Sergen hoca ayıp etmiştir taraftara yok para konuşmam yok şöyle böyle Beşiktaşın ihtiyacı varken kırgınlık yada yorulma nedir kariyerinde ilk kez Avrupa da boy gösterme şansıma varken çalışmama kararı saçmalık isteyen her türlü yolunu bulurdu yönetime kızmaya gerek yok isteyen takımınn başında kalırdı ftyi görüyoruz adam ne olursa olsun takımın başında sergen taraftara yanlış yaptı kendi bilir aslolan Beşiktaştır
iyide bu kadar istiyor madem neden olmadı okumuyormusum sergenle görüşmemişler bile aracıyla işmi görülür yabancı değilki senin hocan madem istediğini verdiler hoca parada diretti aldı neden benden bu kadar diyor sorun paraysa bunuda aldıysa neden ikna etmeye uğraşıyorlar ikna etmek için farklı ne yapacaklar paracı adam istediğini alınca imzalamazmı
Sergenin her halukarda sorun çıkaracağını tahmin ediyordum iyi bile dayandı sergen hoca değil benim gözümde hoca olmadı daha dediğimde millet kızıyordu şimdi neden şaşırıyorsunuz sergen bu onu isteyen bunları kabul edecek yönetimde bu yönetimi isteyende bunları kabul edecek ben hoca konusundada yönetim konusundada yaşanacakları en başta söyledim şimdi hiç şaşırmıyorum yönetime bakıyorum sergene bakıyorum bir arada olması mümkün olmayan karışım bugün anlaşsalar ne olacakki eninde sonunda patlar yine
Ben izliyorum insanın beklentisi olmayınca bayağıda komik görünüyor yaşananlar gel görki arada beşiktaş var gülemiyoruz
Mal ortada hiç kendinizi yormayın boşa haklı olan yok çünkü olan beşiktaşa oluyor
Ortada ikilik varsa bunlar hiçbir şey yapamaz artık birinin isteğini diğeri veto eder birbirlerini yerler istifalar gelir bu pazarlık para işi değil
Sergenin istediğini verdik ama istemiyor lafının açıklaması yok böyle bir açıklama olamaz hiç sergeni suçlayıp kendimizi kandırmayalım
Yönetim çalışmak istemedi sürümcemeye aldı işi sergende bunu farkedecek kadar zeki benden bu kadar dedi
Saygı duyarım yönetim çalışmak istemediği hocayla çalışmamalı ama bunuda çıkıp söylemeli bir aydır görüşmemek ney geçen tatilini bırakıp buraya boşunamı gelmiş sergen yakışırmı şampiyon hocaya bunu yapmak ana konunun para olduğuna inanmıyorum
Herkesin geçmişi geleceğinin aynasıdır