan, birseyler hosuna gitmiyorsa ve calismak istemiyorsan bu yonetimle cik kendi adina konus. Bu ne anasini satayim, Ridvan cikiyor hocanin adina konusuyor, Hakan cikiyor hoca bana boyle dedi diyor, Ali cikiyor baska birsey soyluyor, Mehmet cikiyor hoca sunu istemiyor diyor. E be adam cik kendi adina konus konusuyorsan bu ne….. koyayim. Her bir agizdan biri birseyler soyluyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben tecrübeli ve yerli olması - 1 senelik sözleşme yapılması taraftarıyım. Kararı biz vermiyoruz, Türk futbolu malesef bir bataklık ve kahve muhabbetinden çok öteye gitmiyor. Aslında hiçbir keyfi yok ama biz işin spor kısmından ziyade ülke dinamikleri içinde başarılı olabilme ile ilgileniyoruz.

Yönetim kimi istiyorsa onu getirir, aramızda konuşuyoruz işte. Benim görüşüme göre idealist bir yabancı getirecekler. Artık bu ortamın içinde ne yapar bilemiyorum.

Bizim ülke; bir yabancının gelip başarılı olması şöyle dursun, bizi tam olarak anlamasının bile mümkün olamayacağı bir noktaya geldi. O yüzden ben de 'tecrübeli ve yerli'den yanayım. O yüzden de Şenol Güneş'in hala en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Bizim ülke; bir yabancının gelip başarılı olması şöyle dursun, bizi tam olarak anlamasının bile mümkün olamayacağı bir noktaya geldi. O yüzden ben de 'tecrübeli ve yerli'den yanayım. O yüzden de Şenol Güneş'in hala en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum.

Malesef ülkemiz böyle... Ben Şenol hocanın şu anda ciddi bir çöküş içinde olduğunu ve bir süre dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum, Euro'dan böyle döndükten sonra da taraftar bu değişimin yapılmasına çok kızacak, tepki gösterecektir. Lakin yönetimin öncelikli adaylarından olması muhtemel. Şu anda Şenol Güneş kovulmadan ya da talimatsız koltuğunu terk edecek gibi durmuyor ama burası Türkiye, şaşırmamaya alıştık.