2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278612 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

1.5 ay hoca ararız şimdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Şimdi ne olacak Sergen Hoca'nın kariyeri? Herhalde Erzurumspor'a gitmez, değil mi? 'Ay çok yoruldum, bir sene dinleneyim, sonra bakarız' mı diyecek? Öyle derse hangi takım bir daha şans verecek kendisine? Yoksa Fener'e mi gidecek bu kadar 'Beşiktaş'ın çocuğuyuz, üçe beşe bakmayız, pazarlık yapmayız' dedikten sonra?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı GreenBook

Olayları Rıdvan dilmenden öğrenmekte ayrı bi koyuyor insana

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hay sokayım ben yapacağınız işe ya.  :s20:
Tam anlaşıldı , ohh derken hoca bırakıyor.
Şu klübün başına Mustafa Cengiz'i , Aziz Yıldırım'ı koy bu kadar zarar veremez bir ayda.
Beceriksiz sürüsü.

Çevrimdışı GreenBook

Nediyorsunuz ? Alar acele Şenol Güneş’i alıp gelmesinler bunlar ?? Ahmet nur çebi demişti zaten Şenol hocanın gitmesini hiç istemedik diye

Çevrimiçi gokhans

Hocasından ayrı, yönetiminden ayrı soğudum. Soğuttunuz. Şl katılacak takımda hiçbirşey belli değil. Hoca yok, birçok mevki eksik, geçen yılki dar kadroyu bile arayacak durumdayız şu an. Ego ve güç savaşlarınız batsın. Sebanın kemikleri sızlıyordur. Çünkü beşiktaş'ı üzdünüz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ozankarakoc

'Şenol Güneş'i getirecek olmasın bunlar?' diye yazmış birisi Twitter'da... Valla tuhaf ama, böylesine rezil bir süreci en az hasarla atlatmanın yolu da o olur herhalde...

Sezonun iki kupalı şampiyonunun düştüğü duruma bak... Skandallar içinde sürünen, başkanı oyuncularına (Hakaret Yasak)₅' diyen, yorulmuş, tükenmiş kulüp, bir kongre yaptı, yeni bir başkan seçti, hocasıyla barıştı, motive oldu, taraftarına umut verdi. Bulutların üzerinde olması gereken biz, bir ayda hayattan bezdik...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başkan eğer aklında böyle bir denklem varsa , sakın sakın.
Sil direkt aklından. Bir sezon daha kısır futbol izlemek istemiyoruz.

Şenol --> Beşiktaş
Sergen--> Milli Takım

Çevrimdışı Necmi

Hahhahha
Hababam sınıfı gibi kulüp olduk
İnsan gülmeden gündemide takip edemiyor

Çevrimdışı Erman1903

'Toplam 35 teklif ettik, hoca biraz daha garanti istiyor' Bir de benim saf taraftarım yönetimin gerçekten bu paraları vereceğine inanıyor...

Çevrimdışı GreenBook

Ahmet Nur çebi nin arası aşırı iyidir Şenol güneşle belli olmaz.

Çevrimdışı Necmi

'Şenol Güneş'i getirecek olmasın bunlar?' diye yazmış birisi Twitter'da... Valla tuhaf ama, böylesine rezil bir süreci en az hasarla atlatmanın yolu da o olur herhalde...

Sezonun iki kupalı şampiyonunun düştüğü duruma bak... Skandallar içinde sürünen, başkanı oyuncularına (Hakaret Yasak)₅' diyen, yorulmuş, tükenmiş kulüp, bir kongre yaptı, yeni bir başkan seçti, hocasıyla barıştı, motive oldu, taraftarına umut verdi. Bulutların üzerinde olması gereken biz, bir ayda hayattan bezdik...
az hasarmı şenol gelirse hasar büyür onu sergene verecek en büyük rakama masaya bile oturtamazlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Artık kime inanacağımızı şaşırdık valla.

Bir tarafta net ücret konusunda Hoca sorun çıkartıyor diyorlar.
Diğer yanda transfer yetki + yoruldum yıprandım diyor Hoca.

Koskoca 35 gün her zaman yaptığın bu çingene pazarlıgını sana zor zamanda 2 kupa kazandırmış senin camianının çoçuğuna yaparsan adamın yorulması normaldir.

Konu parada değil belli. Sergen'in kulağına da milli takım üflenmiş olabilir. Bakalım çıkacak kokusu yakında.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu Rıdvan olayı ile tam tüyü diktiler.

Çevrimdışı GreenBook

Beşiktaş’la para konuşmam diyenlerin fazla alacam diye günlerdir imza atmamasına mı yanalım ( para konuşmam dedi diye söylüyorum )
Çifte kupa aldıran hocaya 12 milyon teklif edilmesine mi yanalım ?

Çevrimdışı ozankarakoc

az hasarmı şenol gelirse hasar büyür onu sergene verecek en büyük rakama masaya bile oturtamazlar

Valla masayı, talepleri, rakamı falan hayal bile etmedim. 'Bir şekilde olur da teknik direktör Şenol Güneş olursa' anlamında söyledim.

