Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638249 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mourinho1903

Bak anlatamadım galiba. Ben pozisyon üzerinden gidiyorum. Diyorum ki bu pozisyon kırmızı bana göre. Ama ben bunu mazeret olarak kabul etmiyorum. Evet ilk golde top çıktı gibi geldi bana. Çıkmamış kabul ediliyormuş arkadaşlar acıklamışlar zaten. Ben yanılmışım. Ama diyelim ki çiksaydı bile ben yine mazeret olarak kabul etmeyecektim. Ben sadece pozisyona göre fikrimi yazıyorum.
Hakem hakkında isyan etmiyorum. Kötü yönetti diyorum. Ve milyonuncu kez yazıyorum. Bu kararlar bizim aleyhimize olsa sen yıkıyordun buraları. Ama bak bir kere daha yazıyorum. Benim için hakem mazeret değil.

Arkadasa yazmaya gerek yok, kafayi komplo teorileriyle bozmus. Alanya macinda yenilgiyi hakeme baglayip da Sivas macini hakkimizla kazandik hakemlik birsey yok demek de ne bileyim iste, bir garip.
Ikisinin de hakemle alakasi yok, gri pozisyonlar var, net hakem hatasi veya yanli bir yonetim yok. Alanya galibiyeti hak etti, biz de bugun galibiyeti hak ettik, bu kadar basit.

Çevrimdışı tuncaboylu

N'koudou maçın yıldızı olmuş whoscored'a göre, 8.21 almış.

Böyle devam ederse, çok kişiyi mahçup edecek.

Çevrimdışı mourinho1903

Katilmiyorum

Dünya futbolunda artık kaleciler Libero gibi oynuyor ve %80 inin ayagi çok iyi

Bende Futbola kaleci olarak başladım ayağımda iyidir , Solagim ayak konusunda , Elde sag elimi kullanirim ama ayakta solagim , sonra Sol bek , sol açık falan oynadım sonra da bıraktım

Kalecilerin ayağı kotu oldugu için kaleci oldugu konusuna Kesinlikle katılmıyorum tekrar belirteyim dedim

Fabri , Cordoba , Muslera adamlar 60 metreye ayaga top atıyorlar , yetmiyor çıkıp libero gibi oyun kuruyorlar stoeprlerle pslaşıyorlar , M.City sirf bu yüzden Edersonu transfer etti , ki elinde ki kaleci Edersondan daha iyiydi , tabi sonrasında Ederson kendini çok geliştirdi orası ayrı konu

Bizim kaleci bırak oyun kurmayi aut atışı kullanamiyor , stoperler geri pas vermeye korkuyor cunku adamın vurduğu her top duvara çarpar gibi kontra atak olarak geri dönüyor bu yüzden stoperler ekstra yoruluyor , vurduğu bütün toplar ya taca gidiyor ya kontra atak olarak dönüyor yada kisa düşüp rakibe gidiyor , sen çok onemsemiyorsun ama bunlar çok büyük HANDIKAP abi

Bence de kaleci yapilmasi gereken ilk transfer cunku genel olarak yetersiz gibi Ersin ve Utku bana gore. Ha, kaleciden anlayan arkadaslar, teknik ekip olumune guvenir yetenegine, israrla kazanacagiz der, orasini bilemem. Kaleciden o kadar da anlamam dogrusu. Ama adamin ayaklarinin kotulugunu mazeret olarak sunmak bana cok komik geliyor. Takimdan Victor Ruiz'i bedavaya kacirmissin, Oguzhan'i kenarda curutuyorsun takima guresci stoper ve onliberolari dolduruyorsun, sonra da kaleciyi ayagi yetersiz diye elestiriyorsun. Bu vallahi cok komik geliyor bana. O kadar merakliysak oyun kurmaya, kaliteli bir oyun duzenine once bir takimina Oguzhan'i koy 8 olarak, sonra da stopere ayagi duzgun bir oyuncu al kaleciden once. Ayrani yok icmeye misali oluyor senin soyledigin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

taraftar değil şenol hoca istemedi yönetim hocadan izinsiz yapmış kampa götürdü hocada bu kim ben bu oyuncuyu istemedim ki demiş adamın morali bozuk bir şekilde kamp yaptığımız otelden geri geldi.

taraftar ile alakası yok yani.
Yanlış hatırlıyorsun Gülhan Hoca Senil Güneş değil Bilicti

Yalcinda o dönem çok formdaydi , adama imza attirdik kampa götürttuk fakat aşırı taraftar tepkisi yüzünden 1 gün sonra sözleşmesini fesh ettik çok ayıp ettik

Herif yıkıldı ama bunu hiçbir zaman dile getirmedi , konuşmadı lafını bile yapmadı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mourinho1903

N'koudou maçın yıldızı olmuş whoscored'a göre, 8.21 almış.

