2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280271 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bülent uslu diyor ki yönetimden bir kişi bile 1 aydır aramamış, sürekli aracılarla çözülmeye çalışılmış

sanırım hoca bunlara kırgın veya kızgın?

Yanlış anlamayın da ft kulübünde neler yapmadılar. Adam tekrar gelip kulübü bırakmadı.Eğer buysa sıkıntı saçmalamış Sergen.

Çevrimiçi levitate

hakan gündoğar awaziem'i için aramış hayırlı olsun sen istemişsin falan demiş, hoca benim haberim yok kafalarına göre alıyorlar birini demiş...
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Her şey tamam da eğer bu Rıdvanın olayı gerçekse hocaya YAZIKLAR OLSUN!
Bu kadar mı senin bu taraftara verdiğin değer? Çıkıp kendin açıkla hadi açıklamıyorsun biraz bekle düzgün bir veda videosu çek.
Yönetime lafım yok, sezon boyunca tepelerindeyim. Bu sezon şampiyon olamazsak gelen hoca kim olursa olsun gözümde suçlu yönetim olucak.
Son olarak hocanın hakkında burda yazılanlar çizilenler doğruysa bu akşamki onun hakkında sonra konuşacağım.

Yahu ne yazılar olsunu kardeşim, Rıdvan'a çık açıklamı demiş olayı. Bu İstanbul takımlarının futbolcuları, hocaları vb hep görüşürler. Biz taraftar gibi kanlı bıçaklı olmuyorlar. Veda videosu çekecek hali mi vardır ne diyecek, onu çekmeye başlasa Peker gibi seri yapacak malzemesi vardır.

Çevrimiçi levitate

Abi ne pazarlığı kaç gün bir telefonda bile konuşmamış başkan. Yönetimden 2-3 kişi hariç herkes adamdan vebalı gibi uzak duruyor. İstemedikleri için yıldırma stratejisi yaptılar, dün de o telefon hikayesiyle noktayı koydular bizim saf taraftarımız da yiyor bu ucuz numaraları.

bülent uslu senin dediğine benzer bir şeyler dedi, mobbing yapıldı diye ekledi :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bülent uslu diyor ki yönetimden bir kişi bile 1 aydır aramamış, sürekli aracılarla çözülmeye çalışılmış

sanırım hoca bunlara kırgın veya kızgın?

Beşiktaş tarihinin en pısırık en iş bilmez yönetimine şahit oluyoruz normaldir.
Bu ANC ve ekibi desteklediğim için yazıklar olsun banada.
Bu adam senin camiandan çıkan, şu zor zamanda sana şampiyonluk veren adam.
Atlayıp yanına gitmen peşinde koşman lazım iken şu yapılana bak.

Adamlar aileleri ile tesisde gezmekten, Beşiktaş üzerinden caka satmaktan başka bildikleri birşey yok. Reziller.... :s20:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yahu ne yazılar olsunu kardeşim, Rıdvan'a çık açıklamı demiş olayı. Bu İstanbul takımlarının futbolcuları, hocaları vb hep görüşürler. Biz taraftar gibi kanlı bıçaklı olmuyorlar. Veda videosu çekecek hali mi vardır ne diyecek, onu çekmeye başlasa Peker gibi seri yapacak malzemesi vardır.
Rıdvana paylaşabilirsin demiş. En azından ben bir açıklayayım falan diyebilirdi.
Ben Sergen’in ayrılışını şeytandan duymak istemiyordum.Ayıp etti bu taraftara kim nederse  desin.
Yönetim ayıbın kralını etmiş olabilir ama taraftar böyle bir ayrılığı haketmiyordu.

