Öncelikle herkese sevgiler saygılar.
Bu akşam ki galibiyeti kızdığımız yeri geldi hakaret vari kelimeler kullandığımız Welinton, Güven ve Ersine borçluyuz bence. Ersin o ilk pozisyonu çıkarmasa maç çok değişirdi ve reaksiyon gösterme ihtimalimiz çok azdı onun da özgüvenini arttıran pozisyon oldu. Güven ise golünü atarak skorer kimliğini az da olsa gösterdi bu çocukta yetenek olduğunu ve sadece kafa yapısının biraz sıkıntı olduğunu çoğu insan söylüyor zaten kafasını aşarsa büyük topçu olacak. Welintona gelirsek ise son 2 maçtır bizi ipten alacak pozisyonlarda iyi müdaheleler yaptı umarım böyle devam eder Fakir Piquesi olarak lakabını takarız

Larine ayrı bi parantez açmak istiyorum bence 4 ay önce sorulsa %80 %85 larinden umutsuzdu, hatta bu adamı kadro dışı bırakacaktık bi ara yabancı sınırlamasından dolayı ama hoca ısrar etti yeri geldi inat etti bize hem golcü bir kanat kazandırdı hem de belki yaz döneminde 10 milyonluk bir oyuncu kazandırdı. Bazen yaptığı driblingleri Holoskoya benzetiyorum

Oğuzhan ise kupa maçında hırsını isteğini bence bugün de sahaya koydu gol atması onu özgüven olarak yükseltecek bence kadroya girecek, böyle futbolcular için gol çok önemli. Bknz; Abounun ilk geldiği sezon kamerunla oynadığı milli maçlar sonrası müthiş dönmesi.
Nkoudou benim tarz olarak beğendiğim bir oyuncu ki kadromuzda şuan marketing çalışması yapılması gereken bir oyuncu ama 4 ay önce sorulsa herkes Olye kiralanmasını kadro dışı kalmasını istiyordu

Ghezzal, geldiğinde çoğu kişinin komisyon olarak gördüğü bize uygun olmadığı söylendi bu eleştirilerin hepsini az çok herkes yaptı bunlar o gün bakıldığında doğru eleştirilerdi;
Ama bu riskleri alarak, kendini medya önüne atıp Tümerle, Erman Toroğluyla, Ahmet Çakarla kavgaya girip eleştirileri bi anda takımdan uzaklaştırıp kendi üzerine döndüren Sergen hocaya sonsuz teşekkür ederim kendi adıma.
Bunu daha önce stadımız açıldığı dönem oyunculara ve teknik heyete çok fazla yük binmesin diye Fikret Orman bilerek kendi üstüne haber yaptırdığını takımın üstünden gözleri çektirdiğini açıklamıştı. Bazen sadece teknik direktörlük yetmez, Sergen Hoca yöneticilik başarısı da göstermiştir.
Lakin kabak gibi ortada olan sorunlarımızı da göz ardı etmemeliyiz bu takıma 2 tane iyi transferle hem şampiyonluğu hem uzun zamandır kazanamadığımız ZTK alabiliriz. Allah tüm Beşiktaşlı futbolcularımızı sakatlıktan ve ailevi kayıplardan korusun. Abou bu olayı 1 hafta 1 ay atlatamayabilir gol atamayabilir pozisyon kaçırabilir ama ilk kötü maçında hiçbir taraftarımız Abouyu eleştirmemeli, medyanın saldıracağını düşünüyorum özellikle Abou ardından en çok haber yapılacak isimler Roisier ve Ghezzal yarışta son 2-3 aya girildiğinde bu oyuncular hakkında sürekli transfer haberi sürekli gidecek haberi yapılacak bunların önüne geçilmeli.
Kazanan biz olacağız, herkese iyi geceler