Böyle devam ederse, çok kişiyi mahçup edecek.

Vallahi kronik sakatimizin bunu hastane yatagindan yapmasi da bir garip. Halbuki saglikli tosun gibi bir Tore'miz vardi, onu ornek alaydi ya.

Biz Manchester City değiliz, kaleciye 80 milyon Euro verecek paramız da yok.

O yüzden makul şartları kollayacağız. Kalecinin  ayaklarının iyi olması çok önemli, ama zamanla gelişmeyecek bir şey değil. Çalışarak geliştirilebilir bu özellik.

Ne geliştirilemez peki? Refleks gelişmez, hatta yaş ilerledikçe zayıflar.

Boy gelişmez, 1.85'lik kaleci 1.95 olmaz.

Yan topta gelişmez kolay kolay, el ve gör koordinasyonu doğuştan gelen yetenektir.

Ayaklarını kullanmak ise gelişir, Rıza çalışa çalışa Türk futbol tarihinin en iyi muz orta kesen adamı oldu vasat yeteneğine karşın.

Fabri ilk geldiğinde yan topu zayifti abi hatirlarsan , yan toplara hiç çıkmıyordu..

Ama herif sonradan öyle bir açıldı ki her yan topu çıkıp mıknatıs gibi alıyordu , hic kaçırmıyordu

Çevrimdışı ozankarakoc

Katilmiyorum

Dünya futbolunda artık kaleciler Libero gibi oynuyor ve %80 inin ayagi çok iyi

Bende Futbola kaleci olarak başladım ayağımda iyidir , Solagim ayak konusunda , Elde sag elimi kullanirim ama ayakta solagim , sonra Sol bek , sol açık falan oynadım sonra da bıraktım

Kalecilerin ayağı kotu oldugu için kaleci oldugu konusuna Kesinlikle katılmıyorum tekrar belirteyim dedim

Fabri , Cordoba , Muslera adamlar 60 metreye ayaga top atıyorlar , yetmiyor çıkıp libero gibi oyun kuruyorlar stoeprlerle pslaşıyorlar , M.City sirf bu yüzden Edersonu transfer etti , ki elinde ki kaleci Edersondan daha iyiydi , tabi sonrasında Ederson kendini çok geliştirdi orası ayrı konu

Bizim kaleci bırak oyun kurmayi aut atışı kullanamiyor , stoperler geri pas vermeye korkuyor cunku adamın vurduğu her top duvara çarpar gibi kontra atak olarak geri dönüyor bu yüzden stoperler ekstra yoruluyor , vurduğu bütün toplar ya taca gidiyor ya kontra atak olarak dönüyor yada kisa düşüp rakibe gidiyor , sen çok onemsemiyorsun ama bunlar çok büyük HANDIKAP abi

Aynı fikirdeyim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Bence de kaleci yapilmasi gereken ilk transfer cunku genel olarak yetersiz gibi Ersin ve Utku bana gore. Ha, kaleciden anlayan arkadaslar, teknik ekip olumune guvenir yetenegine, israrla kazanacagiz der, orasini bilemem. Kaleciden o kadar da anlamam dogrusu. Ama adamin ayaklarinin kotulugunu mazeret olarak sunmak bana cok komik geliyor. Takimdan Victor Ruiz'i bedavaya kacirmissin, Oguzhan'i kenarda curutuyorsun takima guresci stoper ve onliberolari dolduruyorsun, sonra da kaleciyi ayagi yetersiz diye elestiriyorsun. Bu vallahi cok komik geliyor bana. O kadar merakliysak oyun kurmaya, kaliteli bir oyun duzenine once bir takimina Oguzhan'i koy 8 olarak, sonra da stopere ayagi duzgun bir oyuncu al kaleciden once. Ayrani yok icmeye misali oluyor senin soyledigin.
Futbol ayakla oynanan bir oyun buna kaleci de dahildir

