2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280446 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sana da teessuf ederim @Erman1903 . Ali ece'ye tutuksun belli, sergen'i de seviyorsun o da belli ama boyle saf vb yakistirmalar ic acici olmadi. Hee ben zaten 100 de 100 budur demedim, biliniyor fakat seni yine sergen'in basin danismani terse yatirdi. Para konusunda sorun yok yazmis, verilen haber de rest cekildi denmiyor zaten. Biraz daha garanti istiyor, anlasilir diye de ekleniyor ali ece tarafindan. Nitekim oyle de olmus.
Kirdin 😑
bence ali ece yöneticiler tarafından kullanıldı sergenle masadayken böyle bir haber çıkartmak zaten sergene git demektir
Neyse herşeyin hayırlısı artık böyle bir kaosda sadece bizim becereceğimiz birşey

Çevrimdışı Erman1903

Sana da teessuf ederim @Erman1903 . Ali ece'ye tutuksun belli, sergen'i de seviyorsun o da belli ama boyle saf vb yakistirmalar ic acici olmadi. Hee ben zaten 100 de 100 budur demedim, biliniyor fakat seni yine sergen'in basin danismani terse yatirdi. Para konusunda sorun yok yazmis, verilen haber de rest cekildi denmiyor zaten. Biraz daha garanti istiyor, anlasilir diye de ekleniyor ali ece tarafindan. Nitekim oyle de olmus.
Kirdin 😑

Yanlış anlaşılma olmasın ben de senin öyle demediğini biliyorum. Saflık bende de var diyeyim yani, dün gece imzalanır falan diye ufak bir ihtimal vardı kafamda. Sergen'in basın danışmanı mı varmış bilmiyorum, herkes bir şeyler olduğunu iddia ediyor ben ana sebebin para olmadığını düşünüyorum. Vardır bir şeyler dikleşip astronomik rakamlar istemiş olabilir kabul edeceklerini hiç düşünmüyordur vb. Ben hala başka şeyler olmasa kupadan 1 hafta sonra bunlardan daha düşük ücretlere imza atardı diyorum, melek değil Sergen onun matematik zekası da çok yüksek değildir söyleyeyim yani, pratiği baskındır. İşler böyle çorbaya dönünce yanlış kararlar almış olabilir, artık bitti gitti yolumuza bakalım derim. Kırdıysam da özür dilerim.

Çevrimiçi levitate

taraftar hocanın evinin önünde toplanacakmış :D

civil war be 5 saatte ne hale geldik
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetici isimleri belli. Ortalığı karıştıranlar belli. Twitter trolleri belli. Çebi bunlara karşı üç maymunu oynamaya devam etsin. Artık sonunu getirdiler. Zamanları hızla tükeniyor. 2-3 aya görürüm ben yönetimi tribünlerden Sergen sesleri yankılanınca. Bence hemen gidebilirler Sergen ile anlaşmazlarsa. Bu kadar olay üstüne kimse gelmek de istemez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Brezilya dizisine dönmüş ortalık.
Seyircisiz oynanacaksa okan gelsin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Brezilya dizisine dönmüş ortalık.
Seyircisiz oynanacaksa okan gelsin
Artık seyirci alınır statalara. Futbol ekonomisi bir sene daha seyircisiz oynamayı kaldırmaz. En kötü ihtimalle aşılıları alırlar. Yönetimin kaçışı yok. Ne olacaksa olacak bu saatten sonra. "İnceldiği yerden kopsun." durumu var artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

taraftar hocanın evinin önünde toplanacakmış :D

civil war be 5 saatte ne hale geldik

Taraftar içinden geleni yapsın ama zor artık işin buradan dönmesi, evinde bulamayabilirler bile. Uzatmalı sevgiliye dönmesin tadı kaçtı artık, taraftar ufaktan hazırlasın kendini rakibe ya da milli takıma gidebilir. Bugün son olsun da artık işimize gücümüze odaklanalım.

