Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638299 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnşallah yapar, sever öyle maçları o. Başına bir iş gelmesin artık yeter. Bu kronik muhabbeti de bize ders olsun artık, ters tepiyor Allah'ın sopası yok. Gökhan'a da yapılmasın zorla imza arttırmadık adama. İkisi de top oynamayı seven tip futbolcular yatayım paramı alayım, ya da bahane uydurayım kafasında topçular olduklarını düşünmüyorum.
Nkoudu gecen sezonun sonları ve bu sezonun başlarında bile basim ağrıyor diye maça çıkmamıştı , bazen de sakatim diye çıkmamıştı

Nkouduyu hayata döndüren takımdaki arkadaşlık ortami oldu abi , Rosier , Abou , Larin ve Josefle cok iyi anlasiyor , özellikle Abou ve Rosierle..

Bu ortam olustuktan sonra performansı yukarı doğru cikmaya başladı bu tesadüf değil bence :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Quaresmanin da Beşiktaş kariyerinde en faydalı oldugu sezondur ayni zamanda , takim makine gibiydi o bile bozamadi sistemi ve pas oyununa ayak uydurmak zorunda kaldı ve çok kritik maçlarda kritik asist ve goller attı

Sosa sanırım 16 asist ile asist krali olmustu , 8-9 tane de Golu vardi..
bu sene gezzal geçer 16 asisti.6 maç fazla oynanacak.20 asiste ulaşabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Bizim lig seviyesindeki aşırı süratli oyuncularda, oyun zekasında bir eksiklik oluyor ama genellikle... O kadar hızlılar ki, sonraki adımı düşünecek vakitleri mi kalmıyor ne oluyor... Bruma da, Rodriguez de, Onyekuru da, Gökhan Töre de, N'koudou da öyle... Bir top kapıyorlar, durup dururken inanılmaz bir deparla pozisyon hazırlıyorlar, hiç olmadık yerde son çizgiye kadar inip gol pozisyonu yaratıyorlar, sonra elleri ayaklarına dolaşıp topla beraber auta falan çıkıyorlar ehueh... Zaten hem o özellikleri olup, hem müthiş top teknikleri olup, hem de olağanüstü oyun zekaları olsa, Messi'ye kramponunu ters giydirirlerdi. Bize bu kadarı yeter, hele bir de sol açıktaki diğer alternatifimiz Larin'ken :)

Heheh evet biraz öyle oluyor bu kadar hızlı olup bir de yaratıcı olan futbolcuları almak bizim bütçelerle pek mümkün değil. Şu var, oyuncunun yarısı için bizim o paraları vermemiz doğru değildi. Bana kalsa tercih etmem ama oyuncunun piyasası budur, geldiği takımdan daha alt bir İngiliz ya da Fransa liginden yukarılara oynayan bir takım için uygun bile sayılır.

Oyuncunun geliş şartlarının bize yük olması onu yeteneksiz biri yapmıyor. Golcü adam severim ama bana göre kendi stilinde Ghezzal kadar iyi futbolcu. Larin, Mensah'dan daha yüksek seviye. Larin mesela bazen daha faydalı olur ama seviye başka bir şey. Onu karıştırıyoruz bazen.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 02:14:43 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Nkoudu gecen sezonun sonları ve bu sezonun başlarında bile basim ağrıyor diye maça çıkmamıştı , bazen de sakatim diye çıkmamıştı

Nkouduyu hayata döndüren takımdaki arkadaşlık ortami oldu abi , Rosier , Abou , Larin ve Josefle cok iyi anlasiyor , özellikle Abou ve Rosierle..

Bu ortam olustuktan sonra performansı yukarı doğru cikmaya başladı bu tesadüf değil bence :tabe:

Bilmiyorum ki kardeşim şimdi bu oyuncu bana göre geçen sene de sahada olduğunda çalışıp çabalıyordu, yaratıcı adam pek olmadığından buna atiyorduk genelde geçsin gitsin diye bu da onları yapıyor fakat tüm yükü kaldıramıyordu. Migren ağrısı fena bir şey bilemem bir şey demiyorum günahını almayayım belki öyledir. Bir de bu oyuncuyu taraftarın önüne attık biz yani biraz kapris yapmasını normal karşılıyorum. Aynısını Vida'ya da yaptık çık oyna diyince Hold my beer yaptı bize. Neyse ki hoca benchden kazanmasını bildi yoksa başka biri olsa bence çok daha farklı şeyler yaşayabilirdik Adam oyunculardan performans almasını biliyor, bir Dorukhan var işte onun da derdi başka gibi.