Yoksa bana 'tam yetki sende, Beşiktaş'ın teknik direktörünü tek başına sen seçeceksin' deseler, kimin adını söyleyeceğim ki? Şu sezonda yaşadıklarımızdan sonra, Sergen çekip gittikten sonra, Klopp gelse sevinecek miyim? Mourinho gelse umutlanacak mıyım? Kötünün iyisi olarak Şenol Güneş'e hayır demem, o da zorunda kaldığımdan...

Çevrimdışı solar

Kime hak versem daha çok batırıyor. Beşiktaşım sağolsun yine yeni deneyimler yaşıyoruz, öğrenmenin yaşı yok.

Çevrimdışı BORAN

@Necmi abi diyordu Çebi gelirse siz görürsünüz asıl cimriliği, kısmırlığı ve kulüp içi sorunları diye de herkes adama sallıyor kızıyordu gördük kim haklı kim hakız ayrıca bu karadeniz lobisi en ufak neşemizi keyfimizi elimizden almadık yer bırakmıyor maalesef :evillol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş’la para konuşmam diyenlerin fazla alacam diye günlerdir imza atmamasına mı yanalım ( para konuşmam dedi diye söylüyorum )
Çifte kupa aldıran hocaya 12 milyon teklif edilmesine mi yanalım ?

Fırat Günayer, 'yönetim, hocanın istediği rakamı kabul etmesine rağmen...' diye yazıyor.

Çevrimdışı Necmi

'Toplam 35 teklif ettik, hoca biraz daha garanti istiyor' Bir de benim saf taraftarım yönetimin gerçekten bu paraları vereceğine inanıyor...
anlaşma olmuyorsa bunun tek nedeni yönetimin sergenle devam etmek istemiyor olmasıdır bunuda direk söyleyemiyorlar işi sürümcemede bırakıyorlar
Pazarlık iyidir tabide bunlarınki pazarlık falan değil başka birşey
İnsan pazarlık edip tasaruf eder bunlar pazarlıkla hem elden kaçırıyor hemde tazminat ödüyor ne anladım bu işden geçen senede şl yi külfet gördüker bu senede öyle görüyorlar

Çevrimdışı Erman1903

Boş mukaveleye imza at, Avcı'nın tarumar ettiği takımı 3. yap. Pamuk ipliğine bağlı bir planlamayla çifte kupa al. Sonra bir ekran zevatını yayında arayıp ülkeye 'bütün sorun para' desinler. Onuru olan bir insan imza mı atar bundan sonra... Başkanın seninle Azerbaycan'da bile görüşmesin, tepkiler büyüyünce aman hocam gel imza at... Hocan tatilden döndüğü gün bağlayacaktın işi, ama bizim başkanımız çok meşgul, kulüpler birliği TFF, davetler, röportajlar nasıl zaman bulsun adam.

Sen hocana sahip çıkmazsan başkaları çıkar, yarın öbürgün milli takıma ya da rakibe giderse laf etmeyin adama. Kendi camiasını, ŞL'yi öyle para için bırakıp gitmez herkes.

Çevrimdışı GreenBook

Hahhahha
Hababam sınıfı gibi kulüp olduk
İnsan gülmeden gündemide takip edemiyor
Abi 12 teklif etmek nedir ya ? Millet verim aldığı işçisine zam üstüne zam yapar bizimkiler böyle bi hocaya ücretten kısa kısa pazarlık yapıp adamı bunaltıyor

Başta teklif etseler şu 20 yi mesele kalmayacak

Çevrimdışı levitate

bülent uslu diyor ki yönetimden bir kişi bile 1 aydır aramamış, sürekli aracılarla çözülmeye çalışılmış

sanırım hoca bunlara kırgın veya kızgın?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

anlaşma olmuyorsa bunun tek nedeni yönetimin sergenle devam etmek istemiyor olmasıdır bunuda direk söyleyemiyorlar işi sürümcemede bırakıyorlar
Pazarlık iyidir tabide bunlarınki pazarlık falan değil başka birşey
İnsan pazarlık edip tasaruf eder bunlar pazarlıkla hem elden kaçırıyor hemde tazminat ödüyor ne anladım bu işden geçen senede şl yi külfet gördüker bu senede öyle görüyorlar

Abi ne pazarlığı kaç gün bir telefonda bile konuşmamış başkan. Yönetimden 2-3 kişi hariç herkes adamdan vebalı gibi uzak duruyor. İstemedikleri için yıldırma stratejisi yaptılar, dün de o telefon hikayesiyle noktayı koydular bizim saf taraftarımız da yiyor bu ucuz numaraları.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Her şey tamam da eğer bu Rıdvanın olayı gerçekse hocaya YAZIKLAR OLSUN!
Bu kadar mı senin bu taraftara verdiğin değer? Çıkıp kendin açıkla hadi açıklamıyorsun biraz bekle düzgün bir veda videosu çek.
Yönetime lafım yok, sezon boyunca tepelerindeyim. Bu sezon şampiyon olamazsak gelen hoca kim olursa olsun gözümde suçlu yönetim olucak.
Son olarak hocanın hakkında burda yazılanlar çizilenler doğruysa bu akşamki onun hakkında sonra konuşacağım.