Ben kapanan Anadolu takımlarına karşı kesinlikle Montero ile çıkarım mesela

Sivas maçından önceki 2 maçta bunun sıkıntısını ne kadar çok çektik hatırlarsan , Erzurum maçında penaltı olana kadar savunmadan topla çıkamadık , tıkandık kaldık neden çünkü stoper ikilin Vida ve welontonun ayagi kotu

Bu yüzden sürekli Atiba - Mensah ve Josef geriye gelip top alıp oyun kurmaya çalıştılar ve aşırı yoruldular , 70.ci dakika falandı Josef dili dışarıda geziyordu , ben josefi ilk kez o kadar yorulmus gordum ,  josef ve atiba da baski yiyince hiç çıkamadık ve dan dun vurmaya basladik ileri doğru

Monteronun ayagi çok duzgun , bir anda hizlanip 40-50 metreye ayaga top atip oyunu açıyor , 30 metre diagonal pas atıp atagin yönünü degistiriyor , bunlar birer hucüm opsiyonudur , ayagi iyi olduğu için savunmadan topla birlikte çıkıp orta saha oyuncuları ile de ver- kac veya al-ver yapıp arkadaşlarına alan açıyor mesela , bunlar önemli meziyetler..
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 00:56:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Uzuuunca bir aranın ardından burada olmak ne güzel :)

Birkaç istatistik çıkardım, paylaşmak istedim...

→ Ligin en çok galibiyet alan (9),
→ En çok gol atan (29),
→ En az berabere kalan (1) takımıyız.

→ Gol krallığında (Aboubakar/8) ve asist krallığında (Ghezzal/6) zirvedeyiz.
→ Gollerimizin %34'ünü 61-75. dakikalar arasında atmışız.

→ Maç başına gol ortalamasında birinciyiz (2,1),
→ Şut ortalamasında 9.'yuz (9,5).

→ Hava topu başarı yüzdesinde birinciyiz (%57,4),
→ Maç başına korner ortalamasında sondan dördüncüyüz (4,0).

→ İç sahada oynadığımız 7 maçın 5'ini kazanmışız, 1'inde berabere kalıp, 1'ini kaybetmişiz.
→ Dış sahada oynadığımız 7 maçın 4'ünü kazanmışız, 3'ünü kaybetmişiz.

Ama en eğlenceli istatistik, forumun başındaki ankette...

'Beşiktaş, ligin ilk yarısını kaçıncı sırada bitirir?' sorusuna %56'mız 6 ve daha alt sıralarda demişiz. O kadar Beşiktaşlıyız ki! :)

Hepinize selamlar!

Ben o anketi ilk devrenin başına saklıyordum bahsetmen kötü oldu. Anadolu lisesi çıkışında zopayla bekleyen meslek lisesi öğrencisi gibi bekliyorum.

Çevrimdışı mellfred

Ersini oynatmamamiz lazım , oynatmayalım ki degeri dusmesin hazir alıcısı varken , adamlar Ersini 2 mac izlese Bedava versek almazlar..

Bugun yine yakıyordu bizi ayaksız , bir kez boşa çıktı bir kez de iska geçti , bugün ve son 3 haftadır Gol yemediysek bunun sebebi takim halinde savunma yapmamızdir , takımda herkes birbirinin açığını kapatıyor ve yardıma geliyor , iste bu tamamıyla HOCA başarısıdır
daha 19 yaşında çok iyi kaleci olacak ersin
ilk dakikalarda çok yakın mesafeden gayet iyi bir top çıkarmış
yasin’in pozisyonunda da kaleyi iyi boşalttı evet yasin’e nişanladı ama ancak yetişebildi pozisyonu da bozmuş oldu
yatanarenin direkten dönen topuna da çok iyi uzandı
kolay harcamayalım değerlerimizi geçen sene onun yerine milyonluk eşek varken varsın ersin yesin dediğimizi unutmayalım
çocuk yıllık 150bine oynuyor
çok daha iyi de olacak

Ben o anketi ilk devrenin başına saklıyordum bahsetmen kötü oldu. Anadolu lisesi çıkışında zopayla bekleyen meslek lisesi öğrencisi gibi bekliyorum.
Yalnız biz Beşiktaşlıların hiçbir şekilde ortasi yok

En çok oyu alanlar 1.ci bitiririz ve 6 veya daha altta bitiriz Şıkları olmuş buda başka bir ayrıntı :lol: :lol:

Çevrimiçi mayguntr

Cogu kisi Ghezzal-Rosier gelmeden oy vermisti o ankete. Ikisi olmasaydi bence kesinlikle su an ki konumumuzda olamazdik.

