2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280444 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Gedson'da elden kaçtı.

Adamlar bir günde başkan bir günde TD , diğer günde iki tane transfer çözdü. Çıldırmamak elde değil... :s20:
Bizim yönetimlerin "acele etmeyeceğiz" mantığı, bizim kronik sorunumuz, bundan çok canımız yandı ve hala yanmaya devam ediyor. Geçen sene gökdeniz'de oldu. Acele etmeyerek, son dk. transferleri ile avrupa kupalarına yine acelemiz yok mantığı yüzünden veda ettik. Sergen hoca ile de nasılsa imzalayacağız, acelemiz yok dendi ve durum ortada. Bu sene salih'de de olacak, görünen köy klavuz istemez. Sergen hocaya rahat diyorlar ama ben bizim yönetim kadar rahatını görmedim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı caner.eryigit

Kaçacaklar büyük ihtimalle yolunu yapıyorlar.
Biz bunları haketmedik fln.

Çevrimiçi Akil Emre

Sağolsunlar ne keyif ne heyecan bıraktılar.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Rıza Çalımbay hemen gelmeli. Bu saatten sonra Sergen'den hayır gelmez bize.

Çevrimdışı 38life

Taktisyen yönünün zayıf olduğunu düşündüğüm için ve de henüz erken olduğunu düşündüğüm için Sergen hocanın gelişine çok sıcak değildim. Ama hoca geldiğinden beri sürekli gözümde büyüyor: Yönetimin maaş olarak çocukla alay eder gibi geçen senenin maaşını teklif ederek masaya oturmasına karşılık olarak 30 istiyorum diyerek rest çekmesi nereden bakarsan kral hareket. Çingene pazarlığını kendine huy edinmiş Çebi'ye bu dersi birinin vermesi gerekiyordu.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Demek ki yönetim Sergen'i bir şekilde oyalamış, o yüzden de Sergen çıkıp bir şey demedi/demiyor.

Bir bakıma ''bekle biz halledeceğiz, bakıyoruz (oyuncu, kadro vs.)'' diyerekten umutlandırmış/bekletmiş.

Yoksa en başından deselerdi, 'bizim yeni sezon için planlarımız farklı, birlikte düşünmüyoruz vs.' Sergen o zaman çıkar çat söylerdi, olmadı anlaşamadık gibisinden...

Yönetim ama durumu buraya getirmekle bunu bilinçli uzatmış izlenimi veriyor; bu süreçte de Sergen itibarsızlaştırılmış, taraftarlar arasında bölünmeye yol açılmış, Beşiktaş'a zarar verilmiştir.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Gedson'da elden kaçtı.

Adamlar bir günde başkan bir günde TD , diğer günde iki tane transfer çözdü. Çıldırmamak elde değil... :s20:
Pazarlık böyle yapılır(!) dostum, bizim yönetim iyisini biliyor.

En düşükten başlarsın pazarlığa, oyuncun da kaçar, teknik direktörün de, talip olduğun adam da.

Böylece kimseyi almadan transfer dönemini bitirirsin.

Çevrimdışı GreenBook

Yönetim pazarlık işinin cılkını çıkardığı için hocayı paragöz konumuna düşürdü hocada bu muameleyi kaldıramadı

Mesele bundan ibaret. %70 yönetim suçlu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Domino etkisi devam ediyor. Biz bunları daha önce yaşmıştık...

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1407289168645005312

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Fikret orman dönemi canlandı gözümde bi an
Senin ne işin var ki kulüpler birliğinde ? Beşiktaş’ı yönettiniz de orası kalmıştı

İstifa etmeliler hemen. Beşiktaş böyle amatör yönetim görmedi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı sefaköykartali

Zaten şu işe bi bizim başkanlar giriyor. Kulüpler Birliği başkanlığını yapmak isteyen yok, zorla bizimkileri yapıyorlar. Bi kere de fbli gsli biri yapsın. Iyi ki istifa etmiş.

Çevrimiçi gokhans

Yönetimin hatalı aksiyonları sonrası, Sergen hocada reddedip, egosunu tatmin ettiğine göre, şimdi önümüze bakıp ne halt yiyeceğimizi düşünelim. Yahu kayyumun kıyısında koskoca Beşiktaş, zor durumda ve kişisel egolar yüzünden, yüzünüzü dönemezsiniz bu camiaya, özellikle böyle bir dönemde..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Senin başkanın Bakü' de milli maça geldiğini bildiği halde hoca ile görüşmüyor. Bu kadar mı nefret ettin hocandan?
Ya da tüm ilgiye mazhar olması seni bu derece mi kıskançlık krizlerine soktu? Patron benim mesajını vermek için mi böyle aptalca davrandın?

Neyin parası?

ANÇ nin niyeti en başından beri belli, eski göz ağrısı biricik aşkını getirebilmek için koca bir sezonu heba etmeyi göze aldı.

Yine söylüyorum, bu basiretsiz yönetim gitse ve adam akıllı bir yönetim gelse ve dese ki "hocam sana ihtiyacımız var" para-pul konuşmadan saniyesinde gelir.

Hayatta her şey para değildir, bu adamın ciddi kırgınlıkları olmuş bunu da para kılıfına sokmuşlar.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 15:05:30 Özgür Gültekin ]

Çevrimiçi levitate

''10'da 10, son derece profesyonel'' - orkunco
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 15:11:29 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Demir

Twitte ne yazıyordu ki
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Senin başkanın Bakü' de milli maça geldiğini bildiği halde hoca ile görüşmüyor. Bu kadar mı nefret ettin hocandan?
Ya da tüm ilgiye mazhar olması seni bu derece mi kıskançlık krizlerine soktu? Patron benim mesajını vermek için mi böyle aptalca davrandın?

Neyin parası?

ANÇ nin niyeti en başından beri belli, eski göz ağrısı biricik aşkını getirebilmek için koca bir sezonu heba etmeyi göze aldı.

Yine söylüyorum, bu basiretsiz yönetim gitse ve adam akıllı bir yönetim gelse ve dese ki "hocam sana ihtiyacımız var" para-pul konuşmadan saniyesinde gelir.

Hayatta her şey para değildir, bu adamın ciddi kırgınlıkları olmuş bunu da para kılıfına sokmuşlar.

'Ne de olsa imzalar' mantığıyla başçavuşun eşeği muamelesi yaptılar hikaye budur, Sergen İstanbul'a çağrıldı görüşemeden geri döndü falan. Başkanımız çok meşguldü 35'gündür. Son olarak da Ali Ece'nin programında tek sorun para diyerek kurşun attılar. Bırakırsan 'Tek sorun bu' imzalarsan kölesin. Paçalar tutuşunca aman hocam canım hocam...

Çevrimdışı mrred

Oha bu gerçek mi ?

Adam çalışmak istemiyor. Nedenini bilmiyoruz. Fakat tahmin ettiğim kadarıyla çıkan dedikodular gerçek. Hoca bazı yöneticilerle

anlaşamıyor. Hocaya da saygı duymak gerekiyor yönetime de. Çünkü her yönetimin hoca tasarruf etme hakkı olduğu gibi

her hocanın da istediği camiayla ve kulüple çalışma veya çalışmama hakkı vardır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levent14

Sergen hocaya ilk teklifin 12 milyon lira olmasi herşeyi özetliyor..Olmayacak bir para önerdiler işi uzattılar hocayı paracı konumuna getirmeye çalıştılar işin özeti bu..Sergen çekilsin kenara..Bunlar şenol güneşi getirsinler zaten yarim sezon dayanamaz gider₁ hepsi