Takımdaki arkadaşlık ortamı herkesi yükseltti, aslına bakarsan ortamdan önce hoca faktörü var. Necip bile bir başka oynuyor. Rosier mesela hayatının topunu oynuyor, onun sakatlik öncesi sonrasında hiç böyle bir oyunu yok. Josef kendi ortalamasının altındaydı, Abou bayadir kayıptı, Ghezzal şans bulamıyordu. Bizim hoca Elneny'i bile topçu yaptı bana göre başka yere gitse bir daha Arsenal'e biraz zor dönerdi.

Çevrimdışı can1903

Öncelikle herkese sevgiler saygılar.

Bu akşam ki galibiyeti kızdığımız yeri geldi hakaret vari kelimeler kullandığımız Welinton, Güven ve Ersine borçluyuz bence. Ersin o ilk pozisyonu çıkarmasa maç çok değişirdi ve reaksiyon gösterme ihtimalimiz çok azdı onun da özgüvenini arttıran pozisyon oldu. Güven ise golünü atarak skorer kimliğini az da olsa gösterdi bu çocukta yetenek olduğunu ve sadece kafa yapısının biraz sıkıntı olduğunu çoğu insan söylüyor zaten kafasını aşarsa büyük topçu olacak. Welintona gelirsek ise son 2 maçtır bizi ipten alacak pozisyonlarda iyi müdaheleler yaptı umarım böyle devam eder Fakir Piquesi olarak lakabını takarız  :icool:

Larine ayrı bi parantez açmak istiyorum bence 4 ay önce sorulsa %80 %85 larinden umutsuzdu, hatta bu adamı kadro dışı bırakacaktık bi ara yabancı sınırlamasından dolayı ama hoca ısrar etti yeri geldi inat etti bize hem golcü bir kanat kazandırdı hem de belki yaz döneminde 10 milyonluk bir oyuncu kazandırdı. Bazen yaptığı driblingleri Holoskoya benzetiyorum :bandit:

Oğuzhan ise kupa maçında hırsını isteğini bence bugün de sahaya koydu gol atması onu özgüven olarak yükseltecek bence kadroya girecek, böyle futbolcular için gol çok önemli. Bknz; Abounun ilk geldiği sezon kamerunla oynadığı milli maçlar sonrası müthiş dönmesi.

Nkoudou benim tarz olarak beğendiğim bir oyuncu ki kadromuzda şuan marketing çalışması yapılması gereken bir oyuncu ama 4 ay önce sorulsa herkes Olye kiralanmasını kadro dışı kalmasını istiyordu  :bandit:

Ghezzal, geldiğinde çoğu kişinin komisyon olarak gördüğü bize uygun olmadığı söylendi bu eleştirilerin hepsini az çok herkes yaptı bunlar o gün bakıldığında doğru eleştirilerdi;

Ama bu riskleri alarak, kendini medya önüne atıp Tümerle, Erman Toroğluyla, Ahmet Çakarla kavgaya girip eleştirileri bi anda takımdan uzaklaştırıp kendi üzerine döndüren Sergen hocaya sonsuz teşekkür ederim kendi adıma.

Bunu daha önce stadımız açıldığı dönem oyunculara ve teknik heyete çok fazla yük binmesin diye Fikret Orman bilerek kendi üstüne haber yaptırdığını takımın üstünden gözleri çektirdiğini açıklamıştı. Bazen sadece teknik direktörlük yetmez, Sergen Hoca yöneticilik başarısı da göstermiştir.

Lakin kabak gibi ortada olan sorunlarımızı da göz ardı etmemeliyiz bu takıma 2 tane iyi transferle hem şampiyonluğu hem uzun zamandır kazanamadığımız ZTK alabiliriz. Allah tüm Beşiktaşlı futbolcularımızı sakatlıktan ve ailevi kayıplardan korusun. Abou bu olayı 1 hafta 1 ay atlatamayabilir gol atamayabilir pozisyon kaçırabilir ama ilk kötü maçında hiçbir taraftarımız Abouyu eleştirmemeli, medyanın saldıracağını düşünüyorum özellikle Abou ardından en çok haber yapılacak isimler Roisier ve Ghezzal yarışta son 2-3 aya girildiğinde bu oyuncular hakkında sürekli transfer haberi sürekli gidecek haberi yapılacak bunların önüne geçilmeli.

