2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280457 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sefaköykartali

Başkan hocayla bire bir görüşecekmiş sanırım. Buradan döndürür ve hocayı tutarsa bayağı iyi iş yapar. Başkanla ters düştüğünü zannetmiyorum, öyle olsa bu görüşme yapılmazdı. Rıdvan şeytanı falan işe girdikten sonra buradan dönersek renkliler de morarır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan hocayla bire bir görüşecekmiş sanırım. Buradan döndürür ve hocayı tutarsa bayağı iyi iş yapar. Başkanla ters düştüğünü zannetmiyorum, öyle olsa bu görüşme yapılmazdı. Rıdvan şeytanı falan işe girdikten sonra buradan dönersek renkliler de morarır.
Kimsenin moraracağı yok, kendi kendilerini batağa sokup sonra çıkarmaya çalışıyorlar.

Bu saatten sonra Sergen kalsa da gitse de, hem kendi itibarlarını hem de hocanın itibarını yerle bir ettiler.

Sergen hocayla anlaşılamıyorsa benim hoca adayım Edin Terzic. Bilic döneminde Bilic' in yardımcısıydı, istatistik ve rakip analizi yapiyordu. West hama da gitti bilicle, sonra Bilic kovulunca Dortmunda gitti. Bu sezonun sonunda da Favre kovulunca Dortmundun başına geçti. Bu sezon sonu yine yardımcılığa geçecek. Çok maaş da almıyordur Dortmundda.

Kimsenin moraracağı yok, kendi kendilerini batağa sokup sonra çıkarmaya çalışıyorlar.

Bu saatten sonra Sergen kalsa da gitse de, hem kendi itibarlarını hem de hocanın itibarını yerle bir ettiler.
Belli olmaz, bu kaos ortamından barış halinde çıkıp 3 tane transfer açıklarsın, bütün renklilerin hevesi kursağında kalır, taraftar da başkan sorunu bire bir görüşüp çözdü der, içerideki ilk maçta da güzel atmosfer olur. Fenerliler başlamış sergen gelsin demeye. Abdullah Avcı bile üst üste birkaç maç aldığında millet olacak galiba diyordu, destek oluyordu.

Çevrimdışı kaan1903

Salih Uçan transferi yatarsa şaşırmam Ghezzal ,Rosier de keza kulüpleriyle anlaşılsa bile kalacaklarını düşünmüyorum .Geçen Ertan demişti yanlış hatırlamıyorsam .Sergen hoca kalırsa kalırım demiş . Salih uçanda aynı şekilde arada pürüzler var dediği büyük ihtimal Sergen hocanın kalıp kalmayacağı ile ilgili olabilir yoksa şimdiye kadar niye açıklanmasın...Yönetimi tebrik ederim bir çuval incir nasıl berbat edilir gösterdi bize ...

Çevrimdışı Kartal39

Olay bu noktaya geldikten sonra Sergen hoca imzalamaz. İşin bu noktaya getirilmemesi lazımdı. Sezon içerisinde neden biz sözleşme yenilemedik. Hoca da bundan rahatsız olduğunu belirtti. Meselenin para olmadığı çok açık ortada(öyle bile olsa bu yaşananlardan dolayı hoca rakamı yüksek tutmuş olabilir) , müthiş bir iletişimsizlik. Hadi sezon içerisinde sözleşme yenilemedin işi buraya kadar uzatmanın ne mantıklı açıklaması olabilir. bu arada bizler sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Taraflardan herhangi bir açıklama da gelmiyor. Yine kendi ayağımıza sıktık 2 kupalı sezonun sonunda bir çuval inciri berbat ettik. Bu taraftar bu yaşananları kesinlikle haketmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Salih Uçan transferi yatarsa şaşırmam Ghezzal ,Rosier de keza kulüpleriyle anlaşılsa bile kalacaklarını düşünmüyorum .Geçen Ertan demişti yanlış hatırlamıyorsam .Sergen hoca kalırsa kalırım demiş . Salih uçanda aynı şekilde arada pürüzler var dediği büyük ihtimal Sergen hocanın kalıp kalmayacağı ile ilgili olabilir yoksa şimdiye kadar niye açıklanmasın...Yönetimi tebrik ederim bir çuval incir nasıl berbat edilir gösterdi bize ...

Ghezzal kesin gitti, haftalardır söylüyorum.

Bir ihtimal Rosier'i kiralayabilirler diyordum, ama onun da talipleri çıkınca o da gitti.

Salih Uçan'ı bile alabileceklerini sanmıyorum, çünkü yerli kuralı çıkınca diğer 2 renkli kesin devreye girmiştir.

Adamlar sanki takımın içini boşaltıp gitmeye gelmişler, inanılmaz cidden.