Çevrimdışı Erman1903

bülent uslu senin dediğine benzer bir şeyler dedi, mobbing yapıldı diye ekledi :ı

İzlemedim ben uzanıyordum, şu son Ali Ece'yi kullanarak yaptıkları şey baya baya ateş etmek yani. Bundan sonra imza atsan da paracı olacaksın, çok leş bir taktik yani ağzıma geliyor söyleyecek çok şey ama anlayan anladı.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi diyordu Çebi gelirse siz görürsünüz asıl cimriliği, kısmırlığı ve kulüp içi sorunları diye de herkes adama sallıyor kızıyordu gördük kim haklı kim hakız ayrıca bu karadeniz lobisi en ufak neşemizi keyfimizi elimizden almadık yer bırakmıyor maalesef :evillol:
ezbere konuşmuyordumki fo yönetimindeki çebiyi biliyordum unuttunuzmu cenki bile ben daha fazlaya satarım demişdi ona bırakılsa o transfer pazarlık masasında kalırdı birçok transferin kaldığı gibi kol kırılır yen içinde kalır bunlar konuşulmadı biri menejerlere saldırır diperi her transferin önünü tıkar allahtan yetki onlarda değildi şimdi hepsi yetkili en başta olmaz bu iş demişdim anadolu kulübünden beter oluruz ne gelir elde edebilirler ne transfer yapabilirler çünkü nerde durmaları gerektiğini bilmiyorlar oyuncuların hepsini bedava kaptırmamızın nedeni direk bunlar
Bunlarla pazarlık yapan herkesmi suçlu

Çevrimdışı Erman1903

Rıdvana paylaşabilirsin demiş. En azından ben bir açıklayayım falan diyebilirdi.
Ben Sergen’in ayrılışını şeytandan duymak istemiyordum.Ayıp etti bu taraftara kim nederse  desin.
Yönetim ayıbın kralını etmiş olabilir ama taraftar böyle bir ayrılığı haketmiyordu.

Onun psikolojisinde olan biri için şu an normal. Ali Ece'ye de bizim başkanlar paylaşabilirsin vb dediler. İnsan her şeyi mükemmel yapamaz, düşünememiş olabilir. Kafasını toparlayınca kırdıkları olduysa alır onların gönlünü, onu şu sıra biraz salmak lazım.

Çevrimiçi levitate

hakan gündoğar unutturmak için 1-2 isim açıklarlar dedi

istediği oyunculardan maaşa kadar her şeye ok demişler ama yine de devam etmeyeceğim demiş...

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

yönetime olan dargınlığının ceremesini beşiktaş ve milyonlarca taraftar ödüyor ama. Hsni aslolan beşiktaş ya? İhtiyaç varsa para konuşmadan gelinir ya, hani bu camianın evladı ya? Geçici yöneticiler için beşiktaş yüzüstü bırakılırmı? Başkan can düşmanım olsa, beşiktaş ihtiyaç duyarsa gözüm kapalı gelirim, gelinmeli.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Erman1903

istediği oyunculardan maaşa kadar her şeye ok demişler ama yine de devam etmeyeceğim demiş...

İyi yapmış, devam etse zaten yürümezdi bu iş. Yönetim koca camiayı 40 gün oyaladı, Sergen de 1 gün yönetimi oyalamış oldu ziyanı yok.

Çevrimiçi levitate

başak fb maçı sırasında bile farklı hocalarla görüşülmüş, alper bahadır denen adamı kendi tabiriyle ''en tepeden birisi'' onu arayıp sergen'i neden koruyorsun falan demiş BRUH
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Neyse ne artık, olan oldu. Bir de bunun çalkantısıyla uğraşmayalım 1 ay, direk bir hocayla anlaşılsın da yolumuza bakalım.

Çevrimiçi Necmi

Bakalım sonunu görelim ama bunu taraftarın rıdvandan öğrenmesini sağladıysa sergenede yazıklar olsun yönetimede
Çıkıp açıklayacaksın renklilere meze yapmayacaksın
Taraftar için anlaşamamadan daha kötü son olur bu
Umarım rıdvanı tuşa getirmişlerdir aslı yoktur bu haberin
Yalanlamada gelmedi sanırım

Çevrimdışı Alper1903

Hiçbir şeyi unutturamazlar, anlaşamadılarsa geçmiş olsun tez vakitte giderler. Eğer aksini düşünüyorlarsa stadlara taraftar önümüzdeki sezon çok çok büyük ihtimalle alınacak. Birinci elden deneyimlemek istiyorlarsa buyursunlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki sene çöp oldu

