Bence de kaleci yapilmasi gereken ilk transfer cunku genel olarak yetersiz gibi Ersin ve Utku bana gore. Ha, kaleciden anlayan arkadaslar, teknik ekip olumune guvenir yetenegine, israrla kazanacagiz der, orasini bilemem. Kaleciden o kadar da anlamam dogrusu. Ama adamin ayaklarinin kotulugunu mazeret olarak sunmak bana cok komik geliyor. Takimdan Victor Ruiz'i bedavaya kacirmissin, Oguzhan'i kenarda curutuyorsun takima guresci stoper ve onliberolari dolduruyorsun, sonra da kaleciyi ayagi yetersiz diye elestiriyorsun. Bu vallahi cok komik geliyor bana. O kadar merakliysak oyun kurmaya, kaliteli bir oyun duzenine once bir takimina Oguzhan'i koy 8 olarak, sonra da stopere ayagi duzgun bir oyuncu al kaleciden once. Ayrani yok icmeye misali oluyor senin soyledigin.
Futbol ayakla oynanan bir oyun buna kaleci de dahildir
Ben kapanan Anadolu takımlarına karşı kesinlikle Montero ile çıkarım mesela
Sivas maçından önceki 2 maçta bunun sıkıntısını ne kadar çok çektik hatırlarsan , Erzurum maçında penaltı olana kadar savunmadan topla çıkamadık , tıkandık kaldık neden çünkü stoper ikilin Vida ve welontonun ayagi kotu
Bu yüzden sürekli Atiba - Mensah ve Josef geriye gelip top alıp oyun kurmaya çalıştılar ve aşırı yoruldular , 70.ci dakika falandı Josef dili dışarıda geziyordu , ben josefi ilk kez o kadar yorulmus gordum , josef ve atiba da baski yiyince hiç çıkamadık ve dan dun vurmaya basladik ileri doğru
Monteronun ayagi çok duzgun , bir anda hizlanip 40-50 metreye ayaga top atip oyunu açıyor , 30 metre diagonal pas atıp atagin yönünü degistiriyor , bunlar birer hucüm opsiyonudur , ayagi iyi olduğu için savunmadan topla birlikte çıkıp orta saha oyuncuları ile de ver- kac veya al-ver yapıp arkadaşlarına alan açıyor mesela , bunlar önemli meziyetler..