Çevrimdışı GreenBook

Sergen Hoca da kaçmak için yol yapmış herkes bunu böyle bile
Yönetim suçlu evet ama hoca da en ufak bi poyraza bakıyor kaçmak için

Şenol güneş okadar problem yaşadı Fikret ormanla 4 sene durdu böyle en ufak şeyde gidicem diyorsan Aklında Beşiktaş yoktur

Sen Yengemize vakit ayır sayın Sergen hocam Biz hoca buluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen Hoca da kaçmak için yol yapmış herkes bunu böyle bile
Yönetim suçlu evet ama hoca da en ufak bi poyraza bakıyor kaçmak için

Şenol güneş okadar problem yaşadı Fikret ormanla 4 sene durdu böyle en ufak şeyde gidicem diyorsan Aklında Beşiktaş yoktur

Sen Yengemize vakit ayır sayın Sergen hocam Biz hoca buluruz.
Daha Sergen ilk geldiğinde diyordum ben, "Sergen rahat adamdır, zoru görünce kaçar".

Çünkü bu ülkede teknik direktörlük, rahat bir iş değil. Takımı şampiyonlar Ligi'nde finale çıkarıp  penaltılarla kaybetsen, yine gömerler.

Geçen sene o kadar zorlukta yılmadan mücadele edip şampiyon yapınca, herhalde teknik direktör olarak mücadeleci bir karakter edinmiş  zannettim. Değişmemiş aslında.

İlk tahminimden iyi dayandı yine.

Neyse, şampiyonluklar için teşekkürler.

"Benim burada görevi bırakmam söz konusu bile olamaz, taraftar bu kadar sahiplenirken böyle bir lüksüm yok..."

Hoca o zaman bu mevzular ne? Yönetim istemiyorsa seni çık seni bu kadar sahiplenen taraftara de ki benim istediklerimi yapmıyorlar, istediğim parayı vermiyorlar, başka hocayla görüşüyorlar, bu şartlarda bu yönetimle çalışamayacağım hoşçakalın biz de diyelim ki büyük adammış. Hakan gündoğarla, levent ümit erol şaklabanıyla, şeytan rıdvanla iletişim kurmak yakıştı mı? Beşiktaşlı adam mı kalmadı medyada konuşacak?

Çevrimiçi gokhans

Sergen olmuyorsada, ne yapıp edip çağdaş hocayı getirtsinler. En azından aynı futbol anlayışı ve taktif hafızası ile devam edelim. Yeni hoca demek, farklı futbol anlayışı demek. Bu kadro derinliği ve bütçe ile 0'dan başlamak, çok kötü sonuçlar doğurabilir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Murat Şahin düşünülebilir mi?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yönetici isimleri belli. Ortalığı karıştıranlar belli. Twitter trolleri belli. Çebi bunlara karşı üç maymunu oynamaya devam etsin. Artık sonunu getirdiler. Zamanları hızla tükeniyor. 2-3 aya görürüm ben yönetimi tribünlerden Sergen sesleri yankılanınca. Bence hemen gidebilirler Sergen ile anlaşmazlarsa. Bu kadar olay üstüne kimse gelmek de istemez.
Gelecek hoca da ateşe atılmış oldu artık. Stadlara seyirci de alınmaya başlanacak deniyor. Lig başladığı gibi çok iyi futbol ve neticeler gelmeli seri olarak.  Aksi takdirde ağır ve çirkin tepkiler görebiliriz. Zaten zayıf bir yönetimimiz var dağılıp giderler iki maçtan sonra. Kimbilir belki de zaten gitmek istiyorlardı da gelen çifte kupa planlarını bozmuştur.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı GreenBook

Daha bu saatten sonra hocayla Anlaşılmaması gerektiğini düşünüyorum
Çünkü yararından çok zararı olur araya birkere soğukluk girdim mi o tren gitmez
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 12:00:45 GreenBook ]

Çevrimdışı GreenBook

Daha Sergen ilk geldiğinde diyordum ben, "Sergen rahat adamdır, zoru görünce kaçar".

Çünkü bu ülkede teknik direktörlük, rahat bir iş değil. Takımı şampiyonlar Ligi'nde finale çıkarıp  penaltılarla kaybetsen, yine gömerler.

Geçen sene o kadar zorlukta yılmadan mücadele edip şampiyon yapınca, herhalde teknik direktör olarak mücadeleci bir karakter edinmiş  zannettim. Değişmemiş aslında.

İlk tahminimden iyi dayandı yine.

Neyse, şampiyonluklar için teşekkürler.
Aynen öyle. Rahatına aşırı düşkün hiç zora gelemiyor en ufak zorlukta karalar bağlıyor
Bakma takım şampiyonluk yolunda olmasa abou da dahil bi çok oyuncuyu basın toplantılarında gömerdi

Şampiyonlar liginde en ufak başarısızlıkta elenen hoca olarak anılmak istemiyor da olabilir.

Çevrimdışı sozkul

Hem yönetim hem Sergen hoca işleri buraya getirerek çok ayıp ettiler.
Her iki tarafada yuh diyorum.
Sergen gelsede gelmesede bu yönetim dikiş tutmaz. Yeni seçim lazım. Başka aday yoksa ANÇ kadroyu yenilesin.
Bu saatten sonra tekrar Şenol Güneş görmeyi asla istemiyorum. 

Çevrimdışı AigleBordeaux

Artık bir sonuç lazım olumlu yada olumsuz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Furkan Sarper

Sergen hoca gidiyorsa, hazır şampiyon da olduk, bence bu sene yeni bir yapılanmaya gidilirken doğru isim Çağdaş hoca olmalı

Şampiyonluk sonrası 1 sene, sistem oturtması için sabredilir

yeter ki ortada sisteme dair belirtiler olsun, avcı gibi olmasın, sabredilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Çağrı Öz

Karnından konuşanların favori bahanesi. Sonra da Şampiyonlar Ligi gediklisi Wolsburg’a gitmişti.

Ben son model kadro kursam Sergen’i niye tercih edeyim o da ayrı bir mesele. Alanyaspor ve Malatya’yı sanırım Şampiyonlar Ligi umuduyla çalıştırdı.

He neyse, yaklaşık 1 aydır inceden inceye gelişen iki ihtimal var.

1. Milli takım Şenol’u yollama planları yapıyordu. Bu da onu bekliyor.
2. Acun kankası F.bahçe ile işi pişirdi.

Rıdvan borazanlık yaptığına göre ikinci ihtimal uzun zamandır olmuş görünüyor. Zaten Sergen’in karın ağrısı süreci ile F.bahçe’nin teknik direktör boşluğu uzun zamandır paralel ilerliyor. Bu bayağı birlikte gelişen süreçler gibi görünüyor. Sonuç olmasa bile bir iletişim var.

Buna Beşiktaş’ın Fatih Terim’i olacak falan diyenler de enayi gibi hissediyordur. Futbolcuyken o haltı bir kere yedi şimdi daha kötüsünü de yapacak.

Yönetim acilen Çağdaş Atan ile anlaşıp yoluna devam etmelidir. Şu saatten sonra devam etse bile mide bulantısı artık hat safhada. Beşiktaş vazgeçilmez sanılanların mezarlığıdır.

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 12:28:57 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı haluk.m

Her şeye tamam ama bir başkan 40 gün teknik direktörüyle konuşmaz mı ?  Burası Türkiye, profesyonel yapı vs. diye bahanesi bile olamaz.

Keşke 20 gün önce şu pazarlığı yapıp olumlu ya da olumsuz açıklama yapsalardı . Bu kaosun en büyük sebebi yönetimdir.
Günün sonunda egolar yüzünden kaybeden Beşiktaş'ım olacak.

Şu an aklı başında bir Türk teknik adam Sergen Hocanın yerine gelmez, gelen kukla olduğunu bilerek gelecektir. Maddi sebepleri gerekçe göstererek hocasıyla anlaşamayan bir takımız, gelecek hoca ancak yönetimin beklentilerini karşılayacaktır.  X hoca çok akıllı, kurt ve benzeri şeylerden önce x, Şampiyon olur mu, Şl de ne yapabilir sorularını sorun. Olumlu cevaplar veremiyorsanız geçmiş olsun. 

Artık taraftarın tepkisi de anlamsız, çok geç kaldık.  Bu saatten sonra Sergen Hocayı döndürmemiz bize eksi yazar.  Yarın her olumsuzlukta çıkıp klasik taraftar çok reerrröö açıklaması yaparlar, bırakın bildiklerini yapsınlar.   

Son olarak, getirin Stefan Kuntz'u belki bize 2,3 oyuncu yetiştirir. 

Not: Sergen Hoca'nın dönmeyeceğini düşünüyorum, dönmesini bir başarı olarak görmüyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gedson'da elden kaçtı.

Adamlar bir günde başkan bir günde TD , diğer günde iki tane transfer çözdü. Çıldırmamak elde değil... :s20:

Çevrimdışı 38life

Sergen ile anlaşılamama sebebi maaş mı yoksa yönetimin transfer konusundaki saçmalamaları mı?

Maaş ise Sergen haksız. Sadece 1 gol farkla gelen şampiyonluktan sonra zam istemek saçma.

Transfer konusundan dolayı ise sonuna kadar haklı.

Nur topu gibi bir teknik direktör sorunumuz oldu.

Çok yazık gerçekten. 40 yılın başı 2 kupa kazanmışız, sonrasındaki  yönetilen sürece bak.

Zaten bütün şampiyonluklar 10 puan farkla yaşanıyor dimi? 3 puan farkla şampiyon olunca da 1 golle şampiyon oluyorsun. Derbide attığın tek gol 3 puan fark açmanı sağlıyor. Böyle bir bakış açısı olmaz. Şampiyonluk şampiyonluktur. Ayrıca biz şampiyonluğu 30. Haftada garantilemediysek bunun sorumlusu hoca değil takıma doğru düzgün forvet almayan yönetimdir. Bu takım forvetsiz oynadı ligin ikinci yarısında ve şampiyon oldu. Hala ne 1 golünden 2 golünden bahsediyorsunuz? Adam tarih yazdı tarih!