Çevrimdışı ardiles

ezbere konuşmuyordumki fo yönetimindeki çebiyi biliyordum unuttunuzmu cenki bile ben daha fazlaya satarım demişdi ona bırakılsa o transfer pazarlık masasında kalırdı birçok transferin kaldığı gibi kol kırılır yen içinde kalır bunlar konuşulmadı biri menejerlere saldırır diperi her transferin önünü tıkar allahtan yetki onlarda değildi şimdi hepsi yetkili en başta olmaz bu iş demişdim anadolu kulübünden beter oluruz ne gelir elde edebilirler ne transfer yapabilirler çünkü nerde durmaları gerektiğini bilmiyorlar oyuncuların hepsini bedava kaptırmamızın nedeni direk bunlar
Bunlarla pazarlık yapan herkesmi suçlu

F.Orman dönemindeki borçla büyüme stratejisi çöktü. Her şey büyürken ego küçülmüyor o da büyüyor.

ANÇ nin popülizmden uzak, ayakları sağlam basan yönetimi daha doğru.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kimse Beşiktaş tan büyük değil ama Biz de aptal değiliz.
Bir süreci daha kötü nasıl yönetebilirsin  deselerdi tez olurdu bunların yaptıkları.
Aklımızla alay ediyorlar

Çevrimdışı ardiles

az hasarmı şenol gelirse hasar büyür onu sergene verecek en büyük rakama masaya bile oturtamazlar

Şenol hoca transfere karışmaz ve ketumdur. Sırf bu özelliği için fazladan bir kaç milyon euro ödeyebilirler.

Çevrimdışı caner.eryigit

Feyyaz Uçar ın aleni muhabbette dediği gibi Beşiktaş ı Beşiktaş'ın içinden gelenler yıkar yine aynısı oldu..
Ya siz ilk seyircili maçta ne olacak hiç mi düşünmüyorsunuz?

Çevrimdışı ardiles

Artık seyirci alınır statalara. Futbol ekonomisi bir sene daha seyircisiz oynamayı kaldırmaz. En kötü ihtimalle aşılıları alırlar. Yönetimin kaçışı yok. Ne olacaksa olacak bu saatten sonra. "İnceldiği yerden kopsun." durumu var artık.

Ödemelerin aksadığı ve futbolcuların yatışa geçtiği bir ortamı görmüş yönetimi kolayca sarsamazsınız, onlar en kötü zamanları görmüştür. Taraftarın bu tehditlerini leblebi şekeri niyetine yerler.

Çevrimdışı ardiles

Anlaşılmayacak bir şey yok. Transfere karışmayan ve eldeki oyunculardan maksimum fayda sağlamaya çalışan bir hoca isteniyor. Sergen Yalçın bu profile uymadı.

Çevrimiçi tolga1903

Bayern münih hansi flick ilişkisine döndü bizimki de. Tek fark onlar nagelsmann'ı daha flick takımın başındayken getirdi biz yaklaşık 1 ay hoca ararız. Aslında hazır sergen gitmişken yönetim de bıraksa ya belki 15 sene sonra falan yeni nesil "efsane başkan efsane hoca" falan diye sloganlar atar. Çünkü sergen yoksa taraftarın da büyük çoğunluğu yok ve vodafone'da oynanacak maçların tadı da olmayacak, yönetim ağzıyla kuş tutsa bu saatten sonra orada kalamaz hele ki olası şl rezilliği ve ligde en ufak sallantıda.

Eğer sergen olmayacaksa lütfen fener'e veya milli takıma gitsin, her maçın ardından sergen sesleri gelecek hocayı da bitirir takımı da bitirir. Ne yazık ki başımıza yeni bir fatih terim sendromu geldi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yöneticilerin etkisi olduğu muhakkak ama iş aslında ANÇ de bitiyor.
Bakü'ye milli takımı izlemeye giden ANÇ Sergen Hoca' nın da orada olduğu ona söylenmesine rağmen herhangi bir görüşme ihtiyacı hissetmiyor.
Ulan davet eder maçı birlikte izlersin, tüm trollerin ağzını kapatırsın.

Biz eski yönetimlerde hocalardan hep "aman yönetimin kuklası olma, doğru neyse onu söyle, hangi oyuncu ihtiyaçsa onu söyle, kafalarına göre transfer yapmalarına izin verme, dik dur" anlayışı bekledik.

Sergen Hoca şu an bunu yapıyor ve emin olun bu yönetim değiştiğinde, yeni yönetim "hocam durum malum sana ihtiyacımız var" denildiğinde saniye düşünemeden para pul konuşmadan gelecektir. Hocanın aradığı tek şey samimiyet.

Bu saatten sonra yapılacak en kestirme iş Rıza Hoca ile anlaşmak. Rıza Hoca da dikkat etsin yönetimin suyuna gidip yine Youla'lar Adem Dursun'ları takıma doldurmasın.

Çevrimdışı GreenBook

Hoca zoru görünce kaçıyorsun kabul et
En ufak bi bahaneye bakar en ufak sorunda Sergen direk işi gitmeye bağlar bunu görmüş olduk
Hocasından yönetimine kimse Beşiktaş’ı düşünmüyor herkes kendi derdine düşmüş

Bu yönetimle de hoca ile de olmaz bu saatten sonra
Yönetim gitsin﹗ etmeli. Bu saatten sonra hocayla anlaşılsa dahi başarılı olacağını düşünmüyorum taraflar epey yıprandı

Çevrimdışı ardiles

Sergen başkan olsaydı ANÇ gibi davranırdı. En tepedeki sorumlu kişi olmak zordur. Çebi başkan değilken Ronaldinhoyu transfer etmek istiyordu :) Sergenin Hulk istemesi bile daha makul.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sergen ile anlaşılamama sebebi maaş mı yoksa yönetimin transfer konusundaki saçmalamaları mı?

Maaş ise Sergen haksız. Sadece 1 gol farkla gelen şampiyonluktan sonra zam istemek saçma.

Transfer konusundan dolayı ise sonuna kadar haklı.

Nur topu gibi bir teknik direktör sorunumuz oldu.

Çok yazık gerçekten. 40 yılın başı 2 kupa kazanmışız, sonrasındaki  yönetilen sürece bak.

Çevrimiçi yaço58

Çifte kupalı sezonum sonu bu kadar mahvedilebilirdi emeği geçen herkese teşekkürler hadi sergen hoca gitti yerine klopp geldi sergen im baskısı taraftarım baskısı her an ensesindd olacak nasıl başarı bekleyebiliriz ki böyle velevki bugjn taraftar gitti ikna etti sergen hocayla devam edildi gönülsüz ilişkiden ne hayır gelecek başarı gelirmi rüzgarı arkanıza tamamen almak varken şu yaşananlar akıl tutulması 35 gün koca devam edilmeyecekse söylenip yola bakılırfı onu bile yapamadılar en büyük ayıp bu taraftara yapıldı göz göre göre

Çevrimdışı ardiles

Başkana güvenin. Tırnaklarıyla kazıyarak bir noktaya gelenler başarılı olur. Kendine iyi bir eş seçmiş ve evliliğini sorunsuzca yürütenler başarıyı da sürekli kılar. Çocuklarını doğru yetiştiren insanlar krizleri de yönetir.

Beşiktaşa başkan olup başarısız olan veya başarılı olsa da sürekliliği sağlayamayanların özel hayatlarına bir bakın. Ufak istisnalar hariç hiç şaşmaz. Ya babasının gölgesindedir ya bekardır ya da problemli aile hayatı vardır. Özel hayatını İdare edip edememesi çok şey anlatır.

Çevrimdışı Nartallo

En geç ekim 2021'de olağanüstü kongre yapar kulüp.

İki kupalı hocasıyla doğru düzgün iletişim kuramayan, federasyona, rakiplere gelince kuzu, kendi taraftarına, hocasına gelince aslan kesilen bu zevatın Beşiktaş'ta işi yok, gidecekler.

Her biri ayrı telden çalan, biri transfer heveslisi, diğeri kurumsallaşma meraklısı olan hiçbir artı koymayan, boş muhabbet çeviren, egolarının esiri olan bu yönetim gidecek.

En başta da başkan gidecek, yönetmekten bir haber, liderlikten bir haber, kurduğu yönetimden bir haber o adam gidecek.   

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1407112576782192640
Tedarikçiden mal pazarlığı yapmakla, insanla maaş pazarlığı yapmanın aynı şey olmadığını anlarlar mı acaba?

Yoksa bu kafayla devam mı ederler?
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 10:21:28 tuncaboylu ]

Çevrimiçi murat

sergen hıcanın yönetimden bir kaç isimle anlaşamadığı aşikar ama sorun bundan da öte, başkan ile ters düşmüş.

Çevrimdışı barisaydin

Anladığım kadarıyla dönüşü yok Hoca gitti sanırım