Çevrimiçi murat

→ En çok gol atan (29),

→ İç sahada oynadığımız 7 maçın 5'ini kazanmışız, 1'inde berabere kalıp, 1'ini kaybetmişiz.

'Beşiktaş, ligin ilk yarısını kaçıncı sırada bitirir?' sorusuna %56'mız 6 ve daha alt sıralarda demişiz. O kadar Beşiktaşlıyız ki! :)

Hepinize selamlar!
özlettin kendini ozan.ben 3. şıkkını işaretlemiştim.en güvenmez halim bu kadar.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Cogu kisi Ghezzal-Rosier gelmeden oy vermisti o ankete. Ikisi olmasaydi bence kesinlikle su an ki konumumuzda olamazdik.

Ben anlamam anket ne diyorsa o.

Çevrimdışı ozankarakoc

özlettin kendini ozan.ben 3. şıkkını işaretlemiştim.en güvenmez halim bu kadar.

Teşekkür ederim Murat Abi, ben de çok özlemişim gerçekten. Eve dönmüş gibi hissettim kendimi :)

Anket konusu da tipik Beşiktaşlı duygusallığı... Bizi güzel yapan da bu belki de :)

Çok kritik bir maçı, iki çok önemli eksiğe rağmen 3-0 gibi bir skorla geçtik, ikinci sıraya yükseldik, %90'ımızda bir burukluk var... 'Ya top taca çıktıysa', 'ya haketmediğimiz bir golse'... Sanki gol olmasaydı kaybedecekmişiz gibi... Güzel insanlarız biz ya heheh...

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben anlamam anket ne diyorsa o.

Kayseri maçını kaybetsek ve anket tekrar yapılsa, sonuç yine aynı olur :D Eşi benzeri olmayan bir duygusallığımız var.

Çevrimdışı cursedofdragon

→ En çok gol atan (29),

Hepinize selamlar!

:hosgeldin

Çevrimdışı ozankarakoc

Büyük son dakika kumarı oynadık ve dörtte dört yaptık. Ghezzal, Rosier, Aboubakar ve Josef... Hepsinden maksimum verim alıyoruz. Tahtaya vuralım :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimiçi murat

Kayseri maçını kaybetsek ve anket tekrar yapılsa, sonuç yine aynı olur :D Eşi benzeri olmayan bir duygusallığımız var.
2 maç kaybetsek 6 ve daha altı olabilir çokta gerçek dışı tahminler olmamış.

Pozisyon çok net dışardaymış yanılmışız beyler.  :ebebe:

Çevrimdışı ozankarakoc

Pozisyon çok net dışardaymış yanılmışız beyler.  :ebebe:

Sen 'izdüşüm' diye bir şey duymadın galiba :P

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

2 maç kaybetsek 6 ve daha altı olabilir çokta gerçek dışı tahminler olmamış.

Takım patlamaya hazır bomba gibi.
Katılıyorum dursak sanki aşağıya doğru çöküş başlayacak gibi.
İnşallah olmaz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bende adını falan duymuştum, ama o olayda biraz daha detaylı bakınca olumlu karar verdim. Youtube kanalı falan da var. Böyle adamlara destek vermeliyiz diye düşünüyorum. Bizim için çabalayan herkese destek verilmeli. Sen ben yok Beşiktaş var.
Bülent usluyu tüm Besiktaslilarin takip etmesini tavsiye ederim, kitlesi git gide büyüyor, sozyal medyada Besiktasin haklarini en iyi savunan biri. Onun gece gündüz verdigi cabasiyla Ersin ve tümerin, hatta daha öncelerden ahmet cakarin canli yayinda Besiktastan özür dilemek zorunda kalmişlardir. kendisi renkli medyanin korkulu rüyasi olmustur, ve cok baski altina alinmaya calisiliyor, ama kitle okadar büyüyor ki, simdiye kadar durduramadilar, insAllah böyle devam gider.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !