Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638114 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sen 'izdüşüm' diye bir şey duymadın galiba :P

Çıkmamış abi görmüyor musunuz manyak mısınız  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz Manchester City değiliz, kaleciye 80 milyon Euro verecek paramız da yok.

O yüzden makul şartları kollayacağız. Kalecinin  ayaklarının iyi olması çok önemli, ama zamanla gelişmeyecek bir şey değil. Çalışarak geliştirilebilir bu özellik.

Ne geliştirilemez peki? Refleks gelişmez, hatta yaş ilerledikçe zayıflar.

Boy gelişmez, 1.85'lik kaleci 1.95 olmaz.

Yan topta gelişmez kolay kolay, el ve gör koordinasyonu doğuştan gelen yetenektir.

Ayaklarını kullanmak ise gelişir, Rıza çalışa çalışa Türk futbol tarihinin en iyi muz orta kesen adamı oldu vasat yeteneğine karşın.

Abi senin gerçekten enteresan huyların var

Ben diyorum ki City Elinde daha iyi kaleci olmasına rağmen Edersonu aldi sen diyorsun ki bizim 80 milyon verecek paramız yok  :lol: :lol:

Keza Barcelona Yıllarca yetersiz bir kaleci olmasına rağmen sırf bu yüzden Victor Valdesi oynattı

Real Marid sırf bu yüzden Casillasi kesip Carvalhoyu oynatti sonra da yollayıp Navasi aldi

Psg sirf bu yüzden Siriguyu yollayıp Trappi aldi bu böyle uzar gider

Ayak zamanla düzelseydi TolGea duzelirdi :D

Yani ayagi iyi kaleci almak için 80 milyon harcamana gerek yok mesela 1 milyona Fabriyi aldik  :bandit: :bandit:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abi senin gerçekten enteresan huyların var

Ben diyorum ki City Elinde daha iyi kaleci olmasına rağmen Edersonu aldi sen diyorsun ki bizim 80 milyon verecek paramız yok  :lol: :lol:

Keza Barcelona Yıllarca yetersiz bir kaleci olmasına rağmen sırf bu yüzden Victor Valdesi oynattı

Real Marid sırf bu yüzden Casillasi kesip Carvalhoyu oynatti sonra da yollayıp Navasi aldi

Psg sirf bu yüzden Siriguyu yollayıp Trappi aldi bu böyle uzar gider

Ayak zamanla düzelseydi TolGea duzelirdi :D

Yani ayagi iyi kaleci almak için 80 milyon harcamana gerek yok mesela 1 milyona Fabriyi aldik  :bandit: :bandit:

Tolga diyince hala aklıma club brugge ve akhisar direği gelir.
Hala tüylerim diken diken oluyor.

Iste bende bundan bahsediyorum

Ersinin ayagi ve zamanlaması Tolgadan daha kotu , Tolga yine tecrübesi ile is yapıyordu , üstüne Ersin birde Tecrübesiz , top her Ersinin ayağına geldiğinde kalp çarpıntısı başlıyor bende , bu Tolga zamanında oluyordu ondan sonra geçmişti sag olsun Ersin sayesinde yeniden yaşamaya başladım bu durumu , DEJAVU

Çevrimdışı mellfred

dorukhanın attığı pas çok iyiydi be ! dorukhan-necip kıyasından ziyade futbol aklı-ayağı çalışan oyuncularla güzel temaşa
necip misal o pası kariyerinde atmamıştır
şu hayın ljayic ile oğuzhan’ı kazanıp izleyebilsek keşke

Çevrimdışı Erman1903

Vallahi kronik sakatimizin bunu hastane yatagindan yapmasi da bir garip. Halbuki saglikli tosun gibi bir Tore'miz vardi, onu ornek alaydi ya.

N'Koudou benden başka beğenen pek yoktu, ilk izlediğim günden beri iyi futbolcu olduğunu söylüyorum. Bu maçta bile oynamasın, arada çıksın dendi.

Töre de belliydi biraz olacaklar, her aldığın risk tutmuyor işte. Bizim oyuncumuz artık, inşallah gelir de faydalı olur ilk maçında çok iyi oynamıştı.

+ Sporting Lizbon deplasmanı :bandit:

Bu arada forumu bu kadar aktif görmek(bir kaç zaman öncesine göre) mutlu etti :)
Beşiktaş mağlubiyet alınca sayfalarca yazılıyor falan deniliyordu, demekki öyle değilmiş. Takım iyiye gidince en azından maç kazanınca da hit alabiliyormuşuz.

N'Koudou benden başka beğenen pek yoktu, ilk izlediğim günden beri iyi futbolcu olduğunu söylüyorum. Bu maçta bile oynamasın, arada çıksın dendi.

Töre de belliydi biraz olacaklar, her aldığın risk tutmuyor işte. Bizim oyuncumuz artık, inşallah gelir de faydalı olur ilk maçında çok iyi oynamıştı.

gsye gelip çakarsa töreing yaparsa sene o zaman 2015-2016 olur :)

Yalnız Rosier cok klas be , ayağından 2 kisi 3 kisi topu qlamoyor

Top sakliyor , efsane çalımlar atıyor , akrobatik top kesisleri , defansta adam geçirmemesi , ortaları , pasları

Uzun zamandır ligimizde bu kadar teknik savunmacı gormemistik iyi oldu , hastasıyız teknik ve klas savunmacilarin :bandit:

Bu adam Nasıl Brezilyalı degil ya :D :D

:s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
o takım neler yapabilirdi o sene
TolGea ve İsmael gibi 2 tane kara deliğe rağmen şampiyon olduk

Allah'tan orta saha ve hucüm hattımız iyiydi , Sosa , Oguzhan , Atiba , Olcay , Töre , Q7 ve Tabiki Gomez

Gomez bu kadar atmasaydi , Sosa bu kadar asist yapmasaydı zor şampiyon olurduk vallaha

TolGea ve İsmael gibi 2 tane kara deliğe rağmen şampiyon olduk

Allah'tan orta saha ve hucüm hattımız iyiydi , Sosa , Oguzhan , Atiba , Olcay , Töre , Q7 ve Tabiki Gomez

Gomez bu kadar atmasaydi , Sosa bu kadar asist yapmasaydı zor şampiyon olurduk vallaha

gomez gomez gomez diyorum....
Aboubakar iyi hoşta gomez çok ayrıydı.
Aboubakarın prime dönemi bile bana gomezin keyfini vermiyordu.

Çevrimdışı ozankarakoc

Yalnız Rosier cok klas be , ayağından 2 kisi 3 kisi topu qlamoyor

Top sakliyor , efsane çalımlar atıyor , akrobatik top kesisleri , defansta adam geçirmemesi , ortaları , pasları

Uzun zamandır ligimizde bu kadar teknik savunmacı gormemistik iyi oldu , hastasıyız teknik ve klas savunmacilarin :bandit:

Bu adam Nasıl Brezilyalı degil ya :D :D

O da öyle, Rıdvan da öyle bence...

Adriano ve Gökhan Gönül'den hemen sonra şakır şakır top oynayan sol ve sağ bekimiz olacağına rüyamda görsem inanmazdım.

Rosier'in aidiyet duygusu da süper değil mi bu arada? Aboubakar'la olan ilişkisi, gollerden sonraki sevinci falan... Ah bir de tribünler dolabilse...
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 01:47:24 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Gomez, rakipler için de inanılmaz sinir bozucu olmalı... Hem rakip savunmalar ve kaleciler, hem de rakip taraftarlar için tam bir baş belasıydı! Az duvar yumruklatmamıştır renklilere...

Çevrimdışı Erman1903

gsye gelip çakarsa töreing yaparsa sene o zaman 2015-2016 olur :)

İnşallah yapar, sever öyle maçları o. Başına bir iş gelmesin artık yeter. Bu kronik muhabbeti de bize ders olsun artık, ters tepiyor Allah'ın sopası yok. Gökhan'a da yapılmasın zorla imza arttırmadık adama. İkisi de top oynamayı seven tip futbolcular yatayım paramı alayım, ya da bahane uydurayım kafasında topçular olduklarını düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzuuunca bir aranın ardından burada olmak ne güzel :)

Birkaç istatistik çıkardım, paylaşmak istedim...

→ Ligin en çok galibiyet alan (9),
→ En çok gol atan (29),
→ En az berabere kalan (1) takımıyız.

→ Gol krallığında (Aboubakar/8) ve asist krallığında (Ghezzal/6) zirvedeyiz.
→ Gollerimizin %34'ünü 61-75. dakikalar arasında atmışız.

→ Maç başına gol ortalamasında birinciyiz (2,1),
→ Şut ortalamasında 9.'yuz (9,5).

→ Hava topu başarı yüzdesinde birinciyiz (%57,4),
→ Maç başına korner ortalamasında sondan dördüncüyüz (4,0).

→ İç sahada oynadığımız 7 maçın 5'ini kazanmışız, 1'inde berabere kalıp, 1'ini kaybetmişiz.
→ Dış sahada oynadığımız 7 maçın 4'ünü kazanmışız, 3'ünü kaybetmişiz.

Ama en eğlenceli istatistik, forumun başındaki ankette...

'Beşiktaş, ligin ilk yarısını kaçıncı sırada bitirir?' sorusuna %56'mız 6 ve daha alt sıralarda demişiz. O kadar Beşiktaşlıyız ki! :)

Hepinize selamlar!
Anket ilk defa işe yaradı. Anketi açarken boşa açiyorsun diyenler vardı. Ama daha ilk yarının bitmesine 6 haftave 18 puan var. Acele etmemek lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Bizim lig seviyesindeki aşırı süratli oyuncularda, oyun zekasında bir eksiklik oluyor ama genellikle... O kadar hızlılar ki, sonraki adımı düşünecek vakitleri mi kalmıyor ne oluyor... Bruma da, Rodriguez de, Onyekuru da, Gökhan Töre de, N'koudou da öyle... Bir top kapıyorlar, durup dururken inanılmaz bir deparla pozisyon hazırlıyorlar, hiç olmadık yerde son çizgiye kadar inip gol pozisyonu yaratıyorlar, sonra elleri ayaklarına dolaşıp topla beraber auta falan çıkıyorlar ehueh... Zaten hem o özellikleri olup, hem müthiş top teknikleri olup, hem de olağanüstü oyun zekaları olsa, Messi'ye kramponunu ters giydirirlerdi. Bize bu kadarı yeter, hele bir de sol açıktaki diğer alternatifimiz Larin'ken :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada Larin çok zayıf ya... Umarım devre arasında düzgün bir golcü alma şansımız olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Larin çok zayıf ya... Umarım devre arasında düzgün bir golcü alma şansımız olur.
Oraya bir Talisca çeksek yeterli aslında

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Beyler biz hakemden Gol yiyen takımız

Alanya maçında adam Ghazzalin pozisyonunu 3 dakika izleyerek Ghazzal lehine faul yerine rakip lehine penaltı verdi

Erdem Ulus cok önemli bir noktaya Parmak basmış , Golümüz temizdir , şüphem yok

Çevrimdışı ozankarakoc

Beyler biz hakemden Gol yiyen takımız

Alanya maçında adam Ghazzalin pozisyonunu 3 dakika izleyerek Ghazzal lehine faul yerine rakip lehine penaltı verdi

Erdem Ulus cok önemli bir noktaya Parmak basmış , Golümüz temizdir , şüphem yok

Hahah, hayatımda duyduğum en doğru tespit.

Quaresmanin da Beşiktaş kariyerinde en faydalı oldugu sezondur ayni zamanda , takim makine gibiydi o bile bozamadi sistemi ve pas oyununa ayak uydurmak zorunda kaldı ve çok kritik maçlarda kritik asist ve goller attı

Sosa sanırım 16 asist ile asist krali olmustu , 8-9 tane de Golu vardi..

Hahah, hayatımda duyduğum en doğru tespit.
Abi çok değil daha 2 hafta önce Alanya maçında Babacar Net şekilde Ghazzeli itiyor , Ghezzal dengesini kaybediyor ve top eline geliyor

Hakem bu pozisyonu VAR da 3 dakika izleyip Penalti verdi , normalde Bizim lehimize faul verilmesi lazımdı

Çünkü Hakem Ghzzale yapılan Faule değil , topun Ghazzelin eline degip degmemesine odaklanmisti , bunun başka bir açıklaması olamaz