Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638043 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

üstteki sarı alttaki kırmızı, nkoudou arkadan geliyor gibi

vardan dönmedi ama doğru karar demek ki

bide açılar yanıltıyor biraz
Tam tersi kararlar çıktı. :)

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yahu çocuk kuralları yanlış biliyordur belki

Hemen niyet sorgulama işine neden giriyorsunuz ?

Yargıç mısınız anlamadım ?

Hayır müdahilim.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2020, 23:54:56 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet o benim de dikkatimi çekti. Necip bir ara 3 lünün sağında falandı sonra soluna geçti sonra ortasına geçti.

10 - 15 dakka öyle oynadık. Bütün maç öyle mi oynadık mı dikkat etmedim bir kez daha bakayım

Bu arada maçın tekrarı beinsport 2 de gece 12 de veriliyor

google taraftarium yazınca beinsportun bütün kanallarının çıktığı linkleri görebilirsin
Evet öyle de oynadılar ama benim gördüğüm ilk yari Atiba merkez stoper , Velinton sag , Vida sol stoper olarak 3 lu , 2.xi yarıda daha çok Necip Merkez stoper vida sol , Velinton sag stoper gibi oynadık

Senin dediğin gibi Necip zaman zaman sag tarafa geçerek atak başlattı evet onuda ekleyeyim , ama güzel düşünmüş hoca , rakibe göre ve oyuna göre pozisyon alıyoruz

Rosier resmen sag açık gibi oynadı top bizdeyken , bildiğin 3-5-2 oynadık bu çok hoşuma gitti , Top rakibe geçince hemen rosier geri dönüyor ve 4-4-1-1 pozisyonuna geçip rakibi karşılıyoruz

Hoca güzel işler yapıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaşlar özür diliyorum hepinizden huzursuzluk yarattığım için. Ben sadece pozisyonları değerlendirdim kendimce. Ama aşırı fanatizm gözlerimize perde indirmemeli.

Özür dileyecek durum yok ortada herkes farklı düşünebilir bunu da dile getirebilir özellikle nkudu pozisyonu için sana katılmasam da taç için kesin net şekilde çıkmamış veya çıkmış diyebilecek bilgi birikim ve ölçecek araç gereç hocamızda olmadığı gibi bizde de yok. Fikirleri yüzünden insanların yaftalanmasına linçlenmesine karşıyım bence doğru gördüğünü söylemekten tepki de çeksen geri kalma sana önerim.

Belki de sen haklısın aynı pozisyonlar aleyhimize olsa 180 derece ters yorumlar yapılacaktı biri güzel yazmıştı maç forumunda adını hatırlayamadım kusura bakmasın "sonuçta taraftar dediğin taraf olmaktır objektif yorum yapamayacağım" minvalinde güzel cümleydi. Mesela gs maçında taç atışı bariz şekilde gsliden çıkmasına rağmen tacı alıp attılar ve gol yedik ben çok öfkelenmiştim o gün hakeme ve burada "hakem yanlış karar bile verse rakip yarı sahasındaki taç atışından nasıl gol yiyorsunuz kardeşim" diye takımı eleştirenleri anlamak istememiştim şimdi düşününce aslında haklılar ama o gün onlar da senin gibi tepki çekmişti:)
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2020, 23:56:34 tolga1903 ]

kıyamet kopacak yakında korkuyorum.  :biggrinking:

Rıza konuşmadı sen hak veriyorsun 2020 şaşırtmaya devam ediyor.Hakkımızda hayırlısı.
Normalde bir faul için bile 1 sene konuşan Rıza , böylesine tartışmalı bir pozisyon için mağlubiyeti buna baglayamam dedi , sok geçirdim

Normalde aglamasi , hakkimiz yendi demesi ve bunu en az 2 sene boyunca her mac oncesi konuşması lazımdı

Bence kesinlikle Sergen sonrası için kendisine Yol yapıyor yada taraftarın gozunde kaybettiği imajını düzeltmeye çalışıyor aklıma başka bir şey gelmiyor açıkçası

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu iki pozisyon hakkında ne düşunüyorsunuz? Hakem olsanız ne kararlar verirdiniz?
@cursedofdragon merak ediyorum görüslerini bu pozisyonlar hakkında

Çevrimdışı mrred

Evet öyle de oynadılar ama benim gördüğüm ilk yari Atiba merkez stoper , Velinton sag , Vida sol stoper olarak 3 lu , 2.xi yarıda daha çok Necip Merkez stoper vida sol , Velinton sag stoper gibi oynadık

Senin dediğin gibi Necip zaman zaman sag tarafa geçerek atak başlattı evet onuda ekleyeyim , ama güzel düşünmüş hoca , rakibe göre ve oyuna göre pozisyon alıyoruz

Rosier resmen sag açık gibi oynadı top bizdeyken , bildiğin 3-5-2 oynadık bu çok hoşuma gitti , Top rakibe geçince hemen rosier geri dönüyor ve 4-4-1-1 pozisyonuna geçip rakibi karşılıyoruz

Hoca güzel işler yapıyor
Hoca maç sonu çok sabırlı oynadık dedi.

Doğru tanım tam olarak sabırdı.

Sivasa öyle haldır huldur gidemezsin. Hoca bence doğru planlamış.

Mensah ve nkoudou bir tık iyi oynamaya başlarsa takım başka seviyelere çıkacak.

33 kez pas arası ve top kapma yapmışız bunu 11 tanesi nkoudou ve ghezzaldan gelmiş

1/3 ü kanat oyuncuları bu çok iyi bir takım oyununa işaret demekki hoca takımı ikna etti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Özür dileyecek durum yok ortada herkes farklı düşünebilir bunu da dile getirebilir özellikle nkudu pozisyonu için sana katılmasam da taç için kesin net şekilde çıkmamış veya çıkmış diyebilecek bilgi birikim ve ölçecek araç gereç hocamızda olmadığı gibi bizde de yok. Fikirleri yüzünden insanların yaftalanmasına linçlenmesine karşıyım bence doğru gördüğünü söylemekten tepki de çeksen geri kalma sana önerim.

Belki de sen haklısın aynı pozisyonlar aleyhimize olsa 180 derece ters yorumlar yapılacaktı biri güzel yazmıştı maç forumunda adını hatırlayamadım kusura bakmasın "sonuçta taraftar dediğin taraf olmaktır objektif yorum yapamayacağım" minvalinde güzel cümleydi. Mesela gs maçında taç atışı bariz şekilde gsliden çıkmasına rağmen tacı alıp attılar ve gol yedik ben çok öfkelenmiştim o gün hakeme ve burada "hakem yanlış karar bile verse rakip yarı sahasındaki taç atışından nasıl gol yiyorsunuz kardeşim" diye takımı eleştirenleri anlamak istememiştim şimdi düşününce aslında haklılar ama o gün onlar da senin gibi tepki çekmişti:)
Yok yok ortamı gerdim farkındayım. Yani gereksiz yere uzattım konuyu ama sadece düşüncemi yazdım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersinden net olmaz abi boşuna hayal kurmayalım

Yumurtlamadigi mac yok masaAllah , bugünde 1 kez boşa çıktı bir kez de iska geçti yiyorduk da Welinton kendini rakibin ve topun önüne attı da yırttık dakika da çok kritikti , yeseydik çıkaramazdik

Ayagi olmayan kaleci çok sikinti , keza Yan topunun da iyi olmadığını düşünüyorum , Ersin de Utku da Boyu uzun olmasına rağmen Yan toplari zayıf kaleciler , topa cikmaya korkuyorlar

Ama ben sirf ayagi için Utkuyu tercih ederim , Erisnin her mac rakibe gidip tehlikeli bir kontraya dönüşen rakip ataklarını izlemekten Kalbime ağrılar giriyor , TolGEA ya rahmet okutur Ersin ayak konusunda , Dejavu yaşıyoruz yemin ederim
Yumurtlayacak, 19 yaşında daha.

Kamp yesin, düzelir.

Ukrayna'dan bir kaleci getirmiştik, neler yumurtluyordu.

Yan topları sektirmiyor, zamanlaması iyi.

Ayakları gelişecek, Türkiye'de kaleciler ayakları iyi olmadığı için kaleci olarak başlıyorlar futbol hayatlarına.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar özür diliyorum hepinizden huzursuzluk yarattığım için. Ben sadece pozisyonları değerlendirdim kendimce. Ama aşırı fanatizm gözlerimize perde indirmemeli.

Estafurullah. Demek istediğimiz yani özellikle ben kendimi katayım, gol öyle hakeme çarpıp giren bir gol falan değil. Bu golün aynısını canerle attık kayseri maçnda o maçtada defalarca anlatıldı. İzdüşüm muhabbeti falan.Hadi onu da geçtim Türkiyenin şartları belli. Burada efendi olan dürüst olana çok manipülasyon yapılıyor. Haksızda olsalar laf ederler haftaya bize aynısı olduğunda ağlama len bilmem ne yapma lan derler, gs böyle zırlar zırla sezon sonu bülent yıldırımla şampiyonluk kupasını kaldırır. O yüzden biz başta bir tarafız. Elbet çok açık şeyleri açık açık konuşuruz kendi aramızda fakat millete de malzeme vermemeliyiz. Efendi Beşiktaş diye diye neler yapıldığını da gördük bu romantiklik yüzünden. Türkiyede futbol yapılması gerekenler bu,eskisi gibi bir Beşiktaş yok sosyal medya sayesinde. Ama yetmez daha güçlenmeliyiz mesela ersin düzen olayı buna bir örnekti. İnsanlar Beşiktaşın adını ağzına alırken besmele çekmeli. Diğer kulüplere yapılırken iyi güzel Beşiktaş mı alemin safı??? Geçiniz... Bitti artık efendi mefendi muhabbeti, bu ülkede efendiler eziliyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Topun iz düşümü ve tamamı biryerlerinize gelsin renkliler kudurun...

Türkiyede futbol sonuca odaklı.

Çevrimiçi murat

Bu iki pozisyon hakkında ne düşunüyorsunuz? Hakem olsanız ne kararlar verirdiniz?
üstteki tehlikeli yere basıyor.odun parçası düşün kırmak için çapraz duvara yaslarsın ortasına basar kırarsın yere yatırıp vursan kırmaz  sadece ezersin.

Çevrimiçi tolga1903

Kamp yesin, düzelir.

Ayakları gelişecek, Türkiye'de kaleciler ayakları iyi olmadığı için kaleci olarak başlıyorlar futbol hayatlarına.

Abi işin garibi bu ersin'in ayakları öyle bahsedildiği kadar kötü değildi. Lyon radarına girmesini de hatta kalecilik meziyetleri kadar ayak tekniğinin gelişime açık olduğuna bağlıyordum. Bu çocuk nokta pas atabiliyordu ne olduysa kaleye bir kaç maç utku geçti sonra ersin döndü tanıyamıyorum ersin'i. Utku bak mesela tolga abisinin izinden gider o çocuğun ayak tekniği gerçekten iyi değil ama ersin böyle değildi utku'ya formayı kaptırım baskısı mı oluştu nedir 2 maçtır tuğla atıyor arkadaşlarına. Belki de izleniyorum iyi olmalıyım stresidir bilemiyorum.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım prens welilton bugün çok kritik müdahale yaptı
Ersinde ilk yarıda kritik bir top çıakrdı gol öncesi.

En çok eleştirdiğimiz iki oyuncu bize galibiyeti getirdi desek yanılmayız.
Tebrikler çocuklar....  :claps: :claps:

Hoca maç sonu çok sabırlı oynadık dedi.

Doğru tanım tam olarak sabırdı.

Sivasa öyle haldır huldur gidemezsin. Hoca bence doğru planlamış.

Mensah ve nkoudou bir tık iyi oynamaya başlarsa takım başka seviyelere çıkacak.

33 kez pas arası ve top kapma yapmışız bunu 11 tanesi nkoudou ve ghezzaldan gelmiş

1/3 ü kanat oyuncuları bu çok iyi bir takım oyununa işaret demekki hoca takımı ikna etti.
Vallaha abi oyuncu grubumuzda buna müsait demekki

İnanılmaz bir arkadaşlık ortami var , oynamamak için sürekli mazeret üreten Nkoudu bile takım.aadapte olmuş durumda ve sürekli gülüyor , Rosier ve Abiubakarin bunda payı çok büyük , Nkouduyu hayata dondurduler resmen

Bu 3lu sürekli birlikte takılıyor bunlara josefi ve Larini de ekleyebiliriz

Gecen hafta Rosierin Golu attıktan sonra Nkoudu ve Abuya koşması sonrasında ligde Abunun Golden sonra Roiser ve Nkouduya koşması arkadasligin ust düzeyde olmasının en büyük kanıtı , takim birlikte oynamaktan keyif aliyor hepsi huzurlu , çok iyi bir takım olduk , takim halinde hareket ediyoruz , herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor

Ghezzal , Mensah , Larin gibi adamlara savunma yaptırmak kolay değil , bugün bu oyuncularin hepsi takim savunması yapıyor , bu Hoca başarısıdır ve oyuncu grubunun da başarısıdır ayni zamanda

Cok güzel işler başarıyoruz hep birlikte

Bu takımda bu kadar üst düzey arkadaşlığı en son 2015-2016 sezonunda görmüştük ve bu hava transfere 80 milyon harcayan rakibimizin önünde ligi şampiyon bitirmemizi sağladı , hemde o sene rakibimizi hakemler o kadar ittirmesine rağmen o hava bizi şampiyon yaptı

Sene sanki 2015-2016 diyorum ben
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 00:12:56 Yunus Emre Dökmeci ]

Ayrıca golleri abubakara armağan edilmesi beni çok duygulandırdı, gerçekten o kadar iyi hissetim ki. Abobuakarı bu zor gününde birazcıkta olsa mutlu edebilseydik ne mutlu bize.

Bu galibiyet sana abuşşşşşşşşşşşşşşş

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1343661502230900736

Ayrıca şu adam gözüme çarpıyor.
İyi kötü Beşiktaşlı taraftarları sosyal medyada aktif şekilde kullanabiliyor.
Bir falsosunu da görmedim. Kesinlikle sosyal medya savaşını bıraktığımız an kaybederiz.
Bu işleri hiç küçümsemeyin "Türkiye'de maçlar sadece saha da kazanılmıyor".

Kamp yesin, düzelir.

Katilmiyorum

Dünya futbolunda artık kaleciler Libero gibi oynuyor ve %80 inin ayagi çok iyi

Bende Futbola kaleci olarak başladım ayağımda iyidir , Solagim ayak konusunda , Elde sag elimi kullanirim ama ayakta solagim , sonra Sol bek , sol açık falan oynadım sonra da bıraktım

Kalecilerin ayağı kotu oldugu için kaleci oldugu konusuna Kesinlikle katılmıyorum tekrar belirteyim dedim

Fabri , Cordoba , Muslera adamlar 60 metreye ayaga top atıyorlar , yetmiyor çıkıp libero gibi oyun kuruyorlar stoeprlerle pslaşıyorlar , M.City sirf bu yüzden Edersonu transfer etti , ki elinde ki kaleci Edersondan daha iyiydi , tabi sonrasında Ederson kendini çok geliştirdi orası ayrı konu

Bizim kaleci bırak oyun kurmayi aut atışı kullanamiyor , stoperler geri pas vermeye korkuyor cunku adamın vurduğu her top duvara çarpar gibi kontra atak olarak geri dönüyor bu yüzden stoperler ekstra yoruluyor , vurduğu bütün toplar ya taca gidiyor ya kontra atak olarak dönüyor yada kisa düşüp rakibe gidiyor , sen çok onemsemiyorsun ama bunlar çok büyük HANDIKAP abi

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1343661502230900736

Ayrıca şu adam gözüme çarpıyor.
İyi kötü Beşiktaşlı taraftarları sosyal medyada aktif şekilde kullanabiliyor.
Bir falsosunu da görmedim. Kesinlikle sosyal medya savaşını bıraktığımız an kaybederiz.
Bu işleri hiç küçümsemeyin "Türkiye'de maçlar sadece saha da kazanılmıyor".
Bülent uslu çok aktif bir adam ve herkesi çok çabuk ogutleyebiliyor , çok sağlam takipçisi ve seveni var , çok cabaliyor sosyal medyada bu adam , bu adam Bir Tweeter atttigi zaman gerisi geliyor taraftar anında orgutleniyor

Bu Bein spikeri ve Ersin&Tumer olaylarında en buyuk tepkiyi o verdi ve ısrarla üzerine gidip taraftarın örgütlenmesini sağladı

Bülent uslu çok aktif bir adam ve herkesi çok çabuk ogutleyebiliyor , çok sağlam takipçisi ve seveni var , çok cabaliyor sosyal medyada bu adam , bu adam Bir Tweeter atttigi zaman gerisi geliyor taraftar anında orgutleniyor

Bu Bein spikeri ve Ersin&Tumer olaylarında en buyuk tepkiyi o verdi ve ısrarla üzerine gidip taraftarın örgütlenmesini sağladı

Bende adını falan duymuştum, ama o olayda biraz daha detaylı bakınca olumlu karar verdim. Youtube kanalı falan da var. Böyle adamlara destek vermeliyiz diye düşünüyorum. Bizim için çabalayan herkese destek verilmeli. Sen ben yok Beşiktaş var.

Çevrimdışı balkan-kartal

besiktastan baskasini bilmeyiz

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1343619302503698432
Ali Rıza Sergen Yalçın Beyefendi diyeceksiniz

Hepinizi üst üste koyacağız

Bugun Sergen olmasaydı Bu tac verilirdi , adam haftalardır kendini yırtıyor takımın , kulübün hakkini savunmak için , herkesle çarpışıyor Tff ile mhk ile basın ile , iste bu yüzden Sergen Yalçın , iste Bu yüzden Besiktas Efsanesi Sergen Yalçın

Birde Figüran var futbol hayatı boyunca onun gölgesinde kalan , onun yanında figüran olan

Ne demişler Gazoz olma EFSANE ol

Hocam Benim 🖤🤍

Çevrimdışı ozankarakoc

Uzuuunca bir aranın ardından burada olmak ne güzel :)

Birkaç istatistik çıkardım, paylaşmak istedim...

→ Ligin en çok galibiyet alan (9),
→ En çok gol atan (29),
→ En az berabere kalan (1) takımıyız.

→ Gol krallığında (Aboubakar/8) ve asist krallığında (Ghezzal/6) zirvedeyiz.
→ Gollerimizin %34'ünü 61-75. dakikalar arasında atmışız.

→ Maç başına gol ortalamasında birinciyiz (2,1),
→ Şut ortalamasında 9.'yuz (9,5).

→ Hava topu başarı yüzdesinde birinciyiz (%57,4),
→ Maç başına korner ortalamasında sondan dördüncüyüz (4,0).

→ İç sahada oynadığımız 7 maçın 5'ini kazanmışız, 1'inde berabere kalıp, 1'ini kaybetmişiz.
→ Dış sahada oynadığımız 7 maçın 4'ünü kazanmışız, 3'ünü kaybetmişiz.

Ama en eğlenceli istatistik, forumun başındaki ankette...

'Beşiktaş, ligin ilk yarısını kaçıncı sırada bitirir?' sorusuna %56'mız 6 ve daha alt sıralarda demişiz. O kadar Beşiktaşlıyız ki! :)

Hepinize selamlar!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Katilmiyorum

Dünya futbolunda artık kaleciler Libero gibi oynuyor ve %80 inin ayagi çok iyi

Bende Futbola kaleci olarak başladım ayağımda iyidir , Solagim ayak konusunda , Elde sag elimi kullanirim ama ayakta solagim , sonra Sol bek , sol açık falan oynadım sonra da bıraktım

Kalecilerin ayağı kotu oldugu için kaleci oldugu konusuna Kesinlikle katılmıyorum tekrar belirteyim dedim

Fabri , Cordoba , Muslera adamlar 60 metreye ayaga top atıyorlar , yetmiyor çıkıp libero gibi oyun kuruyorlar stoeprlerle pslaşıyorlar , M.City sirf bu yüzden Edersonu transfer etti , ki elinde ki kaleci Edersondan daha iyiydi , tabi sonrasında Ederson kendini çok geliştirdi orası ayrı konu

Bizim kaleci bırak oyun kurmayi aut atışı kullanamiyor , stoperler geri pas vermeye korkuyor cunku adamın vurduğu her top duvara çarpar gibi kontra atak olarak geri dönüyor bu yüzden stoperler ekstra yoruluyor , vurduğu bütün toplar ya taca gidiyor ya kontra atak olarak dönüyor yada kisa düşüp rakibe gidiyor , sen çok onemsemiyorsun ama bunlar çok büyük HANDIKAP abi
Biz Manchester City değiliz, kaleciye 80 milyon Euro verecek paramız da yok.

O yüzden makul şartları kollayacağız. Kalecinin  ayaklarının iyi olması çok önemli, ama zamanla gelişmeyecek bir şey değil. Çalışarak geliştirilebilir bu özellik.

Ne geliştirilemez peki? Refleks gelişmez, hatta yaş ilerledikçe zayıflar.

Boy gelişmez, 1.85'lik kaleci 1.95 olmaz.

Yan topta gelişmez kolay kolay, el ve gör koordinasyonu doğuştan gelen yetenektir.

Ayaklarını kullanmak ise gelişir, Rıza çalışa çalışa Türk futbol tarihinin en iyi muz orta kesen adamı oldu vasat yeteneğine karşın.