Kazanan biz olacağız, herkese iyi geceler  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sene gezzal geçer 16 asisti.6 maç fazla oynanacak.20 asiste ulaşabilir.

o kadar asist yapmasın alamayız bonservisini  :ebebe:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Samet Ç

Ersinden net olmaz abi boşuna hayal kurmayalım

Yumurtlamadigi mac yok masaAllah , bugünde 1 kez boşa çıktı bir kez de iska geçti yiyorduk da Welinton kendini rakibin ve topun önüne attı da yırttık dakika da çok kritikti , yeseydik çıkaramazdik

Ayagi olmayan kaleci çok sikinti , keza Yan topunun da iyi olmadığını düşünüyorum , Ersin de Utku da Boyu uzun olmasına rağmen Yan toplari zayıf kaleciler , topa cikmaya korkuyorlar

Ama ben sirf ayagi için Utkuyu tercih ederim , Erisnin her mac rakibe gidip tehlikeli bir kontraya dönüşen rakip ataklarını izlemekten Kalbime ağrılar giriyor , TolGEA ya rahmet okutur Ersin ayak konusunda , Dejavu yaşıyoruz yemin ederim
Utku bugün olsa dakika 3'deki pozisyonu yemişti maçıda kaybetmiştik ayrıca Utku'nun da ayağı iyi değil.

Çevrimdışı goktasoktay

Gomez, rakipler için de inanılmaz sinir bozucu olmalı... Hem rakip savunmalar ve kaleciler, hem de rakip taraftarlar için tam bir baş belasıydı! Az duvar yumruklatmamıştır renklilere...
Ozan hoşgeldin tekrar. Eskileri yeniden görmek güzel..
Gomez karşı karşıya yakaladı mı arkama yaslanıp  golün tadını çıkarıyodum. Gitmese şu an olay çok başka yerlerde olabilirdi bizim için. Buraya gelmesi rüya gibiydi zaten..

Çevrimdışı Erman1903

Utku bugün olsa dakika 3'deki pozisyonu yemişti maçıda kaybetmiştik ayrıca Utku'nun da ayağı iyi değil.

Golü yer miydi yemez miydi bilemiyorum ama Utku'nun da ayağının iyi olmadığı konusunda katılıyorum, acayip toplar atabiliyor.

Kimse kusura bakmasın ama bu sezon performans olarak Ersin ve Utku lig ortalamasının altında oynuyorlar. Hem de epey altında...

Ligin kurtarış yüzdesi en düşük ve dibinde yer alan kalecileri Babacan %54 ve Cenk %56.5. Fena şov yapmışlar fakat ikisi de normalde yedek kaleciler... 3 Numarada Farnolle geliyor %62.

4 ve 5 numaralar da bizim çocuklar, Utku %63 - Ersin %66. Bu oranlara bir de ayaklar eklenince pek iç açıcı bir tablo ortaya çıkmıyor.

Daha iyi olmaları mümkün, şampiyonluğa da oynayabiliriz şu an ikinci sıradayız imkansız değil. Ama şu ana kadar ligin sondan 4. ve 5. kurtarış performansını veren kalecileri ile bunu yapmaya çalışmak ne kadar mantıklı bir oturup düşünmek lazım.

Yine de her şeye rağmen şu Babacan denilen kovadan bizi Allah korumuş diyorum, başkanları bıraksaydı alacaktık onu...
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 08:26:51 Erman1903 ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Eğri oturup doğru konuşmak lazım prens welilton bugün çok kritik müdahale yaptı
Ersinde ilk yarıda kritik bir top çıakrdı gol öncesi.

En çok eleştirdiğimiz iki oyuncu bize galibiyeti getirdi desek yanılmayız.
Tebrikler çocuklar....  :claps: :claps:
Pek çaktırmıyoruz ama Welliton son 3 maçtır iyi oynuyor.  :evillol:
Böyle devam eder inşallah.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kaleci konusunda benim görüşüm şudur. Ayağının iyi olması, pas atması falan çok önemli değil bence. Kaleciliği düzgün yapsın, her geleni gol yemesin yeter. Topu rakip yarı sahaya geçirse yeter.

Çevrimiçi yaço58

Sen 'izdüşüm' diye bir şey duymadın galiba :P

İzdüşümü neymiş benim vicdanıma göre taç gol iptal olmalıydı  :halay: adamların tek argümanı izdüşümünü yok saymak tüm liglerde geçerli bizim ligde geçersiz olsun gs her maç en az bir penaltı alıyor konuşulmuyor diğer civcivler daha geçen maç rakibini hakem katlediyor geliyorlar basit bir pozisyon üzerinden hemde haklı olduğumuz konuda algı yapıyorlar benim anlamadığım Sivas valisi falan tivit atmış hayırdır ne oldu bişey mi kaçırdık ne bu düşmanlık hakem sivasımı dpğradı ne oldu gs maçlarında falan Sivas doğranırken vali bey tivit falan atmıyordu ayıptır yani velevki İzdüşümü diye bişe yok tüm kameralardan belli olmuyor ki çıkıp çıkmadığı çıktı diyen tez koysun çıktı diyelim dün Nihat olacak yalama tivit atmış saçma sapan bu adamlar bizim kulübün ekmeğini yedi birde

Çevrimdışı Erman1903

Pek çaktırmıyoruz ama Welliton son 3 maçtır iyi oynuyor.  :evillol:
Böyle devam eder inşallah.

İnşallah eder, bu sezon 15 maç oynadı. 9 tane üstüste iyi maç daha oynarsa %50 yi bulmuş olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi senin gerçekten enteresan huyların var

Ben diyorum ki City Elinde daha iyi kaleci olmasına rağmen Edersonu aldi sen diyorsun ki bizim 80 milyon verecek paramız yok 

Keza Barcelona Yıllarca yetersiz bir kaleci olmasına rağmen sırf bu yüzden Victor Valdesi oynattı

Real Marid sırf bu yüzden Casillasi kesip Carvalhoyu oynatti sonra da yollayıp Navasi aldi

Psg sirf bu yüzden Siriguyu yollayıp Trappi aldi bu böyle uzar gider

Ayak zamanla düzelseydi TolGea duzelirdi :D

Yani ayagi iyi kaleci almak için 80 milyon harcamana gerek yok mesela 1 milyona Fabriyi aldik  :bandit: :bandit:

Dediğini anlıyorum, ama bizim için kalecide aradığımız en önemli özellik ayaklarının iyi olması değil.

Pep'in taktiği gereği öyle olabilir, Valdes ve Edersin hamleleri onun eseri.

Mesela Gerrard da öyle top oynatıyor Rangers'ta. Ama Türkiye'de bu tarz bir futbol oynanmıyor. Muslera gibi ayakları iyi olmayan çizgi kalecisi, 10 senedir efsane olarak nitelendiriliyor bu ülkede.

Real Casillas'ı 19 yaşında kaleye koydu ve 15 sene oynattı, gönderilmesinin sebebi de takımda hizipçilik yapmasıydı.

Kaleci transferi risk. Fabri tuttu, Boyko ve Karius tutmadı. Elinde gelecek vadeden 19'luk kaleci varken, bu risklere gerek yok.

Bu arada Fabri 6 ay kiralanacaksa, ses çıkarmam. Ama Ersin'in önünü kapatacak uzun kontratlı bir kaleci transferi mantıksız bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

:s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
o takım neler yapabilirdi o sene
Avrupa'da devam etse, ligi verirdi.

Dar kadroydu.

Çevrimiçi yaço58

Dün nkadou sürekli sıfıra inip içeri çevirdi bunun üzerine gitse çok ekmek yeriz çünkü bu ligde onu tutacak savunmacı yok gerçekten çok hızlı adam ligimize göre oynasa deler geçer dün bir asisti vardı sıfıra inip mensah kaçırdı her sıfıra inip çevirisi tehlikeli oluyor buju görüp daha çok denemesi lazım

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Avrupa'da devam etse, ligi verirdi.

Dar kadroydu.

Aynen. Zaten o zamanlar uzun zamandır şampiyon olamadığımız için hepimizin düşüncesi ligi almaktı. Hatta o zaman bile yazılmıştı hayırlı mağlubiyet falan diye.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün nkadou sürekli sıfıra inip içeri çevirdi bunun üzerine gitse çok ekmek yeriz çünkü bu ligde onu tutacak savunmacı yok gerçekten çok hızlı adam ligimize göre oynasa deler geçer dün bir asisti vardı sıfıra inip mensah kaçırdı her sıfıra inip çevirisi tehlikeli oluyor buju görüp daha çok denemesi lazım
Bu ligde hızlı ve adam eksiltebilen kanatlar iş yapar.

Galatasaray Onyekuru ve Garry Rodrigues sayesinde şampiyon oldu, biz de akıllı olursak N'koudou ile çok puan toplarız.

Çevrimdışı ozankarakoc

Abi çok değil daha 2 hafta önce Alanya maçında Babacar Net şekilde Ghazzeli itiyor , Ghezzal dengesini kaybediyor ve top eline geliyor

Hakem bu pozisyonu VAR da 3 dakika izleyip Penalti verdi , normalde Bizim lehimize faul verilmesi lazımdı

Çünkü Hakem Ghzzale yapılan Faule değil , topun Ghazzelin eline degip degmemesine odaklanmisti , bunun başka bir açıklaması olamaz

Teşekkürler kardeşim. Gerçekten öyle. Çok özlemiştik öyle bir forveti, ilaç gibi gelmişti. Sonra yumuşak bir geçiş yaptık Talisca ve Aboubakar sayesinde. Aslında şu 'winner' olma özelliği gerçekten önemli. 'Beni kimse yıkamaz' hissi veren oyuncular, takıma müthiş katkı yapıyorlar. Talisca da öyleydi. Önlem alamıyorsun. İstediğin kadar kilitle, istediğin kadar marke et, öyle bir yerden topa vuruyor, öyle bir noktada kafaya çıkıyor ki, çaresiz kalıyorsun. Gol sevinci de çıldırasıya değil de, 'e herhalde yani, benim işim bu' dermiş gibi... Babel de o karakterde bir oyuncuydu, Gomez de, Talisca da, sevsek de sevmesek de Quaresma da...

Bu seneki takımda, o tarz oyuncu hiç yok. Ama bu sefer de asker çok var. Yetenek seviyesi ne durumda olursa olsun; hırslı, istekli, kendini göstermeye çalışan, canla başla mücadele eden bir oyuncu grubu. Kötü oynadığımız maçlarda da kimseyi ruhsuzlukla, isteksizlikle suçlayamıyoruz. Çok pas hatası yaptığımız oluyor, çok beceriksizce işler yaptığımız oluyor, ama hiçbirinin sebebi karakter değil. Olumlu bir durum. Dilerim hep böyle devam eder. Dilerim euro sene sonuna kadar 15 TL falan olmaz da, çocuklar paralarını almakta sıkıntı yaşamazlar. Huzur ve arkadaşlık ortamı, başarının birinci anahtarı. Onu bozabilecek her türlü etkenden uzak durmak lazım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Teşekkürler kardeşim. Gerçekten öyle. Çok özlemiştik öyle bir forveti, ilaç gibi gelmişti. Sonra yumuşak bir geçiş yaptık Talisca ve Aboubakar sayesinde. Aslında şu 'winner' olma özelliği gerçekten önemli. 'Beni kimse yıkamaz' hissi veren oyuncular, takıma müthiş katkı yapıyorlar. Talisca da öyleydi. Önlem alamıyorsun. İstediğin kadar kilitle, istediğin kadar marke et, öyle bir yerden topa vuruyor, öyle bir noktada kafaya çıkıyor ki, çaresiz kalıyorsun. Gol sevinci de çıldırasıya değil de, 'e herhalde yani, benim işim bu' dermiş gibi... Babel de o karakterde bir oyuncuydu, Gomez de, Talisca da, sevsek de sevmesek de Quaresma da...

Bu seneki takımda, o tarz oyuncu hiç yok. Ama bu sefer de asker çok var. Yetenek seviyesi ne durumda olursa olsun; hırslı, istekli, kendini göstermeye çalışan, canla başla mücadele eden bir oyuncu grubu. Kötü oynadığımız maçlarda da kimseyi ruhsuzlukla, isteksizlikle suçlayamıyoruz. Çok pas hatası yaptığımız oluyor, çok beceriksizce işler yaptığımız oluyor, ama hiçbirinin sebebi karakter değil. Olumlu bir durum. Dilerim hep böyle devam eder. Dilerim euro sene sonuna kadar 15 TL falan olmaz da, çocuklar paralarını almakta sıkıntı yaşamazlar. Huzur ve arkadaşlık ortamı, başarının birinci anahtarı. Onu bozabilecek her türlü etkenden uzak durmak lazım.

Valla helal olsun, bu takımın nasıl başarılı olduğunu, olacağını çok güzel açıklamışın. +1903

Çevrimdışı ozankarakoc

Valla helal olsun, bu takımın nasıl başarılı olduğunu, olacağını çok güzel açıklamışın. +1903
https://twitter.com/FurkanAkinBJK/status/1343616949759184898
 :claps:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Kaleci konusunda benim görüşüm şudur. Ayağının iyi olması, pas atması falan çok önemli değil bence. Kaleciliği düzgün yapsın, her geleni gol yemesin yeter. Topu rakip yarı sahaya geçirse yeter.
Sorun orada zaten attığı hiçbir top orta sahayı geçmiyor , ya taca gidiyor , ya rakibe gidiyor yada duvara çarpar gibi geri dönüp Kontra atak yememiz sebep oluyor

Ayak konusunda Tolga dan daha kötüsü yoktur diyordum sagolsun Ersin bol bol hatırlatıyor bize Tolgayı , ha bu arada Tolga dan daha kötü ayagi

Dediğini anlıyorum, ama bizim için kalecide aradığımız en önemli özellik ayaklarının iyi olması değil.

Pep'in taktiği gereği öyle olabilir, Valdes ve Edersin hamleleri onun eseri.

Mesela Gerrard da öyle top oynatıyor Rangers'ta. Ama Türkiye'de bu tarz bir futbol oynanmıyor. Muslera gibi ayakları iyi olmayan çizgi kalecisi, 10 senedir efsane olarak nitelendiriliyor bu ülkede.

Real Casillas'ı 19 yaşında kaleye koydu ve 15 sene oynattı, gönderilmesinin sebebi de takımda hizipçilik yapmasıydı.

Kaleci transferi risk. Fabri tuttu, Boyko ve Karius tutmadı. Elinde gelecek vadeden 19'luk kaleci varken, bu risklere gerek yok.

Bu arada Fabri 6 ay kiralanacaksa, ses çıkarmam. Ama Ersin'in önünü kapatacak uzun kontratlı bir kaleci transferi mantıksız bence.

Musleranin mi  ayakları kotu :lol: :lol: Adam 60 metreye tam isabet top atıyor şaka yapıyor olmalısın

Ha Muslera evet Ortalama bir kaleci , ortalamanın 1 tik üzerinde de denebilir , Medya ve Gs lilerinn büyüttüğü kadar iyi bir kaleci değil tabiki de , Bana Fabri mi Muslera mi deseler 50 kere Fabri derim

Muslera evet çizgi kalecisiydi ama son 3-4 senedir Libero kaleciye dönüştü , oda 30 yaşından sonra değişenlerden

Bilmiyorum Ersin belki gelişir ama bu ayak oldugu surece kariyerinde isi cok zor , bu ayagi duzletirse bir yerlere gelebilir , umarım dediğin gibi olur ve düzeltir ayağını

Çevrimiçi Samet Demir

Musleranin mi  ayakları kotu Adam 60 metreye tam isabet top atıyor şaka yapıyor olmalısın

Ha Muslera evet Ortalama bir kaleci , ortalamanın 1 tik üzerinde de denebilir , Medya ve Gs lilerinn büyüttüğü kadar iyi bir kaleci değil tabiki de , Bana Fabri mi Muslera mi deseler 50 kere Fabri derim

Muslera evet çizgi kalecisiydi ama son 3-4 senedir Libero kaleciye dönüştü , oda 30 yaşından sonra değişenlerden

Bilmiyorum Ersin belki gelişir ama bu ayak oldugu surece kariyerinde isi cok zor , bu ayagi duzletirse bir yerlere gelebilir , umarım dediğin gibi olur ve düzeltir ayağını
Dün maçta dikkatinizi çekti mi kalecinin oyunu kurması gereken pozisyonlarda dahi topu defans aldı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...