Çevrimdışı Erman1903

Bakalım sonunu görelim ama bunu taraftarın rıdvandan öğrenmesini sağladıysa sergenede yazıklar olsun yönetimede

Battı balık yan gider, o artık bizim hocamız değil ki. Başımızdakiler düşünmüyor o mu düşenecek, zaten sabahtan beri çoğu kişinin haberi var imza olmayacak diye. İş dün gece bitti.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

başak fb maçı sırasında bile farklı hocalarla görüşülmüş, alper bahadır denen adamı kendi tabiriyle ''en tepeden birisi'' onu arayıp sergen'i neden koruyorsun falan demiş BRUH

Çevrimiçi levitate

yönetime olan dargınlığının ceremesini beşiktaş ve milyonlarca taraftar ödüyor ama. Hsni aslolan beşiktaş ya? İhtiyaç varsa para konuşmadan gelinir ya, hani bu camianın evladı ya? Geçici yöneticiler için beşiktaş yüzüstü bırakılırmı? Başkan can düşmanım olsa, beşiktaş ihtiyaç duyarsa gözüm kapalı gelirim, gelinmeli.

valla onlara inanılmaz be abi, şu imzalar kalplere atılır vs. boş öyle şeyler

hocanın açıklamayı yapış şekli üzücü ama iddialara bakılırsa bu kadar toksik bir yerde çalışmak istememiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şimdide ne kadar kişi varsa araya sokup ikna etmeye çalışıyorlarmış hahahahahaHAHAHAHAHA
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yeni bir hoca gelirse onu da ateş altında bırakacaklar... moderasyondan özür dilerim ama söylemezsem olmaz; yakın zamanda bu kadar büyük bir MALLIK görmedim
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

böyle bir yönetimle bu aşamadan sonra devam etmek paragözlük olur başaramayacağını bile bile gelmek ne kendine ne kulübe yarar sağlar.kopmuşsa zorlamanın getirisi olmaz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Şimdi bir yönetici çıkıp, 'hocamızın istediği her şeye tamam dedik, sonra bir anda çalışmak istemediğini söyledi, biz de şaşırdık' dese, bu sefer hoca çıkıp sağa sola verip veriştirecek. Her zamanki gibi isim vermeden, gizemli gizemli konuşacak... 'Herkes kendini biliyor' falan diyecek... 'Allaha havale ediyorum' falan gibi gereksiz laflar edecek... 'Gün gelir, bunların hepsini konuşuruz ama şimdi yeri değil, Beşiktaş'ı yıpratmayalım' tripleri...

Ardından bir ay yana yakıla teknik direktör arayışı... 'Lucescu şunu önerdi, Atiba bunu önerdi' saçmalıkları... 'Şenol Güneş servet istedi', 'Rıza Hoca elden kaçtı', 'İbrahim Üzülmez göreve hazır' falan...

Sonra bir parmak bal... 'Diego Costa Beşiktaş'ta'... Formalı fotoğraf, yanında gururlu bir yönetici... İğrenç tasarlanmış, 250 TL'ye satılan bir 'özel' Costa tişörtü...

Ardından Ghezzal Tottenham'a, Rosier Marsilya'ya... 'Beşiktaş'ın yeni transferi Lens'... 'Boyd yeni sezona hazır'... 'Larin büyük konuştu: 30 gol atarım'... Derken 'Beşiktaş'a gençlik aşısı'... Sağda solda ne kadar çer çöp gurbetçi varsa doldur... 'Galatasaray'a Hebele çalımı... 17 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'ı seçti, formayı giydi'... Sonra 'Beşiktaş'ın tek kuruşunu çarçur ettirmem' edebiyatı...

Off midem bulandı ya...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Valla zor. Rıdvan'a hiç güvenmem ama 'yazabilirsin hocam, ben artık yokum' demiş. Yarın çıkıp 'ben öyle demedim, Rıdvan Hoca yanlış anlamış' mı diyecek? Gerçi der mi, der... İlkokul müsameresi gibi olaylar yaşıyoruz. Her an her şey olabilir!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk